Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

• Автор

...мръсни...гадни...гнусни...продажни...либероиди...гняс долна...отричаща всичко...

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 189k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

• ...ориентиран казваш... ...ти,горкия,си толку ориентиран... ...колкото е мисирка накълвала се с джибри изсипани зад ракиджийницата...

Публикувани изображения

преди 4 часа, _nib_ написа:

...мръсни...гадни...гнусни...продажни...либероиди...гняс долна...отричаща всичко...

Отричането на истината относно освобождението на България е част от анти-Руската пропаганда, която се изпълнява в България. В редица държави тази пропаганда има различни основи; в България, основата на тази пропаганда е, че Русия е искала да ни пороби.

Пламен Пасков беше направил няколко часово видео, в които с големи детайли обяснява политическите събития относно освобождението, оспорвайки всичко, което неолибералните пропагандисти говорят. Лошото е, че от Ютюб му изтриха профила. Той има резервни копия на клиповете, но не се знае дали отново ще качи точно тези клипове, в които обяснява фактите.

Беше направил и клипове, в които обясняваш политическите събития от началото до края на социализма в България, оспорвайки всички лъжи, които неолибералните пропагандисти говорят относно социалистическото време в България. Тези клипове също изчезнаха след изтриването на профила му. Ще е добре, ако качи клиповете отново.

Признателни сме , че получихме благодарение на тях свободата си! Но да не се забравя какво казва генерал Колев след няма и 30г :

"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"

45 години демокрация стигат. Времето е тяхно!

преди 21 часа, _nib_ написа:

Русия не ни освободи!

Сами се освободихме!

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

45 години демокрация стигат. Времето е тяхно!

Хората се надяваха, а реално комунягите и ДС не пуснаха властта. После малоумната Вата пак да пита защо сме зле.  Путинофилите на ЕС, как да сме?

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Хората се надяваха, а реално комунягите и ДС не пуснаха властта. После малоумната Вата пак да пита защо сме зле.  Путинофилите на ЕС, как да сме?

Е къде има тогава демокрация? В древна Гърция е имало демокрация, но и роби.

https://www.aristeabg.com/културен-център/статии/93-робите-в-демократична-древна-гърция

Демокрацията явно е като комунизма. Само на теория. Неизпълним в реалност.

току-що, АСПЕКТ написа:

Демокрацията явно е като комунизма.

Тя не е работила и в древния Рим,а сега в Капитолия тази дума се употребява за оправдание да убиеш някой,да погубиш държава или да съсипеш цял регион!

Целият ЕС, включително и ние. Това, че ДС още дърпат конците, не означава че не можем да правим избор. Всъщност почти в целият свят се живее по добре от в Русия. Особено в държавите наричани Запада. То се и вижда. Трябва да си сляп или психически увреден да твърдиш друго.

преди 2 минути, glen написа:

Тя не е работила и в древния Рим,а сега в Капитолия тази дума се употребява за оправдание да убиеш някой,да погубиш държава или да съсипеш цял регион!

klen в психиатрията всички ли имате достъп до интернет. Или ви редуват, то по умно нещо не очакваме да напишете. Я пиши как тия в САЩ накрая фалираха. Кога да очакваме тълпи в посока Сибир през Аляска.

на 4.03.2023 г. в 11:47, АСПЕКТ написа:

Е къде има тогава демокрация?

Такова животно като истинска демокрация в пълния смисъл на думата не е имало, няма и няма и да има, същото важи и за комунизма.
Тука разните овци дето ми блеят "Ма аз съм свободен, имам право на избор" и т.н. дивотии ся ще ревнат отново, но ако ги попиташ на КАКВО ТОЧНО имат право, бас държа, че няма да могат да ти отговорят.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Такова животно като истинска демокрация в пълния смисъл на думата не е имало, няма и няма и да има, същото важи и за комунизма.
Тука разните овци дето ми блеят "Ма аз съм свободен, имам право на избор" и т.н. дивотии ся ще ревнат отново, но ако ги попиташ на КАКВО ТОЧНО имат право, бас държа, че няма да могат да ти отговорят.

Ти кога дръпна за Франция ... чисто информативно?

преди 3 минути, Bubbles написа:

Има-няма седем години, защо?

Питам ... трябват ми достоверни до колкото може данни да си донапиша дисертацията.

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Питам ... трябват ми достоверни до колкото може данни да си донапиша дисертацията.

О, на каква тема?

преди 23 минути, Bubbles написа:

О, на каква тема?

"Переспективи в промяната на епистемологическата постановка при вътрешни противоречия на идеологическата обремененост."

Защото мафията у нас – отглеждана през целия преход – е почти всесилна. Защото нейният организационен принцип е намиране на бързи и ефективни решения извън закона, докато всички институции разчитат на закона да бъде приложен от тотално девалвиралата съдебна система. Затова толкова трудно се възприема от средния гражданин концепцията за върховенство на закона и реформа на правосъдието. Една от причините за виталността на мафията е, че тя работи с конкретни хора, а гражданите се надяват на институциите. Така работи подмолно у нас и Русия, като подкупва или склонява към сътрудничество лица по всички етажи на държавната власт, докато Западът работи основно с официалните институции – чиито представители често са вече вербувани.

• Автор

Защо този примат Чеченеца е по-известен от талантливия Калоян - историята на два различни свята

....известен е сигурно на деградиралите дегенерати...

на мен не ми е...с'я го виждам

...ама това момче не може да ,,умие очите" на големия процент говеда,прегърнали европедегейско-евроатлантическите...,,ценности"....

https://www.flagman.bg/article/288599

на 5.03.2023 г. в 16:01, БаалБек написа:

Защото мафията у нас – отглеждана през целия преход – е почти всесилна. Защото нейният организационен принцип е намиране на бързи и ефективни решения извън закона, докато всички институции разчитат на закона да бъде приложен от тотално девалвиралата съдебна система. Затова толкова трудно се възприема от средния гражданин концепцията за върховенство на закона и реформа на правосъдието. Една от причините за виталността на мафията е, че тя работи с конкретни хора, а гражданите се надяват на институциите.

Дай и линк към статията на Евгени Кънев да я прочетат цялата- https://www.eurochicago.com/2021/06/trite-kita/

Като добавиш към нея и твоето мнение за Русия и Запада,някой може да се обърка и да помисли че си много умен трол!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.