Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Бананката, коментирай:

image.png.9e4d2479e3b1c3db521d9f00ee2426ac.png

С някой друг час са го объркали, ама нали сте лапни шарани едва ли ви интересува.

преди 3 минути, communismatic написа:

Аха, бием пак отбой. ОК... 

То се вижда кой се скътава.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 28 минути, Joss Bomon написа:

Бананката, коментирай:

Да не забравим и нашия Алтай,нищо друго доближаващо се толкова много до Кока-кола не съм пил...Не знам кой тъпак е написал в Уикипедия,че имала "остър и неприятен вкус"..това може да го напише само човек,който е виждал безалкохолното на картинка....

преди 2 минути, BANKATA написа:

То се вижда кой се скътава.

Вижда се, да. Аз ти дадох пример дори с работата ми, дори ти ги разпарчетосах за да ти е максимално лесно за да го осмислиш. А от другата страна срещам само тъпо гледане в екрана и задаване на малоумни въпроси, колкото там да се намираме на приказка.

преди 5 минути, BANKATA написа:

С някой друг час са го объркали, ама нали сте лапни шарани едва ли ви интересува.

Добре, няма да влизаме подробности за часовете. Давай да видим коментара ти за следващите ФАКТИ!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Добре, няма да влизаме подробности за часовете. Давай да видим коментара ти за следващите ФАКТИ!

Имали са евтина и безплатна работна ръка и са построили заводи където са ги довели до фалит.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Имали са евтина и безплатна работна ръка и са построили заводи където са ги довели до фалит.

Брато, вземи се метни от някой небостъргач...

току-що, BANKATA написа:

Ниска топка си. Да се чуди човек, комуниста що ти се връзва да ти обяснява... Мисията е невъзможна!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Ниска топка си. Да се чуди човек, комуниста що ти се връзва да ти обяснява... Мисията е невъзможна!

Забравих и че са го правили и с крадени пари. Може да питаш комунягата.

току-що, BANKATA написа:

Да, помня, че това беше поредната тема, в която беше неадекватен.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Ти сериозно ли изпяска това?Сигурен ли си ,че си добре запознат с историята и ситуацията в България или това "Имали са .." достатъчно ясно говори,че нито знаеш,нито си живял по онова време и ми говориш разкази по картинки.....Честно,баси тъпанарите сте...нямате никаква представа за живота тогава,за да правите аналогия със сегашния....Ако има възможност с машина на времето да ви върнат през първите ви 10 години детство тогава,никога няма да искаш да се върнеш в сегашното..

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, помня, че това беше поредната тема, в която беше неадекватен.

А помниш ли че не отрече този факт ?

преди 2 минути, Proshark написа:

Ти сериозно ли изпяска това?

Между другото, абсолютен факт е, че бригадирското движение (визирам първите години след 1944-та) е провеждано с доброволен труд. Не само, че е бил доброволен, а дори е имало повече желаещи, отколкото реално са им трябвали на комунистите. Ама е безсмислено да се обяснява на Иван, дето не прави разлика между индустриализация и дърпане на селското население към града и унищожаването на селото през 1992-ра и тоталното му обезлюдяване.

преди 2 минути, BANKATA написа:

А помниш ли че не отрече този факт ?

Ми, доколкото си спомням, ти писах, че БКП няма никаква вина за тежкото наследство от монархията. Ти не знам, разбра ли... щото по принцип не си от бързосхващатите.

преди 2 минути, communismatic написа:

Ми, доколкото си спомням, ти писах, че БКП няма никаква вина за тежкото наследство от монархията. Ти не знам, разбра ли... щото по принцип не си от бързосхващатите.

Ама това отрича ли факта че са окрали пари от народа? Не.

току-що, BANKATA написа:

Ама това отрича ли факта че са окрали пари от народа? Не.

Т.е. България трябваше да остане неиндустриализирана и без ток и течаща вода? Селата да нямат машини, всичко да се обработва на ръка?

