Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми медицинска информация

Featured Replies

• Автор

Ми аз спах целия следобед. Станах да си нагледам лейдито и да не изпусна пак колелото, че не ми се връща пак на ден 1 със само една награда.

Не е мигрена, аз не страдам от мигрени. Ще се махат тия зъби, ама не знам ще преживея ли операцията.............

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 189
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Тя не е болна, просто и трябва една лопата и няколко декара! Ще и минат всичките простотии от ранно детство даже!

• Емил Костов
    Емил Костов

Да да, тая плоча вече сме я чували. Не виждаш, не чуваш, имаш 15 синдрома. Просто ако дойда с една лопата ще ти излекувам целия мързел и дивотия, която ти е набита в главата. 

• Точно така се взима анални проби.

Публикувани изображения

• Автор

Направо вече не знам какво да правя, няма кой адекватно да се погрижи за мен.:crying10: От известно време имам кашлица,суха, но иначе съм здрава и съм добре. Също така имам ужасни болки в гръдната област в ляво, когато лягам или ставам, като кашлям или свивам лявата ръка. ходихме на лекар - нищо, не били нито сърцето, нито белите дробове. Днес спряхме желязото, и сега имам ужасно главоболие в ляво, сърцето ми взе нещо да мъждука и прескача, уплаших се много, а майка ми стана агресивна. Не знам какво да правя. Взех да се будя всеки път много потна. А не се храня нормално,защото нямам зъби,  без желязо и без витамини не знам как ще оцелея.:crying10:

преди 1 минута, Anneliese написа:

Направо вече не знам какво да правя, няма кой адекватно да се погрижи за мен.:crying10: От известно време имам кашлица,суха, но иначе съм здрава и съм добре. Също така имам ужасни болки в гръдната област в ляво, когато лягам или ставам, като кашлям или свивам лявата ръка. ходихме на лекар - нищо, не били нито сърцето, нито белите дробове. Днес спряхме желязото, и сега имам ужасно главоболие в ляво, сърцето ми взе нещо да мъждука и прескача, уплаших се много, а майка ми стана агресивна. Не знам какво да правя. Взех да се будя всеки път много потна. А не се храня нормално,защото нямам зъби,  без желязо и без витамини не знам как ще оцелея.:crying10:

Ако ти кажа какво трябва да направиш, ще ме блокират от НАСА. Продължавай да се самоубиваш! 

Като гледам комичката ни май се е простудила яко :(

Симптоми за сгъстяване на кръвта.Като може и да е съвсем различно.

Иди на лекар.Да ти направи пълни изследвания.Престани да търсиш,помощ в интернет.

Приема на произволни добавки-не може да замести,пълноценното/разнообразно хранене.

• Автор

Преди малко имах много светещи мушички пред окото. Проверих си кръвното, нормално е. Опасни ли са тези мушички?

преди 1 час, Orgasmatron написа:

Симптоми за сгъстяване на кръвта.Като може и да е съвсем различно.

Иди на лекар.Да ти направи пълни изследвания.Престани да търсиш,помощ в интернет.

Приема на произволни добавки-не може да замести,пълноценното/разнообразно хранене.

Според лекарката съм добре. Ако кашлицата продължи, просто не знам какво да правя.

Ти Български език,разбираш ли?

Отиваш в болницата,да ти пуснат пълни изследвания.

• Автор

Да, само дето според лекарката съм добре и няма нужда от допълнителни изследвания. А те се правят с направления, пък тя не ни даде. Мама искаше да снимаме билите ми дробове, ама.............

преди 55 минути, Anneliese написа:

Да, само дето според лекарката съм добре и няма нужда от допълнителни изследвания. А те се правят с направления, пък тя не ни даде. Мама искаше да снимаме билите ми дробове, ама.............

Може и без направление ама тогава си поемаш цялата сума, макар че за нас хората с увреждания има безплатни годишни прегледи

• Автор
преди 10 часа, petie1 написа:

Може и без направление ама тогава си поемаш цялата сума, макар че за нас хората с увреждания има безплатни годишни прегледи

Да, ама аз често ходя на лекар, август месец бях и в болница, и изследвания правихме.............. Нашите също са болни, а и са пенсионери  вече........... Баща ми също се пенсионира - по болест.

Пък и в нашия град никой не вярва, че млад човек на 38 години ще развие сърдечни проблеми.......... Лекарите в провинцията са със десетилетия назад.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Да, ама аз често ходя на лекар, август месец бях и в болница, и изследвания правихме.............. Нашите също са болни, а и са пенсионери  вече........... Баща ми също се пенсионира - по болест.

