Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Не съм те следил.

Изучавал съм различните ти проявления и деградацията ти...

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, communismatic написа:

Баси примитива, майна... 😆

Като каза "майна", та се сетих, че трябва да ти честитя 1 месец от официалното придобиване...
Ти си знаеш, какво общо има "майна" с придобивката.

преди 1 час, communismatic написа:

Тук положението очевадно е много тежко... 😆

Да, за тебе става не тежко, ами направо невъзможно....положението. На косъм съм да изпляскам тук (и не само тук) не само ЕГН-то ти, ами и няколко адреса......за комуникация :beat:

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

Да, за тебе става не тежко, ами направо невъзможно....положението. На косъм съм да изпляскам тук (и не само тук) не само ЕГН-то ти, ами и няколко адреса......за комуникация :beat:

Пак ли заплахи ве? И все бягаш като на*ран като те карам да дойдеш до Русе? Ела, де... :) 

преди 1 час, communismatic написа:

Баси примитива, майна... 😆

Точно това си мислех за теб, докато ти четях простотиите.

преди 8 минути, communismatic написа:

Пак ли заплахи ве? И все бягаш като на*ран като те карам да дойдеш до Русе? Ела, де... :) 

Поредния опасен соц ТЕЛК 

преди 5 минути, plamen.spam написа:

Точно това си мислех за теб, докато ти четях простотиите.

Мхм. И толкова много "простотии", че чак да ме намразиш и да ми дириш осигуровките, барабар с постовете в другите форуми. Но най-важното е, че... не съм ти приоритет. 😆

Толкова е елементарен, че постоянно кълве на гола кука. Примитивен на квадрат... 😆

преди 8 часа, Zolin написа:

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

Човек без гънки, може да ги получи. Смените обаче нямат мозък и съответно нямат какво да им се нагъне.

преди 39 минути, communismatic написа:

Мхм. И толкова много "простотии", че чак да ме намразиш и да ми дириш осигуровките, барабар с постовете в другите форуми. Но най-важното е, че... не съм ти приоритет. 😆

Толкова е елементарен, че постоянно кълве на гола кука. Примитивен на квадрат... 😆

Мразиш ли го? 😆 А мен? 😆😆😆😆😆

преди 3 минути, "Саша" написа:

Мразиш ли го? 😆 А мен? 😆😆😆😆😆

Ми, аз не те следя из други форуми, това го правиш ти. Виждам, че ти е много смешно, ама... точно така излиза. Иначе... смей се, те бавноразвиващите така правят, по принцип.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Човек без гънки, може да ги получи. Смените обаче нямат мозък и съответно нямат какво да им се нагъне.

Миналото ти е времето за гънки. Затва си комунистка, бабо

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми, аз не те следя из други форуми, това го правиш ти. Виждам, че ти е много смешно, ама... точно така излиза. Иначе... смей се, те бавноразвиващите така правят, по принцип.

Защо ни мразиш

преди 5 минути, communismatic написа:

На теб всички ти се смеят, не само в този форум, а и в реалния живот, така че..... дерзай.... 😆

току-що, "Саша" написа:

На теб всички ти се смеят, не само в този форум, а и в реалния живот, така че..... дерзай.... 😆

Мхм, сигурен съм, че ме познаваш и в личният живот. Обожавам да общувам с елементарни тираджии... дето нямат акъл за пет стотинки.

току-що, communismatic написа:

Мхм, сигурен съм, че ме познаваш и в личният живот. Обожавам да общувам с елементарни тираджии... дето нямат акъл за пет стотинки.

Защо си 24/7 тука троле

преди 1 минута, communismatic написа:

Това, което казваш, може да го каже само и еднствино човек, който е отчаян и до там свършва всичко налично, което има между двете уши. 😆😆😆

преди 12 минути, "Саша" написа:

Това, което казваш, може да го каже само и еднствино човек, който е отчаян и до там свършва всичко налично, което има между двете уши. 😆😆😆

Мда, така е... Друго е да си тотално невменяем тип, дето смисъла му в живота е интернет форум, та затова и да влиза от 250 акаунта едновременно, че и да си дава лайкове от единият на другият.

преди 42 минути, Zolin написа:

Обожавам да общувам с елементарни тираджии...

К'во ти пречи?
Нали бул. "България" е на един хвърлей разстояние? :)

Ми, не ми пречи. Аз общувам и с елементарни жалкари като теб, ползвам ви за смехотерапията, дето си правя на ваш гръб. Получава ми се добре, де. Явно много мъка ви причинявам, щом тръгнахте да ми дирите осигуровките и постовете из другите форуми.

Е, важното е, че аз не съм ти приоритет. Определено не съм ти важен по никакъв начин...

Жалък и кух на n-та степен... 

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми, не ми пречи. Аз общувам и с елементарни жалкари като теб, ползвам ви за смехотерапията, дето си правя на ваш гръб. Получава ми се добре, де. Явно много мъка ви причинявам, щом тръгнахте да ми дирите осигуровките и постовете из другите форуми.

