Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русофобията е глупост, не рационално (политическо) виждане

Featured Replies

преди 8 часа, FatMan9 написа:

Вижте как @miro20 отново се изказа неподготвен, както винаги, без да направи research, преди да направи изказване:

Ох, поредния ми фен... Не знам откъде се пръкват толкова комплексирани по мен , индивиди :) 

Вече ти казах - не очкавй от мен да отговарям на пасквилите ти .

Умаряш ме от скролване с мишката , не с друго  :getout:

• Отговори 136
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Като платен-трол-русороб стигат ли ти копейките за ядене ? И защо се криеш от мобилизация ? Библията на мазните-русоробски-тролове 

• Както всяка друга фобия или филия и русофобията е психическо заболяване. Проблема в България с тези фобии и филии обаче е много сериозен и той може да види дори и в тази тема ако се прочетат комента

• Ми именно каквото казвам, който не лиже руския ботуш, значи автоматично лиже американския. Типичната логика на лизач на руския ботуш, отново благодаря, че сам се издаваш  

Публикувани изображения

• Автор
преди 14 часа, miro20 написа:

Ох, поредния ми фен... Не знам откъде се пръкват толкова комплексирани по мен , индивиди :) 

Вече ти казах - не очкавй от мен да отговарям на пасквилите ти .

Умаряш ме от скролване с мишката , не с друго  :getout:

Ти сериозно ли? Наистина ли само това е коментарчето ти на огромния пост, който написах и подкрепих с факти, доказателства и проучвания, и развенчах глупостите, които пишеш за Русия?

И какво изобщо значи това:

"Умаряш ме от скролване с мишката , не с друго"?

Аз го виждам ето така: "ас не цета сицко коете писес штото ме марзи да науца истината и претпочитам медиити да ми касфат ко да мислиа штото не моа да прояфя критицно мислене штото... нимоа да обсня што".

Аз пиша големи и критични коментари, а хора като теб, @Реджеп Иведик и @Coco1 отговаряте с едно или две изречения, които лекомислено отхвърлят това, което казвам. Така само доказвате, че аз съм прав, а вие грешите. Ако имахте доказателства срещу писанията ми, щяхте да ги покажете, не просто да твърдите, че това, което пиша, не е вярно.

преди 4 часа, FatMan9 написа:

Ти сериозно ли? Наистина ли само това е коментарчето ти на огромния пост, който написах и подкрепих с факти, доказателства и проучвания, и развенчах глупостите, които пишеш за Русия?

Да, след като прочетох че "икономиката на РФ е по добра от евопейската" , нищо повече не ми трябва да си съставя мнението за дървен философ фейкомет като теб :)

• Автор
преди 2 минути, miro20 написа:

Да, след като прочетох че "икономиката на РФ е по добра от евопейската" , нищо повече не ми трябва да си съставя мнението за дървен философ фейкомет като теб :)

Икономиката на ЕС залязва от поне 15 години насам.

Какво е "фейкомет"?

преди 20 часа, Coco1 написа:

Рашистан е мрачна яма на гибелта

В Русия няма-

- няма Родител №1

- няма Родител №2

- няма менструиращи мъже

- няма  трета тоалетна в училище

- няма 72 вида пол

- няма  операции на деца за смяна на пола

преди 1 час, dimy написа:

В Русия няма-

- няма Родител №1

- няма Родител №2

- няма менструиращи мъже

- няма 72 вида пол

Дядка още ли не си заминал за Рашистан 

преди 3 часа, FatMan9 написа:

Какво е "фейкомет"?

Защо си фейкомет

• Автор
преди 20 часа, miro20 написа:

Аз не съм "фейкомет"; такова нещо не съществува.

image.jpeg.dab2d0268f661757e0893869026b4b13.jpeg

HDP_PPP_per_capita_Russia.jpg

Russia - Unemployment rate 2021 | Statista

През 2022г., безработицата в Русия е под 4.80%.

