Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми медицинска информация

Featured Replies

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Всички грешите. Тя се занимава с магия, палене на свещи, правене на илячи, лекарства, среща се баячи, врачки,  тя и иска да убие Снежанка.

brewing.gif

За да заживее с принца Пешо.

И всяка вечер пита огледалото дали е най-красивата в Берковица.

В нейните покои живеят нейните покорни вече уморени и стари прислужници. Родител 1, родител 2. По-скоро робот 1 и робот 2.

Ето как изглежда.

snow-white-evil-queen.gif

0c0113311d52ce7fdd36bcbc48ab3b67.jpg

Така де ама сега се е маскирала кат нацистка

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 189
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Тя не е болна, просто и трябва една лопата и няколко декара! Ще и минат всичките простотии от ранно детство даже!

• Емил Костов
    Емил Костов

Да да, тая плоча вече сме я чували. Не виждаш, не чуваш, имаш 15 синдрома. Просто ако дойда с една лопата ще ти излекувам целия мързел и дивотия, която ти е набита в главата. 

• Точно така се взима анални проби.

Публикувани изображения

• Автор

Уф. Ходим, ходим и не можем да открием какво ми е. През септември ми гледаха сърцето на ЕКГ и видеозон - добре е, наскоро ми правиха снимка на белите дробове заради кашлицата - нищо ми няма. С мама не можем да разберем откъде са кашлицата, както и чувството на тежест в лявата половина на гърдите, вече трудно ставам от леглото, а сега пак имам нисък пулс....................Не знаем къде да отидем и какво да изследваме................... Искам да попитам за някои неща:

- Ако е сгъстена кръв, тя хваща ли се при обикновено изследване на кръвта?

- Може ли да е тумор или пък рак на гърдата?

- Може ли да е тромб? (макар, че не знам при тромб да има тежест на гърдите).

преди 2 минути, Anneliese написа:

Уф. Ходим, ходим и не можем да открием какво ми е. През септември ми гледаха сърцето на ЕКГ и видеозон - добре е, наскоро ми правиха снимка на белите дробове заради кашлицата - нищо ми няма. С мама не можем да разберем откъде са кашлицата, както и чувството на тежест в лявата половина на гърдите, вече трудно ставам от леглото, а сега пак имам нисък пулс....................Не знаем къде да отидем и какво да изследваме................... Искам да попитам за някои неща:

Не се движиш моме, от това ти е тежестта, човек като залежи/заседи организма заминава.

1. Много си млада за сгъстена кръв и това се хваща с кръвния тест.

2. От това не разбирам, посети мамолог, но не вярвам да причинява кашлица.

3. Тромб? Ако беше тромб, вече да си гушнала цветята.

• Автор

Движа се колкото мога, но с мама ми е трудно за излизам, защото стана на настроения. Ту и е топло, ту и е студено, ту било тъмно................ Аз не съм ранно пиле, ставам към 2 следобед и в 5 следобед съм готова за разходка, а мама мрънка, че вече е студено. Надалече трудно ходя вече заради краката, глезените много ме стягат като се уморя, иначе с радост бих ходила на разходки до местностите "Калето" и "Ашиклар", както и до стадиона (това са любимите ми места. В парка не ходим вече, че стана кучешки. Откакто едно куче хвана едно беззащитно котенце, хич не ми се ходи там. Но пък и мама вече се уморява и не е за дълги разходки. Вече не чувам и не мога да слушам музика и да танцувам.  А изкачването на стълбите е мега уморително.

С мама вече не знаем какво да правим, доста досаждахме на личната лекарка. Вече ме е страх да лягам да спя, защото не мога да спя по гръб, а лягането настрана ми е болезнено, толкова, че се страхувам да не умра. Не се сещаме какви изследвания да правим и какво да лекуваме.

Ами смени режима, аз в 2 часа след обед в повечето случаи съм свършил училище, други хора работят или приключват смяна, стегни се малко, почни да ставаш сутрин, поне до към 9.
Разбери, залежиш ли, заминаваш, този филм съм гледал сума пъти.

• Автор

Разбирам, ама раздвижването пак не ми помага, имам някакъв проблем в гърдите. Вече не знам къде да ходим.

200 грама по-силна ракия и някой да ги разтрие(различен от семейството).

преди 6 минути, Anneliese написа:

Разбирам, ама раздвижването пак не ми помага, имам някакъв проблем в гърдите. Вече не знам къде да ходим.

На мамолог била ли си?

• Автор

Не. То и в род ни няма жени, болни от рак на гърдата. Но като нищо да е това или някакъв друг проблем с гърдата.

преди 14 минути, Orgasmatron написа:

200 грама по-силна ракия и някой да ги разтрие(различен от семейството).

Преди малко ми дадоха подобно лекарство. Вярно, че е за кръста, но ако мога нещо да помогна...

