Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 4 минути, communismatic написа:

Ми, то след такава тъпотия, трябва ли изобщо да се отговаря каквото и да било!?

Тъпотия е защото няма как да обясниш как пастьоризораното мляко има срок на годност 36 часа.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Тъпотия е защото няма как да обясниш как пастьоризораното мляко има срок на годност 36 часа.

Аз, дето баща ми е в тоя бизнес определено няма как да го обясня... Казвам ти сериозно, иди се хвърли под някой влак. Поне ще спасиш семейството си от едно тежко бреме.

Ето... ако не вярваш.
https://eng-project.net/en/начало-english/

току-що, communismatic написа:

Аз, дето баща ми е в тоя бизнес определено няма как да го обясня... Казвам ти сериозно, иди се хвърли под някой влак. Поне ще спасиш семейството си от едно тежко бреме.

Ето... ако не вярваш.
https://eng-project.net/en/начало-english/

Продължаваш да не обясняваш, а да се оправдаваш.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Продължаваш да не обясняваш, а да се оправдаваш.

С кое да се оправдавам? Стоките във всеки магазин са пълни с е-та, младото поколение е масово затлъстяло... Има ли още смисъл, да се обяснява? Пак казвам, поддържай си тия тъпи тези, ама като си тотално неадекватен по абсолютно всички теми, не чакай някой да ти се връзва на глупостите. Сегашното сирене и кашкавал издържат по две-три седмици понеже просто е наблъскано с химия. За зеленчуците даже ти дадох и точен линк с интервю на професор, който е създател на сортове домати. Както виждаш... абсолютно всеки тук ти се смее, не съм само аз. Е, има и изключения, ама те са долу-горе с твоите възможности (Миро, Джокович, Баалбек...)

преди 2 минути, communismatic написа:

С кое да се оправдавам? Стоките във всеки магазин са пълни с е-та, младото поколение е масово затлъстяло... Има ли още смисъл, да се обяснява? Пак казвам, поддържай си тия тъпи тези, ама като си тотално неадекватен по абсолютно всички теми, не чакай някой да ти се връзва на глупостите. Сегашното сирене и кашкавал издържат по две-три седмици понеже просто е наблъскано с химия. За зеленчуците даже ти дадох и точен линк с интервю на професор, който е създател на сортове домати. Както виждаш... абсолютно всеки тук ти се смее, не съм само аз. Е, има и изключения, ама те са долу-горе с твоите възможности (Миро, Джокович, Баалбек...)

Не ми обяснявай с какво са пълни стоките и зелнчуците, а обясни за пастьоризираното мляко. 

Не ми обяснявай с какво са пълни стоките и зелнчуците, а обясни за пастьоризираното мляко. 

Кое да обяснявам? Пастьоризирано мляко затворено, отворено... охладено, неохладено. Бъди по-конкретен, трудно ти разбирам тъпите въпроси?

Кое да обяснявам? Пастьоризирано мляко затворено, отворено... охладено, неохладено. Бъди по-конкретен, трудно ти разбирам тъпите въпроси?

Продължаваме с оправданията!

Хем се имаш за разбирач роднина на човек от бранша хем не може да обясниш защо пастьоризираното мляко има срок на годност 36 часа. 

Я питай баща си колко трае мляко след пастьоризация преди да напишеш поредната тъпня.

преди 7 минути, communismatic написа:

Кое да обяснявам?

Давай с това как се с.ре в пастьоризатора и затова хигиената е ниска. В пивоварните е по същия начин. Кой да ти знае, че тази любима на много хора напитка е фоточувствителна....

преди 3 минути, maxthon написа:

Давай с това как се с.ре в пастьоризатора и затова хигиената е ниска. В пивоварните е по същия начин. Кой да ти знае, че тази любима на много хора напитка е фоточувствителна....

Дори няма никаква представа, че млякото охладено/неохладено и затворено/отворено има различна трайност... Потресаващо елементарно парче... Сега следва серия от тъпи въпроси, колкото там да поддържа дискусията.

преди 1 минута, maxthon написа:

Това ли е за теб хигиената? Да не се из**реш където ядеш. :clap:

Браво Бъди!

Дори няма никаква представа, че млякото охладено/неохладено и затворено/отворено има различна трайност... Потресаващо елементарно парче...

Ти от магазина отворено ли го купуваш?

Това ли е за теб хигиената? Да не се из**реш където ядеш. :clap:

Браво Бъди!

Е обясни в подброности в какво се състои липсата на хигиена при производството на бира?

преди 11 минути, communismatic написа:

Сега следва серия от тъпи въпроси, колкото там да поддържа дискусията.

Сега същото ще стане и с бирата....

преди 22 минути, maxthon написа:

Сега същото ще стане и с бирата....

