Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

преди 7 минути, Bubbles написа:

Всичко се изчанчи, цял ден веят задници по моловете, пишат глупости в социалните мрежи, клепат се с каквото им падне, момчетиите се обезкосмяват и пудрят, медиите само за насилие и агресия гърмят, сякаш никога не е било мъж да наплеска жена си като му се качи на главата.

Посягаш ли на жена си?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

току-що, Гражданин написа:

Посягаш ли на жена си?

Не и не бих, но ти определено не си разбрал какво искам да кажа.

Уф, видях цитатът. Основание да питам гражданин, дали посяга на мъжът си. Ама де да знам кой от двамата каква роля играе и няма да го питам, че може да сбъркам. Хи-хи-хи.

преди 23 минути, Bubbles написа:

Не и не бих, но ти определено не си разбрал какво искам да кажа.

Напротив, разбрах , малко червена ганьовщина "по онуй време хората работЯха и в почивните дни, нямашИ молове и кифли, включително и мъжки, а имашИ ценности да поступаш жИната, насилието не беше по телевизията!". Те тва е накратко. Нещо пропуснах ли?

преди 24 минути, Bubbles написа:

сякаш никога не е било мъж да наплеска жена си като му се качи на главата.

Абе за--и.

Пълно бинго си :giggle1:

преди 5 минути, Гражданин написа:

Напротив, разбрах , малко червена ганьовщината "по онуй време хората работЯха и в почивните дни, нямашИ молове и кифли, включително и мъжки, а имашИ ценности да поступаш жИната, насилието не беше по телевизията!". Те тва е накратко. Нещо пропуснах ли?

Глупости дърдориш.

Да, нямаше ине е имало такова кифлеене каквото е сега и особено сред мъжката част от населението, това за теб явно е проблем, съжалявам, а проблема с другото е че се преекспонира, някой обърсал два шамара на жена си и веке всички медии гърмят, глупаво е. И не говоря само за времето на соца а изобщо за миналото. Или ти си мислиш че преди соца мъжете не са плескали жените си и са се пудрили и обезкосмявали?

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Пълно бинго си

Ами дай джакпота тогава.

преди 11 минути, Bubbles написа:

Глупости дърдориш.

Неее, напротив! :) 

преди 11 минути, Bubbles написа:

Да нямаше такова кифлеене каквото е сега и особено сред мъжката част от населението, това за теб явно е проблем, съжалявам, а проблема с другото е че се преекспонира, някой обърсал два шамара на жена си и веке всички медии гърмят, глупаво е. И не говоря само за времето на соца а изобщо за миналото. Или ти си мислиш че преди соца мъжете не са плескали жените си и са се пудрили и обезкосмявали?

Ама чакай малко, защо "нормализираш нещата"? Било то нормално видиш ли поступването, даже соц традиция го изкара. Ся "традициите" билЕ други, да се епилират мъжете. Говориш глупости. Не биеш жената пък било "преекспонирано". Ако ти е такова мнението, звучиш най-малкото като мъж, който би искал да посяга на жена си по стара традиция ама нещо не ти стиска в тоя век, че нещата се "преекспонирали".

Въй, решил да потърся информация по въпроса с насилието у дома. Буквално всички лгбтиазп+++ насилват повече отколкото хетеро двойките, като най-засегнати са трансовете. В някакво изследване в сащ от 2009, резултат от което е публикуван в Уикипедия, процентът достига до 66%. Това са буквално 2/3 от двойките. Но пък не ми се търсят подробностите. Ами така е, като нямаш съвест и морални задръжки.

преди 35 минути, Bubbles написа:

ти определено не си разбрал какво искам да кажа.

Ама и тук ли продължаваш. Сега пък не са те разбрали какво си искал да кажеш. В друга тема пък не беше разбрал другите како са искали да кажат. Как тъй си все объркан? Аз не знам, кажете вие. 

giphy.gif

Аман, балбук, плати ли на афроамериканчето затова че му ползваш изображението. Пиратка! Хи-хи-хи.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

плати ли на афроамериканчето затова че му ползваш изображението.

