Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

не мога да променя метода за влизане при пускането на лаптопа си И други проблеми с вирусът WINDOWS 11 Pro

zonaxxx1
Виж решението Разрешен от Maxim Todorov,

Препоръчан отговор

Влязох в настройките АКАУНТИ> ОПЦИИ ЗА ВЛИЗАНЕ> изключих WINDOWS Hello>   след това отидох на ПИН код> премахни, поиска ми паролата на акаунтът и така премахнах ПИН кодът. Рестартирах и "дървеното трупче" Уиндоус ми поиска да вляза с паролата на акаунтът и за да е "мазало на макс" ме задължи да си направя ПИН код. Нямах друг избор. Уиндоус Здравей ми е изключен. Когато се зареди най-накрая десктопа ми иконите на плота бяха с променено място и имаше "дупки" межди тях.  Когато натисна кнтр+алт+дел опцията за промяна на паролата липсва, гледах клип в който я има тая опция. На всичкото отгоре се зарежда малко по бавно ОС сега. И менюто на настройките е адски разхвърляно, ако искаш да си промениш курсорът на мишката (цвят, големина, скорост) влизаш в Bluetooth и устройства. Направих ГОЛЯМА грешка че надстроих ОС от Win10 pro на Win11 Pro. ОС ми е активирана с ключ който е с доживотен лиценз(не знам дали това има някакво значение). Ако някой знае "чист" метод за премахване на паролата и пинът при стартиране на системата, моля да го сподели. Ако трябва да добавя още някаква информация, се извинявам  предварително, не съм специалист. За много години на всички.1235773068__20230101_125250.png.8479c24807d1a85db2d5696a6663cbbf.png

Редактирано от zonaxxx1
зарежда се малко по бавно, забравих да напиша (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, NEVADA написа:

Рестартирах. Иска паролата на акаунтът след което ме ЗАДЪЛЖАВА да си направя пин код

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно е поредната пропстотия на бозъ 11, тук има доста добра тема по въпроса : https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-do-i-turn-off-pin-login-on-windows-11/6514bfdb-d893-4e8a-babb-375b62bc7e61?page=1

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Bubbles написа:

Явно е поредната пропстотия на бозъ 11, тук има доста добра тема по въпроса : https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-do-i-turn-off-pin-login-on-windows-11/6514bfdb-d893-4e8a-babb-375b62bc7e61?page=1

Четох и не срещнах нищо полезно освен че 1 милион хора се оплакват от тая простотия на гения Бил Гей.тс

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, zonaxxx1 написа:

Четох и не срещнах нищо полезно освен че 1 милион хора се оплакват от тая простотия на гения Бил Гей.тс

Бил Гейтс се оттегли от Майкрософт отдавна. Последното му участие беше с Windows 7. След като той напусна фирмата резултатът е налице. От Windows 8 нагоре всичко е качамак! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Бил Гейтс се оттегли от Майкрософт отдавна. Последното му участие беше с Windows 7. След като той напусна фирмата резултатът е налице. От Windows 8 нагоре всичко е качамак! 

аз ям качамак. това си е резлива буЗЪ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, zonaxxx1 написа:

Рестартирах. Иска паролата на акаунтът след което ме ЗАДЪЛЖАВА да си направя пин код

Ти,драги ,много бързаш да припишеш собствената си неграмотност на чудесно работещият 11, който позволява да бъде направено всичко това, стига да знаеш как. След бат файла да беше се поогледал малко и да видиш как се слага локалния акаунт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, zonaxxx1 написа:

аз ям качамак. това си е резлива буЗЪ

Аз също не харесвам 10 и 11. Не, че са лоши а просто не са направени добре. И най ме дразни, че МС извиват ръцете на потребителите си. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, NEVADA написа:

Ти,драги ,много бързаш да припишеш собствената си неграмотност на чудесно работещият 11, който позволява да бъде направено всичко това, стига да знаеш как. След бат файла да беше се поогледал малко и да видиш как се слага локалния акаунт.

Локалният акаунт мога и без бат файлът да си направя. единственото положително признание което мога да дам е че найстина не ми товари процесорът дори когато съм си пуснал три браузара с по три клипа и с по 30 прозореца отворени във всеки браузър(примерно). за грамотноста ми мога да кажа че виждам доста неща които разхвърлени" и освен това СТАРТ беше по добре подреден на 10-та и лесен за употреба

някой да напише да си направя лпкален акаунт и да приключваме темата че да напиша че това реши проблемъ не че разполагаш с голям избор но "като нема суджук мезим и с лук"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Емил Костов написа:

Чудно как ги твърдите тези неща, след като не сте ползвали за основа нещо по-високо от Windows 7 ?

Аз също не харесвам 10 и 11. Не, че са лоши а просто не са направени добре. И най ме дразни, че МС извиват ръцете на потребителите си. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Чудно как ги твърдите тези неща, след като не сте ползвали за основа нещо по-високо от Windows 7 ?

Интересно пък кой ти каза това нещо, че не ползвам или че не работя с 10? Въобще не желая да чувам за тази помия 10 и 11. За съжаление се налага да се занимавам с нея. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

MS не задължава никой да използва техни продукти, както и мобилните оператори ....

