Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

• Автор

...начи...

...изключително...

...невероятно...

...неописуемо...

...тъпа идиотка...

...тадарътката...

...на слушалка го слушах видеото...

...жената подскачаше като псувах овцата на глас...

• Отговори 3,8k
  • Прегледи 197,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

Публикувани изображения

• Автор

Демографските проблеми са изяли наполовина растежа на икономиката ни

,,Веньо Венев
25.10.2024 22:10:09
0
22

ем зеха готови заводи за по 2-3 лева, фалираха ги и продадоха техника им за милиони. Сега карат скъпи коли и имат хотели по морето които са празни, и скоро ще трябва да продават и хотелите си, и колите си."

,,Антикапиталист
26.10.2024 08:20:15
2
21

Никой по никое време от съществуването на България не е избил и прогонил толкова българи колкото бизнеса, капиталистите след 89та !"

,,XX
26.10.2024 10:16:15
1
11

Соросоидната фашистката демокрация ни отне всичко , анатема !!"

,,така така
26.10.2024 11:55:17
1
9

Айде сега демографската криза виновна... Путин виновен... Климатът виновен.... Все някой ни е виновен за нещо!!! Истината е че Европейският съюз заедно с нашите продажници и скапаха държавата а народа си е заврял главата в земята като някой щраус!!!"

,,хм
26.10.2024 13:12:50
1
10

Тоест бедни сте щото не раждате, но истината е че децата които сме родили и отгледали същите тези изгониха по чужбина!!! Защо да родим повече деца, за да има повече за изгонване ли?
Реалността е че бизнеса не може да осигури добре платени работни места дори на малкото налично население. 79% от работещите работая за под 2000лева заплата, за какво им е повече работна ръка за да държат ниски заплатите ли?"

,,Иван
26.10.2024 14:44:11
0
5

Да кажа и аз нещо: Почти 60 годишен съм. Живял съм преди и след демократичните промени, които продължават и сега. Започнах работа 1987 година и се пенсионирах през 2016 година. Оказа се, че заплатата, на която се пенсионирах е с по-ниска стойност от тази, с която започнах работа. Чакам и втора пенсия, но дали ще я дочакам?!"
Цитат

Европа е на този хал не заради САЩ, Русия или Китай, а защото няма свестни лидери, няма план за повече от 6 месеца и си затваря очите за корупцията щом става дума за нашите хора.
България е в ЕС вече колко години. И какво. Ревахме, че държавата при социализма била собственик на всичко и нямало частна собственост. Сега като има частна собственост и 90% е в ръцете на 20-30 души как е?. Различно. Още малко очаквам собственика да стане един. Няма да му споменавам името щото ще ме изтрият. Много кадърен мъж и борец за европейски ценностти.
Е за това Европа ще е на този хал. Щото навсякъде е бюрокращина и далавера докато сме на власт. След нас и потоп.

:yanim::yanim:

Цитат

Е да, ама има банани и може да се пътува. Това за някои хора е достатъчно...

Само дето аз хич не обичам банани, и като бях малка и ми подаряваха банани, ги давах на сестра ми, майка ми или на баба и дядо. От малка не обичам да ям миришещи плодове като круши, банани, нар.

И да пътувам не мога. Не мога да си позволя да посетя Париж, Лондон и Амстердам, които са ми мечта.

Цитат
Концлагер?
Доколкото помня, другите страни искаха виза, за да ги посетиш. Тоест, те не примираха от желание да ни посрещат у тях.

Именно. Затова и не примирам за САЩ. Колкото повече научавам какви са като хора и какъв е животът там, толкова повече не ми се ходи там. Вече изобщо. Минусите им са много, плюсовете - малко. Даже природата им не е достатъчно красива и съблазнителна, като тази на Франция. Поне във Франция няма вулкани.

Цитат

В наши дни Дарвин би бил много заинтересуван от интереса на хората към бананите

Така е, даже като видя хора, които ядат банани, и първата ми асоциация е със стадо маймуни, седнало на клон да обядва. Уж сме интелигентни и образовани хора, цивилизовани, стигнали сме далеч в развитието си и измислили всякакви храни и прибори за хранене.

Много ми е интересно колко ли хора ще се справят с ето това:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_eating_utensils#/media/File:Formal_Place_Setting.jpg

Лично аз мога.:D

Цитат

За съжаление има няколко ужасяващи прилики между вътрешната политика на САЩ и комунизма. Например Рузвелт насила е накарал американците да си продадат златото на държавата на цени под пазарните. По-късно през 50-те години "българските" комунисти се поучили от "другаря" Рузвелт и направили същата врътка с българите...

