Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Има във форума политическа тема за паметника на съветската армия. Тази сутрин ми се появи в приложението на...фейсбук, на чело на IT - новините от главната секция на сайта на Калдейта във фейсбук. Изглеждаше като новина публикувана преди 7 часа. Разбира се, не водеше до новина в сайта, а към темата във форума, която между впрочем, е публикувана доста по-рано. Докладвах въпросната странно появила се не на място "новина" на екипа на фейсбук. Надявам се да си поправите машинарията на сайта, за да спрат теми от форума да се появяват като новини. Иначе този случай, който е първият, няма да е последният. Между впрочем, не изключвам профилът "гражданин", дал начало на темата, да е някой някак си получил правото да публикува новини в сайта, или хакнал го и да е злоупотребил с политическото си тролстване по този начин.

Screenshot_2023-03-09-06-56-12-76_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.4f45c696cd01a823732a3df5688accc1.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 93
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

преди 2 минути, ined написа:

По пътя на логиката - щом се е кръстил "гражданин" ще е някой долен селянин

По пътя на логиката, коментарът ти е извън темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Sliderum2 написа:

Между впрочем, не изключвам профилът "гражданин", дал начало на темата, да е някой някак си получил правото да публикува новини в сайта, или хакнал го и да е злоупотребил с политическото си тролстване по този начин.

Kомунисте Слидерум извънземните, много рано ти нашепват 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Sliderum2 написа:

По пътя на логиката, коментарът ти е извън темата.

А кое е по темата, че си пуснал донос ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, ined написа:

А кое е по темата, че си пуснал донос ли?

По темата е, че нещо се е осрало със сайта, буквално, или преносно. Нещото досега не се е случвало и не е съобщавано, или поне разгласявано като свойство, или полезна опция на сайта и форума. Възможността да се четат и коментират технологичните новини и статии от главният сайт в страницата във фейсбук е едно. Да се връзват форумните теми, особено от секция "Политика", е нещо е безотговорно. И странно как на темата обърнаха внимание и я тролнаха не някои други, а примерно ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Sliderum2 написа:

По темата е, че нещо се е осрало със сайта, буквално, или преносно. Нещото досега не се е случвало и не е съобщавано, или поне разгласявано като свойство, или полезна опция на сайта и форума. Възможността да се четат и коментират технологичните новини и статии от главният сайт в страницата във фейсбук е едно. Да се връзват форумните теми, особено от секция "Политика", е нещо е безотговорно. И странно как на темата обърнаха внимание и я тролнаха не някои други, а примерно ти.

Нали излиза на твоя тел, не на чуждите ?! :rap: Сео екипа на сайта изглежда работи добре! Сега седни и чети що е сео/SEO/ и има ли почва у нас :newspaper:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Нали излиза на твоя тел, не на чуждите ?! :rap: Сео екипа на сайта изглежда работи добре! Сега седни и чети що е сео/SEO/ и има ли почва у нас :newspaper:

Досега такива дефекти, не се бяха случвали и пак ще повторя: Тази тема не е политическа, а е за нещо, което считам за технически гаф. 

Ще помоля гейпросащесср трололинките, очевидно наредили се на опашка, привикани по спешност от америка за България, да се въздържат да пишат. Освен ако не знаят решение на проблема.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 4 часа, Sliderum2 написа:

Има във форума политическа тема за паметника на съветската армия. Тази сутрин ми се появи в приложението на...фейсбук, на чело на IT - новините от главната секция на сайта на Калдейта във фейсбук. Изглеждаше като новина публикувана преди 7 часа. Разбира се, не водеше до новина в сайта, а към темата във форума, която между впрочем, е публикувана доста по-рано. Докладвах въпросната странно появила се не на място "новина" на екипа на фейсбук. Надявам се да си поправите машинарията на сайта, за да спрат теми от форума да се появяват като новини. Иначе този случай, който е първият, няма да е последният. Между впрочем, не изключвам профилът "гражданин", дал начало на темата, да е някой някак си получил правото да публикува новини в сайта, или хакнал го и да е злоупотребил с политическото си тролстване по този начин.

Привет. Извиняваме се. Нямахме представа до сега, че не може да споделяме каквото си искаме от собствения ни сайт на собствената ни страница във Фейбсук, преди да сме се допитали до вас лично. Това няма да се повтори. Следващият път обезателно ще ви пиша на лично съобщение да ви попитам дали разрешавате и кое да споделим и кое не. 