Вие русоробите сега ги финансирате. Нали искате да им сложите ръка върху природните ресурси. Ама на кого ще ги продавате?

преди 36 минути, Гражданин написа:

Неее, напротив! :) 

Ама чакай малко, защо "нормализираш нещата"? Било то нормално видиш ли поступването, даже соц традиция го изкара. Ся "традициите" билЕ други, да се епилират мъжете. Говориш глупости. Не биеш жената пък било "преекспонирано". Ако ти е такова мнението, звучиш най-малкото като мъж, който би искал да посяга на жена си по стара традиция ама нещо не ти стиска в тоя век, че нещата се "преекспонирали".

Преекспонира се цялата работа, кое не ти е ясно?
Някой обърсал един шамар на жена си и телевизора гърми, интернет се тресе и т.н.
Това нормално ли е? Мигар няма по-важни новини от личните драми на разни простаци?

преди 16 минути, Bubbles написа:

Преекспонира се цялата работа, кое не ти е ясно?
Някой обърсал един шамар на жена си и телевизора гърми, интернет се тресе и т.н.
Това нормално ли е? Мигар няма по-важни новини от личните драми на разни простаци?

И ти сериозно мислиш "така"? Преекспонира се "цялата работа за един шамар"? Ми утре ако някой нашамари дъщеря ти? Пак ли ще е "преекспонира се цялата работа". Очевидно има защо да не е редно и защо обществото не трябва да е толерантно към това. Твоята логика е "Лек побой беше, какво пък толкова? Те тва се случва само на простаците. Аз ни съм простак, преекспонирано е тва за идин шамар такава патардия. А, тя била с шевове? Е ко па толкова, да би мирна седяла, не би шамар видяла викам аз... Ай, жИна, яла дониси солницата, че да ни ставам да ти олепя идин! Колко пъти съм ти казАл, ракия със салата без да е посолена да не ми я носиш! Ай идвай по-бързо, чи щи ударя идин! Иии, ко зарива сига, ни съ праи, глей как простацити си биът жинити, шевови им зашиват чак, преекспонират по тиливизура тука, ти да си на нейну място тогаа да видиш, па аз идин шамар тука съм ти удари, да слушаш, да знаиш!...". 

преди 19 минути, БаалБек написа:

Вие русоробите сега ги финансирате. Нали искате да им сложите ръка върху природните ресурси. Ама на кого ще ги продавате?

Че то това сигурно в сащ живее, какви природни ресурси те сърбят и кой иска да им слага ръка. Намали дрогата и пиши за джендер идеологията. Не съм чул да е природен ресурс, ама ти си знаеш. Я кажи, колко плащат сорос и посолството за пропагандацията, че не знам тарифите. Дават ли поне $10, за изречение, в което да се пише колко е хубаво и свободно детето да може да си избира пола?

преди 3 минути, Гражданин написа:

И ти сериозно мислиш "така"? Преекспонира се "цялата работа за един шамар"? Ми утре ако някой нашамари дъщеря ти? Пак ли ще е "преекспонира се цялата работа". Очевидно има защо да не е редно и защо обществото не трябва да е толерантно към това. Твоята логика е "лек побой беше, какво пък толкова?". Те тва се случва само на простаците. Аз не съм простак, преекспонирано е тва за един шамар такава патардия. А, тя била с шевове? Е ко па толкова, да би мирна седяла, не би шамар видяла викам аз... Ай, жИна, яла дониси солницата, че да ни ставам да ти олепя идин! Колко пъти съм ти казАл, ракия със салата без да е посолена да не ми я носиш. Ай идвай по-бързо, чи щи ударя идин! Иии, ко зарива сига, ни съ праи, глей как простацити си биът жинити, шевови им зашиват чак, преекспонират по тиливизура тука, ти да си на нейну място тогаа да видиш, па аз идин шамар тука съм ти удари, да слушаш, да знаиш!...". 

