Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 20 часа, communismatic написа:

Откъде да помня къде си го поствал? Преди няколко часа го изтърси... Да не мислиш, че ще ти следя мненията? Ти нормален ли си изобщо?

Ама ти навсякъде ръсиш простотии и задаваш "неудобни" въпроси. Но не отговаряш на зададените към теб. И славяните ти ги набута тук.

Но се опитвам да съм добронамерен към хора в неравностойно положение.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 4 часа, parmobil написа:

Ама ти навсякъде ръсиш простотии и задаваш "неудобни" въпроси. Но не отговаряш на зададените към теб. И славяните ти ги набута тук.

Но се опитвам да съм добронамерен към хора в неравностойно положение.

На кои въпроси не съм отговарял, ве? Казах ти, че не ми се спори изобщо с теб, ти си доказан лъжец. Колко пъти да ти пиша едно и също? Два пъти тръгнах, да споря с теб и двата пъти лъжеш като "ром" от автогарата? За яйцата какво стана? Нали нямало яйца по 90 рубли? После се изниза като магистралка по най-нагъл начин... Дори не си и признаваш, че си лъжец, което е най-комичното в цялата работа. Аз 200 познати имам в Русия, няма да вярвам на тях, ще вярвам на някакъв лаладжия от неизвестен форум. Ти добре ли си с главата изобщо? И между другото, славяните не съм ги набутал аз. Ти тръгна, да спориш в темата за войната, понеже беше много наясно с нещата. После пак се изниза.

преди 19 часа, communismatic написа:

На кои въпроси не съм отговарял, ве? Казах ти, че не ми се спори изобщо с теб, ти си доказан лъжец. Колко пъти да ти пиша едно и също? Два пъти тръгнах, да споря с теб и двата пъти лъжеш като "ром" от автогарата? За яйцата какво стана? Нали нямало яйца по 90 рубли? После се изниза като магистралка по най-нагъл начин... Дори не си и признаваш, че си лъжец, което е най-комичното в цялата работа. Аз 200 познати имам в Русия, няма да вярвам на тях, ще вярвам на някакъв лаладжия от неизвестен форум. Ти добре ли си с главата изобщо? И между другото, славяните не съм ги набутал аз. Ти тръгна, да спориш в темата за войната, понеже беше много наясно с нещата. После пак се изниза.

90 рубли яйцето ли бре? Кви са тия кокошки в Русия?                   Форумът не неизвестен. Даже аз пиша в него...

преди 19 часа, communismatic написа:

Смешко, колко пъти да ти посочвам, че главата на "Ростех" в разговор с Мишустин и Силуанов каза, че с 21% лихва всичко умира безславно.

А ти имаш 200 познати руснаци, колкото аз имам конгоанци. Ти си мечтател. Ти 200 българи познати нямаш.

Ти не спориш! Вадиш нещо от контескта и после питаш за цената на фасула в Боливия, искаш отговор и тропаш с краче. Затова ти казах да видиш как се казва темата. 

преди 11 минути, parmobil написа:

Смешко, колко пъти да ти посочвам, че главата на "Ростех" в разговор с Мишустин и Силуанов каза, че с 21% лихва всичко умира безславно.

А ти имаш 200 познати руснаци, колкото аз имам конгоанци. Ти си мечтател. Ти 200 българи познати нямаш.

Ти не спориш! Вадиш нещо от контескта и после питаш за цената на фасула в Боливия, искаш отговор и тропаш с краче. Затова ти казах да видиш как се казва темата. 

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? Има ли яйца по 90 рубли? Да или не? Кое съм "вадил от контекста"? :))))) 

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Що лафиш в сегашно време единствено число? 

Чакай, че много искам да го видя как пак ще излъже... Много беше наясно с нещата, четял форуми ала-бала. 😄

преди 36 минути, communismatic написа:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? Има ли яйца по 90 рубли? Да или не? Кое съм "вадил от контекста"? :))))) 

Избирай - https://www.magazinnoff.ru/magazin/pyatyorochka/yajca

преди 13 минути, parmobil написа:

Кво да избирам? То вече се доказа, че има. Въпроса е защо твърдеше, че няма. Нали много ги разбираше нещата? 

преди 5 минути, communismatic написа:

Кво да избирам? То вече се доказа, че има. Въпроса е защо твърдеше, че няма. Нали много ги разбираше нещата? 

Давай, покажи! Ти от най-евтините боклуци ли пазаруваш за себе се? За твоята бургерджийница не съм и помислял, че ще ме глезиш с качествени продукти.

преди 3 минути, parmobil написа:

Давай, покажи! Ти от най-евтините боклуци ли пазаруваш за себе се? За твоята бургерджийница не съм и помислял, че ще ме глезиш с качествени продукти.

Пак ли мажеш? Нали твърдеше, че нямало? Скрийншот да постна ли отново? Като с мобилизацията... 

Дай де! Дай и за мобилизацията! Нали твърдяхте, че нямаше? А после се оказа, че имало, ама била за малко. 

