Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 5 минути, BANKATA написа:

Лъжеш. Знам че гледаш руски филми.

Spoiler

3.jpg.680a185624d6ef66c7724da69610d8c3.jpg

Звяра никога не лъже!!! :grimace:

Пробвайте с нещо друго! 

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 3 минути, Звяра! написа:

Сега започна тази песен с която те поздравявам!

Благодаря!

Обичам баладите. Готино е.

Странното при мен относно музиката е че освен чалга харесвам всичко останало. 

Старая се нищо хубаво да не отхвърлям, но чалгата не зная защо я свързвам с мутренските, пошлите и тъмните времена. На кяра, файдата и келепира.

преди 1 минута, jhoro написа:

Шофьорите си докарваха и повече, ама чрез кражби...

А няма кражби, просто са "прибирани", ама он вика заплата ... за шофер .. 83та няма такава заплата!

преди 3 минути, В. Велев написа:

Ти Тома ли се казваш?

86-та нямало Битак в София, нямало части за компютри по магазините, заплатите не били толкова.

Ти за нищо не си информиран. Не се обаждай тогава. Прочети малко и тогава се включвай.

А защо от "битака", Велев? Кавичките не са случайни! Аз от битака грамофонни плочи и касети съм купувал, дето ги нямаше по магазините. Светва ли ти лампичка? Защо не си ги купи от нормален магазин? Защото нямаше. Лъжа ли?

С колко невеж и неблагодарен народ се боря тая вечер в тая тема. Сам самичък.

Хора които не обичат социализма, защото нямало банани и им крадяли чистачките.

преди 10 часа, Звяра! написа:

Трите тайни фалита на БКП и Тодор Живков

В уикипедия може да пише всичко.
При все това ясно е, че в ония години е имало и трудности, но днес е дори по-зле, по-лошото е, че днес цяла Европа е пред фалит заради едното слугуване и пак информационно затъмнение, пак розови слонове...

току-що, В. Велев написа:

И си купуват части от битака, защото без черна борса щеше да си купиш нищо!!! А защо има черна борса? Правилно, защото има дефицит.

току-що, В. Велев написа:

Не се приемай като сам, самичък!

Аз винаги съм бил сам! :)

Приеми факта, че хората не искат да се връщат назад в миналото. Искат да се развиват и гледат напред! :cool:

преди 4 минути, В. Велев написа:

преди 1 минута, Звяра! написа:

Не се приемай като сам, самичък!

Аз винаги съм бил сам! :)

Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време ... някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.

преди 2 минути, Bubbles написа:

При все това ясно е, че в ония години е имало и трудности, но днес е дори по-зле, по-лошото е, че днес цяла Европа е пред фалит заради едното слугуване и пак информационно затъмнение, пак розови слонове...

Скрий се или ми покажи къде съм споделил нещо от уикипедията? 

Хубаво е, че умееш да си измисляш!

преди 1 минута, parmobil написа:

А защо от "битака", Велев? Кавичките не са случайни! Аз от битака грамофонни плочи и касети съм купувал, дето ги нямаше по магазините. Светва ли ти лампичка? Защо не си ги купи от нормален магазин? Защото нямаше. Лъжа ли?

Офффф. Тия компютри тепърва започваха да се произвеждат. Те струваха повече от лек автомобил. Виж първия Епъл колко е струвал.

Даже Правец8Д в първите години го нямаше по магазините. Аз си го купих от завода. И те се смилиха над мен защото спах пред вратата на завода.

Ама зная сега какво ще кажеш. Видя ли при соца не продават компютрите по магазините. Така че пак повтаря. Не ги продаваха, защото тепърва започваха да ги произвеждат.

И нали виждаш как през година излизаше нов по-добър модел. Сменят линията и започват него на произвеждат. Тогава при компютрите беше толкова динамично, че едва смогваха.

И затова изнасяха съвестни работници :) части от завода и който искаше си ги купуваше от Битака.

От опита ми който имам с теб даже зная какво ще отговориш, ама нямам как да ти го докажа че това ще напишеш. 

