Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За кого ще гласувате на следващите парламентарни избори- 2022-2023

за кого бихте гласували на следващи парламентарни избори 2022-2023г 53 гласували потребители

1. 1. за кого ще гласувате - парламентарни избори 2022-2023г

• ИТН
      7%
    • ГЕРБ -СДС
      14%
    • ВЪЗРАЖДАНЕ
      24%
    • ДБ
      5%
    • ДПС
      5%
    • БСП
      3%
    • ПП
      8%
    • няма да гласувм
      19%
    • Друга партия
      11%

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Poll closed on 25.11.2022 at 10:51

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

за кого ще   гласувате

строй се преброй се

https://i.postimg.cc/GpGzf2yV/New-Bitmap-Image-10.png

New-Bitmap-Image-11.png

• Отговори 225
  • Прегледи 11,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За Възраждане , много ясно !!!   Всеки Интелигентен би трябвало да гласува за Тях !  

• Те около 700 000 хил. "интелигентни" гласуваха и за Слави...

• И Никога не ЗАБРАВЯЙТЕ : ПРОСТ НАРОД = СЛАБА ДЪРЖАВА !!!!

Публикувани изображения

За Възраждане , много ясно !!!   Всеки Интелигентен би трябвало да гласува за Тях !  

току-що, Bubbles написа:

Принципно бих гласувал за Стефан Янев.

А за партията му?

току-що, Радул написа:

А за партията му?

Затова написах само неговото име, защото не знам много за партията му и кой е вътре в нея а това е много важно, иначе човека има позиция и виждания които очеводино умее да отстоява, а има и визията за това да бъде премиер, вече от него зависи с какви се е обградил.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Принципно бих гласувал за Стефан Янев.

Стефан Янев е американска подлога , следващата пешка , подготвяна за "ринга " !   

Абсурд !

преди 5 минути, Bubbles написа:

Затова написах само неговото име, защото не знам много за партията му и кой е вътре в нея а това е много важно, иначе човека има позиция и виждания които очеводино умее да отстоява, а има и визията за това да бъде премиер, вече от него зависи с какви се е обградил.

Името поне знаеш ли?

току-що, _sirena_ написа:

Абсурд !

Не съм съгласен, но кой знае, други пък го определят като "руска подлога", та иди че разбери...

преди 2 минути, Радул написа:

Името поне знаеш ли?

Мисля беше Български възход.

За никой! Който и да дойде ще продължава да краде, да взема заеми и да усвоява едни пари. Схемата е една и съща просто се сменят парадните фигури.

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Сигурна ли си ? До сега повтаря само тезисите на Путлер и неговите определения за войната.

:giggle1:

преди 1 минута, Емил Костов написа:

За никой!

Нали разбираш че така вдигаш тежестта именно на случайните далавераджии и твърди ядра, които с малко гласове вземат голям дял.

Но това сме го повтаряли на всеки едни избори.... :getout:

преди 9 минути, Bubbles написа:

Не съм съгласен, но кой знае, други пък го определят като "руска подлога", та иди че разбери...

Аха , "руска подлога " , надявай се !!!  Това пропагандата го режисира , за да дръпне от феновете на Путин ! 

Ама интелигентите го знаят това и няма как да им затвориш очите.  

Всичко със отстраняването му и нелепата "причина " беше ФАРС И ТЕАТЪР ! 

Подготвиха го за следващите избори и заблудиха хората , че е "опозиция" на промяната ! 

Виж сега - "Кьорав карти не играй " ! 

Довери ми се .   

преди 4 минути, miro20 написа:

Сигурна ли си ? До сега повтаря само тезисите на Путлер и неговите определения за войната.

Нали разбираш че така вдигаш тежестта именно на случайните далавераджии и твърди ядра, които с малко гласове вземат голям дял.

Абе чудя се,ти можеш ли да се сдържиш да не се изсереш в някоя тема :D  Чак почвам си мисля че някой ти плаща да трупаш трафик,поне да казваше нещо различно,ама всеки твой пост се повтаряш като папагал.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Мисля беше Български възход.

Тва ни е всичката болка на нас, искаме личности и вярваме в личности, а не в идеи. Също като руснаците. Смятай колко са ни промили мозъците. Искаме Стефан Янев щото имал визия, за партията му само предполагаме как се казва, а какво точно смята да прави тая партия и хал хабер си нямаме. После ревем от диктатори. Хм... Кой позволи на Бойко да властва 13 години? Ми като дадеш на един човек толкова власт, той непременно ще стане диктатор. Който и да е.

преди 9 минути, miro20 написа:

Това са просто приказки. Не вдигам на никой нищо. Няма за кой да се гласува! Ако има, ще гласувам с 3 ръце.

преди 1 час, Banesc написа:

за кого ще   гласувате

строй се преброй се

https://i.postimg.cc/GpGzf2yV/New-Bitmap-Image-10.png

New-Bitmap-Image-11.png

Колега, би ли изяснил, коя ти е другата партия, защото виждам че си избрал две опции.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Това са просто приказки. Не вдигам на никой нищо. Няма за кой да се гласува! Ако има, ще гласувам с 3 ръце.

От всичкото зло, трябва да се избере най-малкото!Ама кое е то, още не зная.

преди 2 минути, ivan_pop написа:

От всичкото зло, трябва да се избере най-малкото!Ама кое е то, още не зная.

И така вече 30 години избираме по-малкото зло и ни съсипват и крадат. 

Всички са маскари бай Иречек ...

Та и аз нема дагласувам

преди 14 минути, _sirena_ написа:

Аха , "руска подлога " , надявай се !!!  Това пропагандата го режисира , за да дръпне от феновете на Путин ! 

Ама интелигентите го знаят това и няма как да им затвориш очите.  

Всичко със отстраняването му и нелепата "причина " беше ФАРС И ТЕАТЪР ! 

Подготвиха го за следващите избори и заблудиха хората , че е "опозиция" на промяната ! 

Виж сега - "Кьорав карти не играй " ! 

Довери ми се .   

Янев доколкото си спомням го изгониха, когато бидейки военен министър на натовска държава нарече войната в Украйна "специална военна операция", но това това за "интелегентните" от Възраждане е само заблуда и театър.

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Ако има, ще гласувам с 3 ръце.

Абе стига се издава бре че ми омръзна да покривам издънките пред шефката

МВЧ

преди 2 минути, ined написа:

Възраждане

Те тия наистинаа ще ги махаме с камъни и дърве ако имат кабинет

преди 18 минути, Емил Костов написа:

Не са просто приказки.

Колко депутата  от партия с примерно 20 хил гласа ще влязат в парламента при гласували 30% и колко при гласували 80% ?

преди 6 минути, miro20 написа:

Не са просто приказки.

Колко депутата  от партия с примерно 20 хил гласа ще влязат в парламента при гласували 30% и колко при гласували 80% ?

И какво от това?! Никой не казва как ще реши проблемите, просто пеят една и съща песен, за да влязат в парламента и да си оправят живота. Тя простотията им прозира. И като тръгнеш да ги питаш нещо конкретно просто се усмихват.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.