Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 5 минути, communismatic написа:

parmobil, кажи ми, трета световна ли трябва да стане, за да ми отговориш

Тоа пак започна с постове-въпроси!!!

Kолко вземаш за един пост? Искам да си купя 100, много хубави ги правиш!

:giggle1:

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 6 минути, communismatic написа:

parmobil, кажи ми, трета световна ли трябва да стане, за да ми отговориш, кой е виновен за харизването на Нефтохим-а на руснаците? Принципно, ясно ми е, че си някакъв болен костовист, ама... Няма проблем, продължавай, да се гърчиш... поне това можеш. 

Ти още си мълчиш свенливо кои ръководства разпродадоха и приватизираха заводите. И баща ти се е възползвал. Нали ти написа, че със соц-машини му е производството.

Как и от кого ги е купил? От сини костовисти?

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Този вляво прилича на Соломон Паси. А по средата кой ли ще е?

LX1aVgexqyBcaz2PVuTW7TEgDQ0VHIqlpWy5FsZD

Баща му проф. Исак Паси е бил съветник на Живков и марксист. Но синът му е връл противник на това гадно време. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Още цитати от милеещ за България. Евроатлантик. Майната му на православието и още един цитат от Соломон Паси.

960x540.png?timer=1726600231

И с това се изчерпа. Не успя да отговориш конкретно кой какво е направил в ущърб на България и имало ли е по-голяма инфлация от Виденовата?

Иначе си плякаш на килограм глупости....

току-що, БаалБек написа:

И с това се изчерпа. Не успя да отговориш конкретно кой какво е направил в ущърб на България и имало ли е по-голяма инфлация от Виденовата?

Иначе си плякаш на килограм глупости....

Ти плякаш простотии. Кога премиер се меши в политиката на банките? На БНБ?

преди 6 минути, parmobil написа:

Ти още си мълчиш свенливо кои ръководства разпродадоха и приватизираха заводите. И баща ти се е възползвал. Нали ти написа, че със соц-машини му е производството.

Костовист, кога ще ми отговориш на въпроса за рафинерията на Костов? Има ли изобщо нещо мъжко в теб? Толкова ли те боли от истината, че Иван Костов е един най-обикновен боклук? БОКЛУК НА БОКЛУЦИТЕ....

преди 19 минути, communismatic написа:

parmobil, кажи ми, трета световна ли трябва да стане, за да ми отговориш, кой е виновен за харизването на Нефтохим-а на руснаците? Принципно, ясно ми е, че си някакъв болен костовист, ама... Няма проблем, продължавай, да се гърчиш... поне това можеш. 

К'во харизване?

Да не са го изнесли от България, че ревеш за него?

Щом си вършат работата проблем няма.

Правилно, какво по-хубаво от това нефтената рафинерия у нас, да се държи от чужда държава...

Не са ви минали далаверите по негово време. И сте разочаровани.

преди 3 минути, communismatic написа:

Толкова ли те боли от истината, че Иван Костов е един най-обикновен боклук? БОКЛУК НА БОКЛУЦИТЕ....

Колко пари загубихте? Кои далавери ви спря?

Happy Eddie Murphy GIF by Laff

преди 2 минути, communismatic написа:

Правилно, какво по-хубаво от това нефтената рафинерия у нас, да се държи от чужда държава...

И ?!

Гориво ли няма по бензиностанциите?

Ако започнат да се правят на тарикати винаги може да си я върнем. Щом не е изнесена или съборена проблем НЯМА.

току-що, БаалБек написа:

Кои далавери ви спря?

Че Костов кои далавери е спрял изобщо? То при него даже бяха с пълна сила...

току-що, BANKATA написа:

И ?!

Гориво ли няма по бензиностанциите?

Ако започнат да семправят на тарикати винаги може да си я върнем. Щом не е изнесена или съборена проблем НЯМА.

Брат, ти кво работиш, че много ми е чудно? Кажи ми? Щото наистина ми е много трудно, да разбера, кой би те наел на работа?

току-що, communismatic написа:

На вас кои далавери спря? Ама конкретно!!!

:popcorn2:

Брат, ти кво работиш, че много ми е чудно? Кажи ми? Щото наистина ми е много трудно, да разбера, кой би те наел на работа?

Защо, като те навря в кучи г*з да минеш на лични нападки ли?

Като с тираджията и бакшиша?

Не ми отговори на въпроса.

преди 1 минута, БаалБек написа:

На вас кои далавери спря? Ама конкретно!!!

:popcorn2:

Току що ти отговорих, че не е спирал никакви. Опитай се някой път, да вникваш в написаното...

