Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Алтернатива на кое? Що трябва да има алтернатива? Не може ли да не членуваме в никакъв съюз, от който директно да ни нареждат какво да правим? Много болна тема ви е тая Русия...

Що се правиш на тъп? Заяви се като русофил, нали? И сега ми редиш за Швейцария на Балканите? Ама много ТИ е болно като няма Россия.  Що?

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, communismatic написа:

Алтернатива на кое? Що трябва да има алтернатива? Не може ли да не членуваме в никакъв съюз, от който директно да ни нареждат какво да правим? Много болна тема ви е тая Русия...

За кое лъжа по-точно?

Иване, аз съм на 33 години, никога не съм живял през соца. Нямам никаква идея, каква годност е имало киселото мляко тогава. Просто разсъждавам логически. Млякото се е разваляло бързо тогава, просто защото не е било наблъскано с химия. Това е толкова елементарно за осмисляне, че няма накъде.

Според Велев е могло да изкара до година, и ако следваме твоята логика веднагически значи че било блъскано с яко химия.

Да не говорим че се е случвало да се взима от магазина развалено, но това явно днес няма да е на девен ред.

ПП: ще се рзвали ако не е пастьоризирано.

току-що, parmobil написа:

Що се правиш на тъп? Заяви се като русофил, нали? И сега ми редиш за Швейцария на Балканите? Ама много ТИ е болно като няма Россия.  Що?

Струва ми се, че малко пак ти куца четенето с разбиране. Пита ме коя е алтернативата на Европейският съюз, отговорих ти, че няма нужда да има алтернатива... Достатъчно е просто страната ни, да следва собствените си интереси, а не да козирува и изпълнява чинно всяко нареждане от страна на Брюксел. Примери - бол. Даваме на сърбите въглища, а те ни продават ток, от въглищата, които им даваме, понеже не членуват в ЕС и не плащат въглеродни квоти. Това е такъв парадокс, че няма накъде. Мигрантската паплач? Циганските набези и пазенето им от Брюксел? Санкциите срещу Русия, които се отразиха пагубно за европейската икономика? Ква ни е ползата от тоя Брюксел? Никаква...

току-що, BANKATA написа:

ще се рзвали ако не е пастьоризирано.

Иване, при последният опит за спор по темата се оказа, че не правиш абсолютно никаква разлика с това, дали млякото е отворено, дали не е отворено, дали е на студено и т.н. Има ли изобщо смисъл, да се дискутира още с теб? Ти не знаеш дори елементарни неща...

преди 1 минута, communismatic написа:

Иване, при последният опит за спор по темата се оказа, че не правиш абсолютно никаква разлика с това, дали млякото е отворено, дали не е отворено, дали е на студено и т.н. Има ли изобщо смисъл, да се дискутира още с теб? Ти не знаеш дори елементарни неща...

Питах те преди май не отговори.

Като пише 36 часа годност, колко трябва да е годността?

току-що, BANKATA написа:

Като пише 36 часа годност, колко трябва да е годността?

36 часа годност е когато млякото е било отворено, а не когато е било неотворено. Вече ти отговорих на този въпрос, няма смисъл, да ме питаш едни и същи глупости по 200 пъти. Поредното доказателство, че нямаш никаква идея, за какво пишеш.

преди 11 минути, communismatic написа:

Може, но ние газ нямаме, петрол също нямаме!

Как предлагаш да съществуваме без ЕС?

току-що, Staff. написа:

Може, но ние газ нямаме, петрол също нямаме!

Как предлагаш да съществуваме без ЕС?

Как да нямаме? Взимаме руски, но през посредници от Азербайджан и Турция. Голяма изненада за теб, нали? За първи път го чуваш/четеш това...

Струва ми се, че малко пак ти куца четенето с разбиране. Пита ме коя е алтернативата на Европейският съюз, отговорих ти, че няма нужда да има алтернатива... Достатъчно е просто страната ни, да следва собствените си интереси, а не да козирува и изпълнява чинно всяко нареждане от страна на Брюксел. Примери - бол. Даваме на сърбите въглища, а те ни продават ток, от въглищата, които им даваме, понеже не членуват в ЕС и не плащат въглеродни квоти. Това е такъв парадокс, че няма накъде. Мигрантската паплач? Циганските набези и пазенето им от Брюксел? Санкциите срещу Русия, които се отразиха пагубно за европейската икономика? Ква ни е ползата от тоя Брюксел? Никаква...

Измъкваш се, друже. В една страна, дето много ти харесва, от 1917 г. пробват и се осраха навсякъде. А какво им се случва от мигранти не искате да коментирате, защото е по-лесно да се сочи Гейропа. Да давам ли примери за таджики и ...........всякакви мюсюлманКи, които се размотават с хиджаб в Москва и Питер?

преди 3 минути, communismatic написа:

36 часа годност е когато млякото е било отворено, а не когато е било неотворено. Вече ти отговорих на този въпрос, няма смисъл, да ме питаш едни и същи глупости по 200 пъти. Поредното доказателство, че нямаш никаква идея, за какво пишеш.

И може да си го го отвориш след 6 месеца нали?

