Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми медицинска информация

Featured Replies

Здравейте. Взех едно от лекарствата,"Дицинон 500", а на него пише, че един от страничните ефекти е появата на тромбоза.  За колко време се развива тя? Засега нямам оплакания, но знае ли човек............ Просто ме е страх, знам че от тромб се умира. Аз не се движа много по принцип, а и качих килограми. От 35 кг станах почти 50 килограмово прасе.

• Отговори 189
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Тя не е болна, просто и трябва една лопата и няколко декара! Ще и минат всичките простотии от ранно детство даже!

• Емил Костов
    Емил Костов

Да да, тая плоча вече сме я чували. Не виждаш, не чуваш, имаш 15 синдрома. Просто ако дойда с една лопата ще ти излекувам целия мързел и дивотия, която ти е набита в главата. 

• Точно така се взима анални проби.

Публикувани изображения

• Автор

Защото не чувам, защото ме имат за страхлива и хипохондричка и защото разбрах какво ми е изписано, чак когато мама ми купи лекарствата.

преди 1 час, Anneliese написа:

Здравейте. Взех едно от лекарствата,"Дицинон 500", а на него пише, че един от страничните ефекти е появата на тромбоза.  За колко време се развива тя? Засега нямам оплакания, но знае ли човек............ Просто ме е страх, знам че от тромб се умира. Аз не се движа много по принцип, а и качих килограми. От 35 кг станах почти 50 килограмово прасе.

Щом имаш проблеми със слуха и нечуваш всеки един доктор може да ти отговори на въпроса писмено било то на хартия смс или каквото му хрумне

Какво значи взех? И изобщо защо се самолекуваш. Относно лекарството това е за

https://www.puls.bg/zhensko-zdrave-c-68/endometrioza-simptomi-i-lechenie-n-44054

Върви на лекар или на женски лекар. Стига се тъпка с най-различни медикаменти.

И къде пише, че предизвиква тромбоза или просто пак ръсиш глупости навред. И продължавай да си бъркаш в носа и да си разраняваш капилярите, тогава и цимент няма да ти помогне.  Де да беше прасе и да е Коледа.......

• Автор

Ако живеете с двама нерваци вкъщи, и вие ще имате такъв вреден навик.

преди 17 минути, Емил Костов написа:

И къде пише, че предизвиква тромбоза или просто пак ръсиш глупости навред. И продължавай да си бъркаш в носа и да си разраняваш капилярите, тогава и цимент няма да ти помогне.  Де да беше прасе и да е Коледа.......

За капиляри се пие

https://apteka.framar.bg/30020747/рутаскорбин-табл-50

, а не тия за менструални, женски болести.

И не знам, откъде ги е взела. Лекар, както казах. Лекарите затова са учили толкова много години, имат стаж, опит.

Стига се самолекува и се тъпчи с лекарства.

преди 13 минути, Anneliese написа:

И как така реши, че когато човек е нервен си бърка в носа, а не вземе да скочи през терасата например?! Няма да питам що живееш с нерваци, но като гледам май цялата ви рода е такава. Тотал щета.

току-що, АСПЕКТ написа:

За капиляри се пие

И не знам, откъде ги е взела.

Това се купува без рецепта, така че никакъв проблем. 

преди 30 минути, Емил Костов написа:

И как така реши, че когато човек е нервен си бърка в носа, а не вземе да скочи през терасата например?! Няма да питам що живееш с нерваци, но като гледам май цялата ви рода е такава. Тотал щета.

Това се купува без рецепта, така че никакъв проблем. 

С рецептата или без рецепта, хапове не се гълтат просто ей така. Консултации при специалист. Затова хората са учили, имат стаж, опит и знание.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

С рецептата или без рецепта, хапове не се гълтат просто ей така. Консултации при специалист. Затова хората са учили, имат стаж, опит и знание.

Кажи това на субекта пуснал темата сър :)

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 часа, Bubbles написа:

Ша ти пораснат роги.

Фани се у работа стига мисли за глупости.

Малиииии рогата принцеса :lol6:

Обичайните фенове на берковската династия пак се сбрахме

преди 2 часа, Anneliese написа:

Със сигурно са имали много основателна причина да се изнервят, аз ако бях на тяхно място отдавна да съм ти бил шута да се оправяш самостоятелно в живота.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Де да беше прасе и да е Коледа.......

Много хилаво прасе вре ко ще му ядем на това ?

преди 4 часа, Anneliese написа:

От 35 кг станах почти 50 килограмово прасе.

Много хилаво прасе си ама иначе опроверга че страдаш от анорексия......

Тромбоза може да получиш и до 24 часа ама то това зависи и от състоянието на организмаЍ

преди 8 минути, petie1 написа:

Тромбоза може да получиш и до 24 часа ама то това зависи и от състоянието на организмаЍ

Знаете какво искам да кажа милорд! :)

• Автор
преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

За капиляри се пие

И не знам, откъде ги е взела. Лекар, както казах. Лекарите затова са учили толкова много години, имат стаж, опит.

Стига се самолекува и се тъпчи с лекарства.

Защото имам и женски проблем - миотични възли и над едномесечен цикъл. Схващаш? Обадиха ми се сто различни здравословни проблема наведнъж и не знам кое по - напред..............

преди 5 часа, Anneliese написа:

Здравейте. Взех едно от лекарствата,"Дицинон 500", а на него пише, че един от страничните ефекти е появата на тромбоза.

това бе уж преимущество само на ваксините, а ти правиш същото с друг медикамент - 90% от хапчетата ти имат този страничен ефект:laughing4:

• Автор
преди 40 минути, petie1 написа:

Значи сега ще треперя до утре сутринта. Супер просто. А има ли начин, прави ли се някакво изследване дали имаш тромби?

преди 4 минути, Anneliese написа:

Значи сега ще треперя до утре сутринта. Супер просто. А има ли начин, прави ли се някакво изследване дали имаш тромби?

анке това го установява, кръвна картина, най обикновенното (изследването на кръв)

30310226_aa55270f

преди 5 минути, Anneliese написа:

Е няма нужда да трепериш бре то всеки момент от живота може да получиш тромб как мислиш стават тия инфаркти инсулти и так далее? Да правят се различни изследвания но трябва да имаш сериозна причина, едно от изследстванията е подобно на ехограф само че пиеш разни атоми и те така :)

преди 10 минути, Anneliese написа:

Тъй става когато се задавт медицински въпроси във форум.

Консултираш се само с личния си лекар ,а не пишеш из форуми! Форум няма от къде да знае за здавословното ти състояние за да получиш правилен съвет.

• Автор

Мен ме бодоха като игленик в болницата, но не знам за какво ми взимаха кръв, не чувам, а и мама нищо не ми казваше. Значи, сега ще я питам, ама не знам дали са търсили тромби тогава. То и тя не пита много. Беше ми снимала системите, щото не смееше да пита сестрите за какво са, аз добре, че чета и чат - пат разбирам нещо, та и обясних, а и чичко Гугъл помогна.

преди 1 минута, petie1 написа:

Е няма нужда да трепериш бре то всеки момент от живота може да получиш тромб как мислиш стават тия инфаркти инсулти и так далее? Да правят се различни изследвания но трябва да имаш сериозна причина, едно от изследстванията е подобно на ехограф само че пиеш разни атоми и те така :)

Ехограф откривал тромби. Малей картечница си трябва, просто една обикновена картечница

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.