Пък и в нашия град никой не вярва, че млад човек на 38 години ще развие сърдечни проблеми.......... Лекарите в провинцията са със десетилетия назад.

Сърдечни проблеми може да развие всеки.Ти си хипохондрик и така усложняваш всичко. Сухата кашлица може да от алергия,прах,полени и т.н.За обилното потене изследвай Вит Д.

преди 4 часа, Anneliese написа:

Да, ама аз често ходя на лекар, август месец бях и в болница, и изследвания правихме

Ами тогава няма какво повече да се направи щом са те изследвали и в болница и са видели че не си серизно  болна, освен да те  пратят в НАСА за опитна мишка както вика @Емил Костов

преди 5 минути, petie1 написа:

Ами тогава няма какво повече да се направи щом са те изследвали и в болница и са видели че не си серизно  болна, освен да те  пратят в НАСА за опитна мишка както вика @Емил Костов

Просто ще и дам една мотика да ми прекопае двора на село и ще и минат всичките тъпомегаглупоолигофрении! 

• Автор
преди 3 часа, - - - > написа:

Сърдечни проблеми може да развие всеки.Ти си хипохондрик и така усложняваш всичко. Сухата кашлица може да от алергия,прах,полени и т.н.За обилното потене изследвай Вит Д.

Нямам алергии, слава Богу. Имам проблем с витамин Д, ама като не мога да излизам............Защото трудно качвам стълби, вече от 10 години стълбите са ми сериозен проблем- мускулите на глезените ми се схващат, като качвам стълби, адски ме болят, стягат се ужасно и трудно се отпускат, уморявам се и се задъхвам от изкачване по стълби. На мама вече и е уморително да ме влачи по стълбите, а асансьор нямаме. Според лекарите съм твърде бяла. Но и жеги не понасям, излизам с мама на разходка късно следобед. Днес се препотих адски, жегата ми се отрази зле, вее не мога да си регулирам добре температурата. Та си стоя на безопасно вкъщи, страх ме е в жегата да не припадна навън.

Чакам да ми мине, че да може да си изследвам пак кръвта. И въпреки спряното желязо - кашлицата пак се обажда. Ще се побъркам вече.И тази тежест вляво в гърдите ме побърква.

Какви са тия откачени жеги през октомври месец?

преди 1 час, Anneliese написа:

Нямам алергии, слава Богу. Имам проблем с витамин Д, ама като не мога да излизам............Защото трудно качвам стълби, вече от 10 години стълбите са ми сериозен проблем- мускулите на глезените ми се схващат, като качвам стълби, адски ме болят, стягат се ужасно и трудно се отпускат, уморявам се и се задъхвам от изкачване по стълби. На мама вече и е уморително да ме влачи по стълбите, а асансьор нямаме. Според лекарите съм твърде бяла. Но и жеги не понасям, излизам с мама на разходка късно следобед. Днес се препотих адски, жегата ми се отрази зле, вее не мога да си регулирам добре температурата. Та си стоя на безопасно вкъщи, страх ме е в жегата да не припадна навън.

Чакам да ми мине, че да може да си изследвам пак кръвта. И въпреки спряното желязо - кашлицата пак се обажда. Ще се побъркам вече.И тази тежест вляво в гърдите ме побърква.

Ти ми стани 300 кила дебела крава пък после се оплаквай! 

преди 2 часа, Anneliese написа:

На теб може да ти пречат, но доста хора не могат да се оплачат. Всеки спестен ден в който не се пали парно е от полза.

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Просто ще и дам една мотика да ми прекопае двора на село и ще и минат всичките тъпомегаглупоолигофрении! 

А ако може и мъжкия й вариант да уредиш с една мотика цена няма да имаш :)

преди 4 часа, Anneliese написа:

Ами промная на климата му се вика... Казах ти у наше село от 10 лета на Коледа 25.12 температурата не пада под 12 градуса

преди 6 минути, petie1 написа:

А ако може и мъжкия й вариант да уредиш с една мотика цена няма да имаш :)

Ами променя на климата му се вика... Казах ти у наше село от лета на Коледа 25.12 температурата не пада под 12 градуса

Това са извратеняци. Нищо не става от тях,

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Ти ми стани 300 кила дебела крава пък после се оплаквай! 

Това е супер грубо! 

преди 5 часа, Anneliese написа:

Че вит Д го има и на капки и на таблети.Щом имаш крампи,пий магнезий.Желязото едва ли има нещо общо с кашлицата ти.Спокойно,ти до сега да си умряла 100 пъти.Трявбва ти с***  😕 

• Автор

Проблема с краката ми е още откакто бях слаба, не е от килограмите. Просто с годините стълбите ме уморяват все повече и повече.