преди 6 минути, communismatic написа:

Между другото, абсолютен факт е, че бригадирското движение (визирам първите години след 1944-та) е провеждано с доброволен труд. Не само, че е бил доброволен, а дори е имало повече желаещи, отколкото реално са им трябвали на комунистите. Ама е безсмислено да се обяснява на Иван, дето не прави разлика между индустриализация и дърпане на селското население към града и унищожаването на селото през 1992-ра и тоталното му обезлюдяване.

Абсолютен факт е ,че българина с тогавашното възпитание и ценности си е строили държава.Както е факт ,че сегашните олигофрени разграбват същата тази държава ,а келешите вкарват в болница ,тези от които би трябвало да са респектирани...това е дъното на дъната...   

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 48 минути, Joss Bomon написа:

Кое не е истина и факт, бре Кокич?! Дай да видим какво е построено след 90-та?!

Коле какъв факт е това( само за чугуни) я ми покажи държава в Европа и запада като цяло в които не е строено   !? А къде другаде строиха с безплатния труд на народа освен в останалия концлагер наречен соц блок. Ясно че нямаш мозък и си 100% на каишка от БКП. 

преди 3 минути, communismatic написа:

Т.е. България трябваше да остане неиндустриализирана и без ток и течаща вода? Селата да нямат машини, всичко да се обработва на ръка?

Никой не ти говори да няма индустриализация, а да не се харчат пари за глупости. 

Не напразно ти дадох за пример Димитровград.

В селата ма хората им е било все тая дали ще имат ток или не. 

Никой не ти говори да няма индустриализация, а да не се харчат пари за глупости.

Прекарването на електричество и течаща вода са "глупости"?! Въъъъй... Тоя след всеки пост, все повече ме изненадва...

Не напразно ти дадох за пример Димитровград.

Мхм. И? Кво за него? Химическият завод "Неохим" (бившият "Сталин") е "глупост"?

преди 2 минути, communismatic написа:

Прекарването на електричество и течаща вода са "глупости"?! Въъъъй... Тоя след всеки пост, все повече ме изненадва...

Мхм. И? Кво за него? Химическият завод "Неохим" (бившият "Сталин") е "глупост"?

Ти си трагичен случай!

Хайде кажи ми като са им пуснали ток по селата какви електроуреди са ползвали хората вкъщи '50?

преди 9 минути, Zolin написа:

Коле какъв факт е това( само за чугуни) я ми покажи държава в Европа и запада като цяло в които не е строено   !? А къде другаде строиха с безплатния труд на народа освен в останалия концлагер наречен соц блок. Ясно че нямаш мозък и си 100% на каишка от БКП. 

Да не е уговорена среща в темата на евроидиоти днес,та така напирате за неща,които не са ви ясни или пак ще е пари за постове!?

току-що, Proshark написа:

Да не е уговорена среща в темата на евроидиоти днес,та така напирате за неща,които не са ви ясни или пак ще е пари за постове!?

Има само соц идиоти, другарю. Ама сте си свои, налЕ

преди 11 минути, communismatic написа:

Иван пак избЕга от темата... 😆

Ти смени темата. Днес ти става навик да зацикляш тема след тема.

Ще ми отговориш ли лакви ел. уреди са ползвали хората по селата '50 или ще се правиш на шут?

току-що, BANKATA написа:

Ти смени темата.

Верно? Я дай да проверим... Ето откъде тръгна всичко.

преди 34 минути, BANKATA написа:

Ще.мимотговориш ли лакви ел уреди са ползвали хората помселата '50 или ще се правиш на шут?

Ми, след като не са имали ток там никога, според теб, дали са имали някакви? Това ли е сега мантрата на умното момче? Нямат нужда от ток, щото нямат ел уреди? Това е феноменално направо... Това е направо като бисерите на Джокович.

преди 1 час, Zolin написа:

Пак пропаганда от комунист за комунисти :giggle1: Но Само в България е строено с безплатния труд на народа :giggle1: 

А сега какво е построено с платения труд? Защо не се строи с безплатния труд на народа? Или поне да е платен?

преди 51 минути, BANKATA написа:

Сега има платена ѝ скъпа работна ръка в целия ЕС. В България дават най-много. И няма заводи, които не са фалирали. Всякакви заводи има в България и печелят. Завод на Нокия, на Майкрософт, ... Всякакви заводи.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.