Да, изключително отвратително от негова страна. Хората са си изгубили наследствените бижута и даже и брачните халки. Това е наистина прекалено. Никой няма право да забранява на обикновения човек да притежава злато!:angry::angry22:

• Автор

...баси изкуфелия идиот...

,,...само за 800 дни..."

...сега новото е:

Имаме нужда от 200-300 хил. бежанци, които да работят тук, обяви Симеон Сакскобургготски

https://www.flagman.bg/article/334911

,,Аз

06.11.2024 21:04:37
1
39

Дядкаааа,ама те не искат да работят ,бе.Д’ба дъртия паткан."

,,123
06.11.2024 21:05:00
0
36

Трябва да се създават кадри , не бежданци мръсен продажен измекяр."

,,Smirnoff Seksoburgotski
06.11.2024 21:10:23
0
39

Царят-алкохолик пак е неадекватен. Ако са 300 хил. дипломирани с професия мигранти, окей нека дойдат да работят. Но те са само необразовани, неграмотни, всеки един от тях е с десетки престъпления, които идват само за да точат осигурителните системи и да вършат престъпления."

,,ТБС
06.11.2024 21:13:45
0
22

Тоя некролог ще ни обясни ли, какво точно ще работят и за какви пари? Видно българите не искат да работят без пари. Кой бежанец ще е толкова прост, ме да остане да работи тук? Видяхме ги лятото, всички се изпариха. Освен ако некролога не обещае, за промени квотите за земеделие и животновъдство,.та да имаме нужда от една тридесет и втора част, да се новият да бачкат"

,,Въх!
06.11.2024 21:21:27
0
16

И кои сте "вие", които имате нужда от рунтави пещерняци?
Референдум сред нас - народа не е правен по въпроса.
"вие" (умишлено е с малка буква) от собствения си джоб ли ще им плащате и у вас (извън Родината ни) ли ще си ги отглеждате, и развъждате?
Де, номера на Tante M€rk€l, де....?!!"

,,Рамбо
06.11.2024 21:31:29
0
18

Ако се оправи Икономиката,Институциите тогава нашите хора няма да обикалят света а ще си остават в нашата страна!!!А тоз Боклук да си стои в Испания и да не дава Акъл!!"

,,Хахахаха
06.11.2024 21:43:58
0
3

Хайде и тук дойдоха. Виждам няколко пъти в годината колко е обогатен Франкфурт. Около жп гарата са най-богати. На 20 минути идва линейка да рине новобогаташите. Магазините и заведенията са собственост на араби и турци. Голямо богатство! Намериха си пройдоха номер 1 в България за да прокарат и тук културата на обогатяване. Апропо в София вече се радват на това богатство!"
  • Автор

...още коментари към горния пост-

,,аз

07.11.2024 08:56:13
0
21

Ах, аххх гадино мръсна. Как аджеба Кобург някой си, живеещ в "изгнание" може да дава такива съвети и то в държава, която 4 години граби и разпродава на килограм. Нали ти гнидо Готска беше оня, който искаше да си вземе "отнетото" и посегна на природните ни паркове, включително и на Рила с Мусала. Искаше си ги твои, за да си ги навреш в алчното гърло. И точно днес гнидо, да ми говориш за 200 - 300 000 бежанци с чужда култура, неясен морал и ценности, че трябвало да бъдат приети у нас ей така от солидарност е не само арогантно, но и престъпно. Нали точно ти гнидо и всички преди и след теб бяхте онези, които прокудихте над 2 млн. народ да търси щастието си в чужбина. Нали точно ти гнидо обеща, че за 800 дни ще направиш България такава, че децата ни да не мислят за странство в гонене на достоен живот. Какво остави за нашите баби, дядовци и старци бе гнидо Готска ? Помниш ли с какви пенсии ги остави. И защо бе гнидо не се прибереш от Испания ? Кой ти пречи ? нали над 35 години сме УЖ вече свободна страна. какъв изгнанник си ти, като децата и внуците ти дори не умеят да говорят български. как не те е срам гнидо готска въобще да си помислиш, че 200 - 300 000 бежанци от Афганистан, Сирия, Мароко, Алжир и от къде ли не биха заместили прогонените от вас наши български деца. Замълчи гнидо и всьо, които сте около него, защото макар и овчедушен и заспал като дебил българин, утре може да се събуди и да излее цялата си злост и злоба върху твари като теб, които унищожихте и разграбихте родината."

