Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

на 1.05.2024 г. в 20:15, В. Велев написа:

screenshot-74.png

Миячката в кухнята разправяше... На млади години Лисичи муцунки, а сега печен червен пипер!

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

tucfy5u.png

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

Вижте тоя пропаднал боклук как се е изгаврила със българскаото знаме!!!!!!!

Цитат

Чета драми из threads. Мила Роберт излязла на сцената на прайда с рокля в цветовете на българското знаме, която съблича и хвърля на земята и остава с рокля в цветовете на дъгата. Публикувала е на стори съобщения, които и пращат (заплахи и обиди ) и казва, че не искала да оскверни знамето, а да хвърли светлина върху проблема с омразата (???). Малко е предобрила с провокацията ми се струва

преди 3 минути, Anneliese написа:

Вижте тоя пропаднал боклук как се е изгаврила със българскаото знаме!!!!!!!

Не го ли изгледа? Или просто си препечатваш, за да вкараш "драма" в този форум?

• Автор
преди 8 минути, parmobil написа:

Не го ли изгледа? Или просто си препечатваш, за да вкараш "драма" в този форум?

Не живея в София и по - добре. По такива събития "прайдове" не ходя, защото аз не съм животно, а човек. Живях в София по времето, когато беше незастроена, имаше чист въздух и детски площадки. 2000 - 2004 г.

И вярвам на хората, не една, дето не е с всичкия си. Психически увредените хора ги избягвам. Мястото им е в психиатрията. Това важи за всички, които губят денонощия от живота си, за да се чудят от кой пол са.

А гаврите с националното знаме са непростими!

Това, което направи преди десетилетия Камелия, не беше гавра, а просто една красива рокля във формата на лента в подкрепа на медиците ни в Либия.

Това лято мисля да си потърся при екскурзията тениска и шапка с българското знаме.Иначе имам тениска и дълъг клин с българските шевици. Подкрепям българското,  винаги когато мога.

Вижте я боклука!:angry::angry22::vomit::hit::beat:

https://www.facebook.com/watch/?v=1183962899397730&rdid=6OmDCN1s1dZTqNuP

448833679_452308994234880_32145584143664

• Автор

Дано да съдят тая боклучка, изгаврила се със знамето ни.:help::help::help:

на 24.06.2024 г. в 5:18, Sliderum2 написа:

Ти там ли беше. Участничка?

Ауу, какъв сарказъм. Сън загубих.

Създал съм поколение. Ти ще споделиш ли? За Анка картечарка няма да питам.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Каква е тая, какво е станало?

Ането се възмущава твърде пресилено, че Мила Роберт свали тясна рокля с цветовете на българското знаме, за да остане по трико с цветовете на LGBTьцжюЪ.

преди 5 минути, parmobil написа:

Ането се възмущава твърде пресилено, че Мила Роберт свали тясна рокля с цветовете на българското знаме, за да остане по трико с цветовете на LGBTьцжюЪ.

Мила ли е драга ли е, не съм я чувал, но когато става дума за национален флаг има някои неща с които трябва да се съобразяваш. В този смисъл зависи какво точно е направила тази...
...певачка.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Мила ли е драга ли е, не съм я чувал, но когато става дума за национален флаг има някои неща с които трябва да се съобразяваш. В този смисъл зависи какво точно е направила тази...
...певачка.

Нищо ужасно. Просто трябва да има драма и индийски сериали.

Само си представих наш'те съседи сърбите или турците какъв вой щяха да нададат за подобно поругаване и опорочаване на националния им флаг, но това са народи с национално самосъзнание и гордост. На Бай Ганьо му дай да плюе я на знамето, я на Левски, я на всичко родно!
Не сме народ, а мърша! Закривай!

преди 8 минути, Flashback написа:

Само си представих наш'те съседи сърбите или турците какъв вой щяха да нададат за подобно поругаване и опорочаване на националния им флаг, но това са народи с национално самосъзнание и гордост. На Бай Ганьо му дай да плюе я на знамето, я на Левски, я на всичко родно!
Не сме народ, а мърша! Закривай!

А при теб, швеЦите как щяха да реагират?

преди 13 минути, parmobil написа:

А при теб, швеЦите как щяха да реагират?

От живота ми в Швеция мога да кажа, че шведите много си тачат националния флаг.

Аз живея на пет спирки с метрото от центъра на Стокхолм. В моя квартал живеят около 70 000 души, като половината жилищен фонд са къщи, другата половина блокове. В самия квартала има обособен център с хипермаркет, библиотека, църква, аптека, няколко ресторанта. Шведското знаме се вее постоянно над църквата, библиотеката и хипермаркета.

Отделно в двора на почти всяка къща има 3-4 метров пилон пак с шведското знаме. Само с десет минутна разходка из квартала ще видиш да се развяват поне 15 шведски знамена. И така е в цяла Швеция, само наш Бай Ганьо го е срам от националните му символи. 

преди 2 минути, Flashback написа:

От живота ми в Швеция мога да кажа, че шведите много си тачат националния флаг.