току-що, parmobil написа:

Измъкваш се, друже. В една страна, дето много ти харесва, от 1917 г. пробват и се осраха навсякъде. А какво им се случва от мигранти не искате да коментирате, защото е по-лесно да се сочи Гейропа. Да давам ли примери за таджики и ...........всякакви мюсюлманКи, които се размотават с хиджаб в Москва и Питер?

Ти постоянно ли смяташ, да намесваш руснаците в глупостите си? Ние пишем за Европейският съюз и България, той вече двадесет пъти тласка темата към Русия... Много ви е болна тема, прав излязох.

току-що, BANKATA написа:

И може да си го го отвориш след 6 месеца нали?

Някога да съм твърдял подобно нещо?

преди 6 минути, communismatic написа:

Как да нямаме? Взимаме руски, но през посредници от Азербайджан и Турция. Голяма изненада за теб, нали? За първи път го чуваш/четеш това...

И като излезем от ЕС няма ли да купуваме?😂

Имах предвид че нямаме наша газ която да продаваме, но забравих колко ти е капацитета и трябваше по подробно да обясня.

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

преди 2 минути, communismatic написа:

Ти постоянно ли смяташ, да намесваш руснаците в глупостите си? Ние пишем за Европейският съюз и България, той вече двадесет пъти тласка темата към Русия... Много ви е болна тема, прав излязох.

Тя, темата е за соц-а, който е бил преди 1989 г., но някои от вас я превръщат в нещо друго.

преди 6 минути, Staff. написа:

И като излезем от ЕС няма ли да купуваме?😂

Имах предвид че нямаме наша газ която да продаваме, но забравих колко ти е капацитета и трябваше по подробно да обясня.

Т.е. понеже на теб капацитета ти е огромен, ми задаваш въпрос, защо трябва да излезем от ЕС, при положение, че взимаме руски газ чрез посредник, благодарение на... членството ни в ЕС. ОК, разбрах... Много е тежко положението тук.

преди 7 минути, Staff. написа:

И като излезем от ЕС няма ли да купуваме

Виж сега... Ако трябва... прочети ми поста още 20-30 пъти, осмисли написаното и тогава ми задай ДРУГ въпрос.

И защо си си сменил никнейма? Все едно не знаем кой пише...

Един друг изявен соц. корифей го твърди.

Ако ти беше прав млякото нямаше да става на "извара" понякога още в магазина. Дори не се държеше в хладилници, а в касетки на земята, и прясното и киселото.

И въпреки че пишеше че е пастьоризирано задължително вкъщи се вареше пак.

преди 15 минути, communismatic написа:

Т.е. понеже на теб капацитета ти е огромен, ми задаваш въпрос, защо трябва да излезем от ЕС, при положение, че взимаме руски газ чрез посредник, благодарение на... членството ни в ЕС. ОК, разбрах... Много е тежко положението тук.

Виж сега... Ако трябва... прочети ми поста още 20-30 пъти, осмисли написаното и тогава ми задай ДРУГ въпрос.

И защо си си сменил никнейма? Все едно не знаем кой пише...

Искаш да напуснем ЕС само заради руския газ? За да го купуваме без посредници?😂

Добре ли си?😂

Джокович, хубаво е поне от време на време, да си малко в час... Поне от време на време. Как да дискутирам с теб по някой сериозен въпрос, при положение, че ти изобщо не си в състояние дори да осмислиш това което аз съм написал?! Пак да повторя... прочети ми поста още 20-30 пъти, опитай, да осмислиш това което е написано и тогава коментирай. Относно последният въпрос, аз съм си много добре, за теб обаче не съм много сигурен.

Ти ако беше добре, нямаше да пишеш глупости!

Гледай по нова ТВ всеки момент ще дават репортаж за новият самолет Ф16 дали е нов или втора употреба и от къде е тръгнало това твърдение.

След това ще пишем за друго!

току-що, Staff. написа:

Ти ако беше добре, нямаше да пишеш глупости!

Ми ОК, коментирай ми тогава разликата между тръбен газ и втечнен... чрез посредници. Давай, щом толкова си наясно с нещата... Поне ще се посмея рано сутринта.

преди 9 часа, parmobil написа:

Да давам ли примери за таджики и ...........всякакви мюсюлманКи, които се размотават с хиджаб в Москва и Питер?

Русия е многонационална и поликонфесионална държава от векове, и мюсюлманите там живеят от векове.

Препоръчвам! Относно някои митове и легенди за славяните, дето били измислени от Екатерина. 😄

2.jpg

на 20.04.2025 г. в 11:25, БаалБек написа:

Ало, ало, Берлин!

Как е там? Още ли сте на режим на тока? Стоите ли на студено? Ядете ли щурци по Великден? От кога не сте се къпали?

Сега от кой пол си? Или вече сте станало безполово?

Весели празници и Честито Възкресение Христово!

Дано поне си християнин, че да не те обидя...

;)

Преминахме по български стандарт, прегазени, насилствено и брутално умъртвени от ци.ганите коне, магерата.

https://sinor.bg/29979-Kostite-ot-trupovete-na-blizo-40-kone-i-magareta-sa-otkriti-v-zemlisteto-na-yambolskoto-selo-Drazhevo

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.