Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми медицинска информация

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, petie1 написа:

Е няма нужда да трепериш бре то всеки момент от живота може да получиш тромб как мислиш стават тия инфаркти инсулти и так далее? Да правят се различни изследвания но трябва да имаш сериозна причина, едно от изследстванията е подобно на ехограф само че пиеш разни атоми и те така :)

На мен не ми се умира, а и ме е страх. Умирането не е като по филмите. Болезнено е. Все едно за каква смърт говорим.😭

Не казвайте, че "Уикипедия" лъже:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Смърт

• Отговори 189
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Тя не е болна, просто и трябва една лопата и няколко декара! Ще и минат всичките простотии от ранно детство даже!

• Емил Костов
    Емил Костов

Да да, тая плоча вече сме я чували. Не виждаш, не чуваш, имаш 15 синдрома. Просто ако дойда с една лопата ще ти излекувам целия мързел и дивотия, която ти е набита в главата. 

• Точно така се взима анални проби.

Публикувани изображения

преди 6 минути, Anneliese написа:

На мен не ми се умира, а и ме е страх. Умирането не е като по филмите. Болезнено е. Все едно за каква смърт говорим.😭

От всичките ти уникални олигофрении написани в този форум направо чакаш да се срещнеш със Свети Петър! Нищо лично, но като гледам няма да е голяма загуба. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Ехограф откривал тромби. Малей картечница си трябва, просто една обикновена картечница

Не съм казал че ехографа открива тромби а само че е подобно на ехограф та да може да добие представа горе долу... Може би не се изразих правилно  :(

преди 6 минути, petie1 написа:

Не съм казал че ехографа открива тромби а само че е подобно на ехограф та да може да добие представа горе долу... Може би не се изразих правилно  :(

То това не беше за теб, а за подобието на БОТ наречен АННЕ

преди 22 минути, Anneliese написа:

Мен ме бодоха като игленик в болницата, но не знам за какво ми взимаха кръв, не чувам, а и мма нищо не ми казваше. Значи, сега ще я питам, ама не знам дали са търсили тромби тогава. То и тя не пита много. Беше ми снимала системите, щото не смееше да пита сестрите за какво са, аз добре, че чета и чат - пат разбирам нещо, та и обясних, а и чичко Гугъл помогна.

Защо взимаш м.а.йка ти все по болници. Я влачиш жената по лекари. Наляво, надясно. Върви като голем човек, направи си изследвания, говори, пиши, обсъди с лекаря. Направи си, уговори си час и върви сама.

Никой няма да те разстреля или да те убие.

Направи си час при лекаря, да те прегледа, да те изследва.

Мъкнеш ма.йк.а ти, горката жена.

Достатъчно проблеми има, че и ти  допълнително с твоите проблеми.

Достатъчно е, че те е отгледала до твоето пълнолетие на 21 години, после си ти наред.

преди 11 минути, Anneliese написа:

Както получие инсулт или инфаркт тогава ще си говорим, и какво те е страх от смърта? Пак ще се преродиш да хейтиш наред

• Автор
преди 7 минути, Емил Костов написа:

От всичките ти уникални олигофрении написани в този форум направо чакаш да се срещнеш със Свети Петър! Нищо лично, но като гледам няма да е голяма загуба. 

Не чакам! Но ми дават опасни лекарства И силни, каквито никога не съм пила. В Болницата трябваше да пия едно хапче за сърцето (получих много силна аритмия). Ами, беше ми много силно и горчиво на вкус и го изплюх, просто езикът и гърлото ми не можеха да го понесат.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Не чакам! Но ми дават опасни лекарства И силни, каквито никога не съм пила. В Болницата трябваше да пия едно хапче за сърцето (получих много силна аритмия). Ами, беше ми много силно и горчиво на вкус и го изплюх, просто езикът и гърлото ми не можеха да го понесат.

А в твоята Т-па кратуна мозък има ли? Как така ти дават опасни лекарства? Въз основа на какво? Ти поради каква причина се съгласяваш? Решението е едно, през терасата си представяш, че си супермен и политаш или се хващаш в ръце и си оправяш живота. 

преди 5 минути, Anneliese написа:

Да, те лекарите си играят с тебе и тестват лекарства върху теб. Друга работа нямат. Ти си им опитното зайче.  Като не си доволна от тях. Отиваш на второ мнение, при друг лекар. В друга болница. 

Сама. Без никого

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Защо взимаш м.а.йка ти все по болници. Я влачиш жената по лекари. Наляво, надясно. Върви като голем човек, направи си изследвания, говори, пиши, обсъди с лекаря. Направи си, уговори си час и върви сама.

Никой няма да те разстреля или да те убие.

