Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 5 минути, parmobil написа:

Е, защо като ни водеха под строй при зъболекар в училише имаше кариеси?

Кой те знае к'во мрачно чавдарче си бил...

Чавдарчето е весело дете – то кариеси няма, щот' за пулпитите чете.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 11 минути, parmobil написа:

И ваксинираха под строй. Сега същият ще ореве света.

А училищният зъболекар...няма такова мъчение. :hang:

преди 3 минути, BANKATA написа:

И ваксинираха под строй. Сега същият ще ореве света.

А училищният зъболекар...няма такова мъчение. :hang:

Правиш ли разлика между ваксина и антиспайкова течност, а и ваксината, която бе задължителна бе родно, българско откритие.

https://mu-sofia.bg/sazdatelkata-na-balgarskata-bcz-vaksina-protiv-tuberkuloza/

srebra.jpg

Д-р Сребра Родопска е създателка на българската ваксина против туберколоза. Благодарение на нейните разработки, България става първата страна в Европа, която въвежда задължителна имунизация на новородените, което води до драстичен спад на смъртността и усложненията от туберколоза.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Правиш ли разлика между ваксина и антиспайкова течност, а и ваксината, която бе задължителна бе родно, българско откритие.

srebra.jpg

Д-р Сребра Родопска е създателка на българската ваксина против туберколоза. Благодарение на нейните разработки, България става първата страна в Европа, която въвежда задължителна имунизация на новородените, което води до драстичен спад на смъртността и усложненията от туберколоза.

Не се мешай тук! Ти в онази тема написа, че си карал вариола. Та, недей да пишеш за ваксини.

Не ми отговаряй

преди 13 минути, parmobil написа:

Не се мешай тук! Ти в онази тема написа, че си карал вариола. Та, недей да пишеш за ваксини.

Не ми отговаряй

Mr Rogers Clown GIF

преди 50 минути, parmobil написа:

То не може ептен да няма, но като има училищен зъболекар се хващаха навреме и се лекуваха. А сега едно че имат поголовно кариеси и докато разберат най-вече родителите им какво става и то станало пулпит или изваден зъб.

Ти под вола теле ще търсиш само да кажеш че при социализма е било зле. Особено за образованието и здравеопазването.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

srebra.jpg

Наистина ли само с една ваксина ли ни зобаха всяка година? Понякога и повече.

А това че са били родно производство си го измсли сега.

преди 46 минути, В. Велев написа:

То не може ептен да няма, но като има училищен зъболекар се хващаха навреме и се лекуваха. А сега едно че имат поголовно кариеси и докато разберат най-вече родителите им какво става и то станало пулпит или изваден зъб.

Ти под вола теле ще търсиш само да кажеш че при социализма е било зле. Особено за образованието и здравеопазването.

Ама ти ни редиш, че преди едва ли не нямало кариеси, а просто не е верно.

преди 25 минути, parmobil написа:

Ама ти ни редиш, че преди едва ли не нямало кариеси, а просто не е верно.

Къде съм редил че въобще не е имало кариеси при социализма? За да се измъкнеш пак изкривяваш нещата и направо си лъжеш.

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

Доколко се вижда, това е направен парк за вятърни мелници. Не е за селскостопански цели.

Пробвай пак:

image.png

преди 2 часа, В. Велев написа:

Сега могат да протестират. А такива като теб искат да се върне социализма и управниците да си правят каквото искат. За справка: язовир Копринка. до Казанлък, където на дъното му лежи древен град и не е ясно колко артефакти е можело да бъдат открити за траките. Но тогавашната власт, без да пита е наредила да се направи. Толкова ви е акъла, а иначе скачаш против частната собственост и демокрацията, ама пускаш лиги по Ивелин (честния милионер).....

преди 4 минути, БаалБек написа:

да се върне социализма и управниците да си правят каквото искат.

А сега не правят ли каквото си искат? Дават разрешения на ЧУЖДИ фирми да унищожават българската земя и да източват пари от народа.

Колко декара е язовир Копринка. А остави и декарите, но ползата от него за региона е неимоверно голяма. А артефакти могат и под вода да се вадят.

