Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русофобията е глупост, не рационално (политическо) виждане

Featured Replies

• Отговори 136
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Като платен-трол-русороб стигат ли ти копейките за ядене ? И защо се криеш от мобилизация ? Библията на мазните-русоробски-тролове 

• Както всяка друга фобия или филия и русофобията е психическо заболяване. Проблема в България с тези фобии и филии обаче е много сериозен и той може да види дори и в тази тема ако се прочетат комента

• Ми именно каквото казвам, който не лиже руския ботуш, значи автоматично лиже американския. Типичната логика на лизач на руския ботуш, отново благодаря, че сам се издаваш  

Публикувани изображения

• Автор
преди 5 часа, rootkit написа:

Българофобията и манията по пияни ватници е глупост и психическо разстройство.

Темата е относно русофобията, а не българофобията.

И какво общо имат "пияни ватници"?

преди 5 часа, rootkit написа:

Българофобията и манията по пияни ватници е глупост и психическо разстройство.

Ще ме извиняваш ама в момента всичкото управляващ е с мания от някакви атлантически глупости и краварски изпълнения които вкараха цяла Европа в няма такава криза.

• Автор
преди 5 часа, васил козарев написа:

Хапсолютният олигофрен Грухи пак копи-пействал некви работи, които не разбира. :D 

И в бг мама го разкриха колко му е багажа. :D 

Не, не стана така. 😉

В другия форум дотолкова ги оспорих, че се наложи да ми трият мненията, които дори не нарушават правилата на форума. В момента ми трият мненията, но не ми пускат известия за това; няма как да ми пуснат известие, без да ме информират за нарушаване на правила. Няма как да ме информират за нарушаване на правила, ако такова нарушаване няма.

преди 59 минути, Bubbles написа:

Ще ме извиняваш ама в момента всичкото управляващ е с мания от някакви атлантически глупости и краварски изпълнения които вкараха цяла Европа в няма такава криза.

Мнозинството от парламента, начело с президентина, са русофили и руски роби. Ама милейте си за копейки и рубли и мечтайте за светло бъдеще...Ще го дочакате...

преди 1 час, PigMan9 написа:

Темата е относно русофобията, а не българофобията.

И какво общо имат "пияни ватници"?

Русофил = Българофоб. За мен или си обичаш България и само България или си продажник и чуждопоклонник.

преди 7 минути, rootkit написа:

За мен или си обичаш България и само България или си продажник и чуждопоклонник.

Има ли такава партия в България?

• Автор
преди 46 минути, Coco1 написа:

Защо навсякъде ти трият глупостите

Защото, както стана ясно, тези "глупости" всъщност са много смислени въпроси, мнения и заключения, които са неудобни на някои хора, които просто предпочитат да ме цензурират.

Ето още малко информация:

IMG-20230115-200954.jpg

Източник:

В темата от линка, споменат по-горе, става ясно, че не само аз, но и @ДзВяРа!също е бил жертва на цензурата, която, в другия форум, се налага без причина, без дори мненията ти да нарушават правилата на форума.

Аз съм цензуриран, тъй като истините, които говоря, не съвпадат с официалния наратив, разпространяват от либералните медии, пропагандисти, НПО-та, фондации и организации. Това ме прави неудобен, тъй като мнението ми критикува статуквото.

преди 40 минути, rootkit написа:

Мнозинството от парламента, начело с президентина, са русофили и руски роби. Ама милейте си за копейки и рубли и мечтайте за светло бъдеще...Ще го дочакате...

Да, затова лижат задника на изкукуригалия Джонджа, пращат оръжия на зеления и се кланят на всичко американско.
Сигурно затова и всичките до един повтарят като папагали колко е важно да се следва "Евро-атлантическата ориентация".

преди 43 минути, rootkit написа:

Русофил = Българофоб. За мен или си обичаш България и само България или си продажник и чуждопоклонник.

Тоест да лижеш задника на Джонджа е РОДОЛЮБИЕ и любов към България?

преди 1 час, rootkit написа:

И поради що, тогава просто не си направят редовен кабинет, така ще е сладко - хем кабинета техен, хем парламента, хем президента. Буквално биха могли утре да гласуват да станем руска република. Но пък може и да се бъзикаш, знам ли? Очевидно е обаче, че интересите които обслужват "българските" политици, не идват от изток. Образно казано де, земята е кълбо и американците могат да пращат заповедите към нас и от тази посока, на сигнала му е все таз, дали ще пристигне няколко микросекунди по-бавно по дългото трасе.

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

И поради що, тогава просто не си направят редовен кабинет, така ще е сладко - хем кабинета техен, хем парламента, хем президента. Буквално биха могли утре да гласуват да станем руска република. Но пък може и да се бъзикаш, знам ли? Очевидно е обаче, че интересите които обслужват "българските" политици, не идват от изток. Образно казано де, земята е кълбо и американците могат да пращат заповедите към нас и от тази посока, на сигнала му е все таз, дали ще пристигне няколко микросекунди по-бавно по дългото трасе.

Щото все още има достатъчно нормални хора да ги свалят. Но упорито работят в тази насока.

