Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Clipboard01.jpg.36c850bf13d0938ae04a2c2d03ce63e6.jpg

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 12 часа, communismatic написа:

Препоръчвам! Относно някои митове и легенди за славяните, дето били измислени от Екатерина. 😄

2.jpg

Опять спрашиваю - какво общо има с темата? Пак ли другите не четат с разбиране?

преди 4 часа, Belefor написа:

При вас не се ли случват такива работи? Защото братовчедка ми разказва разни "неуредици".

преди 2 часа, parmobil написа:

Опять спрашиваю - какво общо има с темата? Пак ли другите не четат с разбиране?

Извинявай, това не беше ли темата, в която ме убеждаваше упорито, че славяните били измислени от Екатерина? Или беше Баалбек? Може и да съм забравил... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Извинявай, това не беше ли темата, в която ме убеждаваше упорито, че славяните били измислени от Екатерина? Или беше Баалбек? Може и да съм забравил... 😆

Извинявай, но ти ми натрапваш глупости!!! И навсякъде чакаш да ти се отговори на избирателните въпросите, нали? Яйца, яйца, а не посмя да отговориш на питането ми с линкове за величавата руска икономика. Чемезов и Мишустин ти показвах какво си приказват, но ти си дълбаеш в твоята ниша. И защото не четеш с разбиране, виж как се казва темата!

Натрапвам ти - друг път. Ти сам написа тия глупости, даже мисля, че беше в темата за войната. И от там нататък почна да въртиш една и съща мантра. Даже ме посъветва и да си "сверя часовника" с ДНК изследванията. Оказа се, че и там си гола вода.
Колкото до останалото... Два сериозни спора съм имал с теб, и в двата спора се изложи. Просто си доказан лъжец, в това се убедиха и други хора, не съм само аз. И за "яйцата", и за "насилствената мобилизация". Смяташ ли, че ще тръгна, да дискутирам нещо с подобен човек, който лъже и маже на всяка крачка?

преди 9 минути, communismatic написа:

Натрапвам ти - друг път. Ти сам написа тия глупости, даже мисля, че беше в темата за войната. И от там нататък почна да въртиш една и съща мантра. Даже ме посъветва и да си "сверя часовника" с ДНК изследванията. Оказа се, че и там си гола вода.
Колкото до останалото... Два сериозни спора съм имал с теб, и в двата спора се изложи. Просто си доказан лъжец, в това се убедиха и други хора, не съм само аз. И за "яйцата", и за "насилствената мобилизация". Смяташ ли, че ще тръгна, да дискутирам нещо с подобен човек, който лъже и маже на всяка крачка?

Левак! Пак бягаш. И чакам в правилната тема да дискутираме за "прекрасната" руска икономика, която е минала на военни релси и всичко е "чудеса".

преди 1 минута, parmobil написа:

Левак! Пак бягаш. И чакам в правилната тема да дискутираме за "прекрасната" руска икономика, която е минала на военни релси и всичко е "чудеса".

Кое е бягане? Бягане е когато си излъгал за нещо няколко пъти и после се оправдаваш като ученичка и обясняваш как не е точно така и съвсем друго си имал предвид. И освен това... ти си толкова ниска топка, че... 😆

току-що, communismatic написа:

Кое е бягане? Бягане е когато си излъгал за нещо няколко пъти и после се оправдаваш като ученичка и обясняваш как не е точно така и съвсем друго си имал предвид. И освен това... ти си толкова ниска топка, че... 😆

Ти бягаш! И защо си мислиш, че си ме поставил натясно? И аз те питах за диалога между Чемезов и Мишустин, а ти мълчиш като ремсист. Но, както казах, това не е темата. А ти си питай каквото искаш и където искаш. Пак ли не четеш с разбиране?

