Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

току-що, Sliderum2 написа:

Нещо ми се струва, че гражданин завижда на оня който наряза любовницата си. Иска му се и той да реже, ама ако може някак безнаказано. Нямаше ли там някои от джендер психическите заболявания някое с пристрастеност към използване на режещи инструменти...Сещам се за разни body modificators, ама не знам дали се кефят като режат някой друг. Но няма начин и такива да няма, със съответната диагноза, просто не ми идва на акъла. Може да е някаква форма на екстремен садизъм, или отделни и различно от това. гражданин, ти повече знаеш, сигурно си имате наръчник за перверзиите. Някакъв апокриф, който напоследък да не е вече апокриф, откакто извадиха диагнозите от списъка с психични разтройства, може да се разпространява явно, щото вече не се води нелегален.

Страшно си спрял или изкуфял. Всеки може да прочете какво съм написал, и да стигне до извод, че си долен лъжец. Къде съм казал каквото и да било от жалките ти обвинения и опит за манипулация?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Не съм я приравнил, тая новина си е съвсем резонна, обаче всеки ден вече съобщават как някой някъде обърсал един шамар на някоя. Защо?

Кога всеки ден някъде съобщават? Защото това е единствената новина, която "всеки ден" напоследък е била актуална. Дай примери за други актуални новини от "всеки ден вече".

Дай сда си поговорим за новините като цяло?
Ти новини по нациналните медии гледаш/слушаш ли?
Аз вече ги избягвам понеже новини просто не се съобщават, а само претоплени манджи, дразнещо и досадно е.

А, ти "вече ги избягваш" ама били "всеки ден се съобщава вече за шамари". Признай си поне, че пишеш кво да е в момента и се изпусна. Ей това е досадно и дразнещо. Да ти обяснявам, че никой не претопля никакви манджи, наистина имаше покъртителен случай и в действителност от него се зароди някаква искра на гражданско общество и даже промениха закони и т.н.. А ти "преекспонират" и даже викаш, че не следиш новини, за да се предпазиш сега от отговорност за думите си. Ама иначе "всеки ден вече съобщават как някой някъде обърсал един шамар на някоя." Все повече си повтаряш думите и все повече бягаш от отговорност, а е елементарно да разбереш грешката си. От къв зор сега мажеш и мажеш допълнително? Уж интелигентен човек си да се усетиш кое е удачно и кое не...

Тука медиите са горе-долу същите, дъвчат една новина по две-три седмици, за мен това е абсолютна глупост и идва да каже че журналята ги мързи да търсят новини или просто така им се нарежда от някъде и край.
Добре че е интернета та човек да може да преслуша тук-там та да се информира какво става.

Никой не те кара да гледаш едно и също по две-три седмици, нещата просто имат някакво развитие. Ако не искаш да гледаш новини, които си имат конкретен начин на съобщаване на неща, които се развиват съвсем последователно, но ти си толкова проницателен, че да не ти трябва да слушаш историята в продължиение на 20 дни, може просто да смешиш канала. Но не това ти беше проблема, проблемът ти беше, че "един шамар може" или ме поправи, ако бъркам?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 15 минути, Гражданин написа:

Кога всеки ден някъде съобщават? Защото това е единствената новина, която "всеки ден" напоследък е била актуална. Дай примери за други актуални новини от "всеки ден вече".

А, ти "вече ги избягваш" ама били "всеки ден се съобщава вече за шамари". Признай си поне, че пишеш кво да е в момента и се изпусна. Ей това е досадно и дразнещо. Да ти обяснявам, че никой не претопля никакви манджи, наистина имаше покъртителен случай и в действителност от него се зароди някаква искра на гражданско общество и даже промениха закони и т.н.. А ти "преекспонират" и даже викаш, че не следиш новини, за да се предпазиш сега от отговорност за думите си. Ама иначе "всеки ден вече съобщават как някой някъде обърсал един шамар на някоя." Все повече си повтаряш думите и все повече бягаш от отговорност, а е елементарно да разбереш грешката си. От къв зор сега мажеш и мажеш допълнително? Уж интелигентен човек си да се усетиш кое е удачно и кое не...

Никой не те кара да гледаш едно и също по две-три седмици, нещата просто имат някакво развитие. Ако не искаш да гледаш новини, които си имат конкретен начин на съобщаване на неща, които се развиват съвсем последователно, но ти си толкова проницателен, че да не ти трябва да слушаш историята в продължиение на 20 дни, може просто да смешиш канала. Но не това ти беше проблема, проблемът ти беше, че "един шамар може" или ме поправи, ако бъркам?

Примери колкото искаш, всеки ден.
И да претоплени манджи се псуакт всеки ден.

Централна емисияи новини ден 1ви :

1. Застреляха Алексей Петров, 25 минути от които същественото е е точно 5 минути а останалото са глупости от всевъзможни "специалисти" които обясняват какво и как било като в същото време дори полицията още нищо не знае.

