Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Какво значение има какъв си, ако подкрепяш такива неща?!

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 4 минути, bioid написа:

Какво значение има какъв си, ако подкрепяш такива неща?!

Кой ги е подкрепил?

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

Kакви неща? Какво е станало толкова?

Така де, нищо не е станало. Едни добри хора отишли на едно място. потрошили държавна собственост, набили едни бабки, взели им телефоните и те така. В съхщото време сринаха Тото, че тити се похвалил в един подкаст че остригал една бивша преди време. Въобще лицемерието си стана новото нормално, нищо не е станало. Така си е.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Така де, нищо не е станало. Едни добри хора отишли на едно място. потрошили държавна собственост, набили едни бабки, взели им телефоните и те така. В съхщото време сринаха Тото, че тити се похвалил в един подкаст че остригал една бивша преди време. Въобще лицемерието си стана новото нормално, нищо не е станало. Така си е.

Жалко за ТОТО не го харесвам като певец ама като водещ си го биваше .Дано есента да се завърне гледах предаването му особенно с Димитър Рачков беше много интересно , когато звъня на Слави , Краси Радков, Маги .Дано поне Слави го вземе в 7/8 тв ако му е ''приятел ''

преди 42 минути, bioid написа:

Колкото бях левскар - толкова. Ако това е левскарско - не, мерси. Нека си остане за лумпените като вас.

това ще са ония наркомани и пияници от софия запад няма отърване от тях трябва да им забранят до живот да ходят на мачове заради тях Левски страда няколко мача без публика и глоби .

преди 1 час, *S197* написа:

Да Ви питам, лумпени такива, вас какво Ви е*е Русия?

Да ви питам, русоробите, които лъжете, че не сте такива, какво ви е*е другите какво ги е*е за Русия ? :) 

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Да ви питам, русоробите, които лъжете, че не сте такива, какво ви е*е другите какво ги е*е за Русия ? :) 

Имам руска кръв, това ме е*е. А теб кой те е*е?

преди 6 минути, *S197* написа:

Добре. Хайде и аз да те питам - това че имаш руска кръв, защо / и трябва ли да/  те прави путинска подлога ?

Да бъда още по ясен - ако си с немска кръв, това трябва ли задължително да те прави нацист ?

преди 4 часа, *S197* написа:

Да Ви питам, лумпени такива, вас какво Ви е*е Русия?

не знам кои са лумпените, но нас, българите Рашистан ни  клати много яко , и то от столетия, ако броим имперските времена.

Чети историята.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Скоро няма да имате никаква....кръв

Тебе всеки те знае, пускаш само празни приказки. Чудя се що го праиш, като си знаеш че файда няма. По бетер и от полезния идиот коко номбър уан.

преди 5 часа, Anneliese написа:

Мисля, че е крайно време някой да изпрати въоръжена част на "Нощните вълци" пред паметника. Да ви ги видим онези смелчаци наркоманчетата и гнусните украинци какво ще направят срещу добре въоръжени, бързи и моторизирани истински мъже! Бас държа, че повече няма да посмеят да отидат там! Особено ако срещу тях пуснат и добре обучени ротвайлери, добермани, немски овчарки и кане корсота.................. Искам да ги видя хората на подмяната и на Сорос как ще бягат и пищят като страхливи женички!

За тия гейове ли говорим ?

https://versiya.info/politika/army/143775

:)

и не намесвай животинките... Те първи ще изгризат твоите рашистко-нацистки идоли

пп

Не знам къде си ги видяла тия гейове на колела да са "добре въоръжени " :)  

Ама то мечтите и мнаструбирането ти не са забранени ....

преди 19 минути, *S197* написа:

Даже и така да е - не те оправдава, да си Путинофил!

преди 8 минути, miro20 написа:

За тия гейове ли говорим ?

https://versiya.info/politika/army/143775

:)

Мдаа, въпросния сайт, няма почти никакви контакти. Има само три имена и имейл. Тоя сайт не читав, мойто момче. Давай за пример нещо свестно другия път. Ама ти си прост, каквто да ти обяснявам.