,,Българин
07.11.2024 10:31:10
0
9

Имаме нужда от национализация на откраднатите и присвоени активи след 1990 г, вкл дворците на Кобургите, строени с народни пари и дадени им за временно ползване!!!"

,,до 50
07.11.2024 10:33:44
1
6

Слабоумник какви ватенки, какви 5 лв. те сърбят бе грездей ?.Къде са ни децата сега,с какво и кой ги задържа тук? ватенки му били пеели на Кобурга какво да прави? В левия джоб ми е кой на кого, какво пеел.Аз гледам какво се прави за България.Ама как да ти се вкара акъл в пристрастната соросоидна чутура.Гледай си България-та, заеби Америка,Русия и ЕС,защото такива като теб с глави обърнати само в една посока,само ядове берем."

,,XX
07.11.2024 11:04:41
1
6

ДО 54

"Национален предател....окраде и продаде държавата ни" - национални предатели СТЕ про'с'таците дет гласуваТЕ да ВИ управляват от Брюксел."
  • Автор

Ще линчуват ли директора на Народния театър Васил Василев заради срамната пиеса "Оръжията и човекът"(НА ЖИВО)

https://www.flagman.bg/article/335016

,,Протестиращите скандираха "Оставка", "Боклук".

Граждани се събраха на протест пред Народния театър „Иван Вазов“, за да поискат свалянето на поставката „Оръжията и човекът“ на Бърнард Шоу от афиша на театъра. В началото на спектакъла от организаторите заявиха, че ще поискат и оставката на директора на театъра. В района има засилено полицейско присъствие, предава БТА."

,,бат Танас

07.11.2024 18:31:30
15
33

Пребийте еврогейските тъпарани с камъни"

,,Подигравка
07.11.2024 19:08:45
6
30

Много ясно, че пиесата е провокация. Не случайно от всички възможни дати са избрани именно тези и от всички възможни пиеси точно тази. Една слаба пиеса сама по себе си, но с голям заряд да създаде разделение в обществото.
Разни културтрегери бръщолевят глупости, че нямало нищо срамно, че пиесата показвала че българите не се къпят понеже в цяла Европа тогава не се били къпали. Вече голямата работа, че постановката е на Джон Малкович. Ако беше отишъл да постави нещо подобно в Гърция или Турция досега да му е хвръкнала главата.
Що за актьори имаме, да участват в такова нещо!!! Нали първо трябва да са българи...."

,,Датата не е случайна !
07.11.2024 19:08:54
8
30

Браво БЪЛГАРИ !

Точно ДНЕС, в деня, когато нашите деди са проливали КРЪВТА СИ срещу сърбите СМЕ ДЛЪЖНИ, ПРЕД ТЯХ ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ТАЗИ, УМИШЛЕНА, ЕВРЕЙСКАТА ГАВРА !"

,,!!!!
07.11.2024 19:28:59
6
15

НАДМИНАХА СЕБЕ СИ МАЙКОПРОДАВЦИ ТЕ. ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ И ДЕЦАТА СИ ДА ИЗДЪТ. ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ЧУМА СЕ СКРИЛА КОГАТО НИ РУГАЯТ ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНИЯ НИ ТЕТЪР."

Spoiler

,,Зрител

07.11.2024 19:32:15
7
14

Дължим го на дедите си !
Те лежат в земята, която са оставили за нас.

Дължим го на дедите си !
Да се гаврят с нас м, ежедневно, може. Но да се гаврят с паметта на дедите ни, няма да го допуснем !

Публикувайте кой, ку рви от Народният театър са се продали да играят в това позорище !!
Дайте им поименно имената !"

,,отстрани
07.11.2024 19:44:13
5
11

Интересно Джон Малкович, който е с еврейски произход как би реагирал на излъчването на филма "Вечният евреин" от времето на националсоциализма, представящ народа му като плъхове и търгаши днес в столицата на Израел - Тел Авив..."

,,ДАА
07.11.2024 19:50:47
5
10

Антибългарска либерална провокация.
Просто някои с изпилени и пропити с евроатлантизъм мозъци нямат никаква гъвкавост да усетят,че времето на този либерализъм изтече след победата на Тръмп."

,,292
07.11.2024 19:55:06
4
9

Франция, дето е люлка на съвременната демокрация тотално е цензурирала "Ало-ало", защото са преценили, че сериалът осмива държавата им. И това не противоречи на демократичните ценности. В България, обаче, всеки може да се гаври най-демократично с каквото си ще."

