Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

преди 13 минути, Гражданин написа:

И като в интернет е пълно със секс какво правим? Дай да угодим на бабите, които не знаят какво е интернет и на бгмамите, които не знаят как да го ползват, че щом са забранили сексуалното образование в училищата са едва ли не решили завинаги проблема.

То и по мое време имаше вестник Чук-чук, но ;ко те хванеха в училище следваше шамарената фабрика и това беше само овертюрата щото се обаждаха и на родителите.
Освен това секса няма общо безбройната бройка полове които искат да прокламират И в българските училища.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 12 минути, Bubbles написа:

То и по мое време имаше вестник Чук-чук, но ;ко те хванеха в училище скедваше амарената фабрика и това беше само овертюрата щото се обаждаха и у на родителите.
Освен това секса няма общо безбройната бройка полове които искат да прокламират И в българските училища.

Това не отговаря на въпроса ми как очакваш като спреш раздаването на хартиените материали в училищата това да има ефект докато интеренета продължава да си тече свободно? Погледждал ли си какво препоръчват на децата алгоритмите в тикток? Травестити и свръхсексуализация с някакви тик-ток танци, които дечицата си мислят, че са мода, а всъщност идеята е да се сексуализират, да им се виждат телата и т.н. и изобщо и на представа си нямат като какъв свободен материал за възрастни се разпространяват творенията им, които родителите си мислят, че са безобидни предизвикателства за танцуване и т.н.. Разпадът на обществото е започнал отдавна и на никой освен на бабите няма да им направи впечатление "великата победа на Корнелия Нинова" как вече няма да разпространяват диплянки в училищата как се слага презерватив и какво са гейове, лезбийки, сифилис, гонорея и СПИН. То е ясно, че елементарното мислене на някои ще докара повече гласове на определени партии, ако се отчете някаква дейност. Истински закон би бил регистрации в тикток и други социални мрежи от български ИП адреси само срещу лична карта на родител и удостоверение, че родителят е запознат с рисковете на приложението и навършени минумум 14 години на детето. Иначе след това си лаладжийствайте колкото си искате за някакви фантасмагорически полове никога не съществували и т.н. и ако искайте спирайте и брошурите за сексуално образование и т.н. дето смятате, че ще има мега гига положителния ефект...

преди 2 часа, Bubbles написа:

Е какво се чудиш, виж че целяата им коалиция не знаят от кой пол са.

Ей ся е момента българските даскали да излязат и да им кажат че няма да стане.

Какво да се чудя, нали кметът на София обича такива неща. Сега ще има още бинго с голи тра...

преди 38 минути, Гражданин написа:

Това не отговаря на въпроса ми как очакваш като спреш раздаването на хартиените материали в училищата това да има ефект докато интеренета продължава да си тече свободно? Погледждал ли си какво препоръчват на децата алгоритмите в тикток? Травестити и свръхсексуализация с някакви тик-ток танци, които дечицата си мислят, че са мода, а всъщност идеята е да се сексуализират, да им се виждат телата и т.н. и изобщо и на представа си нямат като какъв свободен материал за възрастни се разпространяват творенията им, които родителите си мислят, че са безобидни предизвикателства за танцуване и т.н.. Разпадът на обществото е започнал отдавна и на никой освен на бабите няма да им направи впечатление "великата победа на Корнелия Нинова" как вече няма да разпространяват диплянки в училищата как се слага презерватив и какво са гейове, лезбийки, сифилис, гонорея и СПИН. То е ясно, че елементарното мислене на някои ще докара повече гласове на определени партии, ако се отчете някаква дейност. Истински закон би бил регистрации в тикток и други социални мрежи от български ИП адреси само срещу лична карта на родител и удостоверение, че родителят е запознат с рисковете на приложението и навършени минумум 14 години на детето. Иначе след това си лаладжийствайте колкото си искате за някакви фантасмагорически полове никога не съществували и т.н. и ако искайте спирайте и брошурите за сексуално образование и т.н. дето смятате, че ще има мега гига положителния ефект...

Ами то и убийства има, дай да пуснем един такъв поредмет в училище М?

