Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

преди 2 минути, Гoст написа:

И какво от това, празник като празник? Хората в крайна сметка не са тесногръди, защитават свободата и правото на избора. А ти седиш в тяхното гето и се оплакваш, че са прекалено много джендърите и как децата ти ги карали насила от градината на джендър парада. Защо седиш в Швеция тогава като е толкова зле положението? Май май послъгваш доста, а?

Не е празник. Задължен си. Иначе ще те съсипят. Едно време можеше ли да не участваш на манифестацията? Или да не носиш синя връзка или да кажеш, абе какво ми слагаш тоя портрет на тоя Димитров. Георги Димитров. Я го махай. Ще кажеш, ама...

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, върви и виж щом не вярваш.

Да бе! Аз слизам от влака на Hauptbahnhof

и не вярвам. Свири Берковска духова музика. Там на перона.

Кметът на Берлин, не кметът на някакви квартали, кметът на Берлин бил омесил питка. И ме посреща на чист български език.  

Аз направо не знам какво става. После ме качи на лимузината и ме стовари в някакво училище и там какво посрещане ми направиха. Хора, българския химн. Децата пеят български песни. Топло посрещане и те така вече години наред. Където и да отида любов от немците. Институции, магазини, навсякъде само да кажа България и вече ме носят на ръце.

С глас се смея.
За съжаление в млата рОдина всички ганьовци си мислят че тука валят пачки от небето и некой размита за тех, ама пусто немали пари за билет.

преди 14 минути, Гoст написа:

И какво от това, празник като празник? Хората в крайна сметка не са тесногръди, защитават свободата и правото на избора. А ти седиш в тяхното гето и се оплакваш, че са прекалено много джендърите и как децата ти ги карали насила от градината на джендър парада. Защо седиш в Швеция тогава като е толкова зле положението? Май май послъгваш доста, а?

То и ти се оплакваш, че софийският прайд не е тачен и популярен, ама не си тръгнал да се изселваш от махалата. 

Ела да живееш в Стокхолм, всяка година ще имаш петдневен парад с всякакви фрийкове и извращения, па белким най-накрая намериш душевен мир. ;)

Но за социал няма да се вредиш, ще трябва да работиш!

Загрижена съм за психическото състояние на Бай Ганя-ендокринолога, който категорично и безусловно определи пола на украинската скачачка, подобрила рекорда на Ст. Костадинова, като мъжки, а сега ще трябва да определя пола на украинеца, който спечели категорично ЗЛАТЕН медал по борба, състезаващ се за България.

преди 1 час, БаалБек написа:

Загрижена съм за психическото състояние на Бай Ганя-ендокринолога, който категорично и безусловно определи пола на украинската скачачка, подобрила рекорда на Ст. Костадинова, като мъжки, а сега ще трябва да определя пола на украинеца, който спечели категорично ЗЛАТЕН медал по борба, състезаващ се за България.

Тия неща не са ли за темата с тежките диагнози?
Тук говорим за обратни и ефекта от това че си завират извратенията в училищата и живота на децата.

• Автор

Такааааааааааааа, сега държавата да се намеси и да го арестува този:

Цитат

Зам.директор в столично у-ще беше на гей парада тази година и даже се изказа по тв.Дали нямаше негови ученици там и дали всички са с различна сексуална ориентация?Такива нагласени участия са си абсолютно вмешателство в личното пространство на подрастващите.

Става все по - интересно:

Цитат

В професионалната гилдия на учителите от известно време се обсъжда агресивната пропаганда по  тази тема. Пробват чрез материали,  лекции и винаги пред директора са представени под друга форма-например "Против насилието ".Когато влязат в час,
обаче между другото темата придобива друго значение. Децата са много любопитни и нямат съответния праг и филтър за отсяване на информацията,  което е наистина опасно,  особено в очите им щом учител представя гост,  помагало,  брошура,  филм това е правилно.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Такааааааааааааа, сега държавата да се намеси и да го арестува този:

Пише ли на кое даскало е зам директор или поне името му, щото се сещам за един  той е от доста реномирано софийско училище.

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Пише ли на кое даскало е зам директор или поне името му, щото се сещам за един  той е от доста реномирано софийско училище.

Не, не пише. Но трябва да бъде арестуван. Не се знае и дали не е скрит педофил.

Цитат
То няма филм, предаване .... в което да не се показват хомосексуални двойки или да не се засяга темата по един или друг начин. Толкова напън нещо, което е извън нормата да се впише в нея и да не бъде изключение, под предтекст борба за права, сякаш някой е отнел правата на тези хора - нито са преследвани, нито им е забранено да живеят, както сметнат за добре, не им е отнето правото да работят, да учат да се развиват ... .
Както е тръгнало скоро хетеросексуалните ще бъдат изключение от "новото нормално".

Само не трябва да им сее позволява да работят с деца. Да нямат право лесбийките да работят като гинеколожки и акушерки. Хомосексуалистите изобщо да нямат право да работят като педиатри и в детските болници, в детските ясли, градини и училища, гимназии, читалища и библиотеки, концертни и спортни зали, в кина и театри. Нито да са водещи на детски и младежки предавания. Да нямат право да са собственици на сладкарници.

