Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

преди 6 минути, novaki написа:

Е ако за това е а статията съм съгласен но темата е за или против МОЧА

И тя се намира в политическата секция, не тук. Яко ми омацаха темата. Кофти. Не допринасяй поне ти, моля те.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 93
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

преди 12 часа, Sliderum2 написа:

А ти се опитваш да ми вкараш думички, че е обучен от, за изпълнение на цели... Впрочем, не би било излишно да ми покажеш връзка към оня ми коментар. Може и на ЛС. Да видя дали наистина съм твърдял нещо, или е само мнение с предположение в него. Отделен е въпросът, ако е предположение как съм стигнал до такъв извод, дали и как обосновано(не в темата, в главата ми) Че не помня идеално. Но не изключвам да е на базата на прочетени материали, от които да съм се повлиял. Дали правилно или не съм анализирал за себе си този "инцидент", е отделен въпрос, който не съм склонен да споделям, ако няма какво да разкрие.

Няма какво да крием на лични съобщения. Ето ти мненията, в които ясно говориш как според теб убийството е маскирано като пътен инцидент с дрогиран шофьор и било заради свободата на словото.   

на 13.12.2022 г. в 22:57, Sliderum2 написа:

Добре че не си. Помним, поне някои, какво се случи с Милен Цветков. Беше убит, маскирано като пътен инцидент с дрогиран шофьор. Толкова за свободата на словото.

А ето тук обясняваш, че има и прецизност. "Рискът е пресметнат, знаят се слабостите" ... Е това, ако не е пресмятане на "прецизност до сантиметри", както аз съм се изразил, но ти се заяждаш за синонима, който съм казал?.. Сигурно би трябвало на изуст да го помня дума по дума или какво? Но факт е, че казваш същото. И съм в 10-ката с попадението!

на 14.12.2022 г. в 11:28, Sliderum2 написа:

Рискът е пресметнат. Знаят се слабостите на конструкцията на колата на Милен при удар отзад, рискът за убиецът е почти нула, дори за сериозно нараняване, камо ли смърт. Все едно прегазвайки изгнила трошка с танк, да казваш че танкиста е застрашен. А е използван чорбаджи боклук за убиец, именно защото изглежда невероятно, че би изпълнил такава задача. Много по-вероятно би било да го направи някой беден, за който някаква сума предложена за деянието е съблазнителна. Но бедняк едва ли би карал нов, тежък пълнокръвен SUV.

Тоест потвърждаваш именно каквото казах:

преди 13 часа, Гражданин написа:

Напомни ми за спора ни с теб, когато започнах да пиша в този форум и как обясняваше логиката си, че за убийството на Милен Цветков са подбрали специално обучено за килър богаташко синче "именно за да не изглежда подозрително"

И за "пресмятането на риска" се вижда, че си писал по-горе. Аз бях казал "прецизност до сантиметри", но ти го извъртя, че ти слагам думи, които не си казал - е, така е, точно с този словоред не си, аз няма как да съм дословен, но в преразказа си бях точен, че си казал за пресметнатия риск, за слабостите по колата и т.н. и на това анализиране ако не кажеш, че е ок да го преразкажа с думите, че обясняваш, че е имало пресмятане с "прецизност до сантиметри" понеже според теб са взети много фактори под внимание, просто не знам. Ти се захващаш за думичките, за да извъртиш какво съм казал, така че да не излежда сякаш си победен в спора. То "това" не е и спор даже. Имаш склонност да се филмираш, дори когато в кутията за обувки няма слон да коментираш до последно как вътре се е побрал слон. После почват обидите ти за трололинките с резба на обратно и т.н..

Същото става и в тая тема. Филмираш се и очакваш извинения за теми в интернет или какво точно очакваш, никой не знае.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Супер, никъде не пише да е специално обучаван убиеца, или да е бил нает за целта. 

Като говориш, че е килър и как са взети под внимание параметрите на автомобила и т.н. както се вижда в цитатите, то навярно трябва и килърът да е обучен със задачата и подробностите ѝ, за да я изпълни както трябва, а не "хоп!", качва се и "баам!" ?

Нали ти каза, че има конспирация, че е срещу свободата на словото, как така сега отричаш подробностите? Значи ся "не е нает за целта", а сам е решил да се бори срещу "свободата на словото", "хоп!", качва се и "баам!" щото е ... тук ти трябва да дообясниш логиката, за да не излезе, че ти слагам думи в устата. Е нали уж беше "използван", ся не бил нает?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Гражданин написа:

Като говориш, че е килър

Виж ся докъде се докара с тъпоъгълното мислене от краварски тип на американски английски. Убиец и killer не са равнозначни термини. За да си убиец не е нужно да си обучаван наемник. Докато обичайно в сащ с термина това се има предвид.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Kalin Karaboychev написа:

Ще се радвам да споделите какви нови технически раздели да добавим. Технологиите се развиват появяват се нови устройства.

Ще използвам темата за да предложа да добавите в раздел "Битова Техника" подраздел "TV Box" ,или да бъде добавен към подраздел "Телевизори, Видео и Фото техника, Видео наблюдение". TV Box са устройства все по често използвани в домовете ни и в бъдеще ще има все повече теми за тях, както избор на такива ,така и проблеми свързани с тях.

Благодаря и успешен ден!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 4 минути, AAUUXX написа:

Ще използвам темата за да предложа да добавите в раздел "Битова Техника" подраздел "TV Box" ,или да бъде добавен към подраздел "Телевизори, Видео и Фото техника, Видео наблюдение". TV Box са устеойства все по често използвани в домовете ни и в бъдеще ще има все повче теми за тях, както избор на такива ,така и проблеми свързани с тях.

