Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е непростимо спрямо Бог?

Препоръчан отговор

преди 22 минути, ncl написа:

Каква е разликата?

Абе и циганите и ромите са хора на този свят , и те искат неща ,които и вие искате . Просто са по - миризливи и с тъмен цвят на кожата , въпреки ,че има циганки дето са супер , не точно като мойте обекти на ухажване ама стават за една отсмучка в бързината ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 734
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 1 час, ncl написа:

Да. Но каква е разликата между циганин и ром?

Циганин е етническа група , а ром е пиратско питие. 😅

Редактирано от Anzhel Dimitrov (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
на 20.12.2022 г. в 22:54, ncl написа:

Да. Но каква е разликата между циганин и ром?

Елементарна е: Едните говорят на латински или друг различен език от циганския... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма , непростим грях. 

С времето може да ви се остава по - малко време за изкупление , но дори в последните минути от живота си може да се изкупите и да не преминете през адските огньове , а да докретате до рая ( вярно че може и да сте на палатка и с една старческа проекция , и минимална пенсия за цяла вечност ,но поне няма да се мъчите в адските огньове  )... Затова ,колкото по -навреме се осъзнаете ,толкова по - добре, защото мечтите и копнежите и всичките ви фантазии може да се изпълняват цяла вечност , срещу това да сте добри и да помагате .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Няма , непростим грях. 

Поне един ще ти подскажа, за да видя твоето мнение за как да постъпи Бог: Богохулството?! 

Елементарно е: Някой хули Бог, е как Бог да му прости на въпросния???!!! -> Няма как и затова ще го прати някъде, за да се превъзпита. Примерно ... Е, именно в ада се превъзпитават тези които не признават съществуването на Бог!!! -> Друг е въпроса какво представлява. ;) 

Или примерно: Вярвал на Буда, но не признава, че Буда е сътворен от Бог; или вярва в много богове ... щото за всяко явление в този свят си имало отделен ... :)  Ай из елинската (или може би българската... :) ) митология е по-приемливо, щото си имат шеф под формата на Зевс, ама туй друг въпрос, че ... много интриги има из тъзи митология ... :)   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, dioib написа:

Поне един ще ти подскажа, за да видя твоето мнение за как да постъпи Бог: Богохулството?! 

Елементарно е: Някой хули Бог, е как Бог да му прости на въпросния???!!! -> Няма как и затова ще го прати някъде, за да се превъзпита. Примерно ... Е, именно в ада се превъзпитават тези които не признават съществуването на Бог!!! -> Друг е въпроса какво представлява. ;) 

Или примерно: Вярвал на Буда, но не признава, че Буда е сътворен от Бог; или вярва в много богове ... щото за всяко явление в този свят си имало отделен ... :)  Ай из елинската (или може би българската... :) ) митология е по-приемливо, щото си имат шеф под формата на Зевс, ама туй друг въпрос, че ... много интриги има из тъзи митология ... :)   

Е, именно в ада се превъзпитават тези които не признават съществуването на Бог - БРЕЙ! Ти беше ли там за да видиш възпитанието?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Ти беше ли там за да видиш възпитанието?

Считай, че и там съм бил, но не успяха да ме възпитат. :) = Що не приемеш, че съм играч, като в оня виц, де дяволите почнали да молят Бог да го махне от ада геймъра, че вси котли и прочие из ада обърнал и търсил следващото ниво ... :)

Аз не съм дресьор на делфини, а треньор на тюлени. :)  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, dioib написа:

Считай, че и там съм бил, но не успяха да ме възпитат. :) = Що не приемеш, че съм играч, като в оня виц, де дяволите почнали да молят Бог да го махне от ада геймъра, че вси котли и прочие из ада обърнал и търсил следващото ниво ... :)

Аз не съм дресьор на делфини, а треньор на тюлени. :)  

Приемам, че не те слуша главата! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...