Цитат

Законът забранява агитацията децата да си сменят пола.
Законът е важен, да.
Вие като искате вашите деца да си сменят пола, действайте си

:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Много се вживявате.
В Унгария, Словакия и Полша също има такъв закон.

Цитат
Доколкото четох, става въпрос за пропаганда, обучения по темите за стоте пола и секса между тях.
Не съм чула и видяла някой в България да са го вкарали в затвора, заради това, че някъде пише, че прави секс с човек от неговия пол, или че си е правил операция за смяна на пола.
В закона не пише, че се забранява секса между хората, независимо като какви се определят и от какъв пол са.
Много се вряка.
А и ако тия ЛГБТИ проекти и НПО-та не врякаха толкова много и не напират да ни се навират в очите, нямаше и да има такива закони, като този, който коментираме сега.
Модерно е да се правиш на различен, ама айде по-спокойно.
И много се ядосвам, че тази тема се съпоставя с децата със специални образователни потребности и нужди. Два различни свята и е тъпо, и грозно да се сравняват нещата.

Шаренките, друго освен да врякат, не знаят.:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Тоест, да разбираме, че само децата със специални образователни нужди имат нужда от закрила и разбиране, а другите се повеляват на законите на джунглата и е много важно от малки да са тормозени, заради предпочитанията си, или просто външния си вид, защото то в тая възраст това е да си 'гей', за да се учат на оцеляване?

Правилно е разбрала мега толерантната. Аз съм "ЗА"  да се дават пари за децата с увреждания и да получават помощ и закрила от държавата, понеже те са психически здрави и уравновесени деца, също така са много повече жертви на тормоз и подигравка от здравите им шаренки лигави връстници. Тези деца няма да предадат държавата, нито ще са склонни на държавна измяна или вреда на народа.:yanim::yanim::yanim:

Сега остава тази да си събере багажчето и да иде в Швеция.

Цитат

Как имагинерно като си е напълно реално постоянното натрапване по всевъзможни начини на темата за различна сексуална ориентация, та няма как да остане неинформиран човек по въпроса.
Сякаш всички трябва да знаят вълненията и мислите на някой с брада и мустаци облечен в кринолин.

Само дето не сме длъжни. Децата не са длъжни да знаят какво им е в главите на сбърканите шаренки.:yanim::yanim::yanim:

Цитат
Забранена е агитацията, която се провежда от учители и медицински персонал в училищата - мисля, че много ясно се вижда разликата между двете неща. В крайна сметка работата на учителите е да преподават уроците, а на медицинския персонал - да се грижи за здравето на децата. Проповеди и агитации на тема ЛГБТ не е тяхна работа. Информация по тези теми, всеки може да намери навсякъде - не е нужно да я получават в училище.

• Автор
Цитат

Хайде да оставим уроците за секса, лесбийките, гейовете, транссексуалните и останалите на родителите и живота.
Закона не пречи на никого. Понеже видях, че има коментари как нямало такива пропаганди и напъни за прокарването им в училищата, защо тогава се възпалиха определени групи и представители на НПО-та срещу него?
Пропагандата за Путин и Орбан бе ясно, че ще влезе в употреба, ама няма смисъл.
Във Великобритания сега ще променят техния закон за образованието, защото разбират, че са изпуснали юздите на т. нар. "сексуално образование".
Според мен темите религия, секс и подобни са за в семейството. Да се правят уроци за родителите и то по желание. Обявяваш тема и каниш - родителя ще си реши дали да отиде и да се ограмотява и после да предаде на детето си това, което е научил. Родителя трябва да решава, а не някой да го налага в учебната програма. Никой няма право да го прави това. Децата си имат родители! Те трябва да решават! А и по-добър от живота точно по тези теми няма!

Добре казано.:yanim::yanim::yanim:

Отговарям - защото се спира достъпът на всякакви откачени до децата и възможността да ги объркат психически, да им внушат сума ти глупости. Драг кралиците няма да може да ходят по детските градини и да четат пренаписани на ЛГБТИ+ детски приказки. Ще си останат само със шоуто си по клубчетата с малката публика. Това ги депресира и озлобява. Педофилите няма да могат да си намерят лесни жертви за забавления. Тук алчни и дребни докторчета няма да може да отворят клиники за смяна на пола на децата. Психолозите и психиатрите няма да имат повече пациенти. Учители педофили няма да може да се отпускат пред децата.

Затова е целият вой.