току-що, BANKATA написа:

Защо, като те навря в кучи г*з да минеш на лични нападки ли?

Ти не можеш, да навреш никой в "кучи г*з", нека да бъдем честни. Можеш да навреш единствено себе си.

И не са лични нападки, опитай се поне мъничко, да се включваш що годе адекватно в дискусиите...

Току що ти отговорих, че не е спирал никакви. Опитай се някой път, да вникваш в написаното...

Защо сте разочаровани от него? Само лично пострадал може да пише така:

преди 10 минути, communismatic написа:

Иван Костов е един най-обикновен боклук? БОКЛУК НА БОКЛУЦИТЕ....

Кои далавери ви спря?

Да, то... дали ще си пиша с Ванката или с Баалбек, както се вижда няма особена разлика. Аз й обяснявам, че далаверите не са спирали, тя отново явно не ме разбира...

преди 2 минути, communismatic написа:

Ти не можеш, да навреш никой в "кучи г*з", нека да бъдем честни. Можеш да навреш единствено себе си.

И не са лични нападки, опитай се поне мъничко, да се включваш що годе адекватно в дискусиите...

Да, не са лични нападки е избиване на комплекси, и липса на елемвнтарно възпитание. Нещо което червените и нереализирани червени кратуни имате в изобилие.

Та какво стана рафинерията, къде е проблема че друг я стопанисва?

преди 1 минута, communismatic написа:

Аз й обяснявам, че далаверите не са спирали, тя отново явно не ме разбира..

Щом не можеш да отговориш означава, че пишеш глупост след глупост и вземаш пари да пишеш така.

Даже си признаваш сам:

преди 2 часа, communismatic написа:

Аз влизам тук единствено и само за забавление. ... Това е хубавото на тоя форум.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Та какво стана рафинерията, къде е проблема че друг я стопанисва?

Ми, не ти ли е минавало през акъла, че те сами ще ни набутват цените на горивата? Или не ти е минавало през акъла? Да не говорим, че ЛукОил сума ти години изобщо не плащаше данъци на държавата. Ама естествено за това са виновни руснаците, а не боклука Иван Костов, дето направо им я подари. Не случайно все питам за рафинерията, щото там няма оправдания. На parmobil оправданията все са с комунистите, все бил подведен Костов, все направил каквото било най-добре за предприятието... докато с рафинерията, там няма как да има оправдания. И? Вижда се пределно ясно, как е постъпил. Против интересите на България.

Ми, не ти ли е минавало през акъла, че те сами ще ни набутват цените на горивата? Или не ти е минавало през акъла? Да не говорим, че ЛукОил сума ти години изобщо не плащаше данъци на държавата. Ама естествено за това са виновни руснаците, а не боклука Иван Костов, дето направо им я подари. Не случайно все питам за рафинерията, щото там няма оправдания. На parmobil оправданията все са с комунистите, все бил подведен Костов, все направил каквото било най-добре за предприятието... докато с рафинерията, там няма как да има оправдания. И? Вижда се пределно ясно, как е постъпил. Против интересите на България.

Глупост след глупост ръсиш. Дали ти е минавало през мухлясалото акълче, а?

преди 5 минути, communismatic написа:

Сега кой ли е виновен за този огромен външен дълг на България. Сигурно пак гадните социалисти?

И как ще се плаща? България няма икономика и работещо население.

https://www.investor.bg/a/515-ikonomika-i-makrodanni/418551-vanshniyat-dalg-na-balgariya-raste-s-blizo-19-do-nad-53-mlrd-evro-prez-yuni

преди 4 минути, communismatic написа:

Тъп, че по тъп! Рафинерията в Бутгаз не е гамтор. Има на близо и ьруги.

Цената е тази, която свободния пазар търпи

преди 10 минути, communismatic написа:

Т.е. нямаш отговор. ОК...

На глупости и лъжи какъв отговор трябва да дам?

Освен че си невеж и по тази тема.

току-що, BANKATA написа:

На глупости и лъжи какъв отговор трябва да дам?

Кое са глупости и кое е лъжата? Ти ако си чужда държава и държиш нефтената рафинерия на България, няма ли да се възползваш от това? Опитай се малко да мислиш... ако е възможно.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Сега кой ли е виновен за този огромен външен дълг на България. Сигурно пак гадните социалисти?

И как ще се плаща? България няма икономика и работещо население.

https://www.investor.bg/a/515-ikonomika-i-makrodanni/418551-vanshniyat-dalg-na-balgariya-raste-s-blizo-19-do-nad-53-mlrd-evro-prez-yuni

Дълга си го плащаме, а сравнително ниските лихви са показател че инвеститорите ни вярват.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.