Има доста алтерантивни варианти за разлика от мобилните оператори :wink12:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Интересно пък кой ти каза това нещо, че не ползвам или че не работя с 10? Въобще не желая да чувам за тази помия 10 и 11. За съжаление се налага да се занимавам с нея. 

В други теми твърдиш, че ползваш Win 7 ! Едно е да се налага да пипнеш нещо с друга ОС, друго да я ползваш и то постоянно - най-малкото ще я изучиш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, [email protected] написа:

MS не задължава никой да използва техни продукти, както и мобилните оператори ....

Има доста алтерантивни варианти за разлика от мобилните оператори :wink12:

Задължава те, особено ако приложенията с които работиш се правят и се пишат за нея. И не знам защо намесваш мобилен оператор тук?

В други теми твърдиш, че ползваш Win 7 ! Едно е да се налага да пипнеш нещо с друга ОС, друго да я ползваш и то постоянно - най-малкото ще я изучиш!

Това че ползвам седмица не значи че не ползвам 10, не ми се налага да я менажирам, инсталирам, настройвам, поддържам или пък не ползвам Линукс. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Задължава те, особено ако приложенията с които работиш се правят и се пишат за нея. И не знам защо намесваш мобилен оператор тук?

Това че ползвам седмица не значи че не ползвам 10, не ми се налага да я менажирам, инсталирам, настройвам, поддържам или пък не ползвам Линукс. 

Не си казвал до сега , че ползваш 10ка, дори обратно!  - вероятно скрито я ползваш :)  Мани този Линукс, че е сложен, та няма да го коментираме!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не си казвал до сега , че ползваш 10ка, дори обратно!  - вероятно скрито я ползваш :)  Мани този Линукс, че е сложен, та няма да го коментираме!

Налага се да ползвам и не само на работа, но това е без значение колкото и да ме бъзикаш или да ми се подиграваш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Налага се да ползвам и не само на работа, но това е без значение колкото и да ме бъзикаш или да ми се подиграваш. 

Ами с тези твърдения и умозаключения за нещо което повърхностно ползваш или отказваш лично да ползваш си за бъзик не един път ами два пъти т.е. недей така! Може пример да кажеш, че тези ОСи са ти сложни и по-трудни за усвояване и за това седиш пример на 7ца още :cheers:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами с тези твърдения и умозаключения за нещо което повърхностно ползваш или отказваш лично да ползваш си за бъзик не един път ами два пъти т.е. недей така! Може пример да кажеш, че тези ОСи са ти сложни и по-трудни за усвояване и за това седиш пример на 7ца още :cheers:

Въобще не са ми сложни, но на потребителите са. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

--------------

Тия циркаджии отдавна се напъват да направят уиндоса услуга. Т.е един вид дават ти под наем да ползваш тяхна услуга, и компютърът, който си купил, и си платив вече става техен(или най-малкото става под техен контрол)

Това са тенденциите при новите уиндоуси - всеки потребител да бъде изцяло зависим от микрософт, и да се намира напълно под техен контрол.

Личната свобода и неприкосновеност се ограничават все повече.

До уиндоус 7, компютърът все беше собственост и се намираше под контрола на собственика му.

След това нещата загрубяха.

Аз като свободен и свободолюбив човек докато е възможно ще стоя и не мисля да мърдам от 7, ако ме принудят - след това минавам към Линукс Минт... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, gagodrago написа:

--------------

Тия циркаджии отдавна се напъват да направят уиндоса услуга. Т.е един вид дават ти под наем да ползваш тяхна услуга, и компютърът, който си купил, и си платив вече става техен(или най-малкото става под техен контрол)

Това са тенденциите при новите уиндоуси - всеки потребител да бъде изцяло зависим от микрософт, и да се намира напълно под техен контрол.

Личната свобода и неприкосновеност се ограничават все повече.

До уиндоус 7, компютърът все беше собственост и се намираше под контрола на собственика му.

След това нещата загрубяха.

Аз като свободен и свободолюбив човек докато е възможно ще стоя и не мисля да мърдам от 7, ако ме принудят - след това минавам към Линук Минт... 

Проблемът е че не всеки може да мине. Има си сифтуери и приложения, които се пишат и се правят за Windows. И тогава просто нямаш шанс. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Проблемът е че не всеки може да мине. Има си сифтуери и приложения, които се пишат и се правят за Windows. И тогава просто нямаш шанс. 

В къщи решаваш сам какъв софтуер да ползваш. Там където работиш се определя от работодателя... ако не ти харева не се цаниш там

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да наистина, кофти е, че има софтуери, които нямат приемлива алтернатива за други ОС, щото уиндоус е най-разпространената и най-популярната.

Но аз сега като се замисля, използвам уиндоус само да ми буутне компютъра, и да зареди десктопа.

Почти всичките ми тулове и програми вътре в самата операционна система не са на микрософт, а са безплатни програмки, които са и много много по-добри от вградените бъгави инструменти на бозата.

Но да, примерно хора, които си вадят хляба с някой професионален софтуер и няма как да мигрират към нещо друго, ще трябва да се примирят, че ще бъдат ползвани за тестови морски свинчета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Той беше даскал по история и се преквалифицира.Той е друга бира.Уеб дизайн мани мани.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...