Цитат

Аз пък подкрепям закона, защото подобно образование трябва да бъде строго контролирано от МОН, а не да ми идват активисти с брошурки за видове лесбийски секс, финансирани от НПО-та с милиони, милиарди. Това е развращаване на децата и педофилия. С момчета съм и нямам желание на 6-10-12 години да ги развращават по неконтролиран начин подозрителни хора, финансирани от неизвестно кой, с неясни цели.
Срещу насилие в училищата трябва да се говори, но срещу ВСЯКАКВО насилие, и това трябва да се прави от учители. Външни лица не трябва да имат достъп до децата, точно защото не се знае какви са и какъв им е интересът.
Ако е толкова важно да бъдат информирани децата за видове сексуална ориентация и тн, в 9-10ти клас да сложат по академичен начин подходящо инфо в учебник и това е. но брошурки, филмчета с перверзии на гърба на децата--абсолютно забранено. 

Между другото, подобни материали за 10-12 годишни деца се явяват СЕКСУАЛНО НАСИЛИЕ над деца, тоест педофилия!
Да се забрани достъп на каквито и да е НПО-та до училищата, това е много важно. Също така се радвам, че този закон ограничава и религиозното проповядване в училищата. Вярваща съм, но не искам да има рискове за децата ми от всякакви секти и прочее. Училището е място за образование, не е сцена  за заработване на кинти от професионални активисти.

Иначе аз съм "ЗА" да има религиозно образование в училищата.Източноправославно християнство.:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Ами след като за теб това, което съм написала, е език на омразата, значи за теб всичко, което не е директна ПРОПАГАНДА на ЛГБТК е език на омразата. Е няма да стане, защото мнозинството сме против. За мен насилие е обиди и физическа агресия, критики и неодобрение не са насилие. Толерантност не значи харесване, нито нормализиране. Толерантност значи точно това- да живеем заедно без физическа или вербална агресия всякакви хора под слънцето. Не съм съгласна професионални активисти ЗА МИЛИОНИ да развращават децата ми с картинни брошурки без контрола на МОН, без мой контрол, нанасяйки им вреда. И докато мога и имам глас, ще гласувам против такова нещо. Няма да пзоволя агресия от страна на НПО спрямо моите деца, нито сексуално насилие срещу тях. Даже ми е интересно тези с брошурките дали могат да бъдат осъдени за сексуално насилие.

Ето пример за брошурки с хомосексуален секс раздавани на 14-15 годишни деца пред гимназиите https://fakti.bg/bulgaria/364037-skandalni-broshuri-sas-snimki-n … avat-v-uchilishta 2019та година още. Е, не, мерси, браво на закона.

Цитат

Нима законът забранява на някого да избира с кого да спи? Законът забранява ПРОПАГАНДАТА на алтернативни сексуални ориентации и на агитация за смяна на пола. Аз съм против тези дискусии да са в училище и да се извършват от НПО, защото го приемам за сексуално насилие и развращаване на децата от хора, които си изкарват парите с това. Хобита имам много, не се притеснявайте, но освен тях имам отговорност и към децата си и няма как да ги оставя в ръчичките на вредители. Училището трябва да гарантира защитата на всички деца от всякакъв вид насилие. Това включва и насилието от страна на НПО към децата. 

Цитат

Че кой го интересува с кого спи или живее Пешо или Гошо? Както всички знаем и Васил Найденов, и Любо Киров, и много други, живеят със своите партньори от същия пол с години - някой да им е казал нещо? Да са спрели да пълнят зали и заведения по своите участия? Не! Но не съм ги видяла да поведат прайда с развети знамена, да стачкуват пред НС или да обикалят и да пропагандират хомосексуалността. Живеят си живота хората, творят и радват феновете си. Толкова ли е трудно всеки да живее според собствените си разбирания и предпочитания, без да ги навира в очите на околните?

Въпросните не ги харесвам, бях шокирана, като научих какви са, добре поне, че не се правеха на циркови понита като Азис. За деца дума не обелват и правилно.

Вече всички знаят, че Майкъл Джексън е бил педофил. Талантът му няма значение пред това какви ги е вършил с децата. Сбъркан, болен човек.

Цитат

Недейте да изкривявате нещата. Това да се развращават и насилват 10-12 годишни деца от НПО не е по-малко страшно от всякакво друго насилие и е нормално едно общество да е ангажирано с това  да пази децата. За теб може да е ок невръстни деца да четат неконтролирани от никого сексуални материали, разпространявани от добре финансирани насилници, за мен не е и никак не съм съгласна това да става в училище или при лекаря им.
Никак не съм старомодна, за възрастните хора нека няма табута, който каквото го влече (при  дадено съгласие), но децата да не ги намесваме. Твойта свобода свършва там, където започваш да нарушават моята. Аз на никого не преча, но не съм съгласна спрямо моите деца да се извършва насилие и пропаганда. Моите деца също не съм съгласна да оказват насилие спрямо някого и ще съм съкрушена ако се случи, ще търся грешката в себе си, във възпитанието им. Учим ги да са емпатични, да са добри хора. Мисля, че това е достатъчно и не е нужно да ги учим на всички хомосексуални начини за правене на секс, за да бъдат добри и пълноценни хора.