Аз живея на пет спирки с метрото от центъра на Стокхолм. В моя квартал живеят около 70 000 души, като половината жилищен фонд са къщи, другата половина блокове. В самия квартала има обособен център с хипермаркет, библиотека, църква, аптека, няколко ресторанта. Шведското знаме се вее над църквата, библиотеката и хипермаркета.

Отделно в двора на почти всяка къща има малък пилон пак с шведското знаме. Само с десет минутна разходка из квартала ще видиш да се развяват поне 15 шведски знамена. И така е в цяла Швеция, само наш Бай Ганьо го е срам от националните му символи. 

????

Не за битието, а друго питах

току-що, parmobil написа:

????

Не за битието, а друго питах

???

Вие умнокрасивите не оревахте ли орталъка за пилона и знамето на Рожен?!

Е, в Швеция във всяка къща има такива пилони, това отделно от знамената, които се веят от всяка библиотека, църква или друга обществена сграда.  

преди 3 минути, Flashback написа:

???

Е, в Швеция във всяка къща има такива пилони, това отделно от знамената, които се веят от всяка библиотека, църква или друга обществена сграда.  

Отново? Опять? Again?

Не те питах кой си държи знаме в къщата!!!

преди 20 минути, Flashback написа:

???

Май въпроса е как биха реагирали шведите ако някоя певачка направи като тая Милата?

Тука повечето французи биха го приели на лют скандал, въпреки, че има и немалко които биха били на другия полюс.

Има ли все пак някакво видео или нещо та да се види за какво иде реч все пак?

преди 3 минути, parmobil написа:

Не те питах кой си държи знаме в къщата!!!

Това е пряко свързано с факта, че шведите държат на националните си символи, гордеят с тях, кичат ги навсякъде и не се гаврят с тях като наш Бай Ганьо, дето орева света за един пилон на Рожен. 

Сега се сетих и за шведските абитуриенти - денят, в който ги изпращат от училището всички младежи са увити във флагове. Разбира се, абитуриентите с родители от други националности се кичат с техните си знамена, за да отдадат почит на родината на родителите си, а шведските младежи - с шведското знаме.

987b9795-7827-4c61-810d-7c71f2a36d73.jpe

6eaef0bf-ad0a-5f68-bb5c-8e6b81d3eb45.jpe

e-39983846-1685714946000

Student%2023%20hattar.jpg

Student%2023%20scen.jpg

studenten_190607_4.webp

преди 2 минути, Flashback написа:

Това е пряко свързано с факта, че шведите държат на националните си символи, гордеят с тях, кичат ги навсякъде и не се гаврят с тях като наш Бай Ганьо, дето орева света за един пилон на Рожен. 

Сега се сетих и за шведските абитуриенти - денят, в който ги изпращат от училището всички младежи са увити във флагове. Разбира се, абитуриентите с родители от други националности се кичат с техните си знамена, за да отдадат почит на родината на родителите си, а шведските младежи - с шведското знаме.

987b9795-7827-4c61-810d-7c71f2a36d73.jpe

6eaef0bf-ad0a-5f68-bb5c-8e6b81d3eb45.jpe

e-39983846-1685714946000

Student%2023%20hattar.jpg

Student%2023%20scen.jpg

studenten_190607_4.webp

Доообре, преструвай се, че не разбираш какво те попитах.

преди 4 минути, parmobil написа:

Доообре, преструвай се, че не разбираш какво те попитах.

Няма какво да се преструвам, за подобна гавра с националното шведско знаме нито съм чувал, нито съм виждал за повече от 15 години живот в Швеция. А, сега се сетих, че имаше демонстративно изгаряне на шведското знаме от новите шведи, за което си понесоха наказателна отговорност. 

Бай Ганьо си е Бай Ганьо, недостижим в простотията си!

току-що, Flashback написа:

Няма какво да се преструвам, за подобна гавра с националното шведско знаме нито съм чувал, нито съм виждал за повече от 15 години живот в Швеция.

Бай Ганьо си е Бай Ганьо, недостижим в простотията си!

Доообре. Преструвай се, че не разбираш какво те попитах.

преди 22 минути, parmobil написа:

Доообре. Преструвай се, че не разбираш какво те попитах.

Пак проектираш! Ти се преструваш и успокояваш, че поругаването и опорочаване на националния ни флаг е всичко друго, но не и Бай Ганьовщина. Наистина не съм срещал по-жалък народ от нашия, който толкова да се срамува от националните си символи. Пак ще цитирам Славейков: "Не народ, а мърша!" 

Пак да повторя - шведите са в другата крайност. 

Ето как шведското кралско семейство всяка година празнува националния празник на Швеция - цял ден ангажименти в традиционни носии. 

Народните носии в България също са обект на подигравки и срам. 

BB1nMMDK.img?w=768&h=373&m=6&x=297&y=85&

WEBB_20190606_KFAM_Skansen_foto_Henrik_MWEBB_220606_Nationaldagen_kortege_Norrbr06-skansenfirande1.jpg&width=1024

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.