Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възобновяване на прекратено дело за арест?

Препоръчан отговор

на 19.12.2022 г. в 16:57, Емил Костов написа:

1. Нямаш си елементарна представа от законите. Следователно си наемаш адвокат. Да не говорим, че информация която се предоставя е просто неясна.

2. Нищо лично, но ще започваме празни приказки в темата или сериозно имаш проблем юридически. Така или иначе ще ти трябва адвокат, особено ако е намесен и полицай.  

3. 700 милиона укриване на данъци няма да можеш да го пребориш ако ще да отидеш и в Хага. Няма адвокат или група адвокати, които да ти съдействат по такива казуси, това ти го гарантирам.  Както и да е.  

4. Абе кой ще си рискува живота за 700 милиона, при положение че ще е срещу цялата държава.

5. Намери един адвокат фанатик в България и лично аз ще ти дам 5 милиона на ръка!

6. Лично съм бил потърпевш при дело за 50 000 лева, така че моля ти се! При 700 милиона просто ще изчезнеш от картата на Земята.

7. Ама на този чистач после трябва да му правиш услуга. И аз имам такива чистачи!

8. Прави се ти още на ударен!  

9. Добре де прави каквото си решил да правиш и после сподели резултата. Няма смисъл да те убеждаваме в противоното.

10. Моята помощ съм ти я написал още в началото. Търсиш си стабилен, добър адвокат. Такива неща по форуми не се решават.

11. Мутрите и да ме застрелят поради причина, че съм засегнал по брутален начин ОГРОМНИ финансови корупционни зависимости, най-много да ми пуснат златен куршум и да ме канонизират в съвременен Ботев и Левски! - Осъзнаваш ли колко глупости написа в момента?!  

12. Ще ти го напиша пак. Влезнал си в някакъв ФАНТАСТИЧЕН филм, дето само ти си го разбираш. Като те гръмнат и убият все тая. Никой няма да те помни и никой няма и да те споменава. Още повече, че тук си и с някакъв НИК. Никой не ти знае даже името, да запали една свещ в църквата и да каже Бог да прости.

13. И какво от ТОВА като умреш?! Мислиш, че нещо ще се промени ли? Ти ще бъдеш поредната статистика, а във форума и където и да е ще бъдеш забравен след 3 дена!   

14. Просто си фантазираш! Не говориш с никой и не правиш нищо. Един съвет от мен! Вземи си гледай живота и се радвай на него, защото е прекалено кратък!  

15. Това не са факти и не е доказателство!

16. Нека да говоря аз празно, а ти се замисли какво правиш с живота си. Това, че ще ми се смееш или обиждаш в темата е без значение за мен!

17. Мамайкоооооо! УЖАС! Вече почвам да се радвам, че живея в Плевен!  

А бе Емиле, виж постовете по-горе? А сега погледни въпроса по-долу и ми кажи къде виждаш в твоите отговори да си допринесъл и дал поне малко отговор по темата?

Цитат

"Може ли аз като съвестен гражданин да пиша директно до съда, като знам кое е делото и да представя информацията която имам?"

Няма тема, по която да не си дал и писал ама наистина безмислени постове.  Да си в Хардурения тим и да даваш там е ОК, ама ти превръщаш 9 от 10 теми в личен разговор с питащия, при това размиваш изцяло целта на темата с твоите отговори. Ти не спираш да даваш "акъл" дори и там където не можеш. То и @badr ти го каза във раздела за битова техника.

То човек губи въобще желание да даде смислен отговор, ако такива като теб се лепят от тема на тема.  Жалко за 40К постове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 81
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 51 минути, francesco.gotti написа:

А бе Емиле, виж постовете по-горе? А сега погледни въпроса по-долу и ми кажи къде виждаш в твоите отговори да си допринесъл и дал поне малко отговор по темата?