Имаше ли мобилизация? Да показвам ли клипове?

И отново - кой пише други неща в темата за соц?

Фасул в Боливия!

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

90 рубли яйцето ли бре? Кви са тия кокошки в Русия?                   Форумът не неизвестен. Даже аз пиша в него...

Руски !

преди 1 час, communismatic написа:

Пак ли мажеш? Нали твърдеше, че нямало? Скрийншот да постна ли отново? Като с мобилизацията... 

И ти много неща твърдеше, ама... с нищо не подкрепи твърденията си

преди 24 минути, BANKATA написа:

Инфлация, лихви, к'о да праиш!

Щом има кой да им купува яйцата, добре са...Тия дето ги купуват също не са за оплакване...Значи имат кинти...

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Щом има кой да им купува яйцата, добре са...Тия дето ги купуват също не са за оплакване...Значи имат кинти...

Рублите не са кинти!

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

За десет броя. Гледам горе във връзката има и по 70 и нещо и двойно по скъпи. 

image.png.512c96d3d64725b93161cbb371196108.png

Яйцо куриное отборное 10шт. в магазине Пятёрочка - цена, где купить и заказать доставку, акции

image.png.52f2cb11d4e9450acdff102b1fa6734e.png

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 3 часа, parmobil написа:

Дай де!

Няма проблеми. Ето ти...
Да започнем с "мобилизацията". Ето и откъде тръгва темата. Какво внушение се прави... Става дума за мобилизация в момента, руснаците не го били обявили публично. Разминавали се връзкарите ала-бала... глупости общо-взето.
1.jpg
Ето и отговора ти. Естествено поредната ЛЪЖА! Между другото, дори и "мераклиите за договор" изобщо не са "попривършили", така че и това е ЛЪЖА! Правиш гнусното внушение, че и в момента има мобилизация в Русия. Нали? Щото говорим за мобилизация към датата 13.11.2024 г. Или пак лъжеш? Не ти е за първи път...
2.jpg
Ето и за въпросните яйца от 90 рубли, дето ги нямало изобщо. Аз ти пиша, че има няколко вида яйца. Не случайно го пиша...
3.jpg
И ето го и отговорът ти. "Избрах НАЙ-ЕВТИНИТЕ". Нямало било яйца за такива пари...
4.jpg

Та... кой е ЛЪЖЕЦЪТ мисля, че е пределно ясно!

преди 2 часа, BANKATA написа:

И ти много неща твърдеше, ама... с нищо не подкрепи твърденията си

Кое например? Бъди конкретен... Или пак пишем колкото да не заспим?

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Я ми дай една стая с рубли тогава...Ама голяма стая..

Ако знаех че ти трябват нямаше да ги изхвърлям в тоалетната.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Ако знаех че ти трябват нямаше да ги изхвърлям в тоалетната.

За друг път да знаеш..

преди 1 час, nikssi написа:

За десет броя. Гледам горе във връзката има и по 70 и нещо и двойно по скъпи. 

image.png.512c96d3d64725b93161cbb371196108.png

Яйцо куриное отборное 10шт. в магазине Пятёрочка - цена, где купить и заказать доставку, акции

image.png.52f2cb11d4e9450acdff102b1fa6734e.png

Тия руснаци са клети сиромаси...Щом яйцата са им толкова евтини...

/Един Завет/

На 26 април 1986г., преди 39 години се взривява един от реакторите на АЕЦ „Ленин” до гр. Чернобил в Украинска ССР, което довежда до най-тежката ядрена катастрофа в света. Висшето партийно ръководство на БКП начело с Тодор Живков мълчи угоднически в интерес на Москва и не предупреждава българския народ за атомната катастрофа, като по този начин го излага на радиация, последствията от която се отразяват на българите и до днес.

Последствията върху българското население от скриването на аварията през 1986 г. от комунистическата върхушка са огромни. Ежедневно в България се откриват по 100 случая на болни от рак. Основната причина е аварията в Чернобил. Ядреният разпад след нея всяка година става все по-голям и пораженията му върху здравето на хората са все по-сериозни. Според известния онколог проф. Иван Черноземски в периода 2014-2040 г. над 1 млн. българи ще се разболеят от рак, тъй като процесът на разпадане на някои радиоактивни елементи започва едва сега.

Черната статистика сочи, че около 35 000 българи годишно се разболяват от рак. Четвърт век след краха на комунизма с рака се борят около 250 000 души. Смъртните случаи се увеличават и са достигнали до 17 000 годишно. За сравнение раково болните в страната са двойно повече от тези през 90-те години на ХХ век.

Расте броя на българите, при които са констатирани проблеми с репродукцията. Това са предимно хора от поколението на 25-30-годишните, родени непосредствено преди и след аварията в Чернобил. За разлика отпреди Чернобил, днес е практика да се оперират ученици между 13 и 15 години от тумори на щитовидната жлеза или нарушения в дейността на хипофизната жлеза.

image.png

Това са комунистите и великия социализЪм, където мислели за хората. СмеХ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.