Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 часа, В. Велев написа:

Много съм умен! Точно това очаквах че ще пуснеш. Прословутите думи на Путин. 

И какво е казал Путин:

"... писмеността дойде при нас (Русия) от македонската земя"

От македонската земя, а не от държавата Македония. Защото когато се е създавала кирилицата в Охридската школа, Преславската школа и в Плиска, та тогава "македонските земи" са си били български земи. Също както Добруджа, Мизия, Тракия.

Написано на "македонски", в профила на руското посолство в Скопие. Дали са имали предвид "българските земи на географска Македония"?!? 

И да мажеш, и да не мажеш, гафа си е колосален. 

От друга страна колко да е гаф - от 80 години СССР/Русия държи на това македонците да обичат сърбите и да мразят нас. 

Тези две неща - изобразяването на Македонизма и соц-атеизма, са българската следа в кармата на руснаците и те ще я си плащат.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

Абе опитват се гейпросащесср трололинките, докато сучат от господарския прехраната си, да пренапишат историята и...не им се получава дърдоренето да изглежда като нещо повече от лъжа.

на 27.07.2025 г. в 3:53, ivottoshev написа:

Аз и сега те поменувам с добро. Та нали ти ми плащаш част от ежемесечното пиенье? Имам обаче нужда от малко помощ и много ще съм ти благодарен, ако ми кажеш едно произволно число от 1 до 115. Това би ми помогнало относно взимането на едно решение, което не бих могъл да направя сам  :)

пп: Дано да не кажеш нещо м/ду 1 и 7   :help:

Е, то остава да не ме поменуваш с добро... Някъде четох, че редовните пиячи живеят малко, особено, ако са с хронични заболявания... Ама ти не се плаши, ти може да си изключение...Пък за какво ти е живот без пиене? :) 

Хайде нека да е осем... 

преди 5 часа, Мечо Хубавеца написа:

Е, то остава да не ме поменуваш с добро... Някъде четох, че редовните пиячи живеят малко, особено, ако са с хронични заболявания...

Хайде нека да е осем... 

Това че някъде си чел нещо... не означава нищо. Както и да е.

Осмицата означава, че следващият път когато отида в бара, ме черпиш едно малко от осмата бутилка в този клип, сниман в бара в който се подвизавам:

Барът 26.07.2025.mp4

пп: Тъй като се падна текила "Jose Cuervo Especial", имаш ли против да изпия два шота по 25мл, вместо нормални 50мл?

Благодаря ти че не каза нещо м/ду 1-7. Щеше да се наложи да пия шамапнско, дееба  :vomit:

May be an image of text

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Това че някъде си чел нещо... не означава нищо. Както и да е.

Осмицата означава, че следващият път когато отида в бара, ме черпиш едно малко от осмата бутилка в този клип, сниман в бара в който се подвизавам:

Барът 26.07.2025.mp4

пп: Тъй като се падна текила "Jose Cuervo Especial", имаш ли против да изпия два шота по 25мл, вместо нормални 50мл?

Благодаря ти че не каза нещо м/ду 1-7. Щеше да се наложи да пия шамапнско, дееба  :vomit:

Това, което съм чел е статистика...няма как да не означава нищо...                                    Не, нямам, само че защо толкова малко пиеш? Ще позабавиш онова за което си мисля...Я врътни 6 пъти по 25 мл....

преди 4 часа, В. Велев написа:

May be an image of text

И сега има работа за всички, ама ви мързи. 

И "работа за всички" означава работа и за мързеливите и некадърните, сещаш ли се?После защо соца фалирал 3 пъти ... 

преди 5 минути, livret написа:

ice-screenshot-20250730-175724.png

Типичен случай на дезинформация и лъжливи новини!

преди 4 часа, livret написа:

ice-screenshot-20250730-175724.png

Ама как така в Швеция са нула?!? Та нали там нямаше мерки като в останалата Европа? Нямаше затваряния, забрани и тн., а пък се оказва че при тях положението е идентично. Що тогава ги ручахме жабетата? 

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Ама как така в Швеция са нула?!? Та нали там нямаше мерки като в останалата Европа? Нямаше затваряния, забрани и тн., а пък се оказва че при тях положението е идентично. Що тогава ги ручахме жабетата? 

Якото е, че за експерименталката Спутник няма данни и няма и да има. 

преди 47 минути, kaldata1 написа:

Якото е, че за експерименталката Спутник няма данни и няма и да има. 

Това какво общо има с Октомврийската революция?

Няма ли някоя AI-картинка да й честитите рожденния ден или примерно да преведете пари за полета на Брад Пит, който иска да дойде на прасе? 

преди 1 час, чичо Сашо написа:

514765946_1040199134868619_5273750377069621755_n.thumb.jpg.ad29e8a1309ec1f73538ca41855489e8.jpg

ture-1.jpg.23231484980eb25706eddac53a7f3aa8.jpg

К'во да ви правим като соца ви е промил мозъците. 

Преди като ваксинираха децата под строй мрънкахте ли на някого? Не. Най-добре си трайте и сега.

преди 31 минути, BANKATA написа:

К'во да ви правим като соца ви е промил мозъците. 

