Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

Недялко и pogled

facepalmmeme.png

• Отговори 3,8k
  • Прегледи 197,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

Публикувани изображения

преди 21 минути, parmobil написа:

Недялко и pogled

facepalmmeme.png

Е темата е за продажниците и предателите, съвсем на място си е. 33 години деградация, водят до постове на Нидялко :) 

току-що, _nib_ написа:

Амбразурчик, преди 20 минути го постна, обърка работното място. A Митко Ковида 2 секунди след поста вече пуснал палчето :D 

• Автор

...невероятно...изключително...безкрайно...това е точната дума...

...безкрайно тъпо парче е таа тадаръкова...

...имах съмнения, но окончателно се убедих преди месеци сякаш беше...

...ходи тя до Велико Търново да вземе интервю от Киро Брейка...

...не можах да слушам това и 5 минути...

...през цялото време ,,...хи-хи-хи...пипни ми татуировката...му вика на човека...един въпрос не можа да му зададе даже..."

...като кифла петокласничка на две лимонади...

...трагедия...

...че и рудолф...на всичкото отгоре...бря...бря...бря...

на 19.04.2024 г. в 21:39, _nib_ написа:

...мдааа...

...наглия,мръсен и подъл американец ,,надушва" продажниците...

...обучава си ги...,,отглежда" си ги...плаща им...

...и в подходящия момент ги инсталира в колониите да прокарват изкривените си ,,ценности" и интереси...

Я ме светни как се става продажник? За един приятел питам...Що ми се струва, че не се налага да плащат тия американци...глупаците пари не искат...

• Автор
преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Я ме светни как се става продажник? За един приятел питам...Що ми се струва, че не се налага да плащат тия американци...глупаците пари не искат...

...а-а...

..не си чувал за сороските мастии с непеотата?...

...не си чувал за америка против България?...

...центаджии...центуриони си ги намират или сами се предлагат...

...едните ще им излязат евтино...другите скъпо,ама си ги намират...

...пък и всеки с IQ по-високо от показанията на термометър в стая ще ги види...

...ти поне си умен...

...що задаваш глупави въпроси?...

...или пропускаш поредния бустер и хипохондрика в теб не може да си намери място?...

...не ми отговаряй...

...не си губи времето...

...занимавай се с нещо ,,съществено"...за теб самия...

преди 10 минути, _nib_ написа:

...а-а...

..не си чувал за сороските мастии с непеотата?...

...не си чувал за америка против България?...

...центаджии...центуриони си ги намират или сами се предлагат...

...едните ще им излязат евтино...другите скъпо,ама си ги намират...

...пък и всеки с IQ по-високо от показанията на термометър в стая ще ги види...

...ти поне си умен...

...що задаваш глупави въпроси?...

...или пропускаш поредния бустер и хипохондрика в теб не може да си намери място?...

...не ми отговаряй...

...не си губи времето...

...занимавай се с нещо ,,съществено"...за теб самия...

Имах предвид обикновения гражданин, дето ще гласува тази неделя...не всеки се занимава с непеота...         Знаеш ли, че на гробът на един хипохондрик пише....Аз нали ви казах.... Бъди жив и здрав!

• Автор
преди 58 минути, Мечо Хубавеца написа:

Имах предвид обикновения гражданин, дето ще гласува тази неделя...не всеки се занимава с непеота...         Знаеш ли, че на гробът на един хипохондрик пише....Аз нали ви казах.... Бъди жив и здрав!

...всичко е от и в главата...

...страх...

...смелост...

...суета...

...непукизъм...

...принципност...

...безпринципност...

...,,мисълта променя материята"...

...от здраве да не се отървеш...

• Автор

Населението у нас е намаляло с около 2,5 милиона души за 30 години, какви са причините

https://www.flagman.bg/article/333741

,,Причината

23.10.2024 16:35:10
6
18

След края на социализма, и началото на "демокрацията" , живота в България толкова се "подобри", че 1/4 от българите не издържаха и избягаха."

,,;)
23.10.2024 18:40:01
0
7

Откакто дойде демокрацията цъфнахме и вързахме. Влязохме в челните класации по бедност, смъртност, заболявания. България стана най-неприятната страна за живеене, чак и циганите бягат от тук"

,,Въпросче
23.10.2024 19:50:17
0
3

Цитат ---" , така и на специфични фактори за страната като значителната емиграция, особено през периода 2012-2019 г." --- ПИТАМ аз,кой управляваше България в посочения период ??? А сега отново се е засилил да управлява !!! Ами то излиза ,че след това ново управление......"

May be an image of text

преди 18 часа, _nib_ написа:

Населението у нас е намаляло с около 2,5 милиона души за 30 години, какви са причините

https://www.flagman.bg/article/333741

,,Причината

23.10.2024 16:35:10
6
18

След края на социализма, и началото на "демокрацията" , живота в България толкова се "подобри", че 1/4 от българите не издържаха и избягаха."

,,;)
23.10.2024 18:40:01
0
7

Откакто дойде демокрацията цъфнахме и вързахме. Влязохме в челните класации по бедност, смъртност, заболявания. България стана най-неприятната страна за живеене, чак и циганите бягат от тук"

,,Въпросче
23.10.2024 19:50:17
0
3

Цитат ---" , така и на специфични фактори за страната като значителната емиграция, особено през периода 2012-2019 г." --- ПИТАМ аз,кой управляваше България в посочения период ??? А сега отново се е засилил да управлява !!! Ами то излиза ,че след това ново управление......"

Точно така, ама не напълно разяснено. Не е виновна демокрацията, а ти, той тя, ние, вие, те! Където е стъпил соц се стига до икономическа имиграция рано или късно. Нормално да остане основно възрастните хора и неграмотниците, в голямата си степен соцносталгици, носталгици по младостта и лентяйството, което са имали по една или друга причина в онова време, а сега неспособни да държат в ръка собствения си живот т.е. някой трябва да ги държи на въженце и доволни на малко ярменце :ski4: Добре, че бяха затворени границите, а другите под контрол пътуваха в държавите от СИВ, че да има естествен прираст на населението по онова време :ski7:

"Грийнпийс" разкри шокиращи факти за ТЕЦ "Марица изток 2"

Спасяването на държавното предприятие струва 2.6 млрд. лева. ( А някои политици искат, защото спекулират, да връщат отново държавните предприятия!) 

Енергийният мастодонт "ТЕЦ Марица изток 2" поглъща колосални суми под формата на държавни помощи, разкрива анализ на  "Грийнпийс - България". По изчисления на природозащитната организация цената, на която централата се поддържа на командно дишане, е 2.6 млрд. лева. 

Финансовите затруднения не са единственият проблем на ТЕЦ „Марица изток 2". Предстои Върховният административен съд да прецени дали държавната централа може да продължи да трови въздуха ( тя превишава нормите за серен диоксид близо два пъти, а за живак над четири пъти). 

May be an image of 1 person and text

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.