Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 11 минути, В. Велев написа:

Ето нещо по-кратко:

screenshot-24.png

Спрете с тия глупости, тотална мизерия е било. Да отидеш да те наядат бълхите в тия мухлясали бунгала. 1 тоалетна със студена вода за 100 души. Храната помия в метални паници. Ако не си носиш от вкъщи ще страдаш от недохранване или дезинтерия. И всичко това, ако изобщо се доредиш с връзки да почиваш като е хубаво времето, а не извън сезона. А па да съвпадне почивката с почивката на жена ти да ви пуснат заедно по едно и също време е направо 6-ца от тотото.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 37 минути, Звяра! написа:

И аз съм честен!  :)

Да се върнем на темата, комунистическата партия в България "БСП" която е продължението на "БКП" защо си смени името?

Нали си честен? Искам да ми отговориш честно! Защо партия БКП си смени името на БСП? 

Вдигам ръка. Нека аз, нека аз. Може ли аз?

За да се разграничат от глупостите, които сътвориха. С отвращение си спомням евфемизите, с които наричаха престъпленията срещу хората и страната като "деформация". Не ръка, а гъз трябва да целуват и паметник неръкотворен трябва да издигнат на Александър Лилов, че ги отърва от народната любов.

Чакам отговор?

преди 47 минути, Звяра! написа:

Нали си честен? Искам да ми отговориш честно! Защо партия БКП си смени името на БСП? 

:popcorn2:

току-що, Звяра! написа:

За да си изперат миналото ясно защо. В тази връзка да питам ли кой къде е бил член , къде е учил кога и д.н. все един дол дренки са всички.

Това с цитатите изглежда готино но ако го пусна като свободен  текст като го копирам и става ... 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 10 минути, Звяра! написа:

Аз нямам нищо против да ми правиш забележки, но ти си против да правиш забележки на тези, които защитават комунистите!!! :bubblegum:

Дзвере, ти защо не защитаваш комунистите? 

преди 1 минута, nikssi написа:

За да се изперат миналото ясно защо. В тази връзка да питам ли кой къде е бил член , къде е учил кога и д.н. все един дол дренки са всички.

Това с цитатите изглежда готино но ако го пусна като свободен  текст като го копирам и става ... 

Нямам повече въпроси към теб!

По темата: Вярвате ли, че ако изберем БСП да управлява България ще се върнат всички онези хубави неща, които си спомняте от миналото?

преди 6 минути, Гражданин написа:

Спрете с тия глупости, тотална мизерия е било. Да отидеш да те наядат бълхите в тия мухлясали бунгала. 1 тоалетна със студена вода за 100 души. Храната помия в метални паници. Ако не си носиш от вкъщи ще страдаш от недохранване или дезинтерия. И всичко това, ако изобщо се доредиш с връзки да почиваш като е хубаво времето, а не извън сезона. А па да съвпадне почивката с почивката на жена ти да ви пуснат заедно по едно и също време е направо 6-ца от тотото.

Ето нещо, ама няма да цитирам - вие си четете. 

„Сичко си имахме при бай Тошо. И на почивки с карти от завода ходехме“

Убавинка. Сичко си имахме при бай Тошо. И на почивки с карти от завода ходехме - Tribune.bg

преди 4 минути, Звяра! написа:

Нямам повече въпроси към теб!

Аз пък имам към теб. Виж по-горе.

преди 4 минути, Звяра! написа:

По темата: Вярвате ли, че ако изберем БСП да управлява България ще се върнат всички онези хубави неща, които си спомняте от миналото?

Хубавите неща от социализма няма да си ги върнем. И по-добре. Това заслужаваш неблагодарниците. Те са само за умни и честни хора. Такива като вас не ги заслужават.

преди 11 минути, Гражданин написа:

1 тоалетна със студена вода за 100 души.

Това е таман за тебе. Нямаше да излизаш от там :) :withballoon1:

преди 11 минути, В. Велев написа:

Дзвере, ти защо не защитаваш комунистите? 

И защо да ги защитавам? 

Какво си намислил?

преди 3 минути, В. Велев написа:

Това е таман за тебе. Нямаше да излизаш от там :) :withballoon1:

Ти милееш за соца.

В Ахтопол все оше има работещи бунгала от соца, пожелавам ти да отидеш.

И цените са им като от соца.

преди 8 минути, jhoro написа:

Интересно в Кремиковци при 17 хил. работници колко са се дореждали за почивка в хотела на Китен?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Интересно в Кремиковци при 17 хил. работници колко са се дореждали за почивка в хотела на Китен?

При такава евтиния наистина е трудно.

преди 6 минути, Звяра! написа:

Какво си намислил?

screenshot-25.png

преди 2 минути, В. Велев написа:

При такава евтиния наистина е трудно.

screenshot-25.png

Ама после ще разправяш как всички са ходили на море.

Всички или който се дореди?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ама после ще разправяш как всички са ходили на море.