Поздрави и усмихнат ден. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Kalin Karaboychev написа:

Привет. Извиняваме се. Нямахме представа до сега, че не може да споделяме каквото си искаме от собствения ни сайт на собствената ни страница във Фейбсук, преди да сме се допитали до вас лично. Това няма да се повтори. Следващият път обезателно ще ви пиша на лично съобщение да ви попитам дали разрешавате и кое да споделим и кое не. 

Поздрави и усмихнат ден. 

Да разбирам ли, че споделянето на трол форумна политическа тема, е направено от Вас лично, или друг член на екипа, а не от нейният създател и не е дефект, а съзнателно взето решение. Ако е така, бъдете така добри да опишете официално америка за България и Джордж Сорос като спонсори на Калдейта и че провеждате пропагандата на сащ и сорос за погубване на България в качеството ѝ на национална държава, със запазени свои традиции и обичаи и неприкосновеност. Друго си е да се допуска такава от "непознати" профили във форума, пък който си е намерил там да пише и чете. Нещо съвсем различно е едно такова споделяне, поставено сред новините и статиите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Aко зависеше от мен,целия раздел политика щеше да иде в небитието,по тоя начин форума ще се превърне в такъв за какъвто е замислен,отделно ще изчезнат и разни малоумни екземпляри,дето имат само там мнения и осират форума,ама Калинчо има файда от него най много за съжаление....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Да разбирам ли, че споделянето на трол форумна политическа тема, е направено от Вас лично, или друг член на екипа, а не от нейният създател и не е дефект, а съзнателно взето решение. Ако е така, бъдете така добри да опишете официално америка за България и Джордж Сорос като спонсори на Калдейта и че провеждате пропагандата на сащ и сорос за погубване на България в качеството ѝ на национална държава, със запазени свои традиции и обичаи и неприкосновеност. Друго си е да се допуска такава от "непознати" профили във форума, пък който си е намерил там да пише и чете. Нещо съвсем различно е едно такова споделяне, поставено сред новините и статиите. 

Технология, баце.

Политико-пропагандна технология и пропагандно-политическа.

Да живее Козяк, САЩ  и лично др. Байдън!

Това са сегашните кумсумолчета и отечественофронтовци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 31 минути, Sliderum2 написа:

На неадекватни въпроси трябва ли да отговарям? Как си представяте някой случаен човек да споделя на нашата страница във Фейсбук. А относно човекът, който го е споделил от екипа, да предоставя ли ЕГН и адрес за да го изправите пред народния съд или не е необходимо? 

Разбира се, че ни спонсорира Джордж Сорос и Америка за България. Даже вчера ми звънна Джоржи (така му викам на галено, защото сме приятели.) Вика: "- Здрасти Кали (така ми вика щото сме приятели) искаш ли да изкараш едни бързи няколко милиона?" И аз му викам: "- Що па не Джорджи (така му говоря на диалект, че той много се забавлява на българския диалект. Вика това българския не е език бе, диалекта ви е много по-як. Освен България ще унищожа и българския език и ще оставя само диалекта)" Та той ми вика после: "- Що не пуснеш една тема от форума във Фейсбук страницата ви за да ядосаме Sliderum2 (не ти вика Слайди2 щото не сте приятели). Вика, като я види няма да спи цяла нощ" И аз му викам "- Е па що да не я пуснем? Принципно съм против ама нали пари ще падат" и така разбрахме се, пуснахме я и прибрахме парите. Сега не ме търсете няколко години вече няма нужда да работя. Гледам и някакъв пакистански принц ми е писал на мейла, викам пак ще падат пари за споделяне на теми от форума във Фейсбук, той пък се оказа глупак, нищо не иска. Бил съм спечелил просто някакви милиони и искал да ми ги прехвърли просто. Викам, абе ейй за кво са ми тия милиони аз вчера взех от Джоржи вече няколко и му отказах за какво са ми. Да не мога да спя после по цяла нощ като Sliderum2 той се ядосва за теми, а аз ще трябва по цяла нощ да броя пари. Кво се смеете да не мислите, че лесно се броят няколко милиона. Сега докато пиша взели, че писали и тия от Америка за България, викат: "- Разбрахме, че вас ви чете половината свят, искаме бартер, даваме 26 от 52-та щата на САЩ (вие си изберете кои) за един пост тая вечер във Фейсбук страницата ви." Сега ще трябва да ги мисля и тях какво да ги правят. 