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ами то и убийства има, дай да пуснем един такъв поредмет в училище М?
Здра'ейте дечица, днес ще се учим как се убива правилно. Петър

Явно щом е в интернет няма проблем. Да направим училището максимално безопасно място на теория докато няма значение какво се случва в интернет. Гениално решение на всичко. 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Явно щом е в интернет няма проблем. Да направим училището максимално безопасно място на теория докато няма значение какво се случва в интернет. Гениално решение на всичко. 

За интернета си има родители, а това че повечето са безотговорни и некадърни е сериозен проблвем, но не означава, че трябва да завираме в училищата всичко което е в интернет, по телевзията или където и да е.

преди 3 минути, Bubbles написа:

За интернета си има родители, а това че повечето са безотговорни и некадърни е сериозен проблвем, но не означава, че трябва да завираме в училищата всичко което е в интернет, по телевзията или където и да е.

Така е, но забраната на книжки за сексуално образование не значи че имаш решение на проблема. Такава "победа" само трупа активи на партиите пред пенсионерския електорат, който не знае какво е интернет.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Така е, но забраната на книжки за сексуално образование не значи че имаш решение на проблема. Такава "победа" само трупа активи на партиите пред пенсионерския електорат, който не знае какво е интернет.

Ами затова вместо да завират книжки в училищата, управниците да приемат закони които да гарантират че родителите ще си гледат задълженията а системата вместо да се занимава с глупости ще работи така че да спомага децата да се развиват, образоват и живеят като хора, а не като умствено изостанали.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ами затова вместо да завират книжки в училищата, управниците да приемат закони които да гарантират че родителите ще си гледат задълженията а системата вместо да се занимава с глупости ще работи така че да спомага децата да се развиват, образоват и живеят като хора, а не като умствено изостанали.

Ами аз това казах. Писмено съгласие, че родителят е съгласен детето му да участва в социалните мрежи. Родителят да декларира, че е запознал детето си с нравствени и морални концепции достатъчно добре, че то да разбира съществото на действията си в социалните мрежи и интеракцията му със света там. Може би дори трябва да има училище за родители и квалификация, която да позволява на хората да придобият лиценз за родители. За съжаление това се води евгеника и разбира се ще противоречи на целия съвременен свят, който за съжаление след 20 век реши, че хората трябва да се считат за равни на всяка цена. Обществото ще трябва първо да се разпадне през следващите няколко десетилетия или века, за да се случи промяна на това.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ами аз това казах. Писмено съгласие, че родителят е съгласен детето му да участва в социалните мрежи. Родителят да декларира, че е запознал детето си с нравствени и морални концепции достатъчно добре, че то да разбира съществото на действията си в социалните мрежи и интеракцията му със света там. Може би дори трябва да има училище за родители и квалификация, която да позволява на хората да придобият лиценз за родители. За съжаление това се води евгеника и разбира се ще противоречи на целия съвременен свят, който за съжаление след 20 век реши, че хората трябва да се считат за равни на всяка цена. Обществото ще трябва първо да се разпадне през следващите няколко десетилетия или века, за да се случи промяна на това.

Не просто училище за родители, аз мисля че в наши дни трябва да има документ който да дав правото на хора да имат деца и той да се издава само след като суъщите са доказали че стават за тая работа посредством премиант курс и практика и психо тест.
Повярвай ми идея нямаш какви олигофрени имат деца, страшно е.

току-що, АСПЕКТ написа:

145377103_3900055403347867_5159957450018

Туй да не е на Ферди мравката брат му?

току-що, Bubbles написа:

Не просто училище за родители, аз мисля че в наши дни трябва да има документ който да дав правото на хора да имат деца и той да се издава само след като суъщите са доказали че стават за тая работа посредством премиант курс и практика и психо тест.

Разбирам те и както казах, това да позлволяваш на някого да има или да няма деца се води евегеника и никой няма да позволи на такава идея дори и един опит да попие в главите на хората. Обществото първо ще трябва да премине през ада.

Туй да не е на Ферди мравката брат му?

преди 5 минути, Bubbles написа:

аз мисля че в наши дни трябва да има документ който да дав правото на хора да имат деца

Това няма как да стане.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Ибаси тамъм вечерах, ся ша 'зема да повърнЪ. Тия нема ли кой да ги прати в некоя мека стая?

преди 9 минути, Гражданин написа:

Разбирам те и както казах, това да позлволяваш на някого да има или да няма деца се води евегеника и никой няма да позволи на такава идея дори и един опит да попие в главите на хората. Обществото първо ще трябва да премине през ада.

