Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, BANKATA написа:

Суша.

Суша има в главата ти. Там е страшна суша...

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 4 минути, communismatic написа:

Суша има в главата ти. Там е страшна суша...

Що, твойта мухляса ли?

Какво ти казват червените другари по въпроса? 

преди 12 минути, communismatic написа:

Ми, що няма вода.

Kъде няма вода? В магазините има вода в изобилие - минерална, трапезна, различни марки. Какво сумтиш? Купувай си вода

преди 6 минути, BANKATA написа:

Що, твойта мухляса ли?

Е, поне не се излагам по абсолютно всички теми, както теб...

Между другото, що хората след 1999 г. масово са напуснали държавата? Зададох ти няколко пъти тоя въпрос, смяташ ли тая година, да ми отговориш?

преди 2 минути, communismatic написа:

преди 40 минути, communismatic написа:

Това пак е копирано от Фейсбук... 😆

:newspaper:

преди 6 минути, communismatic написа:

Между другото, що хората след 1999 г. масово са напуснали държавата? Зададох ти няколко пъти тоя въпрос, смяташ ли тая година, да ми отговориш?

Заради едни червени червени другари.

И това ли не знаеш?

преди 3 минути, BANKATA написа:

И това ли не знаеш?

Ми не знам, ти твърдеше, че след 1999 г. хората не напускали? Пак си противоречиш?

на 26.08.2025 г. в 9:13, BANKATA написа:

До '99 да, сега вече не бягат.

току-що, communismatic написа:

Ми не знам, ти твърдеше, че след 1999 г. хората не напускали? Пак си противоречиш?

Малко се обърках, важно е че от 10-на години няма вече такава тенденция

преди 1 минута, BANKATA написа:

И това ли не знаеш?

Да му припомня на другаря @communismatic:

Комунистическата мафия с русоробско мислене поставиха комсомолеца Жан Виденов, за да върнат "социализъма" и за втори път в рамките на 7 години фалираха България - ограбиха банките, плячкосаха валутния резерв и спестяванията на гражданите. Неговото правителство предизвика хиперинфлацията - 3000 лв. за долар! За пръв път в своята история България бе изправена пред формен глад и затова последва втора гражданска революция след първата през 1989-1992 г. революция , която трябваше да помете комунистическата шайка на власт. За съжаление не стана и този път! Той бе инструмента им да ограбят и фалират България! Забравихте ли за неговата мафиотска структура "Орион"? Онези бандити избягаха с награбеното в ЮАР, но Мултигруп, с която уж ЖВ воюваше остана, като следваща метастаза на руския комунизъм. Накрая докараха от Мадрид и продавача на чудеса за 800 дни...Бил честен и спрял руснаците! Пълна глупост!!!

току-що, BANKATA написа:

Малко се обърках, важно е че от 10-на години няма вече такава тенденция

Десетина години? От 2015-та насам, всичко е шест плюс? Ми дай да видим тогава?

Цитат

Според статистиката към 1 януари 2025 г. у нас живеят 6 437 360 души

Цитат

Към 31 декември 2015 г. населението на България е 7 153 784, което представлява 1.4% от населението на Европейския съюз. В сравнение с 2014 г. населението на страната намалява с 48 414 души.

Интересно, де ли са се дянали тия хора? Да не е имало война?

преди 3 минути, БаалБек написа:

Бил честен и спрял руснаците! Пълна глупост!!!

Ти до оня ден даже нямаше понятие как се изчислява БВП-то на България, кво ти обира главата от хиперинфлация? 😆

Ха-ха...Жан Виденов е единствения политик след 90-та,който отказа да изпълнява плановете на запада и да играе по техните правила...за това му спретнаха ....този цирк със стоките...Абе ей...някои сме още живи и помним точно тези моменти от нашия преход,кой,как и защо.......кога сте връщали бурканчета от кисело мляко за хляб,та да знаете....после не били по.серковци...

преди 3 минути, communismatic написа:

Десетина години? От 2015-та насам, всичко е шест плюс? Ми дай да видим тогава?

Интересно, де ли са се дянали тия хора? Да не е имало война?

Ти до оня ден даже нямаше понятие как се изчислява БВП-то на България, кво ти обира главата от хиперинфлация? 😆

Ходят си хората в чужбина. Някои да бачкат, други да учат.

А колкото и да са добри условията винаги ще има хора където да предпочетат друга държава.

За разлика от '90 в България сега работа има.

преди 23 минути, БаалБек написа:

Да му припомня на другаря @communismatic:

Комунистическата мафия с русоробско мислене поставиха комсомолеца Жан Виденов, за да върнат "социализъма" и за втори път в рамките на 7 години фалираха България - ограбиха банките, плячкосаха валутния резерв и спестяванията на гражданите. Неговото правителство предизвика хиперинфлацията - 3000 лв. за долар! За пръв път в своята история България бе изправена пред формен глад и затова последва втора гражданска революция след първата през 1989-1992 г. революция , която трябваше да помете комунистическата шайка на власт. За съжаление не стана и този път! Той бе инструмента им да ограбят и фалират България! Забравихте ли за неговата мафиотска структура "Орион"? Онези бандити избягаха с награбеното в ЮАР, но Мултигруп, с която уж ЖВ воюваше остана, като следваща метастаза на руския комунизъм. Накрая докараха от Мадрид и продавача на чудеса за 800 дни...Бил честен и спрял руснаците! Пълна глупост!!!

А Любен Беров какво направи? Жельо Желев? Или само Жан Виденов е виновен? Иван Костов? Петър Стоянов?

Още да изброявам ли?

преди 29 минути, Proshark написа:

Ха-ха...Жан Виденов е единствения политик след 90-та,който отказа да изпълнява плановете на запада и да играе по техните правила...за това му спретнаха ....този цирк със стоките...Абе ей...някои сме още живи и помним точно тези моменти от нашия преход,кой,как и защо.......кога сте връщали бурканчета от кисело мляко за хляб,та да знаете....после не били по.серковци...

Спри да плащаш на банката, прецакай системата!

преди 23 минути, communismatic написа:

Аха, те не бягали, просто си заминават за чужбина... ОК... 😆

Бягаха преди 10 ноември.

Сега...никой не ги гони.

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, де. Ама що населението така намалява? Какво ти е обяснението?

Щото отиват в Германия , Англия тука останаха само пиянките и мазните комунисти 

преди 1 минута, adersa написа:

Някой отиват, други се връщат ...

Не се ли сещате за отрицателния прираст? Колко семейства с 3 и повече деца познавате?

Аз познавам много, всички са от "малцинството" и са с по 40 деца, понеже цоцат помощи...

преди 2 минути, adersa написа:

искаш да кажеш, че преселението от Индия на скакалците продължава ..жизнения цикъл или..!?

преди 19 минути, communismatic написа:

Аз познавам много, всички са от "малцинството" и са с по 40 деца, понеже цоцат помощи...

В Германия няма помощи като това в България. Ако не броим детските или борсата за труда, но там затегнаха колана. А и вече други цоцат. Няма място за нашите. Дори и да искат да цоцат. Арабели, перси, от Малорусия са в момента с приоритет. Като добавим и децата на дъгата.

преди 25 минути, communismatic написа:

Е*и и ти, кой те спира. 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Е*и и ти, кой те спира. 

Ми, спира ме съвестта. Нямам нужда от пет деца, по-добре е да имам само две, но,  да ги изуча и да ги направя хора... Не знам, вдяваш ли... Щото все пак си знаем възможностите.

преди 28 минути, communismatic написа:

Тук се увлече - чисто биологично. Колко жени са раждали 40 пъти?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.