преди 6 минути, jhoro написа:

Даже и така да е - не те оправдава, да си Путинофил!

Баш  тебе ли да слушам? Както и другите суеци у форума? Не сте стъпвали в Русия, а четете само западни медии, а те са преписвани от нашеници и от там ви иде представата за Русия. Мислете малко, преди да давате глупави примери.

преди 3 минути, *S197* написа:

Баш  тебе ли да слушам? Както и другите суеци у форума? Не сте стъпвали в Русия, а четете само западни медии, а те са преписвани от нашеници и от там ви иде представата за Русия. Мислете малко, преди да давате глупави примери.

Бляд - моята кръв може да е повече руска от твоята.

преди 38 минути, *S197* написа:

Поне един да отговори. И в този форум има достатъчно писано, как матушката ти ни е е*ала десетилетия наред, цяла тема си има

в момента мързи ме да търся конкретни коментари, които да описват това което имам предивд. 

преди 12 минути, *S197* написа:

Не сте стъпвали в Русия, а четете само западни медии, а те са преписвани от нашеници и от там ви иде представата за Русия. Мислете малко, преди да давате глупави примери.

45 години окупация стигат, за да си изградим мнение :wub:

Интересно ти дали си стъпвал де, което дори това е съмнително, ама баш съмнителното е, дали си живял там. Но пък можеш да ни отвориш очите, противно на представите на повечето, форумите са за споделяне на информация, а не налагена на пропаганда и всеки който те пита нещо е враг. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Поне един да отговори. И в този форум има достатъчно писано, как матушката ти ни е е*ала десетилетия наред, цяла тема си има

в момента мързи ме да търся конкретни коментари, които да описват това което имам предивд. 

45 години окупация стигат, за да си изградим мнение :wub:

Интересно ти дали си стъпвал де, което дори това е съмнително, ама баш съмнителното е, дали си живял там. Но пък можеш да ни отвориш очите, противно на представите на повечето, форумите са за споделяне на информация, а не налагена на пропаганда и всеки който те пита нещо е враг. 

Заеби миналото, гледай близките 20 години. Не бъркай СССР с Русия.

току-що, *S197* написа:

Заеби миналото, гледай близките 20 години. Не бъркай СССР с Русия.

Какво да гледам, ДС агентите (отичтащи се на КГБ) направиха "прехода" и взеха власста, досущ както КГБ агентите взеха власста след разпада на СССР. Русия, СССР, все тая какво го наричаш, все са искали да ни завладеят и контролират. СССР беше по-успешно. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

СССР беше по-успешно. 

Ами радвай се, че сега не е толкова успешно! Развявай американски знаменца и подскачай от радост.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Къде е платения руски трол Атидже, да не е опънала жартиера :giggle1:

Бива да си прост, но твоето е прабабата на простотията!

На това ли ще се радваш, кретенче недоносено ?!

преди 1 минута, *S197* написа:

Ами радвай се, че сега не е толкова успешно! Развявай американски знаменца и подскачай от радост.

Знам ви, че русоробите много обичате да си развявате руските флагове къде ли не, да си слагате руски флагове за профилни снимки редом до българския, лъв и мечка и всякакви подобни простотии и си мислите, че "враговете" правят същото, но... все така никой не вее американски флагове изобщо, какво остава на българските празници, никой не си слага орел и лъв за профилни снимки, никой не възхвалява "братята американци", никой не празнува, че американските войски са ни освободили от лошите нацисти и всичките други глупости, които русоробите правите, като се кланяте на Русия. 

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Бива да си прост, но твоето е прабабата на простотията!

На това ли се радваш, кретенче недоносено ?!

Цонке жива ли си ма, ай че те търси оная с косата :giggle1:

367990869_10221448419867962_7365221192145079340_n.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.