Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

на 19.08.2023 г. в 20:52, инж. Велев написа:

Темата е много сериозна, така че шегите са неуместни.

Ти имаш ли деца? Или си още дете?

Най квичат да защитават децата, тия дето нямат деца.

Случайност?

Сигурно и коли нямате, освен едни бучилници тука, които за капак не са и служили.

Ама не може да вземеш думата от тях, предатели сме били, за род и родина ми наставничат, за дълг, от берлинските нужници.

Аз виждам и едни положителни страни, примерно който се пише джендър и Копейкин ще остане с пръст у ГЗ, с безсмислената си казарма. Няма да има чалъм да ги изнудва да се откупуват. Бабишкерът пък ще пресъхне от мъка, задето ергените не се класират за мъже, по критериите им от миналото хилядолетие. Чак ще спрат да се напикават. Копейките де, не младежите.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 93,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 1 час, инж. Велев написа:

Е, чакай малко сега, нали пусна клипче, в което доктор Мириам Гросман обяснява че тъкмо такива практики са с пълна забрана в ЕС и даже в европейските страни извън него като Норвегия и изреди причините поради които трябва да е така и за напред. Кое сега е фейк нюза от тези две неща, които си публикувал?

на 29.08.2023 г. в 15:46, инж. Велев написа:

преди 2 минути, Гражданин написа:

Е, чакай малко сега, нали пусна клипче, в което доктор Мириам Гросман обяснява че тъкмо такива практики са с пълна  забрана в ЕС и даже в европейските страни извън него като Норвегия и изреди причините поради които трябва да е така и за напред. Кое сега е фейк нюз от нещата, които публикуваш?

Айде, няма да ти давам тоя път квалификации за умствените ти способности. Дори обратно - ще приема че си много умен и сега просто манипулираш и гледаш да излъжеш някой, който не е гледал клипчето и не е чел статията.

Та в клипчето не става въпрос за "такива практики". В клипчето ставаше въпрос за лекарски намеси чрез лекарства или по друг начин за смяна на пола и т.н.

Какво общо има това с това че в детските градини ще учат децата как да м@стурбир@т например?

преди 7 минути, инж. Велев написа:

Айде, няма да ти давам тоя път квалификации за умствените ти способности. Дори обратно - ще приема че си много умен и сега просто манипулираш и гледаш да излъжеш някой, който не е гледал клипчето и не е чел статията.

Та в клипчето не става въпрос за "такива практики". В клипчето ставаше въпрос за лекарски намеси чрез лекарства или по друг начин за смяна на пола и т.н.

Какво общо има това с това че в детските градини ще учат децата как да м@стурбир@т например?

Да, разбрах много добре клипчето. И видях тъпата ти статия от тъпия "достоверен" сайт budnaera, който цитира друг "достоверен" сайт obektivno, който цитира друг "достоврен" сайт rmx пълен със спам от цветни святкащи реклами. Всичко се върти в кръг без нито един официален източник. 

Сега ти ми кажи дали можеш да правиш обикновен fact check като мен преди да ме питаш тъпи въпроси. Утре ще цитираш как ядат и деца.

Абсолютно малоумно е да си говорим за тези фейк нюзове, даже е срамота за дипломата ти, ако наистина си инженер.

преди 16 минути, Гражданин написа:

Да, разбрах много добре клипчето. И видях тъпата ти статия от тъпия "достоверен" сайт budnaera, който цитира друг "достоверен" сайт obektivno, който цитира друг "достоврен" сайт rmx пълен със спам от цветни святкащи реклами. Всичко се върти в кръг без нито един официален източник. 

Сега ти ми кажи дали можеш да правиш обикновен fact check като мен преди да ме питаш тъпи въпроси. Утре ще цитираш как ядат и деца.

Абсолютно малоумно е да си говорим за тези фейк нюзове, даже е срамота за дипломата ти, ако наистина си инженер.

Въртя, въртя и пак стигна до инженера.

преди 16 минути, Гражданин написа:

от тъпия "достоверен" сайт budnaera, който цитира друг "достоверен" сайт obektivno

И пак заблуждаваш. Къде видя сайта obektiwno?

ix9Kx45.png

При мен няма: " спам от цветни святкащи реклами." Къде ги видя?

преди 2 часа, инж. Велев написа:

Въртя, въртя и пак стигна до инженера.

И пак заблуждаваш. Къде видя сайта obektiwno?

ix9Kx45.png

При мен няма: " спам от цветни святкащи реклами." Къде ги видя?

Гледай как се самозастреля. Ми нали съм написал, че третият сайт на който се скача като цъкнеш на тия линкове на края на статиите е " rmx " , което remix съкратено. Както виждаш добре съм направил връзката. Скочи от линк на линк и ти да провериш до къде водят линковете докато стигнат до това дето си подчертал. Това са от тези тъпи сайтове с фейк нюзове, които заради баби като теб, които се впечатляват от глупости и ги постват навсякъде из форумите и фейсбуците си трупат от тролски трафик и са творение на провалени журналисти, които знаят, че за да е "по-достоверно" на външен вид трябва да си сложат източник към някой сайт и даже слагат такива към някой от собствените си други сайтове за фейк нюз и така трупат двойно и тройно повече трафик даже от тези като мен дето си правят излишния труд да решат да скачат от линк на линк докато стигнат до дъното на заешката дупка, за да проверят нещо. Понеже си старица сигурно ти е трудно да осмислиш сложната логическа връзка на думите ми, спирам да те затормозявам излишно с анализи.