преди 1 час, Anneliese написа:

трябва  специалист да види снимката
рентгенолога викаше че нищо ми няма, а белодробния специалист каза че имам течност в белия дроб
и кардиолога, който ти е гледал сърцето със скенер, ако нямаш предистория, не обръща внимание
така станаха при мен нещата...тъй де, получих инфаркт и лечение ...след дъжд качулка
ако е така, непременно трябва да се отиде в кардиология за да се направи  инвазивна процедура за установяване състояние на сърцето
самата процедура не е болезнена
търпимо болезнено е затварянето на артерията през която са мушкали сондата

• Автор

Мама вярва на лекарите, според които нищо ми няма,  аз вече трудно ставам и лягам в леглото, не мога да спя настрани, усещам болка, кашлям рядко, а не съм болна и вече ми се карат за кашлицата............ Не зам какво да правя, при кой да търсим второ мнение.

преди 9 минути, Anneliese написа:

Не зам какво да правя, при кой да търсим второ мнение.

не знам, ама е добре всяка вечер да пиеш едно хапче кардиопирин/аспирин 75-100мг 
пп

ама ти трябва лечение в стационар-болница, а без направление излиза много скъпо

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

• Автор

Да, ама аз не мога да спя, нито да лягам и ставам спокойно от леглото, нещо ме свива и ме боли и това определено не са мускулите, нито сърцето. Усещам тежест и ужасна болка, като легна. Така не се живее. И с кашлицата също.

преди 2 минути, ncl написа:

Нормално. Така и трябва.

за да има ефективно лечение, доверието трябва да е двупосочно
един лекар, който вярва че си симулант, никак няма да ти е от полза

преди 3 минути, Anneliese написа:

Да, ама аз не мога да спя, нито да лягам и ставам спокойно от леглото, нещо ме свива и ме боли и това определено не са мускулите, нито сърцето. Усещам тежест и ужасна болка, като легна. Така не се живее. И с кашлицата също.

личния лекар да ти даде направление за белодробен специалист

преди 13 минути, Anneliese написа:

Е, надявам се да се видим в другия живот...

Иначе бих ти препоръчал моето лечение, но не знам как ще ти понесе... Porque te vas - Ana Torrent en Cría cuervos [HD] | FlixOlé - YouTube

Упс, грешка: Черно Фередже - Ракийчице - YouTube

• Автор

Мен точно за симулантка ме мислят и то защото често имам здравословни проблеми. Втория път, като ми се оплетоха червата, едва не си заминах заради неверието на лекарката, след като и казах, че имам същите симптоми като от миналата година. Тогава се влоших и как оцелях, просто не знам. Не мислех, че ще доживея до операцията.

Същото се повтори това лято. Имам зверски болки в корема, силен неспирен цикъл цяло лято, и чак като припаднах и направих гърч, нашите се сетиха, че е нещо сериозно. Чак в болницата се разбра, че имам хранително натравяне, а от кръвните изследвания изскочи и анемия, освен това лекари консултираха мама и тя разбра, че това дълго кръвотечение не е нормално и трябва лечение.

Сега явно чакат пак да припадна или нещо подобно.Само ме е страх да не стане, когато нашите са навън.:(

Аз не съм виновна, че все имам някакви здравословни проблеми.

преди 1 час, дръндю написа:

не знам, ама е добре всяка вечер да пиеш едно хапче кардиопирин/аспирин 75-100мг 

Да не искаш да я убиеш бре? Ами ако пие други лекарства които не се мешат с аспирин, има заболявание което може да се влоши или е с алергия? Ти ли ще носиш отговорноста а?

преди 1 час, petie1 написа:

Да не искаш да я убиеш бре? Ами ако пие други лекарства които не се мешат с аспирин, има заболявание което може да се влоши или е с алергия? Ти ли ще носиш отговорноста а?

много си прав
недопустима грешка от моя страна

пп

не съм лекар, но не мисля че във форум се дават адекватни медицински съвети
грешка е да търси помощ във форум

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

• Автор

Да, ама ние вече не знаем къде да ходим и какво да изследваме.Mean Girls Reaction GIF by filmeditor

преди 22 часа, дръндю написа:

много си прав
недопустима грешка от моя страна

пп

не съм лекар, но не мисля че във форум се дават адекватни медицински съвети
грешка е да търси помощ във форум

Имам хипотеза че може би комичката ни е изстинала и затова кашля и я болят гърдите та може да опира с чай ако не е опитвала

преди 1 минута, petie1 написа:

Имам хипотеза че може би комичката ни е изстинала и затова кашля и я болят гърдите та може да опира с чай ако не е опитвала

Абе не искам да я плаша, ама тези симптоми напомнят на едни нещо за което напоследък чета че случаите зачестяват, та да вземе да иде да й бият едно манту, нищо няма да загуби.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Абе не искам да я плаша, ама тези симптоми напомнят на едни нещо за което напоследък чета че случаите зачестяват, та да вземе да иде да й бият едно манту, нищо няма да загуби.

Жълтата гостенка нали? Според видния вирусолог от БрИНСПФ тя ходи по бедняците

• Автор

На мен са ми противопоказни ваксини и подобни от бебе. Нямам нито една ваксина.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.