Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, nusho73 написа:

Няма да лъжеш трол

Тоя па идиот. За Синеморец се изискваше открит лист. Явно си младичък и нямаш спомени. Но си голям защитник на соца.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 4 минути, Звяра! написа:

Бих добавил, че на Запад общуваха и пътуваха свободно докато ние пътувахме с пътни листове до съседното село и минавахме през три КПП-та за да стигнем до него. Принуждаваха ни да пишем писма до хора в СССР и да учим задължително руски език.

Пък некой си минавахме от село в село без кпп и пътни листове и на море ходехме нагло по същия начин ,даже и гаджета гонехме hush

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Защо не избереш България ?

Говоря за това, че България сега е Европа, а не соц-лагер. А явно има хора, които мразят Европа - в това число и днешна България.

Пък некой си минавахме от село в село без кпп и пътни листове и на море ходехме нагло по същия начин ,даже и гаджета гонехме hush

Баща ти е бил партиен секретар? Познах ли? P

току-що, nusho73 написа:

Тебе като да те видяли какъв си затова са ти искали

Не живял в соца, защитава соца. Не е стъпвал в Руспия, но е на страната на Руспия.

Човек-менте.

току-що, Волен написа:

Говоря за това, че България сега е Европа, а не соц-лагер. А явно има хора, които мразят Европа - в това число и днешна България.

Не знам какво имаш предвид че сега България е Европа ? За мен промяна няма освен че плащам с евро? Не се чувствам западниевропеец ,а балканджия по всички показатели.

току-що, AAUUXX написа:

Не знам какво имаш предвид че сега България е Европа ? За мен промяна няма освен че плащам с евро? Не се чувствам западниевропеец ,а балканджия по всички показатели.

Ние сме в Европейския съюз. Значи България е Европа.

Иди на екскурзия в Мексико или някоя друга латино-американска страна и като им видиш неасфалтираните улици и бедността, тогава ще разбереш, че ние наистина сме в клуба на богатите (макар и най-бедните там).

преди 3 минути, AAUUXX написа:

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Имаш предвид западна европа ,те след всв също не са били в по изгодна позиция от нас ,но са имали за разлика от нас тогава възможността финансова и като работна ръка за да постигнат по голям напредък за същия период. Ние през този период също бележим голям напредък като от аграрна страна ставаме индустриална и то в огромен за нас мащаб. Сега защо не сме били богати колкото западно европейците е същи въпрос който и днес може да де зададе. Миналия период има своите подитиви и негативи за нас ,също както този период след 1989г Най голямата грешка на системата тогава и не знам що така са решили тогава да няма частна дейност и да няма възможност за посещаване и работа в западна европа, вероятно причината е същата както сега спрямо Русия ,тоест политика.

Стига с тоя фантастичен напредък, като най важните неща за хората са да имат на първо място достъп до неограничена храна дрехи услуги материали и т.н.

Другия "напредък" производство на боклуци с доларови заеми не ги броим като няма печалба и дефакто развитие. Разграничавай нещата.

В Русия ако искаш може да отиде всеки. А и Русия както се видя не ни е нужна за развитието.

преди 10 минути, акад. проф. д.н. Иванов написа:

Баси алкохолика си

Беден пенсионер с малка пенсия заради соца си ти. Криеш се като невестулка и набиваш тайно попара с първак. Маруся ти е пуснала един троянец да те проследи какви ги вършиш. Смешно и е пак. През комсомолските години нямаше подобни възможности. Разкрит си. Няма никъде другаде подобен СоцАкадемик ! Няма да те блокира.

преди 1 минута, Волен написа:

Ние сме в Европейския съюз. Значи България е Европа.

Иди на екскурзия в Мексико или някоя друга латино-американска страна и като им видиш неасфалтираните улици и бедността, тогава ще разбереш, че ние наистина сме в клуба на богатите (макар и най-бедните там).

Защо да ходя в Мексико ? Може ли в Китай ,Тайван, Малайзия ? Малайзия ми е фаворит ,но чакам увеличението на пенсията догодина в клуба на богатите.

току-що, AAUUXX написа:

Защо да ходя в Мексико ?

За да разбереш, че ние наистина сме в клуба на богатите.

Може ли в Китай ,Тайван, Малайзия ? Малайзия ми е фаворит ,но чакам увеличението на пенсията догодина в клуба на богатите.

Е да, и аз искам да отида там. Азия е друга баница.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Срив в съюза! Армения вече не счита Русия за стратегическ...

Русия твърди, че ангажиментите на Москва в сферата на сигурността не се отнасят за Нагорни Карабах, територия, която е международно призната като част от Азербайджан, а важат единствено за международн
преди 9 минути, Волен написа:

Не живял в соца, защитава соца. Не е стъпвал в Руспия, но е на страната на Руспия.

Човек-менте.

Тези ги разправяй на баба си.. Трол

току-що, Волен написа:

За да разбереш, че ние наистина сме в клуба на богатите.

Не знам ,още не се чувствам богат ,време може би ми е нужно още.

Не знам ,още не се чувствам богат ,време може би ми е нужно още.

Времето няма да те направи богат, а акъла!

Който го няма, няма и пари! Затова ние с теб сме бедни!

преди 2 минути, Звяра! написа:

Времето няма да те направи богат, а акъла!

Който го няма, няма и пари! Затова ние с теб сме бедни!

Пари се изкарват,искаш ли 100 кг.злато?

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Не знам ,още не се чувствам богат ...

Чувам те, не се чувстваш богат. Аз също си мислех, че сме бедна страна. Но след като посетих Мексико, перспективата ми се смени.

преди 37 минути, акад. проф. д.н. Иванов написа:

Стига с тоя фантастичен напредък

Академик Иванов дали има антивирусна защита? В соца нямаше такива неща.

преди 29 минути, Звяра! написа:

Не!

Малограмотния алкохолик вярва на иранската пропаганда как ше ги възнаградятако убият Тръмп. И тоя лимон вярва в тая пропаганда и се надъхва.

преди 24 минути, акад. проф. д.н. Иванов написа:

Малограмотния алкохолик

Много внимавай да не въведеш данните на своя банкова карта - ще ти откраднат и пенсията. После няма да имаш и за попара с първак ! Светът много се е променил.

преди 4 часа, Belefor написа:

За човек, който се занимава с компютри си необичайно неосведомен. Китай вече не са назад с попу-проводниците! Много световни марки компютърни производители започнаха да слагат китайски памети и процесори в техните компютри. Вече имат дори и сносни (средно ниво) видео карти...

Мисля вече стана ясно, че говорим за това, че Китай са назад технологично по производството на полупроводници и са назад с едно 4-5 години. Трудно ще настигнат САЩ/Тайван освен ако последните не спрат да се развиват (такива индикации няма), за това помага и факта, че ASML не доставят нови модерни литографски машини на Китай.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.