,,Amf всички такива отпадъци
07.11.2024 20:04:31
5
8

АшкеНацитата са така,обичат да се подиграват на гоите с такива постановки ,видяхте го и в Борат.Какво става обаче ако решиш да се подиграеш с тях?Много добре знаете какъв вой следва и как веднага биваш заклеймен от същите тези лицемерни евроатлантически тратки и псевдокултуртрегери,които в момента защитават тази мерзост.Що тъй бе,отпадъци?Защо да нямаме правото да реагираме като тях?"

,,Офф
07.11.2024 20:58:52
2
6

Местните(туземски) либерали много трудно успяват да усетят промените.
Има едно човече,което наричам "лакирано врабче"-Веско Дремджиев изявяващ се по кабеларката Евроком,който е толкова смешен в евро-либералния си, антибългарски слугинаж, което ми дава повод да мисля,че човешкото падение няма дъно."

• Автор

Джон Малкович в шок след щурма на Народния театър

https://www.flagman.bg/article/335027

,,Тъ. Панар

08.11.2024 13:05:35
0
8

Г-н Малкович вместо да се шокира, да се замисли, защо се случва това. Не, не е заради пиесата. Пиесата е явно поръчкова. Съединението на България се случва, въпреки желанието на великите сили да има такова. Естествено е да поръчат на някоя "звезда", да осмее събитията. И да, смехотворна е. Смехотворно и нелепо е, да се подигиграваш с хигиенните навици на един народ, при положение, че до относително скоро преди написването на пиесата, в твоята държава е било съвсем нормално, да си изхвърляш съдържанието на нощното гърне от прозореца на улицата. Смехотворно и нелепо е, да носи аристокрацията перуки, за да не се разпространяват нещата, живеещи по главите им, докато се поливат с парфюми, специално измислени да подтискат естествените ухания. Смехотворно и нелепо е, да подиграваш с неграмотност един народ, дал писменост на половин континент и докато Черноризец Храбър е писал "За буквите", в твоята държава (която още не е съществувала), да драскат с ножките си по дърветата поредица от 2-3 руни на кръст. Не тук е заровено кучето господине.
Проблемът г-н Малкович е, че премиерата на пиеса, осмиваща народ в държавата му е поставена от режисьор със сърбо-хърватски корени на датата, на която са се случили реалните събития на една нелепа сръбско-българска война, режисирана от тези велики сили, част от които е и авторът, докато те успешно си затварят очите. В най-добрият случай това би било проява на лош вкус. В най-лошия - платена провокация. Вие преценете господине, каква е истината. Българите правят това сега, защото си мислят, че е второто.
Какво би се случило г-н Малкович, ако немски режисьор с японски корени, представи на 7.12 на Бродуей постановка осмиваща некадърността на американската армия при защитата на Пърл Харбър?
Какво би се случило, ако Вие поставите пиеса на 14.07 в Париж, осмиваща френските революционери, нападащи Бастилията, въоръжени с пълни нощни гърнета, докато роялистите скрити във Версай, се дръгнат по пълните с въшки кратуни?
Дали тези режисьори, ще могат дори да си тръгнат от въпросните страни? И там ли протестиращите ще бъдат Га.нь.овци, неразбиращи нищо от изкуство и русофили?"

,,08.11.2024 07:25:20
12
39

Ето и продажните национални предатели – “актьори”, които участват в тази нечувана гавра с българщината: Ева Тепавичарова, Кремена Славчева, Ирина Митева, Христо Петков, Стоян Пепеланов, Ненчо Костов, Пламен Димов, Константин Еленков."

Идеологическата шизофрения на прехода. /Димитър Вацов/

От Луканов до Жан Виденов (1997 г.) под алибито на „националната отговорност на социалистите“ отварянето към ЕС и НАТО беше блокирано, за да бъде блокирана бързата либерализация на пазара (т.е. приватизацията), защото Западът (ЕС и НАТО) изискваше либерална демокрация, т. е. демокрация, базирана на свободен пазар. Компромисът, който комунистическите елити тогава направиха, за да укротят вътрешните брожения срещу себе си, бе постепенно да приемат демократичните правила – т. е. те тръгнаха да приемат политически демокрацията, за да спрат приватизацията. А приватизацията бе блокирана, за да бъдат източени държавните предприятия в полза на „националния бизнес“, т.е. за „наши хора“: чрез т.нар. „входно-изходна икономика“, чрез директна мафиотизация (мутри) и чрез финансови инструменти (хиперинфлация при планиран фалит на банки).

Та сега разбрахте ли причината, дребни ми заблудени душици?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.