А взех да се тъпча от нерви и стрес. Как няма, като нямах екскурзия това лято, баща ми е много болен, майка ми забравя, сестра ми вече не си идва много, много при нас в Берковица и едва ли е само заради работата, има май някакви проблеми в личния си живот, зет ми поне е възпитан и идва, води ни племенника, който е вече първокласник и вкъщи много му се радваме, сестра ми и племенницата ми май нещо не се разбират добре и племенницата, която е вече студентка, се изнесе на общежитие............ Ми, тъжно ми е.............. И война има, целия свят злобее срещу Русия, срам ме е да чета в български форуми антируски изказвания, да ставам свидетел на антисемитизъм......... А украинците са по - нахални и от циганите, заедно със "демократите" не пират да реват да си дадем всичкото въоръжение на Украйна, а президентът ни ги търпи и е мек като кавалер кинг чарлз шпаньол, вместо да им скръцне със зъби, че страната ни си има далеч по - важни и сериозни проблеми в обществото. Писна ми от тези досадници, дето искат да останем без нищо. И толкова ми е болно и тежко, че българите се оказаха антисемити............ Даже украинците  и фенчетата им станаха толкова нахални, че ни забраняват да използваме русизми, защото не сме ги били разбирали правилно...........

Проблема с краката ми е още откакто бях слаба, не е от килограмите. Просто с годините стълбите ме уморяват все повече и повече.

А взех да се тъпча от нерви и стрес. Как няма, като нямах екскурзия това лято, баща ми е много болен, майка ми забравя, сестра ми вече не си идва много, много при нас в Берковица и едва ли е само заради работата, има май някакви проблеми в личния си живот, зет ми поне е възпитан и идва, води ни племенника, който е вече първокласник и вкъщи много му се радваме, сестра ми и племенницата ми май нещо не се разбират добре и племенницата, която е вече студентка, се изнесе на общежитие............ Ми, тъжно ми е.............. И война има, целия свят злобее срещу Русия, срам ме е да чета в български форуми антируски изказвания, да ставам свидетел на антисемитизъм......... А украинците са по - нахални и от циганите, заедно със "демократите" не пират да реват да си дадем всичкото въоръжение на Украйна, а президентът ни ги търпи и е мек като кавалер кинг чарлз шпаньол, вместо да им скръцне със зъби, че страната ни си има далеч по - важни и сериозни проблеми в обществото. Писна ми от тези досадници, дето искат да останем без нищо. И толкова ми е болно и тежко, че българите се оказаха антисемити............ Даже украинците  и фенчетата им станаха толкова нахални, че ни забраняват да използваме русизми, защото не сме ги били разбирали правилно...........

Полина от Берковица това ти ли си?

За каквото ти е момиченцето?

https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/745984

Жена се опита да отвлече дете на 1 година и 4 месеца.

Твърдението е на майката на момиченцето. Тя разказва, че непознатата дърпала детето от ръцете й.

Това се е случило в детски кът в заведение в Берковица.

• Автор

Какви са тия глупости, това не съм аз, разбира се. Който ми е виждал фейсбука, знае как изглеждам!

преди 22 часа, Anneliese написа:

Бе на теб наистина ти трябва една мотика и 200 дка лозе и ще се оправиш...

Какви са тия глупости, това не съм аз, разбира се. Който ми е виждал фейсбука, знае как изглеждам!

Аз си те представям ей така

nazi-german-officer-world-war-ii-reenact

Пфу няма нацистки в униформи много

на 27.10.2022 г. в 23:28, - - - > написа:

Трявбва ти с***

Трябва й ама освен Гергана и свещи друго нема

на 29.10.2022 г. в 19:14, ined написа:

По-скоро берковишка сталинистка готова да рзстреля всички врагове на народа

Alert-Line-AL100031-WWII-Soviet-Red-Army

на 29.10.2022 г. в 0:06, petie1 написа:

Бе на теб наистина ти трябва една мотика и 200 дка лозе и ще се оправиш...

Аз си те представям ей така

nazi-german-officer-world-war-ii-reenact

Пфу няма нацистки в униформи много

Трябва й ама освен Гергана и свещи друго нема

Всички грешите. Тя се занимава с магия, палене на свещи, правене на илячи, лекарства, среща се баячи, врачки,  тя и иска да убие Снежанка.

brewing.gif

За да заживее с принца Пешо.

И всяка вечер пита огледалото дали е най-красивата в Берковица.

В нейните покои живеят нейните покорни вече уморени и стари прислужници. Родител 1, родител 2. По-скоро робот 1 и робот 2.

Ето как изглежда.

snow-white-evil-queen.gif

0c0113311d52ce7fdd36bcbc48ab3b67.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.