2. Някой някъде нашамарил жена си... 10-12 минути се обяснява как някакви хора се изпокарали и т.н. и двадесет служби се юрнали да се месят, ама за какво и те не знаят.

3. Каката дето я нарязали с шеста версия за случилото се, онзи шопар дето го водят виновен пък сега не бил той я нарязал а само я ошамарил, лелята на третия браточед на вуйната на съседа на пострадалата какво била казала, общо 15 минути минимум.

4. И разбира се къде и колко народ са изтрепали злите руснаци и какво бил казал зеления...

Край на емисията.

Ден 2ри :

1. Затреляха А. петров - Куцо, кьораво и сакато обяснява какво се било случило и развива теории за причините, извършителите и оръжието на убийството САМО ЗА НАШАТА МЕДИЯ, повтаря се съвсем същото като предния ден плюс 2-3% добавки за украса да звучи по-разлчно - 20-25 минути.

2. Поредния хубостник който ступал половинката... или поредния тъпак взел отношение по въпроса с отупаните моми който хал хабер си няма какви ги дрънка ама нали тряя да се дърдори... 15

3.някой от родата на момата с шевовете пак казал нещо, онзи арестувания си променил показанията... 10 минути

4. Зельо, Украйна, бомби, зли руснаци...

И така дни наред докато не стане някоя голяма простотия която да измести фокуса.

За теб може да е нормално, но аз много мразя да ми се повтаря едно и също.

преди 32 минути, Bubbles написа:

Примери колкото искаш, всеки ден.
И да претоплени манджи се псуакт всеки ден.

Централна емисияи новини ден 1ви :

1. Застреляха Алексей Петров, 25 минути от които същественото е е точно 5 минути а останалото са глупости от всевъзможни "специалисти" които обясняват какво и как било като в същото време дори полицията още нищо не знае.

Новинита за "Алексей Петров" няма нищо общо с "един шамар, кво толко?"

2. Някой някъде нашамарил жена си... 10-12 минути се обяснява как някакви хора се изпокарали и т.н. и двадесет служби се юрнали да се месят, ама за какво и те не знаят.

Къде е тази новина "Някой някъде нашамарил жена си."? Общи приказки с никаква такава новина от "напоследък". Всеки ден следя новините. Ни една няма за "един шамар и от мухата слон"

3. Каката дето я нарязали с шеста версия за случилото се, онзи шопар дето го водят виновен пък сега не бил той я нарязал а само я ошамарил, лелята на третия браточед на вуйната на съседа на пострадалата какво била казала, общо 15 минути минимум.

"Само я ошамарил". :slap1:??? Какво си съчиняваш в момента и каква теза се опитваш да защитиш? Че не е той? Че е уравновесен човек, който просто "малко си е превишил правата", а те "правата" на нашите географски ширини са си "така". Може да понашамариш жената, то един шамар кво му е? Където шамар, там и малко възпитателен бой, там и малко възпитателно кълцане. Кво пък толко? Нали? Мисля че разбираш градацията.

4. И разбира се къде и колко народ са изтрепали злите руснаци и какво бил казал зеления...

Край на емисията.

Не обсъждаме войната и тази част от новините, напомням че обсъждаме "манталитета" и по-скоро "балканския" такъв. Защото според мен достатъчно пъти си пролича, че намираш "един шамар" за "нещо не кой знае какво, в рамките на нормата" и т.н.. Не си зъл от това, че ти сам би го направил, даже напротив, на френската си съпурга надали би изобщо ти стискало да посегнеш, но някъде дълбоко в теб се издаде, че седи това мислене "един шамар, кво му е?". И това не са някакви обвинения, просто ми прави впечатление.

Ден 2ри :

1. Затреляха А. петров - Куцо, кьораво и сакато обяснява какво се било случило и развива теории за причините, извършителите и оръжието на убийството САМО ЗА НАШАТА МЕДИЯ, повтаря се съвсем същото като предния ден плюс 2-3% добавки за украса да звучи по-разлчно - 20-25 минути.

Отново напомням, темата не почна от това "какви били новините", а от мнението ти, че един шамар не е нещо кой знае какво и се "преекспонира" като ти ги приравни (шамарите) с нещо "не кой знае кво, нищо особено" за Ганьо (и там "по соца как беше" ма ся да не се връщам да цитирам какво беше написал за тва как е било по времето на баба ти).

2. Поредния хубостник който ступал половинката... или поредния тъпак взел отношение по въпроса с отупаните моми който хал хабер си няма какви ги дрънка ама нали тряя да се дърдори... 15

"Отношение по върпоса". А какво отношение по върпоса да имам? Да ти кажа "евала" ли? "Един шамар, кво па толко?". Аз ти казвам, от манталитета "един шамар, кво па толко?" се стига до там, че се ескалира. Общество, което приема възпитателен или какъвто и да било там по някаква крива логика шамар върху жена, не е общество, в чиято посока едно "европейско" би трябвало да върви. Кажи ми във Франция от толкова живот там колко пъти си срещал Франсоа да се съгласи с теб, че ако неговата Мелоди го ядосва, той може там да ѝ удари един шамар, че то "един шамар не е кой знае кво, че той кой нормален ш'се занимава за един шамар да вдига лакърдии?".