Преди като ваксинираха децата под строй мрънкахте ли на някого? Не. Най-добре си трайте и сега.

За Иванчо от вицовете. Тези ваксини и до сега се представят блестящо за някои! И сега се слагат ваксини изпитани и с доказано действие умнико. Попитай джипката ти и ще разбереш, че и в момента се слагат даже задължителни ваксини и никой не бяга от тях. В момента се поставят ваксини на момичета до 14 години против рак на маточната шийка - изпитани ваксини. Ваксина против едра шарка и други! и Никой не е умрял. Само че от "ваксините" за Ковид 19 си отидоха бая хора и други се разболяха тежко уменчо! Та някои даже ги съдят! Ама нали трябва да изтропаш някоя глупост. Вашите мозъци са промити. И то много промити дрънкащи глупост, след глупост! А предполагам, че и ти си ваксиниран от нещо уменчо. Освен да си живял сам в пещера!

Чичо Сашо 

ти искаш тоя малокнижник да различи рнк ваксина правена на село в Китай от истинска ЖИВА 

Има да чакаш просветление

ПП

Ванката - лабораторията беше на края на София - след Захарна фабрика. И изнасяхме - за $$$ ама ти откъде ще ги знаеш тия неща

преди 46 минути, чичо Сашо написа:

За Иванчо от вицовете. Тези ваксини и до сега се представят блестящо за някои! И сега се слагат ваксини изпитани и с доказано действие умнико. Попитай джипката ти и ще разбереш, че и в момента се слагат даже задължителни ваксини и никой не бяга от тях. В момента се поставят ваксини на момичета до 14 години против рак на маточната шийка - изпитани ваксини. Ваксина против едра шарка и други! и Никой не е умрял. Само че от "ваксините" за Ковид 19 си отидоха бая хора и други се разболяха тежко уменчо! Та някои даже ги съдят! Ама нали трябва да изтропаш някоя глупост. Вашите мозъци са промити. И то много промити дрънкащи глупост, след глупост! А предполагам, че и ти си ваксиниран от нещо уменчо. Освен да си живял сам в пещера!

Затова в държавите където хората се ваксинираха имат по-малко смъртни случаи от другите. Ама това е защото умните българи много знаят.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Затова в държавите където хората се ваксинираха имат по-малко смъртни случаи от другите. Ама това е защото умните българи много знаят.

Тука в болниците унищожаваха със сгрешени или нарочно и неслучайно прилагани неправилни протоколи за лечение. Например като ги задушаваха с кислород.

току-що, В. Велев написа:

Тука в болниците унищожаваха със сгрешени или нарочно и неслучайно прилагани неправилни протоколи за лечение. Например като ги задушаваха с кислород.

Погледни статистиката колко от починалите са били ваксинирани.

ПП: забрави да напишеш че прилагането на тези протоколи е било по вина на САЩ.

ванката 

всички разбраха колко гънки имаш

Инат си - разбрахме - а затвори тая човка и прочети министър Кенеди какво е публикувал а ?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Погледни статистиката колко от починалите са били ваксинирани.

ПП: забрави да напишеш че прилагането на тези протоколи е било по вина на САЩ.

Цялата поръчка за ковид операцията е поръчана от САЩ. Чисто медицински проблем да се използва като налагане на нов ред.

преди 47 минути, В. Велев написа:

Цялата поръчка за ковид операцията е поръчана от САЩ. Чисто медицински проблем да се използва като налагане на нов ред.

Така ми харесваш повече.:clap:

Явно има доста хора дето четат само и вярват на западната пропаганда! Явно действат по принципа "Щом не е американско или западно европейско, не е вярно! А цялата дезинформация идва от Русия и нейните приятели" Сега вече тук там се дочува че и Унгария вече влиза в това число. Ясно. Щом си против методите на Бруксел ставаш враг. Явно не може са стигне до тях факта, че Америка и запада бълват пропаганда и дезинформация за хора не знаещи да разсъждават. Еми то така се управлява стадото. Слушаш каквото ти казват и послушно вървиш след овчаря. Ако някоя овца изрази собствено мнение или не е съгласна с овчаря...ами такива ги колят!

Смях в залата! 

преди 36 минути, Сани написа:

Явно има доста хора дето четат само и вярват на западната пропаганда! Явно действат по принципа "Щом не е американско или западно европейско, не е вярно! А цялата дезинформация идва от Русия и нейните приятели" Сега вече тук там се дочува че и Унгария вече влиза в това число. Ясно. Щом си против методите на Бруксел ставаш враг. Явно не може са стигне до тях факта, че Америка и запада бълват пропаганда и дезинформация за хора не знаещи да разсъждават. Еми то така се управлява стадото. Слушаш каквото ти казват и послушно вървиш след овчаря. Ако някоя овца изрази собствено мнение или не е съгласна с овчаря...ами такива ги колят!

Смях в залата! 

Колкото по-бързо се отървем от Запада - толкова по-добре за България!

Изгубихме такива големи пазари като Руския и арабските страни. Избиват ни нарочно животните и не ни дават са садим лозя. А едно време колко месо изнасяхме за арабите и плодове и зеленчуци за Русия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.