Ей не спят тия хора нито Джоржи, нито Америка за България. Не спят пишат, а е нощ сега при тях. Нямат търпение да разрушат всичко българско. 

преди 19 минути, Евгени Богданов написа:

Aко зависеше от мен,целия раздел политика щеше да иде в небитието,по тоя начин форума ще се превърне в такъв за какъвто е замислен,отделно ще изчезнат и разни малоумни екземпляри,дето имат само там мнения и осират форума,ама Калинчо има файда от него най много за съжаление....

Вие от къде знаете как е замислен форума? Вие ли го замислихте или присъствахте при замислянето? За един преАтел питам.

• Харесване 5
  • Тъжно 1
  • Ха-ха 1
  • Грижа 1
  • Любов 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Kalin Karaboychev написа:

относно човекът, който го е споделил от екипа, да предоставя ли ЕГН и адрес

Не бих Ви препятствал, ако пожелаете да го направите. Доколкото знам е наказуемо, но нали сте свободен човек.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Не бих Ви препятствал, ако пожелаете да го направите. Доколкото знам е наказуемо, но нали сте свободен човек.

Кое е наказуемо? Да се споделя във Фейсбук ли? :D Явно не само въпросите са ви безумни. Ами нали сте ни докладвали вече, очакваме скоро да ни осъдят и вкарат по затворите и да се приключва тая мъка. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Kalin Karaboychev написа:

Кое е наказуемо? Да се споделя във Фейсбук ли? :D Явно не само въпросите са ви безумни. Ами нали сте ни докладвали вече, очакваме скоро да ни осъдят и вкарат по затворите и да се приключва тая мъка. 

Калине, батка, ше излезеш по голям трол и от мен. Цитирал съм какво е наказуемо. Изнасянето на лични данни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Калине, батка, ше излезеш по голям трол и от мен. Цитирал съм какво е наказуемо. Изнасянето на лични данни.

Ааа извинявам се, не съм разбрал въпроса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

... по голям трол и от мен...

После някой , ако ти "посегне" на трол да си спомняш за това самопризнание!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

После някой , ако ти "посегне" на трол да си спомняш за това самопризнание!

Не важи, когато тролове натякват с него. Да си знаеш, че от твоята клавиатура произлезло, ще го броя клевета и от на останалите, те си знаят кои са. Да обобщя. Ако не броя Калин и мен и, 1-2 полунеутрални коментара. Всичко друго е от гейпросащесср трололинките, дошли тук да се заяждат, заради "разобличението".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Kalin Karaboychev написа:

На неадекватни въпроси трябва ли да отговарям?

Глупави въпроси няма.

Има глупави индивиди, които не могат да отговорят на въпроса, ако и да изпишат 17 страници.

Фактът на политическа пропаганда в сайта си остава.

Фнюмай: скоро ветърът ше се обърне от изток, така че мислѝ да пренастроиш черната си дупара натам – след не много години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 11 минути, Аралампи написа:

Глупави въпроси няма.

Има глупави индивиди, които не могат да отговорят на въпроса, ако и да изпишат 17 страници.

Фактът на политическа пропаганда в сайта си остава.

Фнюмай: скоро ветърът ше се обърне от изток, така че мислѝ да пренастроиш черната си дупара натам – след не много години.

Не разбирам каква е тази истерия и това звучно квичене и то само от хора привърженици на определен политически режим. Споделили сме тема свързана с паметника на съветската армия в София, в тази тема всеки може да изрази мнението си дали е За, дали е Против. Какъв е проблемът? Изразете вашето мнение и го защитете там, а не тук. Ние не сме изразили позиция, нито сме коментирали в темата. 

И не ме плашете с народен съд, не съм особенно страхлив. Знам, че така са свикнали комунистите. Все викат ще видите,  като вземем ние властта. Заплашват все с убийства, изтезания, саморазправа. Как пък не чух нито един привърженик на други политически идеологии да заплашва с убийства несъгласните и противниците на неговите възгледи. Ама нейсе, така сте си свикнали от едно време. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...