яп, ето тук може да видиш за брошура, разпространявана в училища.
в брошурата има описания на сексуално разпространявани болести, което е приемливо, но после има и описания за различни сексуални актове "за напреднали"-- фистинг и по-драстични. Е, сори, но това ако не е развращаване, не знам какво е.

https://www.bgonair.bg/a/36-sutreshen-blok/100455-lyubov-bez-pos … ualno-obrazovanie

Ми съгласна съм от сутрин до вечер да им изнасят лекции против насилието. Съгласна съм насилниците да бъдат наказвани, изключвани, водени на психолози и тн. Не съм съгласна да бъдат децата развращавани от насилници и извратеняцо, за да не станели те насилници.

Има и ЛГБТЧ насилници, така, че познаването на сексуални актове не означава автоматично, че човекът не е насилник. Вижте един Кевин Спейси, малко ли имена излезнаха напоследък. Насилието няма ориентация, така че нека учим децата да не са насилници, но не е нужно да пропагандираме ЛГБТЧ и графични описания на сексуални актове, това няма място в училище. Все пак аз пращам децата си да учат математика, литература и история, а не за фистинг, анален секс и тн.

Затова се пращат децата на училище. За да имат знания за света, да придобиват знания и умения. Сексът не спада към тях. Шаренките нямат право да претендират за място в училищата.

Не ме интересува какво е било в древни Гърция и Рим. Тези древни общества ги няма вече, те са западнали, именно поради разврат. Светът го има, хората ги има, 7 милиарда сме, благодарение на християнството!

Редактирано от Anneliese (преглед на промените)

• Автор
Цитат

Защо трябва да идват платени активисти?
Не съм съгласна с НПО, за мен те  нямат място в държавните училища. Родителят и държавата трябва да имат контрол над отглеждането и възпитанието на децата не може това да бъде оставяно в ръцете на неясни организации.

Но не е нормално да каже учителят "оо супер е яко да си лесбийка, можеш да правиш секс по този този и онзи начин, а ако си гей правите така и онака ...за НАПРЕДНАЛИ" и нито е нормално чичковци и лелички да идват да раздават брошури с подобно съдържание. Против съм и хетеросексуални брошури с подобно съдържание да бъдат раздавани, пак ми е ранна сексуализация на деца. А за транс, там пък вече е най-страшно.

Цитат

Неясните НПО организации не зная кой родител би подкрепил да мътят главата на учениците и ако досега се е случвало, това определено не е редно. Но все си мисля, че пращаме децата на училище при учители и директор, които имат мозък в главата с и могат да различат полезна и вредна информация, иначе ако не правят разлика, мястото им не е при учениците в училище определено.

:yanim::yanim::yanim: Затова и сега трябва да се провери какви хора работят в системата на образованието ни. И тъй като хомотата искат да има свят по техен образ и подобие - вън от образователната система! Щом са умни, ще се преквалифицират и ще си намерят друга работа, но при децата нямат място!

Цитат

ама тези брошури от новините са раздавани В УЧИЛИЩЕ,  а не пред училище. Информирането НЕ Е ПРОПАГАНДА. Не знам какво съм си измислила аз, при положение, че коментирам информация от новините.

И отново да повторя, толерантност и търпимост трябва да имаме И към неща, хора, поведение, което не харесваме, стига то да е законно. Тоест, аз не съм длъжна да харесвам хомосексуалността, децата ми не са длъжни да смятат, че да си транс е мега куул, могат да смятат, че да си транс е много зле, така както и да слушаш чалга е много зле за някои, но да остават  хората да правят, слушат, действат както намерят за добре, стига да не нарушават нечии права.
Аз не харесвам и пушачи, не харесвам и пафкащи, шофьорите на стари автомобили и тн. Никой не е длъжен да харесва ЛГБТ, да ги приема за "нормални", но е длъжен да не дискриминира, да се държи с уважение и толкова. Това за мен е в съответствие с българското законодателство, собствения ми морал и тн. Толерантност, законосъобразно поведение -- задължително, но харесването хич не е и задължително. Това важи за всичко, не само ЛГБТЧ.

Точно, обществото не е длъжно на шаренките.:yanim::yanim::yanim:

Цитат
В училище е добре да се говори за сексуалното здраве, като цяло - за болестите предавани по полов път, за начините за предпазване от тези бобести, за нуждата от редовни профилактични прегледи и т.н. Добре е за подобни лекции да се канят лекари, които да обясняват нещата възможно най-подробно и ясно на децата, и да отговарят на всички въпроси, които биха възниклани, по време на тези лекции. Дори и след това, ако някое дете има въпроси, но го е срам да ги зададе пред целия клас. И това трябва да се прави в гимназиалния етап, когато децата влизат в период на полово узряване и проява на сексуален интерес. Като гледам брошурата и това подробно обяснение на видовете сексуални практики между две жени - ами извинявам се, но точно това няма никакво място в училищата. Още по-малко пък представено с брошура.

:yanim::yanim::yanim: Правилно, приветствам да се говори за болестите, предавани по полов път, но не и за хомо сексът. Последното децата не са длъжни да го знаят!