Както и да е.

Ти поне си софиянец. Обясни му на трите волта имаше ли Битак в София 1986-а година. 

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ти поне си софиянец. Обясни му на трите волта имаше ли Битак в София 1986-а година. 

За това няма спор - битаци имаше навсякъде.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Няма информационно затъмнение, а липсва критично мислене. Заминалата младост тук (в темата) ни я представят като не знам какъв си подем.

Истината е че не го заслужавате социализма.

Всичко свеждате до телевизори, телефони, мобифони, тонколони и подобни.

С хора с вашето съзнание скоро няма да има социализъм.

screenshot-29.png

преди 8 минути, Bubbles написа:

Каква укипедия. Това е писано от другари, и не говорорят за трудности, а за сериозни икономически проблеми.

"В Доклад от декември 1989 г. Петър Младенов казва, че всяка една година, преди 89-а, е била по-лоша от предходната и че са фалшифицирани данните за т.нар. растеж на нашата икономика......България получава упреци от другите държави от СИВ, че информацията, която представя, пречи на нормалното планиране в рамките на Съвета за икономическа взаимопомощ"

Велев, кофти е когато разчиташ на другарчета, които да защитят нещата дето ги пишеш и не са верни! :D

преди 2 минути, В. Велев написа:

Истината е че не го заслужавате социализма.

Всичко свеждате до телевизори, телефони, мобифони, тонколони и подобни.

С хора с вашето съзнание скоро няма да има социализъм.

Какво ти остава да кажеш друго пред фактите

преди 11 минути, Звяра! написа:

Скрий се или ми покажи къде съм споделил нещо от уикипедията? 

Хубаво е, че умееш да си измисляш!

Виж поста на АСПЕКТ, това което си копирал е съшото което пише и в уикипедията. 🙂

преди 1 минута, Звяра! написа:

Велев, кофти е когато разчиташ на другарчета, които да защитят нещата дето ги пишеш и не са верни! :D

Кажи кое не е вярно. Да мога да го защитя.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Каква укипедия. Това е писано от другари, и не говорорят за трудности, а за сериозни икономически проблеми.

"В Доклад от декември 1989 г. Петър Младенов казва, че всяка една година, преди 89-а, е била по-лоша от предходната и че са фалшифицирани данните за т.нар. растеж на нашата икономика......България получава упреци от другите държави от СИВ, че информацията, която представя, пречи на нормалното планиране в рамките на Съвета за икономическа взаимопомощ"

И в предния си пост написах - Имало е такива неща, какви и доколко са били сериозни всеки спекулира. А днес е същото, само че някои хора не виждат по-далеч от носа си. 🙂

преди 2 минути, В. Велев написа:

Кажи кое не е вярно. Да мога да го защитя.

Не съм видял нещо вярно да напишеш, ако пишеш верни неща никой няма да спори с теб.

преди 16 минути, parmobil написа:

Преди две-три години в една от темите за хардуер стана въпрос, че много ходят на битака и намират всякакви неща. Въпросния се похфали, че и той от там си намерил въпросния Правец, в завидно за годините си работно състояние! Та хайде да е било преди 5 години някъде тази хвалба, не е била преди повече от 35год.! По вярвам , че е прегърнал и заспал с компютъра на место с жена си :ski4:

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Преди две-три години в една от темите за хардуер стана въпрос, че много ходят на битака и намират всякакви неща. Въпросния се похфали, че и той от там си намерил въпросния Правец, в завидно за годините си работно състояние! Та хайде да е било преди 5 години някъде тази хвалба, не е била преди повече от 35год.! По вярвам , че е прегърнал и заспал с компютъра на место с жена си :ski4:

Глупости! Покажи го това да го видя.

Тъпотия: "че и той от там си намерил въпросния Правец, в завидно за годините си работно състояние!"

И какво 2016 съм си купил Правец82.

Казах ти да си пиеш хапчетата. Ама ако пиеш и за забравяне тогава не мога да ти помогна къде си ги оставил :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.