преди 59 минути, Bubbles написа:

Да, затова лижат задника на изкукуригалия Джонджа, пращат оръжия на зеления и се кланят на всичко американско.
Сигурно затова и всичките до един повтарят като папагали колко е важно да се следва "Евро-атлантическата ориентация".

Кога сме пращали оръжие на зеления? Тва че някой направи милиарди да продава, е друг въпрос.

преди 11 минути, rootkit написа:

Но упорито работят в тази насока

Ама дай някакви стабилно инфо за пример. Не всички сме телепатки и не можем да четем мисли.

Цитат

Че те от поне 50 поколения живеят като прокълнати. Повече от това, което им се случи през изминалия век и ще им се случва в идните поне 50 години какво да им желаем?

Отвратително изказване и то от жена! А точно днес е годишнина от блокадата на Ленинград. Демократите нямат грам срам! Срам! По нищо не се различават от нацистите!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 1 минута, Anneliese написа:

Отвратително изказване и то от жена! А точно днес е годишнина от блокадата на Ленинград. Демократите нямат грам срам! Срам! По нищо не се различават от нацистите!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Да, Путин не се различава от Хитлер.

• Автор
преди 16 минути, Coco1 написа:

Руснаците са ти дигнали мерника и щи сменят елбруса на фронта

Аз използвам Windows и Linux Mint, но не и Elbrus.

Няма как да ми сменят нещо, което го нямам. 😉

преди 8 минути, rootkit написа:

Как стигна до това заключение?

Прочети какво пише тук: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum

Като твърдиш, че Путин е фашист, логиката, описана в статията, ли използваш? Ако да, имай предвид, че тази логика е грешна. 😉

преди 3 минути, rootkit написа:

Сравненията ви са мега нелепи. Русия 8 години търпя терористите от Украйна!Е, свърши им търпението, нормално.

И не, драги необразовани фенчета на САЩ, Владимир Путин не се крие в бункер. Дават го редовно по руската национална телевизия - Първи канал, както и по "Русия 24", а кадрите не са от бункер, а от кабинета му в правителствената резиденция в Ново Огарьово. По принцип руските държавни глави не живеят в Кремъл, там няма жилищни райони.  Допреди да се построи тази резиденция, всеки е живеел в своя вила в близките московски селища.

Ето ви, да се образовате:

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Putin_fuel_spill.jpg

https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Novo-Ogaryovo

преди 1 час, Bubbles написа:

Тоест, всеки който пише против "русофилите", лиже задника на Джонджа ? Успокой са малко, че от толкова неутралност ще се пукнеш, направо блика от теб. Скоро става годишнината от началото на операцията, надявам се пак да честитиш ден на победата :)

преди 45 минути, rootkit написа:

Кога сме пращали оръжие на зеления? Тва че някой направи милиарди да продава, е друг въпрос.

https://www.dnes.bg/politika/2022/11/03/okonchatelno-resheno-bylgariia-izprashta-oryjiia-na-ukraina.549252

Ако имаш друга информация, ще ми е интересно да я прочета. :)

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Тоест, всеки който пише против "русофилите", лиже задника на Джонджа ? Успокой са малко, че от толкова неутралност ще се пукнеш, направо блика от теб. Скоро става годишнината от началото на операцията, надявам се пак да честитиш ден на победата :)

Не ми преиначавай думите ако обичаш.
Питам да лижеш задника на Джонджа родолюбие е ли е?

преди 40 минути, Anneliese написа:

Сравненията ви са мега нелепи. Русия 8 години търпя терористите от Украйна!Е, свърши им търпението, нормално.

И не, драги необразовани фенчета на САЩ, Владимир Путин не се крие в бункер. Дават го редовно по руската национална телевизия - Първи канал, както и по "Русия 24", а кадрите не са от бункер, а от кабинета му в правителствената резиденция в Ново Огарьово. По принцип руските държавни глави не живеят в Кремъл, там няма жилищни райони.  Допреди да се построи тази резиденция, всеки е живеел в своя вила в близките московски селища.

Ето ви, да се образовате:

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Putin_fuel_spill.jpg

https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Novo-Ogaryovo

Имам роднини в Русия, ходи живей там да се образоваш. :)

преди 17 минути, Bubbles написа:

Не ми преиначавай думите ако обичаш.
Питам да лижеш задника на Джонджа родолюбие е ли е?

Питам, къде в коментара на който отговаряш се говори изобщо за Джонджата или за Сащ ? Още по-малко, че ги подкрепя за каквото си си измислил там. Никъде, ти си го въобрази, защото като абсолютно всеки ватник, когато някой говори срещу "русофилията", ти чуваш "слава на САЩ" :) 

Ей затова ви обичам "неутралните", все се издавате сами. 

Цитат
Първата работа на всеки тръгнал да завоюва Русия е била да убеди народа си, че руснаците не са хора. Хитлеристките офицери пишели на жените си, че нямали проблеми да изкормват и бременни "самки", защото това не били човешки същества. Дори и през ум не им минавало, че могат да бъдат победени от тези нечовеци.
Но не след дълго нечовеците започнали да се забавляват със собствените им самки в непобедимата Германия.

Та и днес няма проблем да се призовава към изтребването на тези нечовеци. Ама утрешен ден да няма изненадани, ако вземат да измират масово и цивилизованите свръхчовеци от Запада.

Именно!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.