Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

куку1, да не би да крадеш картинки от иванка от темата за Възраждане, който напоследък се разпространи и в доста други теми. Ще му крадеш от залъка, засрами се бе!

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 3 часа, treyyy написа:

Къде си учил?

В един от големите университети, ИТ инженер завърших. Конкуренцията беше 12 към 1, имаше огромно търсене за държавната поръчка, значи съм преборил 11 човека за мястото ми.

Тогаз се учеше яко, друг въпрос е, че ни занимаваха основно с глупости.

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Виртуално сигурно.

Мне, тогаз отлагане на казарма можеше само ако уча държавна поръчка, редовно. Всеки семестър носих уверение на бесните фуражки, все едно съм им собственост.

Много не ходих по лекции, ама упражненията ни бяха под строй.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Учил е в соц училище в един соц град в една соц държава сред соц хора.

Само до пионерче, после не беше соц.

Сега работи в същата соц държава, харчи си парите в соц държавата и живее в соц сграда в един соц град сред същите соц хора. Изкарал е сертификати в соц държава с помощта на соц хора.

Пълни глупости, чистачо. Средното и вишото не беше в соц.

Миналото лято се явявах за 2 изпита в САЩ, взех ги, няма грам общо с червените изчадия. Имам и един от Франция. БГ тапиите не ги броя. Соца ме научи да пиша и да смятам, и малко руски. Туйто.

Добре, че се махнаха, щото трябваше и марксизъм да уча, най-гадните изпити са били на времето.

Благодарение и на соц родителите му.

Ми нямали са избор хората. В Сев. Корея като раждат деца в концлагерите - пак ли благодарение на лагера, ще кажеш?

Казах го в контекста, как се възмъжава с тъп шапкар на главата. Дето му се радвате основно тия дето не сте и помирисвали поделение. Разни бабички и голобради момци.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Много не ходих по лекции, ама упражненията ни бяха под строй.

Вярно е ,но и упражненията май си скатавал ?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Средното и вишото не беше в соц.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

куку1, да не би да крадеш картинки от иванка от темата за Възраждане

Аз пък ги нося от Фейсбук. Не мога да рисувам, и една моя нямам.

току-що, AAUUXX написа:

Вярно е ,но и упражненията май си скатавал ?

Няма начин.

преди 16 часа, jhoro написа:

Кой туй "вишо"? Аз съм завършил ВИСШЕ образование и съм магистър. Даже 3!

Явно си учил не квото  трябва, че да потретваш.

Вишо се вика у казармата, ние бяхме вишки. Мразеха ни всички освен офицерите, щото и те учат вишо. Останалия прост народ ни мрази.

преди 33 минути, IvanKirov написа:

Вишо се вика у казармата, ние бяхме вишки. Мразеха ни всички освен офицерите, щото и те учат вишо. Останалия прост народ ни мрази.

Явно и ти си от този народ.

И най-мъдрият си е малко прост!

преди 3 минути, jhoro написа:

Явно и ти си от този народ.

И най-мъдрият си е малко прост!

Аз съм си простак, 4 бана имам тука за псувни.

Нищо общо не искам да имам с шапкарските боклуци, отвлякоха ме насила. Вие кат искате пращайте си децата там. Да не се оджендят, джендъри демек.

преди 15 часа, Sliderum2 написа:

И ти кво, завидя на жертвите на управляващите на най-високо ниво и реши че това е и за теб? Такива демонстрации, носеха подарък атомна централа, а сега най-много да ти подарят някоя венерическа.

:yanim::yanim::yanim:съвецкия пеераст, най- големия пеераст :wors::wors::wors:

преди 1 час, insec написа:

:yanim::yanim::yanim:съвецкия пеераст, най- големия пеераст :wors::wors::wors:

Gz да си скъсаш, не мож се равняваш. Ама няма да те съветвам да спираш да опитваш.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Gz да си скъсаш, не мож се равняваш.

толкоз ли ти е скъсан gz :laughing4:

преди 2 минути, insec написа:

толкоз ли ти е скъсан gz :laughing4:

Кофти, вече отговаряш по-зле и от куку1 и от хитлер, като му се е скапал мозъка от сифилиса.

току-що, Sliderum2 написа:

Кофти, вече отговаряш по-зле и от куку1 и от хитлер, като му се е скапал мозъка от сифилиса.

ти като нямаш мозък, няма кво да ти се скапе - че и gz ти рекордно скъсан ...... направо си цъфнал и вързал. :biggrin:

преди 5 минути, insec написа:

няма кво да ти се скапе

преди 6 минути, insec написа:

нямаш мозък

Шттт, това е държавна тайна.

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Нищо общо не искам да имам с шапкарските боклуци, отвлякоха ме насила.

То вярно, че и шапкарите са зелени, но да не са били едни други зелени?

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Ми нямали са избор хората. В Сев. Корея като раждат деца в концлагерите - пак ли благодарение на лагера, ще кажеш?

В Северна Корея няма концентрационни лагери.

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Пълни глупости, чистачо.

Защо му се подиграваш, че е чистач? Нали знаеш, че той изкарва повече пари от теб, защото ти си безработен но само повтаряш, че си програмист и печелиш много пари.

