Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 3 минути, Bubbles написа:

И в предния си пост написах - Имало е такива неща, какви и доколко са били сериозни всеки спекулира. А днес е същото, само че някои хора не виждат по-далеч от носа си. 🙂

Каква спекула е да се появи Луканов по телевизията и да каже НРБ капут? С интерес ще изчета и твоето виждане за непобедим и силен соц. и как тогава се случвали чудеса от храброст и НРБ диктувала технологиите, от които Япония се учела.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 3 минути, В. Велев написа:

Глупости! Покажи го това да го видя.

Тъпотия: "че и той от там си намерил въпросния Правец, в завидно за годините си работно състояние!"

Чакам да покажеш какво съм писал.

Ти да не се разпозна, виж може и ти да си бил?

преди 8 минути, Звяра! написа:

Не съм видял нещо вярно да напишеш, ако пишеш верни неща никой няма да спори с теб.

Защо така бе човек! Виждаш че само верни неща пиша. 

Ти не виждаш ли какви индивиди спорят с мен? М/у другото е много показателно!!!

Всичките ги обединява омразата към социализма, не смятат ковид за пЛандемия и се бодат с експериментални течности, защото така им казали по телевизията. Освен това не знаят, че Русия води война с САЩ, които използват глупавите украинци за проксита и викат като тебе "Слава Украини", ама не знаят защо викат. Та такива неща ги (ви) обединяват.

Грам мозък нямате. Накъде върви света.

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ти да не се разпозна, виж може и ти да си бил?

Не съм се разпознал, ама защото за втори път го казваш и твърдиш че съм аз. А то е толкова нелепо, че първия път наистина се притесних за тебе.

Слаба ракия сте.

Малко книги сте чели като малки. И родителите ви не са ви чели и разказвали приказки или пели песнички. Не са ви милвали и прегръщали.

Това е много важно за правилното изграждане на един човек.

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Липства ми историята за чем трейлс🤘

Много работи ти липсват. Ама не се притеснявай. Винаги ще си весел :)

...Не съм се разпознал, ама защото за втори път го казваш и твърдиш че съм аз. А то е толкова нелепо, че първия път наистина се притесних за тебе.

А разпозна се, без да съм те цитирал и споменавал поименно ... гузен негонен бяга :newspaper:

преди 7 минути, В. Велев написа:

Защо така бе човек! Виждаш че само верни неща пиша. 

Ти не виждаш ли какви индивиди спорят с мен? М/у другото е много показателно!!!

Всичките ги обединява омразата към социализма, не смятат ковид за пЛандемия и се бодат с експериментални течности, защото така им казали по телевизията. Освен това не знаят, че Русия води война с САЩ, които използват глупавите украинци за проксита и викат като тебе "Слава Украини", ама не знаят защо викат. Та такива неща ги (ви) обединяват.

На мен ми е интересно защо след като твърдиш, че си прав - остана сам? :D

И какво изпитваш като не викаш "Слава Украйна", а викаш "Слава Русия" ? :giggle1: Не е ли същото? :lol6:

Не врат ами шия! :lol6:

преди 8 минути, В. Велев написа:

...Това е много важно за правилното изграждане на един човек.

Много работи ти липсват. Ама не се притеснявай. Винаги ще си весел :)

Аха, особенно с червените книжки, като са много и няма с друг цвят става така!

Епа по убаво ли е кат теб сърдитко, Космоса крив

преди 1 минута, Звяра! написа:

На мен ми е интересно защо след като твърдиш, че си прав - остана сам? :D

Тя Истината няма нужда от поддръжници, защото е една.

За разлика от нея лъжите са много. Така че и вие сте много. То и затова е на тоя хал държавата и Света.

преди 3 минути, Звяра! написа:

И какво изпитваш като не викаш "Слава Украйна", а викаш "Слава Русия" ? :giggle1: Не е ли същото? :lol6:

Не врат ами шия! :lol6:

Не съм викал "Слава Русия" но във войната на Русия със САЩ съм на страната на Русия. Най-малкото защото са славяни и сме от една група.