Graduates_in_tertiary_education-thousands.jpg

1280px-%D0%92%D0%A0%D0%9F_%D0%BF%D0%BE_%D1%81%D1%83%D0%B1%D1%8A%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%BC_%D0%A0%D0%A4_%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D1%83%D1%88%D1%83_%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_2016.svg.png

image.jpeg.58ffb3e6955832b44f1835e034ed47d5.jpeg

image.jpeg.f301b475fd1514489b24d1d5db794f57.jpeg

Също така, и таксите като цяло в Русия са много по-ниски. Дори и заплатите да са по-ниски, това се компенсира от факта, външния дълг на Русия е много нисък, което не изисква увеличаване на таксите на гражданите, с което да се вземат пари за връщане на дълговете.

Хайде да играем на една игра.

Ето тук има идна загадка, която трябва да решите.

Има една държава, която постоянно получава "military aid" и "humanitarian aid", които са кодови думи за "loans". Тази държава умишлено се бута във все по-голям и по-голям дълг, което ще я постави във геополитическа зависимост спрямо САЩ, където са глобалните банкстери, които финансираха преврат в тази държава през 2014г. След като това се случи, ще последва денационализация на валутата и капитала, масова деиндустриализация чрез приватизация, и икономическа гибел като цяло. Тъй като САЩ ще изпратят приватизатори, които ще приватизират всичко под претекст спасяване от фалит, и след това ще разрушат всичко, преди да се върнат в САЩ.

Можете ли да познаете коя е тази държава?

Всички сте поканени да участвате в играта "Познай кой е прецакан!". Всички вие, @БаалБек , @Coco1 , @miro20 и @Реджеп Иведик както и @Без умствен капацитет и всички останали форумни русофоби и клавиатурни войничета, знаете ли отговора? Ако дадете правилен отговор, печелите частен самолет и почивка на Малдивите.

преди 19 часа, dimy написа:

В Русия няма-

- няма Родител №1

- няма Родител №2

- няма менструиращи мъже

- няма 72 вида пол

В русия няма и "drag kids", нито "drag queens". Много от дегенаритивните елементи в Западния свят ги няма в Русия. Проблемът е, че хора като @Coco1 , @miro20 и @Реджеп Иведик не могат да разберат значението на тези неща и не разбират опасността. Колкото и факти да им говориш, те няма да ти обърнат внимание, тъй като като фактите не съвпадат с техните русофобски виждания, според които Русия задължително трябва да е тоталитарна яма на отчаянието и гибелта, и друг начин НЯМА!

Аз на форумните русофоби им обясних факта, че войната в Украйна е прокси война на САЩ срещу Русия, но те, както очаквах, не отговориха на това (беше им обяснено, и че русофобията е изкуствено създадена идея, както и им обясних, че такова нещо като руска пропаганда и дезинформация реално не съществува).

Те също така игнорираха и всички факти, които показах в първия си пост в тази тема.

Те не могат да покажат какъвто и да е смислени аргументи. Те знаят, че нямат никакви доказателства в подкрепа на техните твърдения, и срещу моите твърдения. Тъй като русофобията е изцяло основана на митове, лъжи, и логически погрешни твърдения, съвсем нормално е да се очаква русофобите да игнорират фактите и да правят безпочвени твърдения, и да те наричат "трол" като поискаш да ти покажат доказателства в подкрепа на техните твърдения.

Русофобията е глупост .....

Прасе, не е глупост - а добре заплатена дейност!!!

А тяхната Българофобия? Част от коментарите за диверсията или инцидента в Арсенал се радваха на загиналите, питаха защо само трима души вместо всички, пък после реват за русофобия когато ние им напишем същото за мостчето примерно? Ако се случи такава диверсия в Иран и тамошните заводи дали ще си хилят кат разпрани пачи? Или тогава няма проблем, че са търговци на смърт и търгуват с оръжие щот продават на техните меки китки? Ми като ще е така, чакаме терористични акции със преносими ядрени бомбички, като най-голямата, най-великата, най-могъщата(могучая, гойда блять!!) и прочее страна руската федерация е отличен избор за полигон.