Е, важното е, че аз не съм ти приоритет. Определено не съм ти важен по никакъв начин...

Жалък и кух на n-та степен... 

Сам си го просиш. След това да не рИвеш? 🙂

току-що, "Саша" написа:

Сам си го просиш. След това да не рИвеш? 🙂

Тоя дето реве си единствено ти, предният път даже и постовете си три от реване... 😆

B разгара на бригадирското движение, когато се строеше "Проходът на Републиката павираше се пътя към новия строй- Единний,светлий камунизъм! На плакатите пишеше-"Ние строим Прохода, Проходът строи нас"“!По план,в съкратени срокове, а в осмото десетилетие на века законите на държавата щяха да гласят "От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите"!
На 10 г. смених чавдарската връзка с пионерска! Изучавах поучителните биографии на "Овчарчето Калитко" и "Тимур и его команды"! Пишех си с непознати другарчета от Великата братска страна и рапортувах-"За труд и бой - винаги готов"!
На 20г. ,успешно отбил военната повинност, обучен в доктрината "Кой е враг и кой-приятел", отидох в университета , за да се подготвя за пълноценно участие в строителството на социализЪма, 10 години преди пълната победа на комунизЪма! Предстояха ми най-важните изпити: "Основи на комунизма", "История на БКП" и "История на КПСС"! След това ми предстоеше разпределение!
На 30г.ми увеличиха заплатата от 105 лв. , с която започнах на 125лв. Комунизмът се оказа с отпаднала необходимост - работехме вече за развит социализъм! Междувременно вождовете на по-големия ни брат започнаха често да дават фира и да се сменят - нещо като перестройка на статуквото. Избуяха съмнения!
На 40г. изведнъж всичко рухна ,като една стена.Оказа се без основи! Влях се в редиците на бригадата "Кой не скача е червен" и започнахме да строим Прехода към Демокрацията! Слоуганът беше: "Ние строим Прехода,Преходът строи нас"!
На 50 г. се оказа,че преходът минава през върхове на инфлация и девалвация и през пропасти на банкови фалити. Светъл лъч беше настъпването на новият Милениум-"С факела на нова Вера и с чук в ръката за прекарването на нов път в тези канари"
На 60г.бяхме изминали сума ти път през политическата пустиня под водачеството на сума ти Месии! Но на хоризонта мержелей се Европейский бряг!
На 70г.,оцелелите от Ковида забелязахме, че Преходът ни е довел до изходна позиция! Преходът е мъртъв, да живее Преходът! Към един по-добър свят в небитието!
Следват 80-те! Може би все пак ще има Второ пришествие на КомунизЪма????

преди 8 минути, nnnkjkklllk; написа:
B разгара на бригадирското движение, когато се строеше "Проходът на Републиката павираше се пътя към новия строй- Единний,светлий камунизъм! На плакатите пишеше-"Ние строим Прохода, Проходът строи нас"“!По план,в съкратени срокове, а в осмото десетилетие на века законите на държавата щяха да гласят "От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите"!
На 10 г. смених чавдарската връзка с пионерска! Изучавах поучителните биографии на "Овчарчето Калитко" и "Тимур и его команды"! Пишех си с непознати другарчета от Великата братска страна и рапортувах-"За труд и бой - винаги готов"!
На 20г. ,успешно отбил военната повинност, обучен в доктрината "Кой е враг и кой-приятел", отидох в университета , за да се подготвя за пълноценно участие в строителството на социализЪма, 10 години преди пълната победа на комунизЪма! Предстояха ми най-важните изпити: "Основи на комунизма", "История на БКП" и "История на КПСС"! След това ми предстоеше разпределение!
На 30г.ми увеличиха заплатата от 105 лв. , с която започнах на 125лв. Комунизмът се оказа с отпаднала необходимост - работехме вече за развит социализъм! Междувременно вождовете на по-големия ни брат започнаха често да дават фира и да се сменят - нещо като перестройка на статуквото. Избуяха съмнения!
На 40г. изведнъж всичко рухна ,като една стена.Оказа се без основи! Влях се в редиците на бригадата "Кой не скача е червен" и започнахме да строим Прехода към Демокрацията! Слоуганът беше: "Ние строим Прехода,Преходът строи нас"!
На 50 г. се оказа,че преходът минава през върхове на инфлация и девалвация и през пропасти на банкови фалити. Светъл лъч беше настъпването на новият Милениум-"С факела на нова Вера и с чук в ръката за прекарването на нов път в тези канари"
На 60г.бяхме изминали сума ти път през политическата пустиня под водачеството на сума ти Месии! Но на хоризонта мержелей се Европейский бряг!
На 70г.,оцелелите от Ковида забелязахме, че Преходът ни е довел до изходна позиция! Преходът е мъртъв, да живее Преходът! Към един по-добър свят в небитието!
Следват 80-те! Може би все пак ще има Второ пришествие на КомунизЪма????

"От всекого според възможностите, на всекиму според потребностите." Така щяло да бъде като построим комунизма...Така ни учеха.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.