Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми медицинска информация

Featured Replies

току-що, Anneliese написа:

На мен са ми противопоказни ваксини и подобни от бебе. Нямам нито една ваксина.

Това не е ваксина а тест.

• Отговори 189
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Тя не е болна, просто и трябва една лопата и няколко декара! Ще и минат всичките простотии от ранно детство даже!

• Емил Костов
    Емил Костов

Да да, тая плоча вече сме я чували. Не виждаш, не чуваш, имаш 15 синдрома. Просто ако дойда с една лопата ще ти излекувам целия мързел и дивотия, която ти е набита в главата. 

• Точно така се взима анални проби.

Публикувани изображения

преди 3 минути, Anneliese написа:

Да да! Ти така си мислиш!

преди 21 минути, Anneliese написа:

Как са те допуснали тогава сред другите деца? Вирусоносител. Нямаш право да си сред децата в детската градина и в училище. И сред други хора.

Стой си вкъщи.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Как са те допуснали тогава сред другите деца? Вирусоносител. Нямаш право да си сред децата в детската градина и в училище.

Стой си вкъщи.

Това няма нищо общо. Просто няма как да не са и поставяли задължителните ваксини. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Как са те допуснали тогава сред другите деца? Вирусоносител. Нямаш право да си сред децата в детската градина и в училище.

Стой си вкъщи.

в грешка си
ваксинираните могат да разнасят вируси, защото не се разболяват от тях
неваксинираните се разболяват и ги изпращат вкъщи

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Това няма нищо общо. Просто няма как да не са и поставяли задължителните ваксини. 

ами ако не ѝ бяха слагали ваксини, едва ли щеше да доживее да пише във форум

преди 32 минути, Anneliese написа:

Манту е тест за туберколоза бре. Нали си топ вирусолог как не ги знаеш тия елементарни неща? :biggrin:

преди 1 минута, petie1 написа:

Манту е тест за туберколоза бре. Нали си топ вирусолог как не ги знаеш тия елементарни неща? :biggrin:

Топ да не казвам какъв, че Калин ще ми изтрие профила :), а не ползваме пегели! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 23 минути, дръндю написа:

в грешка си
ваксинираните могат да разнасят вируси, защото не се разболяват от тях
неваксинираните се разболяват и ги изпращат вкъщи

ами ако не ѝ бяха слагали ваксини, едва ли щеше да доживее да пише във форум

Бъркаш се с корона. Тук говорим за ваксина, а не за антиспайкова течност с неизвестен характер.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Бъркаш се с корона. Тук говорим за ваксина, а не за антиспайкова течност с неизвестен характер.

ЕВАЛА за поста! 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Тук говорим за ваксина,

навсякъде в природата има бактерии и вируси
ваксината е изкуствено разболяване на организма с мъртви бактерии с цел създаване на антитела
демек, антителата те предпазват от заболяване, ама бактериите дето са по  теб ги разнасяш

преди 3 минути, дръндю написа:

ваксината е изкуствено разболяване на организма с мъртви бактерии с цел създаване на антитела
демек, антителата те предпазват от заболяване, ама бактериите дето са по  теб ги разнасяш

Никъде няма вируси в природата, защото вирусите не виреят без организъм. Трябва им гостоприемник, за да живеят. Или множат.

Трябва им гостоприемник, за да се размножават

преди 45 минути, Емил Костов написа:

Нали баща и работи в болницата, може да е с връзки. Откъде да знам, но не трябва да я допускат сред хората, щом няма ваксина.

Може пък, защото няма ваксини и да има тези много болежки.

преди 10 минути, дръндю написа:

Не е вярно. Не всички ваксини са такива. За пример ти давам ваксината за тетанус! 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не е вярно. Не всички ваксини са такива. За пример ти давам ваксината за тетанус! 

ами антителата не са трайни ве

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Може пък, защото няма ваксини и да има тези много болежки.