Когато бях в гимназията, една година дойдоха от организацията "Гедеон", сигурно сте я чували. Бях в 10 клас, на 18 години. Беше интересно. Събраха ни гимназистите от 9 до 12 клас в общата стая на четвърто общежитие (едното женско, аз бях в трето, но в нашата обща стая нямаше толкова много мебели и места за сядане). Говориха ни точно за болестите, предавани по полов път, за безопасния секс и рисковете ат нежелана ранна бременност и аборт. Раздадоха ни обикновени информационни брошури за болестите, предавани по полов път, цяла една малка книжка - брошурка с въпроси и отговори за СПИН, а момичетата получихме и менструални календари. Презервативи не са ни раздавали. Имаше много въпроси и отговори. Аз, понеже не съм на ти с математиката, та сестра ми си взе календарчето за нея.

Такива неща, и то само в гимназиите - подкрепям. Драг простотиите в детската градина - не!

Цитат
това е едната брошура, а в "моята" пък се обясняват подробно практиките на секс между мъже, разпространявана в Ямбол математически и езикови гимназии. Включва описание на лубриканти, фистинг, римминг и други практики. Точно това трябва да бъде криминализирано наравно с педофилията, защото това Е сексуално насилие над деца! Добре, че го приеха този закон, но се реве на умряло, защото тъмни души с това се препитават.

Интересно в кои други градове са шетали тия. После се чудим на "скандалния" филм "Диада" който излезе миналата есен. Кой знае на какво ги учат децата в Ямбол................

Цитат

не е било в едно училище, а в доста  в Ямбол. Идеята на закона е да забрани точно подобни материали да бъдат разпространявани и децата да бъдат защитени, а не децата да бъдат учени на омраза.

з и  практики не желая да им обясняват в училище, не ща синовете ми да учат как да и да правят секс в училище ни  ни , но с животни. Болести, презервативи, бременност, искане, даване, получаване на отказ, право на отказване на  и тн -- това ми е важно. Това е за доброто на децата, другото е целенасочена перверзия, която вреди на децата.

• Автор
Цитат

не е било в едно училище, а в доста  в Ямбол. Идеята на закона е да забрани точно подобни материали да бъдат разпространявани и децата да бъдат защитени, а не децата да бъдат учени на омраза.

Аз и хетеросексуални практики не желая да им обясняват в училище, не ща синовете ми да учат как да м.................т и да правят секс в училище ни хомо, ни хетеро, но с животни. Болести, презервативи, бременност, искане, даване, получаване на отказ, право на отказване на секс и тн -- това ми е важно. Това е за доброто на децата, другото е целенасочена перверзия, която вреди на децата.

Подозирам, че на Ямбол ще му излезе лошо име. Ама и родителите къде са бляли.............. Явно доста родители там са по чужбина, а децата им - оставени на самоотглеждане.  Явно децата там са като Дида, Ива и другите герои. Ама браво на ямболци!

Цитат

Разпространението на порнографски материали е криминализирано, НК чл.159
Допълнителни разпоредби
28. (нова - ДВ, бр. 38 от 2007 г., изм. - ДВ, бр. 74 от 2015 г.) "Порнографски материал" е изготвен по какъвто и да е начин, неприличен, неприемлив или несъвместим с обществения морал материал, чието съдържание изобразява реално или симулирано блудствено действие, съвкупление, полово сношение, включително с................я, м..............я, сексуален садизъм или мазохизъм, както и похотливо показване на половите органи на лице.

Цитат

Казано е, поне през 2019та и училищата и директорите и тн. Ами материалът е смесен -- има за болести, за поставяне на презерватив, което е приемливо за мен, и е важно, но има и описани сексуални практики, както и сексуални практики "за напреднали", които и много 40 годишни не са пробвали, според мен.
Както винаги, се използва благопристойна причина -- борба с насилието, сексуално здраве, и към тях се присламчват  пропагандата и развращаването.

То е ясно, че е със съдействие на директори, училища, точно заради това си трябва закон, по който може директор да бъде държан отговорен.

Да видим дали сега ямболски директори ще изхвърчат заради разпространение на порнография в училище!:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Според мен, дори да е забранено разпространяването на порно  материали, трябва да има и екзплицитно за ЛГБТЧ пропагандата, защото примерно, ако има брошурки  тип "Сдухан ли си? Различен ли си? Мразиш ли гърдите си? Родителите ти не те разбират? Може да си мъж в тяло на момиче! Позвъни на тел" тях няма да ги хване порнографска забрана.

Да, трябва да се помисли и в тази насока.:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Няма никакво значение дали е МО или НПО. Законът който беше приет не прави разлика.

Така и трябва да бъде. Не се знае дали следващия образователен министър няма да е някой гей или тайна драг куин.:yanim::yanim::yanim:

Цитат
Така направени и двете брошури дискриминират хетеросексуалните младежи. Излиза, че грижа за сексуалното здраве трябва да имат само хората с хомосексуална ориентация, защото брошурите са насочени само към тях. Все едно само хомосексуалистите са изложени на риск от заразяване с болести предавани по полов път, а хетеросексуалните - не. За мен пък това е дискриминация.