Англо-саксите са друг организъм и порода много далечна от нашата. Те през цялата история са доказали че само заробват, експлоатират и създават войни.

Виж какво направиха от България след 1990г. А виж какво направи Русия за България след 1944. Построи и заводи, АЕЦ, подари и 300 самолета и 3000 танка. А американците се скъндзят да ни подарят 8 самолета и да ни сложат 2 атомни блока на символична цена.

Та усети ли разликата?

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аха, особенно с червените книжки, като са много и няма с друг цвят става така!

Епа по убаво ли е кат теб сърдитко, Космоса крив

Докато не си пиеш хапчетата няма да разговарям с тебе.

преди 21 минути, parmobil написа:

Каква спекула е да се появи Луканов по телевизията и да каже НРБ капут? С интерес ще изчета и твоето виждане за непобедим и силен соц. и как тогава се случвали чудеса от храброст и НРБ диктувала технологиите, от които Япония се учела.

Точно пък най големия боклук на прехода да ми цитираш...
И кога съм казал непобедим и силен соц, чудеса от храброст?
Много обичате да преекспонирате и не разбирам защо.
Онзи строй си е имал проблемите, не е бил идеален, имал си е проблемите, немога и няма как да го отрека, но пък си е имал и положителните страни.
Днес какво е? Пак ни лъжат че всичко е ок, пак ни цензурират, пак ни заливат с пропаганда...

преди 3 минути, Bubbles написа:

Онзи строй си е имал проблемите, не е бил идеален, имал си е проблемите, немога и няма как да го отрека, но пък си е имал и положителните страни.
Днес какво е? Пак ни лъжат че всичко е ок, пак ни цензурират, пак ни заливат с пропаганда...

Въобще няма да те разберат.

Ама бой по каската дорде омекне. :)

преди 52 минути, Bubbles написа:

Ти как намираш Луканов като личност, изобщо не е важно, а и не ме интересува! Аз цитирам най-първият човек в държавата по това време, който направи изявление за несъстоятелност на България. Какво преекспонирам? Ама стига сте клинчили, мама му стара.

преди 12 минути, parmobil написа:

Ти как намираш Луканов като личност, изобщо не е важно, а и не ме интересува! Аз цитирам най-първият човек в държавата по това време, който направи изявление за несъстоятелност на България. Какво преекспонирам? Ама стига сте клинчили, мама му стара.

Преекспонираш да, завираш ми думичките по клавиатурата които никога не съм употребявал, пишеш си наизуст.
Пък щом се радваш на Луканов то ясно.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Преекспонираш да, завираш ми думичките по клавиатурата които никога не съм употребявал, пишеш си наизуст.
Пък щом се радваш на Луканов то ясно.

Аз се радвам? Луканов направи изявление по националната телевизия, за да обнародва фалит на страната.

Кое преекспонирам? На кое се радвам?

преди 1 час, parmobil написа:

Аз се радвам? Луканов направи изявление по националната телевизия, за да обнародва фалит на страната.

Кое преекспонирам? На кое се радвам?

Ами обясняваш че съм писал за чудеса от храброст, силен соц...
Кога, къде?

преди 10 часа, В. Велев написа:

Тя Истината няма нужда от поддръжници, защото е една.

За разлика от нея лъжите са много. Така че и вие сте много. То и затова е на тоя хал държавата и Света.

Не съм викал "Слава Русия" но във войната на Русия със САЩ съм на страната на Русия. Най-малкото защото са славяни и сме от една група.

Англо-саксите са друг организъм и порода много далечна от нашата. Те през цялата история са доказали че само заробват, експлоатират и създават войни.

Виж какво направиха от България след 1990г. А виж какво направи Русия за България след 1944. Построи и заводи, АЕЦ, подари и 300 самолета и 3000 танка. А американците се скъндзят да ни подарят 8 самолета и да ни сложат 2 атомни блока на символична цена.