Абе тъпчо казвам че се преекспонира, а не че е редно, ако утре някой нашамари дъщеря ми ще му счупя кратуната но това не значи че трябва да ни дават по новините, айде вземи включи най сетне за какво говоря.

Какви шевове? Аз говоря за  повечето новини по въпроса в последно време, стана модерно всеки шамар да се превръща във водеща новина, глупаво е.
Извратениите на някои психари са съвсем друга работа.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Абе тъпчо казвам че се преекспонира, а не че е редно, ако утре някой нашамари дъщеря ми ще му счупя кратуната но това не значи че трябва да ни дават по новините, айде вземи включи най сетне за какво говоря.

Ааа, ич не казваш, че е "преекспониране" шамаросването. То тва са здравословни шамари, да се учи жената, да знае! Той мъжа на жена ти ще ти каже някой ден "абе преекспонира жината. само виднъж съм я шамаросал, да са нАучи.". И ти ще си "хубуу". Щото "по телевизията ги преекспонират нещата. едно време един здравословен шамар не беше грях".

Включи ти противоречията в думите си. Ем одобряваш, ем се правиш че си над нещата, ем едно време по соца как било могло (да те цитирам ли пак от по-рано?), сега било "преекспонирана ра'ота".

Ааа, ич не казваш, че "преекспониране" шамаросването. То тва са здравословни шамари, да се учи жената, да знае! Той мъжа на жена ти ще ти каже някой ден "абе преекспонира жината. само виднъж съм я шамаросал, да са нАучи.". И ти ще си "хубуу". Щото "по телевизията ги преекспонират нещата. едно време един здравословен шамар не беше грях".

Включи ти противоречията в думите си. Ем одобряваш, ем се правиш си над нещата, ем едно време по соца могло (да те цитирам ли пак от по-рано), сега било "преекспонирана ра'ота".

Говориш абсолютни глупости.
Наистина оставам с лошото убеждение че в рОдината ви е добре да ви баламосват с глупости вместо да ви казват истински новини.

преди 13 минути, Bubbles написа:

Какви шевове? Аз говоря за  повечето новини по въпроса в последно време, стана модерно всеки шамар да се превръща във водеща новина, глупаво е.
Извратениите на някои психари са съвсем друга работа.

"Какви шевове?" Говориш за "повечето новини по въпроса в последно време" все едно не гледаш новините. Айде, не се прави.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Говориш абсолютни глупости.
Наистина оставам с лошото убеждение че в рОдината ви е добре да ви баламосват с глупости вместо да ви казват истински новини.

"Истински новини"? Не говоря глупости, с нищо никой не може да ме баламоса. Както не можеш да ме баламосаш, че тотално се осра да обясяняваш за "Един шамар може да е "по-така" щото в миналото не е ималО проблем. Новините са виновни. Преекспонира се". Все едно дори форума не си чел за Дебора, макетното ножче, "Свобода или смърт". Това ли се преекспонира? Да или не?

Какви шевове? Говориш за "повечето новини по въпроса в последно време" все едно не гледаш новините. Айде, не се прави.

Ти спомена шевове, ти мешаш сериозното с несериозното, никъде не съм казал че когато става дума за истинско насилие и извратении като с онова момиче с шевовете трябва да се мълчи :

преди 14 минути, Гражданин написа:

преекспонирано е тва за идин шамар такава патардия. А, тя била с шевове? Е ко

И да новините особено по българските национални телевизии в последните години са тотална пародия и само баламосват овците.

Ти спомена шевове, ти мешаш сериозното с несериозното, никъде не съм казал че когато става дума за истинско насилие и извратении като с онова момиче с шевовете трябва да се мълчи :

Кога съм смесил сериозното и несериозното? Имаш предвид, че "един шамар" е несериозно ли? То от това се тръгва! Един шамар "не е сериозно" > един бой "какво пък толкова?" > "шевове ли? ми тя си го е просила сама?". До това води твоето "преекспонира се".

И да новините особено по българските национални телевизии в последните години са тотална пародия и само баламосват овците.

