Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Готвят манипулации на учениците в училищата!

Anneliese

Препоръчан отговор

Вижте на какво попаднах току - що! Тия отвратителни про - ЕС офисни плъхове се готвят да изманипулират децата и тийнейджърите в училищата ни чрез тази кампания! А от министерството на образованието мълчат!

Никакви външни организации нямат право да шетат по училища и гимназии, да прекъсват учебен процес и да лъжат и манипулират децата! Вече се вбесих съвсем! Ще дрънкат абсолютни лъжи на децата:

"Ако имаме евро, ще сме толкова богати, че вашите ще магат да ти купят истинска кукла "Барби", конструктор "Лего"  или да заминете със семейството ти в "Дисниленд Париж".

На тийнейджърите ще им замотаят главите също с лъжи:

"Ще имаш повече пари за дискотека, за алкохол, за почивка на море, вашите ще станат много богати".

Цитат

Удобно пропусна обаче заповедта за провеждане на разяснителна кампания \"за\" еврото, която се готви да се проведе в училищата. Първо да вземат да проведат такава кампания на възрастните хора.

Пазете си децата от тия, и им обяснете, че това са едни лъжци и измамници, продавачи на илюзии, които работят за НПО организации и живеят доста по - богато от обикновения българин, а техните деца отдавна си имат "Барби" и "Лего". Да не им вярват и да не взимат нищо от тях!

Учители, не ги допускайте тези, чрез децата се натискат родителите да гласуват за еврото!

Училищните охрани не трябва да ги допускат тези!

Политиката няма място в училищата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мнение в онзи форум, вероятно на учителка или родител.

Аз съм много чувствителна на тема "манипулация и използване на децата". Затова пуснах темата, да се информират хората.

Такива хора нямат място по училищата.

Децата са наивни и лесно манипулиуеми, тийнейджърите също. Те още нямат житейски опит.

Говоря от личен опит, по мое време пуснаха някакви хора да ни раздават едни сини Библии, които не са православни. Ние не знаехме кои са тези хора. А съм от град, който е на 100% източноправославен.

Също така си спомних, че като деца учителите ни продаваха някакви училищни застраховки. Това май го няма вече, което е чудесно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

Мнение в онзи форум, вероятно на учителка или родител.

Аз съм много чувствителна на тема "манипулация и използване на децата". Затова пуснах темата, да се информират хората.

Такива хора нямат място по училищата.

Децата са наивни и лесно манипулиуеми, тийнейджърите също. Те още нямат житейски опит.

Говоря от личен опит, по мое време пуснаха някакви хора да ни раздават едни сини Библии, които не са православни. Ние не знаехме кои са тези хора. А съм от град, който е на 100% източноправославен.

Също така си спомних, че като деца учителите ни продаваха някакви училищни застраховки. Това май го няма вече, което е чудесно.

Ааа, значи от мнение на някой си някъде, ти правиш заключения. Разбирам. Сега вече всичко ми стана ясно. 

Типичен пример за промит мозък си! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти ако нямаш проблем разни организации да ходят по училищата и да манипулират децата, аз имам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна тези организации шетат из нашето образование и ето резултата, който е в момента. Оглеждане четвърто поколение функционално неграмотни деца. Колкото до еврото тях не ги интересува.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Anneliese написа:

Ти ако нямаш проблем разни организации да ходят по училищата и да манипулират децата, аз имам!

Пак те казвам. Дай някакво достоверно инфо. От къде е тазни информация? Дай нещо конкретно. 

@Емил Костов, теб няма смисъл да те коментирам с обобшавашите си коментари, даскале. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Anneliese написа:

Вижте на какво попаднах току - що! Тия отвратителни про - ЕС офисни плъхове се готвят да изманипулират децата и тийнейджърите в училищата ни чрез тази кампания! А от министерството на образованието мълчат!

Никакви външни организации нямат право да шетат по училища и гимназии, да прекъсват учебен процес и да лъжат и манипулират децата! Вече се вбесих съвсем! Ще дрънкат абсолютни лъжи на децата:

"Ако имаме евро, ще сме толкова богати, че вашите ще магат да ти купят истинска кукла "Барби", конструктор "Лего"  или да заминете със семейството ти в "Дисниленд Париж".

На тийнейджърите ще им замотаят главите също с лъжи:

"Ще имаш повече пари за дискотека, за алкохол, за почивка на море, вашите ще станат много богати".

Пазете си децата от тия, и им обяснете, че това са едни лъжци и измамници, продавачи на илюзии, които работят за НПО организации и живеят доста по - богато от обикновения българин, а техните деца отдавна си имат "Барби" и "Лего". Да не им вярват и да не взимат нищо от тях!

Учители, не ги допускайте тези, чрез децата се натискат родителите да гласуват за еврото!

Училищните охрани не трябва да ги допускат тези!

Политиката няма място в училищата!

След като изгледах 2 епизода на предаването по БНТ [[Това го знам]] какви ученици? Не знаят, къде се намира дунавският мост. Кой е построил и къде в България е Покрития мост? За какво говорим? 

преди 14 минути, Емил Костов написа:

Отдавна тези организации шетат из нашето образование и ето резултата, който е в момента. Оглеждане четвърто поколение функционално неграмотни деца. Колкото до еврото тях не ги интересува.

Така е. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ostavime написа:

Пак те казвам. Дай някакво достоверно инфо. От къде е тазни информация? Дай нещо конкретно. 

@Емил Костов, теб няма смисъл да те коментирам с обобшавашите си коментари, даскале. 