Именно, именно!:yanim::yanim::yanim:

Цитат

някои от брошурите са на НПО със сигурност, защото са качени на сайтове на НПО, например Билитис.

Едни от силно гласовитите и виещи като ранени вълци. И харчещи народни парички за разврат.

Цитат

Ами, например,  брошурата на Билитис, съдържаща фингърване и ненамсикакво,  била пред медицински кабинет в училищата, според Корнелия Нинова. Нали за това се говори от вчера. Брошурата с голи хомосексуални мъже, в която се говори за анален секс, риминг, фистинг, също разпространпвана в училищата, е съставена също от НПО, просто е преиздадена от МЗ. Факт е, че тези неща се случват и е хубаво експлицитно да бъдат забранени, защото не са подходящи за училищата.

Сега да паднат проверки какво има в медицинските кабинети в училищата. По мое време нямаше такива работи, в кабинета имаше май само един рекламен плакат на нещо за грип май...........Ходила съм няколко пъти в училищния кабинет, защото аз сама, даже в гимназиална възраст, че и сега, не мога сама да преценя имам ли температура или не. В единия случай имах грип, разболях се по средата на седмицата и трябваше да чакам до петък, за да се прибера вкъщи.  в друг случай ми беше лошо, главоболие, повръщане, в третия - болно гърло.

Цитат

Еми, независимо дали вярваме или не вярваме на Нинова, е хубаво да има закон, който забранява неконтролирани брошурки по темата да бъдат разпространявани в училищата и външни хора да идват да общуват с децата ни. Ако това наистина не се случва, то тогава законът е превантивен, но все пак нужен, защото БИ МОГЛО да се случва. Тоест, ако наистина няма пропаганда в тази насока, тогава не виждам какво пречи този закон. Нека в уроците на по-големите деца им се говори от учители за болести, презервативи, бременност, психологични рискове, и толкова. Всичко друго не е работа на училището, още по-малко на платени активисти, а е работа на родителя. Не виждам на кого и защо пречи този закон, щом такова нещо няма в училищата. https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png
 По-точно виждам, че този закон пречи само и единствено на стандартните стейкхолдъри, които усвояват пари по подобни програми за подобни дейности и се успокоявам, че сме на прав път с този закон https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png)) . Дано паразитите се преориентират...

Няма да се преориентират. Шаренките ще ревнат, че объркани 10 годишни момченца и момиченца остават дълбоко неинформирани.

• Автор
Цитат

този закон е от адски малкото на брой закони, приети действително в полза на обществото и за защита на децата. Да, лотария си е, че с тези продажници в НС  все пак мина нещо добро.

:yanim::yanim::yanim: А шаренките още не могат да се освестят и мислят, че това е проектозакон! :lol6:А остава само да се обнародва в "Държавен вестник".:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Е, айде сега -- важни закони имало. По-важно от това децата ни да са защитени - няма. Самият вой до небесата на НПО-тата показва колко им е болно, че няма да говорят на децата в училищата за секс, няма да ги обучават. Ни парички, ни сексуална гратификация за педофилите.

:yanim::yanim::yanim:Музика за моите уши! Да продължават с воя. :yanim::yanim::yanim:

Цитат

Тоест, за теб е ок чичаци-активисти да точат лиги по децата на 15, докато ги образоват сексуално? Е, не https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/simple_smile.png)))
Ами запиши си детето в някаква подобна организация, за мен е извратено това.

Това едно дете на 15 да прави секс с друго дете на 15 е негова лична работа и се надявам да не го прави В УЧИЛИЩЕ. Имайте предвид, че подобна ранна сексуализация е много вредна за развитието на това дете и не е никак безобидна. Не мисля, че е и така масово, поне при децата, които не растат на улицата и получават нормална родителска грижа.

Съвсем друго е, обаче, възрастен чичак-активист, който има статута на възрастен и авторитет, да им обяснява за видове секс, сексуална ориентация и тн., да им обяснява колко е яко това и онова често по вулгарен начин. 

Децата в пубертетна и предпубертетна възраст нормално имат чувство за свян, което им помага да се развият нормално сексуално и социално. Без тези задръжки се израства болестно в разврат.  Заради това, сексуално образование трябва да има до някакво базисно  ниво на просвета, което да гарантира безопасността на децата и до там. Всичко друго няма място в училище, защото вреди на децата. Ако на някои тук дами децата им правят секс на 15, то това не значи,  че това е норма и добро за тези деца. Има и деца, които дишат лепило, вземат наркотици, но в училище не се предлагат тези неща, защото и те вредят. Та в училище няма място за действия, които могат да навредят на децата.

Цитат
е добре да се запознае с програмата на немските училища в началното училище и в гимназиите, защото там ще учат децата и. Особено по отношение на теми като полово съзряване, сексуалност, предпазване от забременяване и полово предавани болести, както и превенция на сексуално и друго насилие. Доста напоително и подробно се разглеждат тези въпроси и то в няколко класа. Започват в 3-4 клас. Обикновено лекторите са външни за училището специалисти.