Kъв диалог между еди кой си и еди кой си, имам сума ти познати в Русия. Няма да вярвам на това което те ми казват, ще вярвам на някакъв лаладжия от форум, дето е доказан лъжец. Ти добре ли си изобщо? 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Kъв диалог между еди кой си и еди кой си, имам сума ти познати в Русия. Няма да вярвам на това което те ми казват, ще вярвам на някакъв лаладжия от форум, дето е доказан лъжец. Ти добре ли си изобщо? 😆

Еди кой си? Прочети, помисли, дай си време! 

Aз само не мога, да разбера... толкова много ли мразиш Русия и руснаците? Постоянно те тегне към тях? Всяка тема я извърташ към Русия и руското население? Славяни а-у... ама ти знаеш ли какво са казали Чемезов и Мишустин? Снощи говоря, че Европейският съюз е пълен смях, ти пак говориш само и единствено за Русия? Не знам... на мен ми прилича на болестно състояние. 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Aз само не мога, да разбера... толкова много ли мразиш Русия и руснаците? Постоянно те тегне към тях? Всяка тема я извърташ към Русия и руското население? Славяни а-у... ама ти знаеш ли какво са казали Чемезов и Мишустин? Снощи говоря, че Европейският съюз е пълен смях, ти пак говориш само и единствено за Русия? Не знам... на мен ми прилича на болестно състояние. 😆

Е, кой извърта? Ти не знаеш кой е Мишустин?!?! Ти, русофиле? За кой ли път ти обръщам внимание как се казва темата?

И да ти припомня, че ти задаваш неуместни въпроси в нея.

E, как кой извърта? Аз пиша за славяни, ти ми пишеш за Мишустин? Аз пиша за Европейският съюз, ти ми пишеш за Русия? Кой ли извърта темата... 😆

току-що, communismatic написа:

E, как кой извърта? Аз пиша за славяни, ти ми пишеш за Мишустин? Аз пиша за Европейският съюз, ти ми пишеш за Русия? Кой ли извърта темата... 😆

Защо пишеш за славяни??? Защо пишеш за ЕС? Не прочете ли как се казва темата? Дислексия ли имаш? Кой извърта темата? А се стараеш и по другите теми.

Проведена анкета със соцносталгици, привърженици на ПП "Възраждане" и привърженици на Путин и РФ (руски подлоги):

homo-sapiens.png

ПОТРЕСАВАЩО!!!

преди 7 минути, БаалБек написа:

Проведена анкета със соцносталгици, привърженици на ПП "Възраждане" и привърженици на Путин и РФ (руски подлоги):

homo-sapiens.png

ПОТРЕСАВАЩО!!!

И ти вярваш, че анкетата не е фейк, нали? 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

И ти вярваш, че анкетата не е фейк, нали? 😆

Първата руска подлога и копейка се обади. 

Теста проработи.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Първата руска подлога и копейка се обади. 

Теста проработи.

Тест, да. То ти все постваш невероятни глупости, но по-важното е и, че ИЗОБЩООООО не вярваш на тях... 😆

преди 18 часа, communismatic написа:

Aз само не мога, да разбера... толкова много ли мразиш Русия и руснаците?

Че кой ги обича освен Кимчо и Тръмчо 

преди 19 часа, communismatic написа:

А руската икономика и Мишустин има ли нещо общо с темата за социализма у нас? 😆

А аз тук ли съм поствал този разговор?

"Капитализмът ни е отвратителен, също какъвто беше комунизмът ни, защото се прави от едни и същи хора."

Теди Москов

преди 1 час, БаалБек написа:

"Капитализмът ни е отвратителен, също какъвто беше комунизмът ни, защото се прави от едни и същи хора."

Теди Москов

Хубаво, че братчед му поне направи живота на българите много по-добър. С турските ваксини, примерно...

преди 2 часа, parmobil написа:

А аз тук ли съм поствал този разговор?

Откъде да помня къде си го поствал? Преди няколко часа го изтърси... Да не мислиш, че ще ти следя мненията? Ти нормален ли си изобщо?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.