Между другото, рушняците бащици на кирилицата, славянството, със които е БОг(К)(поне според болните им смляни на течност сиви мишки които наричат мозък в тъпите им глави) защо така като еврогейовете квичат на умряло за фобия тук фобия там? Страх е различно от ненавист към дадена група.

Според ниското пути, на русня не и трябва свят без рушистан, на мен пък не ми трябва тоя свят само със педерушистанският им "мир".

В Русия няма-

- няма Родител №1

- няма Родител №2

- няма менструиращи мъже

- няма 72 вида пол

преди 5 минути, dimy написа:

В Русия няма-

- няма Родител №1

- няма Родител №2

- няма менструиращи мъже

- няма 72 вида пол

То и тук няма.

на 9.10.2022 г. в 20:50, Zornovolnik написа:

То и тук няма.

Clipboard02.jpg.54fc0b767dbb4dc214c811323b2644cd.jpg

Имааааа мнооого -разни реджепи, овци и друга соросоидна паплач, дето изкарва гнусни центове ... продавайки Родината си!

:lol6:

Историята на „мазния влак“, с който отиваше блажнинка от Видин за София

1416293539_2_559x345.jpg

https://socbg.com/2019/07/историята-на-мазния-влак-с-който-отив.html?fbclid=IwAR2pgZT19bHo7cz5T8iwcB5Hob5LpULU9R4owIRx5Mu0nMJ2FGGAg5UIHko

• Автор
преди 2 часа, Coco1 написа:

:lol6:

Историята на „мазния влак“, с който отиваше блажнинка от Видин за София

1416293539_2_559x345.jpg

https://socbg.com/2019/07/историята-на-мазния-влак-с-който-отив.html?fbclid=IwAR2pgZT19bHo7cz5T8iwcB5Hob5LpULU9R4owIRx5Mu0nMJ2FGGAg5UIHko

Не е нужно да пускаш безсмислени постове.

• Автор

IMG_20221011_133745.jpg.9b8e8d78ed891bcaa55af08f608cd232.jpg

@miro20 отново се изказа неподготвен, след което бе развенчан от високия интелект - FatMan9, който има силно развити интелектуални способности, далеч надхвърлящи обикновеното примитивно съществуване.

Миро не веднъж е пускал безпочвени твърдения, които са русофобски. Русофобията е съвкупност на нерационални, логически погрешни заключения.

В горния си пост, Миро твърди, че Русия има власт в ЕС и има проксита, чрез които управлява ЕС. Това не е вярно. САЩ, не Русия управлява ЕС. В ЕС има не руски, а американски НПО-та и фондации, принадлежащи на идеологически подривници от ООН и Wall Street. ЕС е част от Колективния Запад (САЩ и проксита на САЩ).

Разбира се, Миро трябва да отрича всичко това, тъй като то не съвпада с предварително програмираните му нагласи, наложени му от американските либерални медии.

Това е и една от причините, поради които Миро твърди, че Западния свят е страхотен и чудесен, но въпреки това не коментира фактите, които опровергават това твърдение. Миро видя какво написах, но така и не посмя да цитира дори и едно изречение от публикацията ми, която развенчава митовете, че НАТО и ЕС са нещо добро, и че западния свят е утопия:

Не успях да намеря по-подходяща тема. Наистина, има теми свързани с избори, но обичайно са за парламентарните такива. Обаче има нещо в тази тема, което я прави точно място за това което ще напиша и покажа:

The most important (and only) motive that would make the smart beauty choose someone as the mayor of Sofia.*
Screenshot_2022-10-11-17-44-46-82_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.268b1300d30adeb8a6d70a54758d7338.jpg

Значи, няма никакъв проблем, ако останалата цена за избирането на даден некадърник, е под негово управление, за софиянци се стигне до там, че да ходят голи и боси, избирайки път между дупките по улиците, планини от неизвозена смет и падащата зидария от саморазрушаващи се сгради. 

*Английски използвам, защото очевидно някои не разбират български.

П.П. Забравих, екранната снимка, е от политическата тема на хардуербгейци!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.