Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, БаалБек написа:

А младите сега да знаят, че нашите соросоидни продажници искат да направя България 52-ри щат на САЩ.

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 180,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

току-що, инж. Велев написа:

А младите сега да знаят, че нашите соросоидни продажници искат да направя България 52-ри щат на САЩ.

Колко щата има САЩ?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Колко щата има САЩ?

Не зная. 100?

Не зная.

Защо тогава даде линк към тази статия?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Защо тогава даде линк към тази статия?

Зная че е сложно за теб, но в случая не е важна бройката, а че написаното в статията е вярно.

Само едно чуждо посолство има тук явно - това на САЩ. И Галя спуска заповедите от там.

Зная че е сложно за теб, но в случая не е важна бройката, а че написаното в статията е вярно.

Само едно чуждо посолство има тук явно - това на САЩ. И Галя спуска заповедите от там.

Коя е Галя?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Коя е Галя?

А, де.

преди 1 минута, инж. Велев написа:

А, де.

Забрави ли, бабо? Нахрани ли кокошките днес?

преди 16 минути, инж. Велев написа:

Мекере е на баба ти внука. Пикльо.

Мекере, от кокошарника, с шише лосион. И си сменяй навреме памперса.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Забрави ли, бабо? Нахрани ли кокошките днес?

преди 1 минута, Coco1 написа:

Мекере, от кокошарника, с шише лосион. И си сменяй навреме памперса.

Ей такива са работниците на сорос.

преди 1 час, Coco1 написа:

Сорос сега около теб в кокошарника ли е

СМЪРТНО ОПАСНО Е ДА СИ ПРОСТ

преди 5 часа, Гражданин написа:

Ще пораснат още поколения без тотеми, които им оставят впечатление за уважение и преклонение и им набиват такава енергия подсъзнателно.

Имам надежда в някои млади хора :

https://www.facebook.com/watch?v=843022070290798

Мисля, че е крайно време някой да изпрати въоръжена част на "Нощните вълци" пред паметника. Да ви ги видим онези смелчаци наркоманчетата и гнусните украинци какво ще направят срещу добре въоръжени, бързи и моторизирани истински мъже! Бас държа, че повече няма да посмеят да отидат там! Особено ако срещу тях пуснат и добре обучени ротвайлери, добермани, немски овчарки и кане корсота.................. Искам да ги видя хората на подмяната и на Сорос как ще бягат и пищят като страхливи женички!

Лошото е, че ръководството на Левски не се разграничи категорично от тези лумпени. И в този случай аз категорично се разграничавам от Левски. Повече нямам български отбор на който да симпатизирам.

Не знам дали са футболни фенове, но браво на тях.

Днес нещо няма "пазители на галактиката" ?

Деян Николов

11 мин  · 

Миналата нощ отново е имало провокация на паметника в късните часове. Няколко човека са се опитали да вземат знаме на Възраждане, но нашите съмишленици са реагирали и знамето е непокътнато. Полицията се е намесила адекватно и на провокаторите е съставен предупредителен протокол.

Аз от своя страна още вчера бях в Министерство на вътрешните работи и поисках засилено полицейско присъствие на паметника, за да не допуснем някоя трагедия. Имаме уверението на министъра, зам-министъра и директора на СДВР, че ще осигурят повече полицейско присъствие. Коментирахме и предстоящия мач на Левски, когато се очакват нови провокации и полицията пое ангажимент и за този ден.

Получихме и информация, че провокаторите са били финансово стимулирани със животопроменящата сума от 200лв на човек за въпросната акция от четвъртък вечер.

Вече нямам никакво съмнение, че целта е била чрез тези 30 човека, представящи се за фенове на Левски, да се създаде напрежение между хората пазещи паметника и агитката на отбора.

Тук е момента да благодаря на всички привърженици на Левски, които ни писаха и се разграничиха от действията на провокаторите.

Всеки има право да изразява гражданската си позиция по темата, но сигурността на всички трябва да бъде гарантирана. Провокациите са израз на слабост на политическите ни опоненти, които изглежда стоят зад акцията.

Ние ще продължим категорично да защитаваме гражданската си позиция по темата, но няма да се подадем на провокации и да изправим българи срещу българи във физически сблъсък, защото това е целта на провокацията. Вярваме в способността на полицията да запази сигурността и предотврати ескалация на напрежението.

п.п. - Жалко е, че определени политически лица от управляващата коалиция ГЕРБ-ППДБ-ДПС разбират демокрацията по такъв елементарен начин. Насилието над хората защитаващи едната позиция е лошо, а насилието над хората защитаващи другата позиция е добро. Много демократично и в никакъв случай не е фашистко...

преди 1 час, Anneliese написа:

Мисля, че е крайно време някой да изпрати въоръжена част на "Нощните вълци" пред паметника. Да ви ги видим онези смелчаци наркоманчетата и гнусните украинци какво ще направят срещу добре въоръжени, бързи и моторизирани истински мъже! Бас държа, че повече няма да посмеят да отидат там! Особено ако срещу тях пуснат и добре обучени ротвайлери, добермани, немски овчарки и кане корсота.................. Искам да ги видя хората на подмяната и на Сорос как ще бягат и пищят като страхливи женички!

Въй, като се събуди, благодари ли на Господ? Това някакви съвременни шумкари ли са? Те ще отидат от ЛГБТ и от страх да не станат , като тях сами ще офейкат, нали е заразно :ski4:

преди 58 минути, bioid написа:

Лошото е, че ръководството на Левски не се разграничи категорично от тези лумпени. И в този случай аз категорично се разграничавам от Левски. Повече нямам български отбор на който да симпатизирам.

Имат искане, искат български паметник. Инак толкова си и левскар :wub:

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Инак толкова си и левскар

Колкото бях левскар - толкова. Ако това е левскарско - не, мерси. Нека си остане за лумпените като вас.

преди 7 минути, bioid написа:

Колкото бях левскар - толкова. Ако това е левскарско - не, мерси. Нека си остане за лумпените като вас.

Сори, аз съм железничар, потомствен надежденец!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.