Чувал ли си нещо за плана Маршал? Знаеш ли, че заради СССР не сме го приели? Ако бяхме, щеше да има аванта. Всъщност аванта няма. Винаги си плащаш когато получаваш нещо уж безплатно. Правителствата след 1944 г. бяха просъветски до 1989 година. За евтините суровини и огромният пазар  сме си платили по един или друг начин. Не отричам, че за тези 45 години е построено много, но за сметка на зверска експлоатация. 

преди 33 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не отричам, че за тези 45 години е построено много, но за сметка на зверска експлоатация. 

Искаш да кажеш, че сега нищо не е построено, защото няма експлоатация?

преди 10 часа, В. Велев написа:

Не съм викал "Слава Русия" но във войната на Русия със САЩ съм на страната на Русия. 

И кога САЩ обявиха война на Русия? :giggle1: Значи като започнете да си измисляте никой не може да предвиди какви мъдрости ще изсипете!

САЩ отдавна се оттеглиха от Украйна, дори спряха помощи да им дават..... Дотук спирам защото това не е темата за войната и се извинявам за офтопика на останалите потребители, които са влезнали в темата и ще прочетат този коментар! :offtopic_s:

преди 15 часа, В. Велев написа:

Истината е че не го заслужавате социализма.

Всичко свеждате до телевизори, телефони, мобифони, тонколони и подобни.

С хора с вашето съзнание скоро няма да има социализъм.

screenshot-29.png

Даже и снимката ти е открадната като всичко от соца

Google Lens

преди 18 минути, Gaming_Solutions написа:

Даже и снимката ти е открадната като всичко от соца

Извинявай! 

Вече ще качвам само снимки, които лично съм правил. Както правят тук и другите.

Иначе сравнението на кражбите, снимките и соца ти е уникално.

Мислех, че не всички противници на соца ще разсъждават толкова повърхностно, но явно всички сте на еднакво ниско ниво :) Което ме радва.

Извинявай! 

Вече ще качвам само снимки, които лично съм правил. Както правят тук и другите.

Иначе сравнението на кражбите, снимките и соца ти е уникално.

Мислех, че не всички противници на соца ще разсъждават толкова повърхностно, но явно всички сте на еднакво ниско ниво :) Което ме радва.

Ама не става въпрос да е авторска снимката, просто в контекста в който я постваш излиза, че фотото от 1970 е по времето на комунизма, а тази от 2024 е от сега, което е долна лъжа

преди 17 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама не става въпрос да е авторска снимката, просто в контекста в който я постваш излиза, че фотото от 1970 е по времето на комунизма, а тази от 2024 е от сега, което е долна лъжа

Кой разбрал - разбрал.

Ето още нещо извън контекста:

https://www.facebook.com/reel/832566311760415

преди 4 минути, В. Велев написа:

Кой разбрал - разбрал.

Ето още нещо извън контекста:

https://www.facebook.com/reel/832566311760415

Аз много добре разбирам, просто пояснявам за другите

ПП. Пак ли клипчета от наркоманските квартали в лошия прогнил запад, от Сан Франциско няма ли да дадеш, то е класика за ватниците? Но докато трябва да търсиш такива в тубата, достатъчно е да пуснеш човечето от google картата някъде на изток в клоаката на различно място от Москва и Петербург и да се любуваш

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Аз много добре разбирам, просто пояснявам за другите

ПП. Пак ли клипчета от наркоманските квартали в лошия прогнил запад, от Сан Франциско няма ли да дадеш, то е класика за ватниците? Но докато трябва да търсиш такива в тубата, достатъчно е да пуснеш човечето от google картата някъде на изток в клоаката на различно място от Москва и Петербург и да се любуваш

Доколкото разбирам си млад човек. Питай някой възрастен около теб, живял през социализма виждал ли е тогава да ровят в кофите за боклук?

Аз лично не помня дори и цигани тогава да ровят в кофи за боклук.

А ако вярваме на телевизиите сега имало и възрастни учителки, които ровят в кофите за боклук.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.