Защото не съм самостоятелна, сама не мога да се оправям, а и не чувам.  И  племенницата ми, вече записала се за студентка по право, ги изплещи същите глупости. Казах и, че по закон хората с увреждания, дори и да са възрастни, имат право на придружители,  тя ми вика, че нямало такова нещо. Не, не, ама да - в болницата дадоха на мама да подпише документ за придружител.

Представям си що за супер юристи ще имаме след 20 години. :ph34r:

преди 4 минути, Anneliese написа:

Защото не съм самостоятелна, сама не мога да се оправям, а и не чувам.  И  племенницата ми, вече записала се за студентка по право, ги изплещи същите глупости.

Казах и, че по закон хората с увреждания, дори и да са възрастни, имат право на придружители,  тя ми вика, че нямало такова нещо. Не, не, ама да - в болницата дадоха на мама да подпише документ за придружител.

Сега пък детето на сестра ти, почна да плюеш.

И какво значи не съм самостоятелна? Сиреч махат, премахват всички остри предмети, когато си в стаята с тях ли?

преди 4 минути, Anneliese написа:

Защото не съм самостоятелна, сама не мога да се оправям, а и не чувам.  И  племенницата ми, вече записала се за студентка по право, ги изплещи същите глупости. Казах и, че по закон хората с увреждания, дори и да са възрастни, имат право на придружители,  тя ми вика, че нямало такова нещо. Не, не, ама да - в болницата дадоха на мама да подпише документ за придружител.

Да да, тая плоча вече сме я чували. Не виждаш, не чуваш, имаш 15 синдрома. Просто ако дойда с една лопата ще ти излекувам целия мързел и дивотия, която ти е набита в главата. 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Да да, тая плоча вече сме я чували. Не виждаш, не чуваш, имаш 15 синдрома. Просто ако дойда с една лошата и ще ти излекувам целия мързел и дивотия, която ти е набита в главата. 

Пък беше права, в изправено състояние през цялото време на концерта на Глория в Берковица и го снима с телефона на м.ама.

• Автор

Ей това всички бъдещи юристи трябва да го научат наизуст!

https://bg.wikisource.org/wiki/Конвенция_на_Организацията_на_обединените_нации_за_правата_на_хората_с_увреждания_от_2006_година

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Мързелът е само в твоята глава.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Пък беше права, в изправено състояние през цялото време на концерта на Глория в Берковица и го снима с телефона на м.ама.

Концертът е 1 час. 8 части. Тогава не е проблем.

• Автор
преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

А да виждаш, че ръката ми трепери и не стоя стабилно? Това е само малка част, батерията свърши, знаеш ли колко дълъг беше този концерт?

преди 2 минути, Anneliese написа:

Ей това всички бъдещи юристи трябва да го научат наизуст!

https://bg.wikisource.org/wiki/Конвенция_на_Организацията_на_обединените_нации_за_правата_на_хората_с_увреждания_от_2006_година

Мързелът е само в твоята глава.

Аз съм те предупредил че ще ядеш УЯ като останеш сама още преди няколко години. Ще се сетиш, но ще си само една статистика. Че и форумът може да го няма и няма да има кой да ти чете глупостите.

• Автор

А ти с един голям злобар.

преди 13 минути, Anneliese написа:

А ти с един голям злобар.

Аз не съм злобар, просто се опитвам да ти налея малко мозък в главата. Ти сама си страдаш и ще си страдаш от собствената си простотия. Това, че ми опонираш в един форум е без значение за мен! 

преди 6 часа, Anneliese написа:

а на него пише, че един от страничните ефекти е появата на тромбоза.  За колко време се развива тя?

Тоест ти се страхуваш да не умреш ли?!

Кой го е предписал??? 

• Автор

Ми лекарката, гинеколожата, при която ходихме в Монтана, за ме види на ехограф.

Да, оказа се, че имам такова изследване.

Тромбоцити: 261,0  Реферетна стойност 130 - 440

Някой да каже какво значи?

преди 1 час, Anneliese написа:

Ми лекарката, гинеколожата, при която ходихме в Монтана, за ме види на ехограф.

Да, оказа се, че имам такова изследване.

Тромбоцити: 261,0  Реферетна стойност 130 - 440

Някой да каже какво значи?

Къде видя да пише някъде, че тук е медицински форум, сайт? Къде видя? 

преди 5 часа, Anneliese написа:

Значи сега ще треперя до утре сутринта. Супер просто. А има ли начин, прави ли се някакво изследване дали имаш тромби?

взимат се анални проби 

• Автор
преди 39 минути, Banesc написа:

взимат се анални проби 

Feysbuk-slaga-ikonka-sas-sreden-prast_1422616672-b.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.