съгласен съм, че здравословното ѝ състояние, може да се дължи на това

преди 9 минути, дръндю написа:

ами антителата не са трайни ве

съгласен съм, че здравословното ѝ състояние, може да се дължи на това

Не всички ваксини съдържат полуумъртвен вирус. При някой се вкарва просто "реагент", който симулира външната обвивка на вируса ( ваксината при тетанус и не само тя). Иначе действието е едно и също. Кара организмът да си изгради антитела срещу съответния вирус.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Никъде няма вируси в природата, защото вирусите не виреят без организъм

тогава не си мий ръцете преди ядене, щото нямало бактерии и вируси
викам спора да се  реши от вещо лице, каквото аз не съм

преди 1 час, дръндю написа:

тогава не си мий ръцете преди ядене, щото нямало бактерии и вируси
викам спора да се  реши от вещо лице, каквото аз не съм

Няколко часа само.

https://www.mila.bg/article/8361102

4 ЧАСА ВЪРХУ МЕД, 3 ДНИ ВЪРХУ ПЛАСТМАСА - КОЛКО ЖИВЕЕ КОРОНАВИРУСЪТ ВЪРХУ РАЗЛИЧНИТЕ ПОВЪРХНОСТИ

• Автор

Ами доколкото знам, бебенцата, които са били родени болни (при мен са видяли, че не съм добре), са били освобождавани от ваксини. Приемали са ме без проблем и в детската градина (на село) и в трите училища, където учих. Веднъж не са ми правили проблеми, че нямам ваксина.

Ние не сме никакви връзкари.:angry:

току-що, Anneliese написа:

Ами доколкото знам, бебенцата, които са били родени болни (при мен са видяли, че не съм добре), са били освобождавани от ваксини. Приемали са ме без проблем и в детската градина (на село) и в трите училища, където учих. Веднъж не са ми правили проблеми, че нямам ваксина.

Ние не сме никакви връзкари.:angry:

Това което ти предложих е ТЕСТ а не ваксина и е добре да го направиш, защото в последно време случаите на тази болест зачестяват, а твоите симптоми напомнят точно за нея.

преди 28 минути, Bubbles написа:

Това което ти предложих е ТЕСТ а не ваксина и е добре да го направиш, защото в последно време случаите на тази болест зачестяват, а твоите симптоми напомнят точно за нея.

Хм нали са я снимали? А жълтата гостенка не се ли виждаше на снимките? Или то в термален стадий вече?

преди 2 минути, petie1 написа:

Хм нали са я снимали? А жълтата гостенка не се ли виждаше на снимките? Или то в термален стадий вече?

Това не го знам, не смея да говоря така на изуст.

преди 23 минути, Bubbles написа:

Това не го знам, не смея да говоря така на изуст.

То и аз де затва питсм

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Имам един съвсем сериозен въпрос - умира ли се от зъбна инфекция? Не стига, че съм болна, но и от известно време челюстта от дясната ми страна е леко подута.  Мама искаше да ги вадим под пълна упойка, аз се съгласих, но сега тя не помни какво ми е предлагала и се чуди къде да ви вадим тези изгнили зъби. а мен ме е страх да не умра, хич не ми се умира. :crying10: Депресирам се и само си мисля какво ще пропусна.:crying10:

преди 1 час, Anneliese написа:

Имам един съвсем сериозен въпрос - умира ли се от зъбна инфекция? Не стига, че съм болна, но и от известно време челюстта от дясната ми страна е леко подута.  Мама искаше да ги вадим под пълна упойка, аз се съгласих, но сега тя не помни какво ми е предлагала и се чуди къде да ви вадим тези изгнили зъби. а мен ме е страх да не умра, хич не ми се умира. :crying10: Депресирам се и само си мисля какво ще пропусна.:crying10:

Да, умира се от зъбна инфекция. Една моя братовчедка умря от това.

Така че, събери всичката си сила за живот и иди на зъболекар. Доколкото знам, когато има повече зъби за оправяне, може да се приложи и пълна упойка. Така че, можете да говорите със специалист, който да ти извади всички развалени зъби под пълна упойка.

После могат да ти поставят подходящи импланти или мостове също под пълна упойка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.