С две думи - примера ти е глупав и неточен, и подвеждащ.

преди 3 минути, В. Велев написа:

А сега не правят ли каквото си искат? Дават разрешения на ЧУЖДИ фирми да унищожават българската земя и да източват пари от народа.

Колко декара е язовир Копринка. А остави и декарите, но ползата от него за региона е неимоверно голяма. А артефакти могат и под вода да се вадят.

С две думи - примера ти е глупав и неточен, и подвеждащ.

Няма значение, какви са фирмите. Няма луд да прави сериозен бизнес, без зад гърба на бг фирмата, да не дебне някоя офшорка. Закони на бизнеса, комунделче.

За яз. Копринка, не знам какво имаш в предвид, но ако е имало финансов смисъл, оъдавна да е продаден.

преди 45 минути, plamen.spam написа:

Пробвай пак:

image.png

Какво да пробва? То от кадъра си личи:

Собстеника си е решил проблема с енергията, необходима за обработкат на тези масиви. Дори и му остава излишък, да вруща в общия енетгиен ринг.

преди 19 минути, teo-glavata написа:

За яз. Копринка, не знам какво имаш в предвид, но ако е имало финансов смисъл, оъдавна да е продаден.

Разбира се. Чувал съм че има хора, които ако има финансов смисъл биха продали и майките си. Ти познаваш ли такива хора?

току-що, ivottoshev написа:

Разбира се. Някои хора, ако има финансов смисъл, биха продали и майките си. Ти познаваш ли такива хора?

Да, защо питаш? Няма смисъл от държавни фирми. Само плащат безумни заплати, сррщу никаква работа.

ПС: Аз рядко продавам, освен излишни неща и то, ако имам далавера. Ето сега ще профаеам пежото, 507 GT, щото (надявамсе) да взема Tesla.. ноооо търся 100 €,макар да съм го взел за 4600 и да съм му навъртял стотачка.

Ако няма келепир хвърлям това е. Трябва да се научите да плщате

преди 5 минути, parmobil написа:

Интересно! От 35г. си лягам с хидроинженер, а тук получавам такава "експертиза".

От човек, който се занимава с бургери. Не знам, не знам.

Вероятно отговоряш на мен?

Ако е така, ....абе хидроинженера не може да ми докара парите от бургерите! Но, бургерите, могат да купят някой гьол

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Вероятно отговоряш на мен?

Ако е така, ....абе хидроинженера не може да ми докара парите от бургерите! Но, бургерите, могат да купят някой гьол

Не, не отговарям на теб. 

преди 19 минути, parmobil написа:

Интересно! От 35г. си лягам с хидроинженер, а тук получавам такава "експертиза".

От човек, който се занимава с бургери. Не знам, не знам.

.

преди 1 час, В. Велев написа:

May be an image of 1 person, matchbook and text

Ама как бе!? Според всички с промити мозъци  между 20 и 50 годишни, той е виновен за всичко което е станало и което ще стане. 

Фронт за лева, десант за стотинката... ментално обременени пишат за промити мозъци... мaмaтacитpaкa

Левът щели да спасяват. От кого? От тия дето го имат.

Като известния слоган (обещание) на фалираната впоследствие Туристспортбанк - "Вашите пари - в сигурни ръце!".

От друга страна... поне к'вото обещаха се случи. Парите наистина попаднаха (във вид на кредити) в сигурни ръце. Даже Кюлев (мир на праха му) загина, защитавайки ги (вашите пари).

В тоя смисъл, разчитайки на традиционно късата по тия ширини памет, биха искали и лева да спасят. И ше го  спасят, като стой та гледай. Те колко левове са спасили, ехеее... 

Отиде си още една реликва на социализма , хубавото пияно Тоше. Нека Бог да го прости и пие изискан алкохол където и да се намира.
Почина Тодор Славков | Новини.бг

преди 9 часа, BulgarianYouguart написа:

Отиде си още една реликва на социализма , хубавото пияно Тоше. Нека Бог да го прости и пие изискан алкохол където и да се намира.
Почина Тодор Славков | Новини.бг

утрепа ли са го

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.