Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Утре на парада на 3 септември, който ще отбележи Деня на победата за Китай във Втората световна война и на който ще присъстват Путин и Ким, ще има поява и на български вицепремиер: Вицепремиерът Зафиров редом до Путин и Ким Чен Ун на парада в Пекин, БСП имали "сходни цели" с китайските комунисти.   Соцът изглежда не е свършил!

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

на 2.09.2025 г. в 0:46, communismatic написа:

Не, бе. Просто ти твърдиш, че си супер наясно с нещата в Русия. Аз ти зададох два въпроса, на които ти така и не можа, да отговориш. Тръгна да ми подскачаш за цената на яйцата? Има ли яйца за 90 рубли? Има. Кой излъга и кой не беше точен в отговора? Аз или ти? За насилствената мобилизация, после как се изниза? То било краят на 2022-ра...? В смисъл... ти ли си изобщо някакъв фактор за коментиране на икономиката на РФ? Ти даже не си наясно с цените на елементарните стоки там. Кво ти обира главата тогава от състоянието на икономиката й?

И кога ще разбера, защо Костов даде рафинерията на руснаците? Още колко пъти ще сменяш темата? Поне си признай, че си жалък... То всички го виждаме.

Съвсем я оплеска. Яйца, та яйца. Извадихте най евтиното, което намерихте!!!

Насилствената мобилизация ти ми я приписа и се вижда кога и как.

Твоите 200 руски приятели (сега в стаята ли са?) още не са ти казали, че са обедняли. Преди анексията на Крим 40 рубли за долар, а сега колко е? Но санкциите не работят, нали?

Колко други глупости наби в темата, която си е със заглавие "Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!"

А, и славяни напъха тук.

Български войник - 1.50 лв. месечна заплата. Задави се, преглътни и спри да отричаш. Колко хора трябва да ти потвърдят?

преди 8 минути, parmobil написа:

Извадихте най евтиното, което намерихте!!!

Извинявай, ама след като още двама човека ти се изсмяха на увъртанията е доста жалко, да продължаваш да се инатиш. Факт е, че ти каза, че нямало такива яйца. И е факт, че ти излъга. Ти не си твърдял, че има такива яйца и че това било "средна" цена. Ти твърдеше, че изобщо няма такива яйца. Така ли беше? Да изваждам пак точните ти цитати? Още излагация?

Насилствената мобилизация ти ми я приписа и се вижда кога и как.

Да, де... вижда се. Ти твърдеше, че имало такава. И изобщо не твърдеше, че имало мобилизация в краят на 2022-ра. Отново излъга. Да дам пак точните цитати? Още излагация?

Твоите 200 руски приятели (сега в стаята ли са?) още не са ти казали, че са обедняли. Преди анексията на Крим 40 рубли за долар, а сега колко е? Но санкциите не работят, нали?

Моите руски приятели са 300 пъти по-достоверен източник от теб, най-малкото защото живеят в Русия, а не са разни жалки лъжци, дето си измислят всякакви фантасмагории и когато ги хванеш, че лъжат, да се правят на две и половина.

А, и славяни напъха тук.

Да, де. Ония същите, дето ти твърдеше, че ги нямало. И там беше тотално смешен и жалък... Даже стигна, да ми се уповаваш на ДНК изследванията. Оказа се, че и по тая тема си тотално бос.

Български войник - 1.50 лв. месечна заплата. Задави се, преглътни и спри да отричаш. Колко хора трябва да ти потвърдят?

Извинявай, тая година ще стигнем ли най-накрая до Костов и "Нефтохим"? Все ти задаваш въпроси? Аз да не съм на разпит? Това със заплатата на войника го нищим вече 20-30 страници. Кога най-сетне ще отговориш за Костов и "Нефтохим"? За Абаджиев и допинга? Видиш ли зор - веднага сменяш темата. Същински смешник...

преди 4 минути, communismatic написа:

Да, де... вижда се. Ти твърдеше, че имало такава. И изобщо не твърдеше, че имало мобилизация в краят на 2022-ра. Отново излъга. Да дам пак точните цитати? Още излагация?

Дай аз да я видя.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Дай аз да я видя.

Няма проблем, ето откъде тръгва дискусията...
1.jpg

Ето и отговора на parmobil. Интересно, как визира 2022-ра, при положение, че говори за моментното положение в Русия. И естествено... гнусното внушение, че мобилизацията продължавала. Да не говорим, че дори твърдението му, че нямало вече хора на договор също е абсолютна лъжа. ЛЪЖА!
1.jpg

преди 5 минути, communismatic написа:

Няма проблем, ето откъде тръгва дискусията...
1.jpg

Ето и отговора на parmobil. Интересно, как визира 2022-ра, при положение, че говори за моментното положение в Русия. И естествено... гнусното внушение, че мобилизацията продължавала. Да не говорим, че дори твърдението му, че нямало вече хора на договор също е абсолютна лъжа. ЛЪЖА!
1.jpg

E? Къде съм писал за НАСИЛСТВЕНА мобилизация

току-що, parmobil написа:

E? Къде съм писал за НАСИЛСТВЕНА мобилизация

Ми, за какво се включваш изобщо в дискусията тогава? Правиш внушение, че нямало контрактници, което както писах по-горе е гнусна лъжа. Ти дори и затова излъга. Пак да питам - ти какво знаеш за РФ, при положение, че не си наясно дори с елементарните неща там? Освен това, ти досега развива мантрата, че си говорил за насилствената мобилизация през 2022-ра, а сега вече не си писал изобщо нищо такова? Кое е вярното последно? Съвсем се обърка...