После се чудим защо германците не са в ред. Ето защо.:vomit::getout:

Цитат

не всичко западно е по-добро от нашето.

Цитат

после реват разни организации, че Германия е бротелът на Европа и тн. Ами то с това се започва--- с консуматорското отношение към секса, развращаването и напоителните лекции в основното училище.
Тъкмо сега поне знам, че децата ми спокойно могат да учат в България без да трябва да бъдат развраяавани от външни специалисти от 9 годишна възраст .

:yanim::yanim::yanim:Ненавиждам консуматорското отношение към секса. Не виждам нищо лошо в консерватизма.

преди 8 часа, Anneliese написа:

Шаренките се плашат само от бой и насилие.

Сложете скрити камери на децата си...

При социализма тоя боклук щеше да е арестуван и откаран в "Белене".

Някой добър хакер може да го издири този индивид и да даде адреса му на група скинари. След тяхно посещение просто ще забрави за форума!

Това че си препарирана не те прави имунизирана срещу наказателния кодекс! Обидите са едно, а заканите и заплахите съвсем друго! Крайно време е някой да те заведе на психиатър!

на 8.08.2024 г. в 22:19, БаалБек написа:

сега ще трябва да определя пола на украинеца, който спечели категорично ЗЛАТЕН медал по борба, състезаващ се за България

Пак халюцинираш нещо. Поне да беше цитирала ли? А да, нали "ще". Забравих, че си ясновидка и намекваш за бъдещето. Числата за следващия тираж на тотото "ще" ми прошепнеш ли на ушенце.  :)

Интересно. След известни промени в закона за образованието, сите лгбт нпо-та в България ревнаха, все едно ги колят. 

на 9.08.2024 г. в 2:34, Anneliese написа:

Не, не пише. Но трябва да бъде арестуван. Не се знае и дали не е скрит педофил.

Само не трябва да им сее позволява да работят с деца. Да нямат право лесбийките да работят като гинеколожки и акушерки. Хомосексуалистите изобщо да нямат право да работят като педиатри и в детските болници, в детските ясли, градини и училища, гимназии, читалища и библиотеки, концертни и спортни зали, в кина и театри. Нито да са водещи на детски и младежки предавания. Да нямат право да са собственици на сладкарници.

Шаренките, друго освен да врякат, не знаят.:yanim::yanim::yanim:

Правилно е разбрала мега толерантната. Аз съм "ЗА"  да се дават пари за децата с увреждания и да получават помощ и закрила от държавата, понеже те са психически здрави и уравновесени деца, също така са много повече жертви на тормоз и подигравка от здравите им шаренки лигави връстници. Тези деца няма да предадат държавата, нито ще са склонни на държавна измяна или вреда на народа.:yanim::yanim::yanim:

Сега остава тази да си събере багажчето и да иде в Швеция.

Само дето не сме длъжни. Децата не са длъжни да знаят какво им е в главите на сбърканите шаренки.:yanim::yanim::yanim:

на 9.08.2024 г. в 3:12, Anneliese написа:

Добре казано.:yanim::yanim::yanim:

Отговарям - защото се спира достъпът на всякакви откачени до децата и възможността да ги объркат психически, да им внушат сума ти глупости. Драг кралиците няма да може да ходят по детските градини и да четат пренаписани на ЛГБТИ+ детски приказки. Ще си останат само със шоуто си по клубчетата с малката публика. Това ги депресира и озлобява. Педофилите няма да могат да си намерят лесни жертви за забавления. Тук алчни и дребни докторчета няма да може да отворят клиники за смяна на пола на децата. Психолозите и психиатрите няма да имат повече пациенти. Учители педофили няма да може да се отпускат пред децата.

Затова е целият вой.

Иначе аз съм "ЗА" да има религиозно образование в училищата.Източноправославно християнство.:yanim::yanim::yanim:

Въпросните не ги харесвам, бях шокирана, като научих какви са, добре поне, че не се правеха на циркови понита като Азис. За деца дума не обелват и правилно.

Вече всички знаят, че Майкъл Джексън е бил педофил. Талантът му няма значение пред това какви ги е вършил с децата. Сбъркан, болен човек.

Затова се пращат децата на училище. За да имат знания за света, да придобиват знания и умения. Сексът не спада към тях. Шаренките нямат право да претендират за място в училищата.

Не ме интересува какво е било в древни Гърция и Рим. Тези древни общества ги няма вече, те са западнали, именно поради разврат. Светът го има, хората ги има, 7 милиарда сме, благодарение на християнството!

на 9.08.2024 г. в 3:49, Anneliese написа:

:yanim::yanim::yanim: Затова и сега трябва да се провери какви хора работят в системата на образованието ни. И тъй като хомотата искат да има свят по техен образ и подобие - вън от образователната система! Щом са умни, ще се преквалифицират и ще си намерят друга работа, но при децата нямат място!

Точно, обществото не е длъжно на шаренките.:yanim::yanim::yanim:

:yanim::yanim::yanim: Правилно, приветствам да се говори за болестите, предавани по полов път, но не и за хомо сексът. Последното децата не са длъжни да го знаят!