преди 9 часа, IvanKirov написа:

large.(2).jpg.3c46fb550b5fbff5169c6274e07253ab.jpglarge.(4).jpg.46e0ada5d79e8689d508ef3d7bda48cc.jpglarge.(3).jpg.09fc985b9c8f214c853b55f96315297f.jpglarge.BB(8).jpg.649af4b6f26564a55f5eb5b19fe4b67f.jpglarge.CCC(2).jpg.a4547bfaea9b7a1e7c4cbf5488861465.jpglarge.BB(5).jpg.2a50080f9eabbb1e4c7beace198e9a42.jpglarge.BB(4).jpg.e158828507dc06fbbda661a2822b0fcd.jpglarge.(23).jpg.451ab4280cfb32885e78d0e2c1ca98b8.jpglarge.(17).jpg.a3cd27030c41f18eeb1c2b0cc89315cf.jpglarge._0.jpg.22344ad8885d22db2f3348dd4bd6ed05.jpglarge.(1).png.80a263bcba260f23d713e832a61dd7c6.pnglarge.(2).png.1e2c2c20ee99c93b777a25a6858cf3f1.pnglarge_0176.jpg.5b7fd22c4ab9dd37418ea4857a7a01f3.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpg

Защо постоянно пускаш едни и същи, безсмислени картинки и снимки?

Относно предпоследната снимка: Едната част от снимката показва човек, който е пред автомобила си, а другата част показва хора, които работят в земеделски район. В САЩ също е имало земеделски райони. Защо не показваш снимки на хора, които са работели в земеделските райони в САЩ? Отново показваш cherry-pick-нати данни, които показва НЕСРАВНИМИ неща. Защо правиш сравнения между неща, които нямат общо?

Относно снимката на документа: Да, извършва се окупация срещу нацисткия режим на Германия в България, за да може България да се освободи от нацисткото влияние, което представляваше заплаха за Съветския Съюз.

преди 11 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Относно предпоследната снимка: Едната част от снимката показва човек, който е пред автомобила си, а другата част показва хора, които работят в земеделски район. В САЩ също е имало земеделски райони. Защо не показваш снимки на хора, които са работели в земеделските райони в САЩ?

Заповядай - е малко по стари са - преди 1949-та

USA2.jpg.51c2bc2f86f30af6ce641cc8a5bb1e8d.jpgUSA1.jpg.0b71f0201cf9e7829af266d2f1b6d90c.jpg

Обърни внимание на втората - как се събира реколтата от памук в Юта тогава. За сравнение в бг и сесесере все още берат на ръка

преди 24 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

В Северна Корея няма концентрационни лагери.

Има има. 3 поколения пращат в ада, по анонимен донос. Бащата и синовете, наедно със затворника.

преди 13 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Защо постоянно пускаш едни и същи, безсмислени картинки и снимки?

За тебе може да са без смисъл. Това е бригадирското движение, което изобщо не е било доброволно, една нова  и дълга тема. Чичо ми е работил там.

преди 1 час, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Защо му се подиграваш, че е чистач? Нали знаеш, че той изкарва повече пари от теб, защото ти си безработен но само повтаряш, че си програмист и печелиш много пари.

Така е. Кандидататствах за войник, хиляди кандидати се натискат за едно място, за колосалните 700 лева на месец караул през ден. И възможност да ме засилят в Украйна.

На 200 интервюта за чистач ходих, и там ме нещат.

на 4.06.2023 г. в 21:03, IvanKirov написа:

Така е. Кандидататствах за войник, хиляди кандидати се натискат за едно място, за колосалните 700 лева на месец караул през ден. И възможност да ме засилят в Украйна.

На 200 интервюта за чистач ходих, и там ме нещат.

Не, не си кандидатствал за кариера в армията. Защо си измисляш истории за неща, които всъщност не си направил?

преди 1 час, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Не, не си кандидатствал за кариера в армията. Защо си измисляш истории за неща, които всъщност не си направил?

Естествено, че не съм, бе пазачо! Нито са хиляди мераклии за войници, нито бих стъпил отново в поделение, по лична инициатива.

Както виждаш, не само шапкарите, ненавидих държавата заради тях. Плюнка ми не чини тъпата им клетва, стане ли напечено ще съм от първите, които ще избягат. Ще ви оставя вас да се разправяте с руснаците, или турците, като ни навестят.

на 4.06.2023 г. в 20:02, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Относно снимката на документа: Да, извършва се окупация срещу нацисткия режим на Германия в България, за да може България да се освободи от нацисткото влияние, което представляваше заплаха за Съветския Съюз.

Я пак погледни ДАТАТА на документа!

на 4.06.2023 г. в 10:26, IvanKirov написа:

large.(17).jpg.a3cd27030c41f18eeb1c2b0cc89315cf.jpg

Какви нацисти през 1892 година?

преди 11 минути, jhoro написа:

Я пак погледни ДАТАТА на документа!

Какви нацисти през 1892 година?

Къде съм казал нацисти?

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Къде съм казал нацисти?

Не ти бе - Прасчо го е казал.

Сигурно сте чули, че има възражения срещу прожектирането на хомопедофилска кинопродукция, явно позволена от новата власт, в това число и всички проклети институции, които са призвани да осигурят спазване на законите, общественият ред и сигурност в България. Но не и когато от козяк са заповядали да се проповядва джендър идеология. Партия Възраждане се възпротиви и взе мерки да прекъсне едно от излъчванията, а цирей и останалите изрУди се възмущават, ма може ли така да бъде прекъсвано културно мероприятие. Искам оставка на това правителство, разтуряне на парламента, забрана на партиите на сорос и да бъдат съдени за съучастие в пропагандирането на хомопедофилска и държавна измяна..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.