Не са обобщени и не е нужно даже да ми вярваш или коментираш. Отиди просто в едно училище и ще го разбереш сам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Anneliese написа:

Да, едната организация е Пайнер. Другата е Ара Мюзик. Фен ТВ. Радио Вероника и Веселина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нацистката изглежда е поредната жертва на синдрома на ЕЖК...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Емил Костов написа:

Не са обобщени и не е нужно даже да ми вярваш или коментираш. Отиди просто в едно училище и ще го разбереш сам.

Да да, знам, че си бил даскал в миналия си живот. Аз имам деца и знам кой колко е грамотен. Не са всички профани, както си мислиш ти.

Ти колко деца имаш? Колко си отгледал и възпитал? 

Когато полагаш достатъчно усилия, нещата се получават. Коства време и нерви, но има смисъл. 

Колкото до предаването по БНТ, съвсем прилично се държат децата. Вие на тая възраст сигурно сте знаели повече. Айде моля ви се, аман от черногледо и негативно мислене, както и оплюване. Да, другите винаги са по по най от нас. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм че то това си го има и сега даже Поля Нацистка е давала пример с племеницата си и не зависи от паричната система

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, ostavime написа:

Да да, знам, че си бил даскал в миналия си живот. Аз имам деца и знам кой колко е грамотен. Не са всички профани, както си мислиш ти.

Ти колко деца имаш? Колко си отгледал и възпитал? 

Когато полагаш достатъчно усилия, нещата се получават. Коства време и нерви, но има смисъл. 

Колкото до предаването по БНТ, съвсем прилично се държат децата. Вие на тая възраст сигурно сте знаели повече. Айде моля ви се, аман от черногледо и негативно мислене, както и оплюване. Да, другите винаги са по по най от нас. 

Не, не са! Но тези които стават не могат да огреят навсякъде. Не ми се спор с теб. Не съм бил нито даскал в минали си живот, нито пък съм спрял да говоря с колеги по тези въпроси. А и ти сам можеш да се разходиш по улиците и да видиш хора от каква възрастова група работят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е, да има връзка с интервюто на доцент аврамов по бнр на 19-и януари? Доста дълго и резюмирано в текст с някои съществени пропуски, ако не се лъжа. Човека здраво свири на европейския кавал. Не ми се слуша цялото аудио, гнусно е. Може и да е споменал в него нещо свързано с образованието и еврото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

аз имам!

Имаш деца и се притесняваш за училищното им възпитание?
Освен това мно. малка част от това, което се говори/пише, се превръща в реалност. Лошото е, че много неща, за които не се говори, "изникват" в реалността.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, цър-вул написа:

Имаш деца и се притесняваш за училищното им възпитание?

Принципно съм загрижена за децата. Не искам да ги мотаят като нас. Племенницата ми вече е голяма, студентка, но треперя за племенника ми, особено сега, при тия простотии, при които обвиняват мъжете за всичко. Искам да расте здраво и нормално момче, със съхранена психика. 

Като леля няма как да не ме вълнува какво става в сферата на образованието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сещам се и за ученето в ЕС страни на отделни български ученици и дори цели класове на обменни начала. Когато са в страни от еврозоната, дори няма нужда от специална индоктринация. Децата направо биват свикнати към еврото от околната обстановка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Сещам се и за ученето в ЕС страни на отделни български ученици и дори цели класове на обменни начала. Когато са в страни от еврозоната, дори няма нужда от специална индоктринация. Децата направо биват свикнати към еврото от околната обстановка.

Което не е нищо ново! От десетилетия US и EU обменят ученици...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не получих отговор нито от @Anneliese, нито от @Емил Костов

Само увъртане и шикалкавене. Типично 😉

Едната била "принципно загрижена за децата", в което няма нищо лошо, но това не пречи да ръси простотия след простотия, а другия се изказва както винаги като последна инстанция и естествено завършва с: Не ми се спори. Аз знам всичко. Говори си каквото искаш. 😄 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, цър-вул написа:

Което не е нищо ново! От десетилетия US и EU обменят ученици...

Може би има нещо допълнително, което сумирано с тази практика, да довежда до негативни практики в наши училища. Дали легални, или не...Сещам се за модата в училищата да се следват изявени ученици. Друг е въпросът как изявени. В много холивудски филми, се показва следване в мъжки и женски групи деца, чийто лидери са излъскани мажоретки или капитан на отбора по ръгби, тъпи до безкрай, на които ученето, особено на "трудните" природни науки е извън намеренията. Много деца жертват по нещо морално от себе си, за да бъдат приети в такива...хм, банди! Общо взето се следва изплувалата отгоре мръсна пяна, не се следват затворените зубрачи. Ако и тук в нашите училища е възприет, а вероятно е така, евроатлантическия модел на поведение да се следват не умните, а умнокрасивите разхайтени хлапаци, които обичайно са деца на заможни и отворени към еврогейството родители. Само намеци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Открай време е практика да се отритват/неглижират т.н. "зубъри". Въпреки, че и при тях има групи:
- другите го постигат с много труд/четене
- третите просто си го могат
Има и други оДличниици:
- те го постигат с парите/влиянието на родителите си
- на база визия/подмазвачески умения

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, цър-вул написа:

на база визия/подмазвачески умени

А какво, ако на учителите е вменено устно да не наказват(или да не смеят да го направят), а да поощряват такова поведение? Както и свързаното с темата 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

spacer.png

преди 3 часа, Anneliese написа:

...

Аз съм много чувствителна на тема "манипулация и използване на децата". ...

преди 1 час, Anneliese написа:

Принципно съм загрижена за децата. ...

Откога?

Откакто разбра, че...

Цитат

Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...