на 30.08.2023 г. в 19:52, Гражданин написа:

"Официалния източник", който стои зад remix е партията "Алтернатива за Германия (AfD)"  

Германското "Израждане"! :lol6:

Търсят си бройки за гласуване в ниската интелектуална скала, че друг няма кой да им се върже. Като в нашата родина. Нищо ново. Еднакви популистки техники по цяла Европа.

преди 5 минути, БаалБек написа:

"Официалния източник", който стои зад remix е партията "Алтернатива за Германия (AfD)"  

Германското "Израждане"! :lol6:

Търсят си бройки за гласуване в ниската интелектуална скала, че друг няма кой да им се върже. Като в нашата родина. Нищо ново. Еднакви популистки техники по цяла Европа.

Те, германците не са прости като тебе и подобните ти тук.

"Алтернатива за Германия" е втора политическа сила, а на изборите ще е първа.

Остава само и французите да свалят макарона и Европа няма вече да е същата като сега - слаба и кланяща се на САЩ.

То така се радвахте за Мелони. Пък какво стана? Твърд привърженик на ЕС и НАТО.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Засега!

Защото е сама сега и веднага ще я озаптят останалите. А и Германия и Франция са друга бира. 

Нали си чувала за "критичната маса"?

преди 3 минути, инж. Велев написа:
преди 7 минути, БаалБек написа:

Засега!

Прогноза?

преди 6 минути, БаалБек написа:

Прогноза?

Русия и Китай ще победят САЩ, след това ще се сбият помежду си и всичко започва отначало.

И така... до края на Света...

преди 1 час, инж. Велев написа:

Русия и Китай ще победят САЩ, след това ще се сбият помежду си и всичко започва отначало.

И така... до края на Света...

И така да стане, соца няма да се върне, така че на теб каква ти е ползата?

преди 13 минути, Гражданин написа:

И така да стане, соца няма да се върне, така че на теб каква ти е ползата?

Ще се върне соца, ама въпроса е дали пак ще го улуча да си поживея пак добре в някой друг живот.

преди 27 минути, инж. Велев написа:

Ще се върне соца, ама въпроса е дали пак ще го улуча да си поживея пак добре в някой друг живот.

Ако се върне соца, джендерчетата ще се наложи да избягат на запад, за да смучат морковчета. Тук, ако пипнат деца, сигурно ще ги разстрелват.

преди 44 минути, Sliderum2 написа:

Ако се върне соца, джендерчетата ще се наложи да избягат на запад, за да смучат морковчета. Тук, ако пипнат деца, сигурно ще ги разстрелват.

Само соц, жендери и моркови са ви във фантазиите... 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Пръв ще ревнеш ако се върне.

преди 15 минути, parmobil написа:

Пръв ще ревнеш ако се върне.

Аз не рева. Като ме боля бъбрек преди време охках, изпотих се на умирачка, ама не съм ревал.

току-що, Sliderum2 написа:

Аз не рева. Като ме боля бъбрек преди време охках, изпотих се на умирачка, ама не съм ревал.

Искрено съчувствам. Знам какво е.

Но за онзи соц много ще се разочароваш.

току-що, parmobil написа:

Искрено съчувствам. Знам какво е.

Но за онзи соц много ще се разочароваш.

Може би, ако не броя казармата, когато дойде време да си изкарвам хляба, вече нямаше социализъм. Не съм работил и в последствие за друг работодател, освен за себе си. Така че нямам лично впечатление от работно място в ролята на работник, още повече през социализма. Но имам впечатление колко невероятно издръжлив беше дядо ми. Макар и пенсионер още от 1983г, работеше от тъмно до тъмно, както се казва. Една от няколкото работи с които се занимаваше и през социализма и след това, беше частно дърводелство. Врати, прозорци и мебели по поръчка. Работеше и на осветление след залез, когато поръчката го налагаше. Помагал съм му, но не даваше директно да работя с машините сам. Т.е. да съм от страната от която се подават дъските. Каталясвах, макар че едва ли успявах когато и да е било да свърша повече от 1/3 от неговата работа. А по онова време бях в идеална кондиция, или поне така си мислех.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Може би, ако не броя казармата, когато дойде време да си изкарвам хляба, вече нямаше социализъм. Не съм работил и в последствие за друг работодател, освен за себе си. Така че нямам лично впечатление от работно място в ролята на работник, още повече през социализма. Но имам впечатление колко невероятно издръжлив беше дядо ми. Макар и пенсионер още от 1983г, работеше от тъмно до тъмно, както се казва. Една от няколкото работи с които се занимаваше и през социализма и след това, беше частно дърводелство. Врати, прозорци и мебели по поръчка. Работеше и на осветление след залез, когато поръчката го налагаше. Помагал съм му, но не даваше директно да работя с машините сам. Т.е. да съм от страната от която се подават дъските. Каталясвах, макар че едва ли успявах когато и да е било да свърша повече от 1/3 от неговата работа. А по онова време бях в идеална кондиция, или поне така си мислех.

С ония хора не можем да се мерим, баба ми беше същата, от тъмно до тъмно крак не подвиваше, от нея съм се научил на това което доста хора не могат да вдянат а именно - Докато си почиваш да свършиш нещо. Много други хора по село бяха същите, сега няма вече такива хора или ако все още е останал някой те са единици. Всичко се изчанчи, цял ден веят задници по моловете, пишат глупости в социалните мрежи, клепат се с каквото им падне, момчетиите се обезкосмяват и пудрят, медиите само за насилие и агресия гърмят, сякаш никога не е било мъж да наплеска жена си като му се качи на главата.

Абе за--и.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.