Благодаря и успешен ден!

Чудесна идея, вече е създаден 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Виж ся докъде се докара с тъпоъгълното мислене от краварски тип на американски английски. Убиец и killer не са равнозначни термини. За да си убиец не е нужно да си обучаван наемник. Докато обичайно в сащ с термина това се има предвид.

Ето пак какво си казал: Убиецът (килърът) е използван. Сиреч е равнозначно, защото щом е използван, значи е нает, значи вече е "килър"   

на 14.12.2022 г. в 11:28, Sliderum2 написа:

Рискът е пресметнат. Знаят се слабостите на конструкцията на колата на Милен при удар отзад, рискът за убиецът е почти нула, дори за сериозно нараняване, камо ли смърт. Все едно прегазвайки изгнила трошка с танк, да казваш че танкиста е застрашен. А е използван чорбаджи боклук за убиец, именно защото изглежда невероятно, че би изпълнил такава задача. Много по-вероятно би било да го направи някой беден, за който някаква сума предложена за деянието е съблазнителна. Но бедняк едва ли би карал нов, тежък пълнокръвен SUV.

на 14.12.2022 г. в 15:39, Sliderum2 написа:

Тук няма вярвам/невярвам, има логика, която за да е правилна, трябва да се разгледат всички мотиви нещо да е организирано по определен начин. Откъде знаеш че е наркоман и че е с треперещи ръчички и не би ли един наркоман, та ако ще и богаташко дете, да е по-лесно склоним към такава постъпка, от някой който не е наркоман. Абе другарю, използвай този мозък за нещо. Засега си като слаб изкуствен "интелект", нещо като сортировъчна система, подбираща в едно само удобни за кривата ти логика факти(възможно е и нагласени улики, примерно пича може въобще да не е бил дрогиран наистина, а пробата да подправена с цел, за да изглежда още повече не убийство, а инцидент, какъвто е по-вероятно да с случи с дрогиран водач, отколкото с неупотребяващ наркотици).

Пиша ти го с големи букви, защото може би не си си сложил очилата.

Значи, говориш за:

1. Убиецът (килърът) е използван. Т.е. е нает.

2. Нагласени улики, за да изглежда като инцидент

Какво излиза от твърденията ти? Че е килър! Нает е и има чадър/нагласени улики/ според предположенията ти. Не съм ти писал аз твоето мнение, а сега ми бягаш и лъжеш, че не си казал съответните неща.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, adersa написа:

Ами я погледни конкурентният сайт хардуер форума им , там съм виждал в форума им има теми не е писано от седмици и там грам не съм видял в техническите теми празни приказки и там няма даже и политически .А тука от ден на ден намаляват техническите теми , което е доста дразнещо и влияе на рейтинга на форума затова напуснаха знакови фигури поради липсвата на такива теми да помагат .

Ако визираш ХВБГ там си има политическа тема в общи приказки и е доста актуална. Тук също не е в хардуер раздела, а в "други". Аз ли съм пропуснал нещо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Gaming_Solutions написа:

Ако визираш ХВБГ там си има политическа тема в общи приказки и е доста актуална. Тук също не е в хардуер раздела, а в "други". Аз ли съм пропуснал нещо?

Имах предвид този форум hardwarebg forum 

което вече в калдата е рядкост .

преди 15 часа, Kalin Karaboychev написа:

Теб защо не сме те направили още Легенда? Поправих тази грешка

благодаря :)  наистина трябва да ограничените писането на някои хора в раздел политика както и хардуерните теми като например @JKirilov този човек , в която тема влезе и почва да я осира и се губи смисъла 1 страница по темата и 5 страници с СПАМ . Доста постове съм докладвал на този .

преди 15 часа, iptables написа:

Калине, сериозно се усеща липсата на capnemo

ами  и на @icotonev

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, adersa написа:

Имах предвид този форум hardwarebg forum 

което вече в калдата е рядкост .

Да де, и аз за него говоря. Там политическата тема е много силна. Естествено не е в хардуерните теми, както и тук, а в общи приказки. Тук "общи приказки" е "други". Не виждам проблем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Да де, и аз за него говоря. Там политическата тема е много силна. Естествено не е в хардуерните теми, както и тук, а в общи приказки. Тук "общи приказки" е "други". Не виждам проблем.

Не съм забелязал ,но ще погледна как е там 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adersa написа:

Не съм забелязал ,но ще погледна как е там 

Странно, там има потребители с по 40к мнения, които пишат основно в нея. Има също така и тема за войната в Украйна, също много силна. Така, че общите теми в хардуерните форуми не са запазена марка само на Калдата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

в хардуербг форума влизам  само да чета какво ново има в софт и хардуер средата , защото там всеки ден обменят информация но по на вътре в форума им не съм влизал да чета как е положението .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор

Е нали това говорим през цялото време. Да има за всеки по нещо, пък всеки сам да си избира какво да чете. Не е задължително и тук да се четат всички теми :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В калдата не намирам подобна тема за GDPR - въпроси не всеки е запознат затова ще пусна и тук такава тема , който иска да пише там за подобни въпроси .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е зле да се преосмислят Правилата на форума и в техническите раздели да се постегне режимът Не, че и аз не съм сгазвал лука там, но изпушвам и не се сдържам на тъпи или тотално неуместни за темата коментари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, цър-вул написа:

Не е зле да се преосмислят Правилата на форума и в техническите раздели да се постегне режимът Не, че и аз не съм сгазвал лука там, но изпушвам и не се сдържам на тъпи или тотално неуместни за темата коментари.

Аз такива ги докладвам, обикновено има резултат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

vbox7 цензуриран ли е?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...