току-що, communismatic написа:

Ми, за какво се включваш изобщо в дискусията тогава? Правиш внушение, че нямало контрактници, което както писах по-горе е гнусна лъжа. Ти дори и затова излъга. Пак да питам - ти какво знаеш за РФ, при положение, че не си наясно дори с елементарните неща там? Освен това, ти досега развива мантрата, че си говорил за насилствената мобилизация през 2022-ра, а сега вече не си писал изобщо нищо такова? Кое е вярното последно? Съвсем се обърка...

Ти ме нарочи, че съм казал насилствена! Провери пак, ако обичаш! А никъде не съм твърдял такова нещо. Твоя интерпретация и нищо повече.

Ти ме нарочи, че съм казал насилствена! Провери пак, ако обичаш! А никъде не съм твърдял такова нещо. Твоя интерпретация и нищо повече.

Смяташ ли да ми отговориш на въпросите? Или отново позорно ще избягаш?

преди 5 минути, communismatic написа:

А ти какво знаеш за РФ?

току-що, BANKATA написа:

А ти какво знаеш за РФ?

Иване, преди да се включваш по неадекватен начин в темата, първо се научи, да четеш с разбиране. Обяснил съм, какво знам, от кого го знам и прочее... Щото направо ми писнахте на оная работа с тоталното ви неумение, да четете с разбиране. Постоянно все на някой трябва да му се дообяснява нещо, все някой не е разбрал...

току-що, communismatic написа:

Смяташ ли да ми отговориш на въпросите? Или отново позорно ще избягаш?

Спри да ми вадиш думите от контекста и да ги сглобяваш по удобен за теб начин! Има ли написано от мен насилствена мобилизация? Ти го съчини.

Давай по тема за соц-а у нас!

И така - как баща ти си придоби машините? От къде и от кого ги взе? Костов ли му ги продаде?

Спри да ми вадиш думите от контекста и да ги сглобяваш по удобен за теб начин! Има ли написано от мен насилствена мобилизация? Ти го съчини.

Давай по тема за соц-а у нас!

И така - как баща ти си придоби машините? От къде и от кого ги взе? Костов ли му ги продаде?

Пича отново решава просто да си смени темата и да не отговори на неудобните въпроси... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Пича отново решава просто да си смени темата и да не отговори на неудобните въпроси... 😆

Ти кога, къде и какви въпроси си задал, че искаш отговори, бе смотан?

преди 3 минути, communismatic написа:

Ти ги сменяш!!! 

За пореден път се видя, че ти ме нарочваш за насилствена мобилизация, а аз такова нещо не съм писал. Твои интерпретации.

Чакам да ми кажеш за машините на баща ти. Гаден Костов ли му ги продаде или алени бесепари?

Ти да не си някакво дете?! Няма как да ми задаваш въпроси, преди да си отговорил на моите. Така се води дискусия. Не може аз да отговоря на 200 въпроса, а ти да не си отговорил и на 20-те мои!? Аз да не съм на разпит в полицията. Да не говорим, че за бизнеса на баща ми вече даже съм и обяснявал. И то май даже на теб ти го бях писал. Никога не съм се крил, бъди спокоен. За разлика от теб, аз съм човек, който няма никакви проблеми, да отговаря на зададените въпроси.

преди 16 минути, communismatic написа:

Ти да не си някакво дете?! Няма как да ми задаваш въпроси, преди да си отговорил на моите. Така се води дискусия. Не може аз да отговоря на 200 въпроса, а ти да не си отговорил и на 20-те мои!? Аз да не съм на разпит в полицията. Да не говорим, че за бизнеса на баща ми вече даже съм и обяснявал. И то май даже на теб ти го бях писал. Никога не съм се крил, бъди спокоен. За разлика от теб, аз съм човек, който няма никакви проблеми, да отговаря на зададените въпроси.

Че ти на кой си отговорил? 

Ти още не си асимилирал, че заплатата на войник беше 1,50 лв.

преди 2 минути, parmobil написа:

Че ти на кой си отговорил? 

Ти още не си асимилирал, че заплатата на войник беше 1,50 лв.

Ама имаше и "допълнителни придобивки". По спомен, за уво-то, ако живееш на разстояние над 200 км от поделението, давах безплатен билет за бдж

току-що, teo-glavata написа:

Ама имаше и "допълнителни придобивки". По спомен, за уво-то, ако живееш на разстояние над 200 км от поделението, давах безплатен билет за бдж

Да, така беше. Пътнишки (не пътнически) билет се наричаше

Тъй. Понеже костовистчето е прекалено жалко създание и няма да отговори на въпроса. Някой ще обясни ли, защо Костов хариза рафинерията на руснаците? ВАНКАТА написа, че нямало проблеми... Кво като рафинерията била в чужди ръце...

преди 42 минути, communismatic написа:

Иване, преди да се включваш по неадекватен начин в темата, първо се научи, да четеш с разбиране. Обяснил съм, какво знам, от кого го знам и прочее... Щото направо ми писнахте на оная работа с тоталното ви неумение, да четете с разбиране. Постоянно все на някой трябва да му се дообяснява нещо, все някой не е разбрал...

От кого го знаеш ?

току-що, BANKATA написа:

От кого го знаеш ?

От хора, които живеят в Русия. Освен това, към този момент, аз това което съм твърдял е излязло истина. Аз твърдях, че има яйца от 90 рубли, Костовистчето яростно отричаше всичко това. Оказа се, че има. Той твърдеше, че нямало вече хора за договорняци, аз твърдях обраното. И пак излязох прав... Та.. кой е по-наясно с нещата в Русия? Аз или той?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.