Когато бях в гимназията, една година дойдоха от организацията "Гедеон", сигурно сте я чували. Бях в 10 клас, на 18 години. Беше интересно. Събраха ни гимназистите от 9 до 12 клас в общата стая на четвърто общежитие (едното женско, аз бях в трето, но в нашата обща стая нямаше толкова много мебели и места за сядане). Говориха ни точно за болестите, предавани по полов път, за безопасния секс и рисковете ат нежелана ранна бременност и аборт. Раздадоха ни обикновени информационни брошури за болестите, предавани по полов път, цяла една малка книжка - брошурка с въпроси и отговори за СПИН, а момичетата получихме и менструални календари. Презервативи не са ни раздавали. Имаше много въпроси и отговори. Аз, понеже не съм на ти с математиката, та сестра ми си взе календарчето за нея.

Такива неща, и то само в гимназиите - подкрепям. Драг простотиите в детската градина - не!

Интересно в кои други градове са шетали тия. После се чудим на "скандалния" филм "Диада" който излезе миналата есен. Кой знае на какво ги учат децата в Ямбол................

на 9.08.2024 г. в 4:22, Anneliese написа:

Подозирам, че на Ямбол ще му излезе лошо име. Ама и родителите къде са бляли.............. Явно доста родители там са по чужбина, а децата им - оставени на самоотглеждане.  Явно децата там са като Дида, Ива и другите герои. Ама браво на ямболци!

Да видим дали сега ямболски директори ще изхвърчат заради разпространение на порнография в училище!:yanim::yanim::yanim:

Да, трябва да се помисли и в тази насока.:yanim::yanim::yanim:

Така и трябва да бъде. Не се знае дали следващия образователен министър няма да е някой гей или тайна драг куин.:yanim::yanim::yanim:

Едни от силно гласовитите и виещи като ранени вълци. И харчещи народни парички за разврат.

Сега да паднат проверки какво има в медицинските кабинети в училищата. По мое време нямаше такива работи, в кабинета имаше май само един рекламен плакат на нещо за грип май...........Ходила съм няколко пъти в училищния кабинет, защото аз сама, даже в гимназиална възраст, че и сега, не мога сама да преценя имам ли температура или не. В единия случай имах грип, разболях се по средата на седмицата и трябваше да чакам до петък, за да се прибера вкъщи.  в друг случай ми беше лошо, главоболие, повръщане, в третия - болно гърло.

Няма да се преориентират. Шаренките ще ревнат, че объркани 10 годишни момченца и момиченца остават дълбоко неинформирани.

на 9.08.2024 г. в 4:53, Anneliese написа:

:yanim::yanim::yanim: А шаренките още не могат да се освестят и мислят, че това е проектозакон! :lol6:А остава само да се обнародва в "Държавен вестник".:yanim::yanim::yanim:

:yanim::yanim::yanim:Музика за моите уши! Да продължават с воя. :yanim::yanim::yanim:

После се чудим защо германците не са в ред. Ето защо.:vomit::getout:

:yanim::yanim::yanim:Ненавиждам консуматорското отношение към секса. Не виждам нищо лошо в консерватизма.

Изглеждаш ми превъзбудена

Я виж ко хубаво бе при соца... Никой не се възмущаваше :

GUs2ICUXAAANSmF?format=jpg&name=medium

Мирко, май те влекат целувките с другари. Представяш ли си се в ролята на тези на сборката, или както е модерно да се казва, с господарската ти чуждица, компилация.

https://glasove.com/novini/radan-kanev-zakonat-ne-pomaga-na-detsata-koito-sa-gey-moy-dalg-e-da-seziram-evropeyskite-institutsii
Цитат

Радан Кънев коментира пред БНР думите на Бойко Борисов, който каза: "Ако евроатлантизмът е да ме направи жена, тогава, давам ви заглавие, не съм евроатлантик. Няма да стана по никакъв начин. Нито желая внуците ми да го направят". Според евродепутата "лидерът на най-голямата партия в България си позволява да затъне в пропагандни клишета и говорене, характерно за поляризирани групи в социалните мрежи. Това е много опасно! Този закон и това говорене не помагат нито на децата, които са гей, нито на техните родители, нито на техните съученици да бъдат по-добри и разбиращи. Българските граждани могат да говорят спокойно по тези въпроси".

😁

От ръ̀ган кънев акъл не ща. Щот ако се подведа, после ше съм кат "то", разбрицан тежко под гърба и може би славещ евроатлантизЪма, с уста воняща на развалени сексуални течности и фъшкии.

Хехе Рада дълбоката се изказал за лгбт откачалниците, голяма изненада.
Днес обаче четем че комисаря по правата на човека на ЕС плакал Радев да не подписва закона : https://dariknews.bg/novini/bylgariia/syvetyt-na-evropa-izrazi-bezpokojstvo-ot-prietiia-zakon-protiv-propagandata-na-lgbt-2391529

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.