Ясно е това, но явно е по-добре да се мине през ада отколкото тая простотия да продължава.
Няма как родителите да са пълни безхаберници, алкохолици, наркомани, да не работят, д ане умеят абсолютно нищо, в същото време нас да ни карат да се държим с децата като с бавно развиващи се, и да искамер от тях да станат хора.

Ибаси тамъм вечерах, ся ша 'зема да повърнЪ. Тия нема ли кой да ги прати в некоя мека стая?

Тогава не гледай ге.й кралица конкурс.

преди 10 минути, bioid написа:

Това няма как да стане.

Естествено че няма как да стане, въпроса е, че трябва все пак да се вземат някакви мерки, иначе след няколко десетилетия ще е страшно.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Естествено че няма как да стане, въпроса е, че трябва все пак да се вземат някакви мерки, иначе след няколко десетилетия ще е страшно.

Тогава няма да сме живи... :)

току-що, АСПЕКТ написа:

Тогава не гледай ге.й кралица конкурс.

Ама знам че има ве, нал' ги дават в новинитИ, деа и сбръканяците.

току-що, bioid написа:

Тогава няма да сме живи... :)

А това само @dioib  го знае.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Ама знам че има ве, нал' ги дават в новинитИ, деа и сбръканяците.

Ето малко.

Подбрах по-малко лошото за теб. Все пак си вечерял.

😁

articles__38b3fe6e472cdd2b3b27fda0541eac

преди 24 минути, Гражданин написа:

А, е позволено и задължително децата да изучават за леля Гошо.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ето малко.

Подбрах по-малко лошото за теб. Все пак си вечерял.

😁

Баце ти си по безмилостен и от Хитлер. 🤣

преди 9 часа, Bubbles написа:

Конкретизирай кои са ония? Шефа изрично е заповядал да не се бъркаме в неговите работи, но мога да споделя вероятността колко от ония ще са живи. 

До момента много млади изпратих. Дори вчера имаше на село погребение. (Пак на млад човек -> В смисъл под 50). 

...

Добро утро! :newspaper:

преди 11 часа, Гражданин написа:

Няма как да има разследване срещу депутати с имунитет. Освен това няма налице престъпление, защото цените може да не са пазарни, но който и да му ги е продал не е длъжен да продава на печалба. Поради тази причина нямаше и съдебно преследване за онези тераси и мега корупционния скандал преди 3-4 години с ония просторни жилища на Артекс и терасите, в който бяха замесени шкембе войвода и куп други високопоставени лица, един от които даже го пратиха като консул в Барселона, за да го позабрави народа. Явно всички са много късопаметни.

Не е ли нелегално да се продават имоти, ако цената не съответстват на някакъв законов минимум?

Ако няма извършено престъпление, защо пропагандистите на Сорос представят нещата така, че все едно има извършено престъпление?

преди 10 часа, Bubbles написа:

Единствената мярка е да правим децата на децата си. НО, хм .... тук се натъкваме на морален принцип. 

Отделно

преди 10 часа, Bubbles написа:

аз мисля че в наши дни трябва да има документ който да дав правото на хора да имат деца и той да се издава само след като суъщите са доказали че стават за тая работа посредством премиант курс и практика и психо тест.

права не се дават!!! => Има клише: На сила може да отнемеш, но не и да дадеш.

Хм, изпитвам затруднения да анализирам страховете ти, т.е. опасенията ти.  Може би това е, защото на прекият ми шеф промисъла е изцяло насочена към Любовта, а тя от своя страна не позволява да чувствам страх. Да, имам уплах понякога, но с молитва и вяра го преодолявам, т.е. имало е случаи когато съм се шашвам, но никога не съм се паникьосвал. = Къде, след малко време се освестявам , или някой ми е помагал. 

Затова ще те помоля да уточниш въпросния страх, който те спохожда когато мислиш за бъдещето, за да видим до колко то зависи от теб и да ти споделя какво може да направиш, за да превърнеш въпросното страшно нещо в своя полза. = Най-лесния начин е да обръщаш внимание на любимите си неща или човеци, а за страховете и т.н. го оставиш подвластно на моя шеф, но .... трябва да имаш вяра в него. ;) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.