Я ми кажи как ще реагират във Франция на жена с 400 шева и мутричката дали ще я защитават с "преекспонира се"?

Наистина, не се прави на невменяем, много добре схващаш за кво си говорим и кво е било по новините наскоро.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Кога съм смесил сериозното и несериозното? Имаш предвид, че "един шамар" е несериозно ли? То от това се тръгва! Един шамар "не е сериозно" > един бой "какво пък толкова?" > "шевове ли? ми тя си го е просила сама?". До това води твоето "преекспонира се".

Я ми кажи как ще реагират във Франция на жена с 400 шева и мутричката дали ще я защитават с "преекспонира се"?

Наистина, не се прави на невменяем, много добре схващаш за кво си говорим.

Добре де защо сравняваш един глупав шамар с 400 шева?
Шамара си е шамар, всеки може да си изтърве нервите в дадена ситуация и да ти обърше един, трвба ли това да е новина?
Докато другото са действия на болен мозък и трябва да си носи последствията.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Добре де защо сравняваш един глупав шамар с 400 шева?
Шамара си е шамар, всеки може да си изтърве нервите в дадена ситуация и да ти обърше един, трвба ли това да е новина?
Докато другото са действия на болен мозък и трябва да си носи последствията.

Не се прави на ударен. Даже в момента си го каза "трябва ли това да е новина?". Къде имаше новина за шамар дето обиколи цялата страна? Имаше новина за 400 шева. Ти я приравни със шамар. Даже един депутат го отстраниха от политиката за същото мнение, което с други думи пресъздаде току що. Имаше доблест да си признае, че се е изпуснал. Ти мажеш излишно в момента, за да се защитиш. Ма казана дума хвърлен камък. Мен ми е все тая, естествено че не те сравнявам с болен мозък, просто казвам че последствия има даже и от мисленето "то тва е един глупав шамар". Помисли си пак какво си казал, наистина.

Нещо ми се струва, че гражданин завижда на оня който наряза любовницата си. Иска му се и той да реже, ама ако може някак безнаказано. Нямаше ли там, сред джендер психическите заболявания някое с пристрастеност към използване на режещи инструменти...Сещам се за разни body modificators, ама не знам дали се кефят като режат някой друг. Но няма начин и такива да няма, със съответната диагноза, просто не ми идва на акъла. Може да е някаква форма на екстремен садизъм, или отделно и различно от това. гражданин, ти повече знаеш, сигурно си имате наръчник за перверзиите. Някакъв апокриф, който напоследък да не е вече апокриф, откакто извадиха диагнозите от списъка с психични разтройства, може да се разпространява явно, щото вече не се води нелегален.

преди 16 минути, Гражданин написа:

Не се прави на ударен. Даже в момента си го каза "трябва ли това да е новина?". Къде имаше новина за шамар дето обиколи цялата страна? Имаше новина за 400 шева. Ти я приравни със шамар. Даже един депутат го отстраниха от политиката за същото мнение, което с други думи пресъздаде току що. Имаше доблест да си признае, че се е изпуснал. Ти мажеш излишно в момента, за да се защитиш. Ма казана дума хвърлен камък. Мен ми е все тая, естествено че не те сравнявам с болен мозък, просто казвам че последствия има даже и от мисленето "то тва е един глупав шамар". Помисли си пак какво си казал, наистина.

Не съм я приравнил, тая новина си е съвсем резонна, обаче всеки ден вече съобщават как някой някъде обърсал един шамар на някоя. Защо?
Дай сда си поговорим за новините като цяло?
Ти новини по нациналните медии гледаш/слушаш ли?
Аз вече ги избягвам понеже новини просто не се съобщават, а само претоплени манджи, дразнещо и досадно е.
Тука медиите са горе-долу същите, дъвчат една новина по две-три седмици, за мен това е абсолютна глупост и идва да каже че журналята ги мързи да търсят новини или просто така им се нарежда от някъде и край.
Добре че е интернета та човек да може да преслуша тук-там та да се информира какво става.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.