Толкова може момчето. Иначе... капитализма е буквално да се правят пари от абсолютно всичко, включително и от здравето на хората. Не случайно, една от най-модерните болести е "рак на дебелото черво" (дядо ми страда от нея, за огромно съжаление). Аз имам познат, който е арендатор, виждал съм, с какво се пръскат семената ("обеззаразяване" се нарича). Как това чудо после се яде от хората, на мен ми е крайно непонятно... Просто, излез на улицата утре сутринта (все пак е почивен ден), огледай се... 60% от младото поколение е с наднормено тегло, тия жени масово са с огромни каруци, направо си е еб*ло майката. До това довежда яденето нон-стоп на боклуци... Казвам го и като човек, който държи бургерджийница. Аз лично не съм дебелак, даже не шофирам, а карам велосипед, но моят ортак е над 120 килограма.

Страхотна лекция на Григор Сарийски, свалям шапка на този интелигентен човек. Прави му чест, че не се е обвързал политически все още...

Едновременската глава:

"Създавам гора за да имат чист въздух и прохладни дни идните поколения"

Нашевременската глава:

"Изсичам гората и слагам соларни панели за да има ток за климатиците ни"

преди 16 часа, BANKATA написа:

Магазините продават това което хората купуват.

Ти що пак измести темата? Кво стана с бирата и млякото? Нещо рязко взе да даваш назад...

Тодор Живков пред подбрани журналисти за предстоящите "кардинални промени" и за "вълците" и "овцете", "щуките и шараните", август 1989 г.:

"...Един другар, с който разговарях вчера по тия въпроси, ветеран от моите години още се знаеме, млади години, вика: "Другарю Живков, не вкарваме ли и ние вълка в кошарата?". Ах, викам, много хубава метафора, викам, ще ми позволиш на срещата с журналистите да я използвам. Верно е, вкарваме, но му казвам: "Той, вълкът ще изяде мършата, а това, което е здраво, то ще остане. Защо ни е мършата, викам. Що се плашиш от мършата? Ще се раздвижи, както където има шарани, където има, като пуснеш щуката всичко се раздвижва. Значи тия щуки са ни необходими. Икономически щуки, които да раздвижат шараните, иначе те нема да се раздвижат."

преди 2 часа, communismatic написа:

Ти що пак измести темата? Кво стана с бирата и млякото? Нещо рязко взе да даваш назад...

Въпросите си ми седят и чакат отговорите ти.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Въпросите си ми седят и чакат отговорите ти.

Да, де... Установихме, че дори не си наясно, че пастьоризираното мляко в различни условия издържа различно време. После maxthon ти зададе въпрос, на който ти така и не отговори, понеже не посмя, да си изкажеш мнението, че пак ще станеш за кашмер... Както обикновено. Нищо ново под слънцето. После не се сърди някой като ти напише, че си същински бот.

преди 4 минути, communismatic написа:

Да, де... Установихме, че дори не си наясно, че пастьоризираното мляко в различни условия издържа различно време. После maxthon ти зададе въпрос, на който ти така и не отговори, понеже не посмя, да си изкажеш мнението, че пак ще станеш за кашмер... Както обикновено. Нищо ново под слънцето. После не се сърди някой като ти напише, че си същински бот.

И кое е това мляко което издържа 36 часа?

преди 6 минути, BANKATA написа:

И кое е това мляко което издържа 36 часа?

Колко, според теб би издържало едно пастьоризирано прясно мляко, което е отворено и е оставено на масата? Дай някакво предположение?

На клоуна на форума - Джокович, виждам, че му е много смешно, нека и той да даде някакво предположение. Щом е толкова забавно, явно знае отговора...

преди 3 минути, communismatic написа:

Колко, според теб би издържало едно пастьоризирано прясно мляко, което е отворено и е оставено на масата? Дай някакво предположение?

Пастьоризацията прави ли млякото вредно или лошо за консумиране? 😂

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

преди 1 минута, Staff. написа:

Пастьоризацията прави ли млякото вредно или лошо за консумиране? 😂

Типичен въпрос на Джокович. Тотално неадекватен въпрос, тотално не на място, тотално... колкото там да напишем нещо, че да влезем в темата. Аз питам Иван Умния, колко издържа едно мляко оставено отворено и не на хладно, а Джокович ме пита, дали било вредно... Кво да коментираме повече!?

преди 3 минути, communismatic написа:

Ти от магазина отворено ли го купуваш бре?

Направо "цепиш мрака" с акъл!

Ти от магазина отворено ли го купуваш бре?

Направо "цепиш мрака" с акъл!

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Колко издържа едно пастьоризирано мляко, което не е на хладно и е отворено? Дай някакъв отговор? Нали си много компетентен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.