Няма тема, по която да не си дал и писал ама наистина безмислени постове.  Да си в Хардурения тим и да даваш там е ОК, ама ти превръщаш 9 от 10 теми в личен разговор с питащия, при това размиваш изцяло целта на темата с твоите отговори. Ти не спираш да даваш "акъл" дори и там където не можеш. То и @badr ти го каза във раздела за битова техника.

То човек губи въобще желание да даде смислен отговор, ако такива като теб се лепят от тема на тема.  Жалко за 40К постове.

Аз съм допринесъл още в началото като казах на постващия темата да си намери добър адвокат, защото нещата са доста засукани. От там нататък всичко са просто постове и коментари. И ето резултатът е налице.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нали знаете приказката за неволята? Понякога от самите отговори тук, като четеш между редовете и това да си намериш адвокат вече е изпълнено.

Интересно е сега ако АССГ потвърди ареста на Горанката какво става, ще влиза ли в ареста, наказателно ли дело ще почне за изнудване над Божков и липсващите 700 млн лв? И като тая проверка в КПКОНПИ за него за корупция, като е в резултат от приложените допълнителни доказателства по делото, това май ще му стъжни доста положението?

Според мен Американците дето снощи казаха, че каскета е бухалка на мафията не е случайно и със сигурност има връзка с предстоящето решение от съда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Емил Костов написа:

Аз съм допринесъл още в началото като казах на постващия темата да си намери добър адвокат, защото нещата са доста засукани. От там нататък всичко са просто постове и коментари. И ето резултатът е налице.

Ако на въпроса, който е задал отговорът ти е да търси адвокат, значи просто няма нужда да коментираш. Защото въпросът е друг, а не да си търси ли адвокат или не.   Законът е предвидил ясно и катогерично кога и кой може да се конституира като свидетел и даде свидетелски показания по дело. Така, че ако той няма елементарна представа от закона, в което аз лично се съмнявам то ти определно показваш, че не нямаш.

И това не е критика към теб, не всички разбираме от всичко. Но с коментарите, които пишеш, никой себеуважаващ се потребител в този форум, с малко повече познания в ГПК, не би искал да става част от тази тема, тъй като принизяваш темата до ниво, в което би било просто обидно да вземе участие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, francesco.gotti написа:

не всички разбираме от всичко

Според мен тук е налице стремеж от някои хора да се въздейства чрез психически натиск да не се достигне до истината за тая брутална корупция свързана с липсващите 700 млн лв от хазарта на Божков.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 25.12.2022 г. в 13:32, francesco.gotti написа:

Аз не давам акъл, а давам мнение, пост, коментар. Никъде не е записано, че то е вярното, правилното или че само моето мнение трябва да се слуша и изпълнява. И при три милиарда постове пак ще дам същото мнение. Постващият не е нито юрист, нито адвокат и не пита за някаква специфика. Затова така съм го посъветвал и винаги така ще ГО съветвам, колкото и някой гора да не им харесва това. А това дали някой се смее и ми намира "мааана" ( както се казва на диалкет) си е лично негов проблем. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, Емил Костов написа:

Аз не давам акъл, а давам мнение, пост, коментар.

Погледнато обективно начина по които го правиш напълно отговаря на потребителя

на 25.12.2022 г. в 23:27, francesco.gotti написа:

, не би искал да става част от тази тема, тъй като принизяваш темата до ниво, в което би било просто обидно да вземе участие.

Разводняваш темата с публикуване на решения не в конкретната тема и целиш да не се достигне истината чрез психическо въздействие върху автора. А това което ГНП направи нали се сещаш, че напълно противоречи на дадените съвети от теб, че не може да стане. По всяка вероятност ако не бяха тия допълнителни доказателства попълващи липсващите мотиви от полицията, преди Коледа гербаджиите щяха да си имат оправдателна присъда! А сега въобще не се знае с тая проверка на Горанката и Ананиев за КОРУПЦИЯ в КПКОНПИ, което е от материалите по делото!

Така, че гледай резултатите!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...