При такава евтиния е трудно. Не съм казвал, че всички са ходили. Ама не са ходили от евтиния. Схващаш?

Сега има много празни места :) Познай защо от три пъти :)

Всеки може да си пресъздаде соца! Нужно е само да спрете тока, да заключите банята и тоалетната и да ползвате градинката за нуждите си. Също така ще трябва да направите телевизора си да ви предава черно/бяло ако има такава опция и да ограничите каналите, едно китайско радио за5-7 лева ще пресъздаде радио точката и когато отидете да пазарувате в някой магазин, чакайте пред касата 3-5 часа и пропускайте другите клиенти. При желание да си закупите автомобил, бъдете търпеливи 15-20 години и се молете на Господ да сте живи след толкова години за да се сдобиете със превозно средство! :D

преди 6 минути, В. Велев написа:

При такава евтиния е трудно. Не съм казвал, че всички са ходили. Ама не са ходили от евтиния. Схващаш?

Сега има много празни места :) Познай защо от три пъти :)

А ти познай защо се построи толкова много по черноморието.

преди 1 минута, Звяра! написа:

Също така ще трябва да направите телевизора си да ви предава черно/бяло ако има такава опция и да ограничите каналите

Не просто да ги ограничи.
Един канал - 3 часа сутрин и 6 вечер.
И още един - 4 часа само вечер.

преди 5 минути, Звяра! написа:

Всеки може да си пресъздаде соца! Нужно е само да спрете тока, да заключите банята и тоалетната и да ползвате градинката за нуждите си. Също така ще трябва да направите телевизора си да ви предава черно/бяло ако има такава опция и да ограничите каналите, едно китайско радио за5-7 лева ще пресъздаде радио точката и когато отидете да пазарувате в някой магазин, чакайте пред касата 3-5 часа и пропускайте другите клиенти. При желание да си закупите автомобил, бъдете търпеливи 15-20 години и се молете на Господ да сте живи след толкова години за да се сдобиете със превозно средство! :D

Ти разказваш за едната крайност. Хайде сега разкажи и за другата.

П.П. Не че се заяждам, ама например колко канала гледаш сега по телевизора си на който имаш например 240 програми(канала)?

преди 1 минута, В. Велев написа:

П.П. Не че се заяждам, ама например колко канала гледаш сега по телевизора си на който имаш например 240 програми(канала)?

Нямам телевизор!

Това стига ли ти?

Шофер в ДАП-а да взима 350лв. 83г. :ski4: .. он повече от миньор взима или директор :ski7: при средна заплата 200лв. за нея година :wub:

P.S.

Цитат

"Ключовата мозъчна структура, установена от експертите, е гънка, наречена paracingulate sulcus (PCS), в префронталната част на мозъка, – намира се в областта, свързана с планирането, мисленето и преценката.
Размерът на мозъчната гънка варира различно при хората. При някои тя е налична в едното полукълбо на мозъка, докато при други - и в двете. В сравнение с около ¼ от здравите хора, при които PCS напълно липсва, 44% от тези, които имат шизофрения, също не я притежават. Учените смятат, че липсата й може да играе роля при заболяването."

току-що, jhoro написа:

Нямам телевизор!

Това стига ли ти?

Стига ми. Кажи го сега и на Дзвяра, защото се присмива, че при соца имало само в канала.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ти разказваш за едната крайност. Хайде сега разкажи и за другата.

П.П. Не че се заяждам, ама например колко канала гледаш сега по телевизора си на който имаш например 240 програми?

Телевизора ми е OLED на SONY BRAVIA 55 inc= и във момента гледам и слушам клипове на Шакира от youtube! Сега започна тази песен с която те поздравявам!

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Шофер в ДАП-а да взима 350лв. 83г. :ski4: .. он повече от миньор взима или директор :ski7: при средна заплата 200лв. за нея година :wub:

Ти Тома ли се казваш?

86-та нямало Битак в София, нямало части за компютри по магазините, заплатите не били толкова.

Ти за нищо не си информиран. Не се обаждай тогава. Прочети малко и тогава се включвай.

току-що, Звяра! написа:

Телевизора ми е OLED на SONY BRAVIA 55 inc= и във момента гледам и слушам клипове на Шакира от youtube! Сега започна тази песен с която те поздравявам!

Лъжеш. Знам че гледаш руски филми.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Ти Тома ли се казваш?

86-та нямало Битак в София, нямало части за компютри по магазините, заплатите не били толкова.

Ти за нищо не си информиран. Не се обаждай тогава. Прочети малко и тогава се включвай.

Цитат

"Новото проучване обаче установява, че дори и здравите хора, които имат PCS, трудно правят разлика между спомени и въображение."

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Шофьорите си докарваха и повече, ама чрез кражби.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Стига ми. Кажи го сега и на Дзвяра, защото се присмива, че при соца имало само в канала.

Не ти разбрах всичко, ама помня - първо беше само „Телевизия“, а после пуснаха и „Ефир 2“.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.