3.някой от родата на момата с шевовете пак казал нещо, онзи арестувания си променил показанията... 10 минути

4. Зельо, Украйна, бомби, зли руснаци...

И така дни наред докато не стане някоя голяма простотия която да измести фокуса.

За теб може да е нормално, но аз много мразя да ми се повтаря едно и също.

Украйна нямаше нищо общо с темата, нито останалите новини дето цитираш от "по света и у нас". Какви други новини има, няма значение, всяка новина е отделна тема и по настоящата се караме по повод на това, че според това, което възприемаш за нормален манталитет (поне съдейки по това, което пишеш) един шамар "не е кой знае кво, че да те занимават там по новините цели няколко дни". Насилието над жени и това, че дават едно и също до втръсване по новините няколко седмици са два съвсем отделени въпроса... 

преди 8 минути, Гражданин написа:

"Само я ошамарил". :slap1:??? Какво си съчиняваш в момента и каква теза се опитваш да защитиш? Че не е той? Че е уравновесен човек, който просто "малко си е превишил правата", а те "правата" на нашите географски

Това в момента е новината по въпроса : https://www.vesti.bg/bulgaria/kakvo-sochat-ekspertizite-spored-zashtitata-na-napadatelia-na-debora-6176840
това коментирам, а не аз какво мисля, айде стегни се моля.

И да един шамар не е повод да се прави сензация или изиобщо новина от случая.

Другото беше просто пример за това как ежедневно се поднасят претоплени манджи на зрителите уж като новини.

току-що, Bubbles написа:

Това в момента е новината по въпроса : https://www.vesti.bg/bulgaria/kakvo-sochat-ekspertizite-spored-zashtitata-na-napadatelia-na-debora-6176840

Другото беше просто пример за това как ежедневно се поднасят претоплени манджи на зрителите уж като новини.

Всички знаем какви може да ги надроби българският съд. Това е съвсем отделна тема. Аз коментирах твоят манталитет. И останалото бяха привеждане на примери. Другото което каза просто в момента не беше по темата, а именно "не ме кефят новините, защото снасят претоплени манджи". Новините не трябва всеки ден да ти носят "нови манджи", те са за да обсъждат актуални теми в обществото, които понякога имат развитие в няколко седмици. Такива са. И няма нищо лошо в това обществото да получава урока по телевизията докато си го научи. Ще го наречеш пропаганда сигурно, но в случая обществото трябва да се събуди и няколко пъти да му се повтори не е излишно имайки предвид колко много хора тук (включително и ти) смятат, че един шамар не е кой знае какво. Пак не ме разбираш, че тук не става въпрос просто за "един шамар", но от "един шамар се започва".

преди 5 часа, Bubbles написа:

Не забравяй, че когато новина за питбул убие човек, за медиЙте и коментиращите под новините тролове и гражданин, по-важна е съдбата на питбула. Човекът "кучета го яли", няма значение. Толкова са извратени и ненормални как мислят и какво възприемат за правилно. А не дай си боже някой да загроби песа. Ще има няколкостотин коментара и петиции да искат да го осъдят и призиви да бъде пребит. Някои му се канят самите те. 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Не забравяй, че когато новина за питбул убие човек, за медиЙте и коментиращите под новините тролове и гражданин, по-важна е съдбата на питбула. Човекът "кучета го яли", няма значение. Толкова са извратени и ненормални как мислят и какво възприемат за правилно. А не дай си боже някой да загроби песа. Ще има няколкостотин коментара и петиции да искат да го осъдят и призиви да бъде пребит. Някои му се канят самите те. 

Нали има закони, според които кучета, убили хора или нанесли сериозни щети на хора, трябва да се затварят в приюти или да се приспиват с евтаназия? Доколкото знам така се прави в България, когато има случай с кучета, нападнали хора.

преди 1 час, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Нали има закони, според които кучета, убили хора или нанесли сериозни щети на хора, трябва да се затварят в приюти или да се приспиват с евтаназия? Доколкото знам така се прави в България, когато има случай с кучета, нападнали хора.

Нямам идея дали има такъв закон. Ама знам, че има много НПО-та и зоофили, които ще излязат на протести само някой с пръст да докосне песа убиец.

преди 12 часа, Гражданин написа:

Всички знаем какви може да ги надроби българският съд. Това е съвсем отделна тема. Аз коментирах твоят манталитет. И останалото бяха привеждане на примери. Другото което каза просто в момента не беше по темата, а именно "не ме кефят новините, защото снасят претоплени манджи". Новините не трябва всеки ден да ти носят "нови манджи", те са за да обсъждат актуални теми в обществото, които понякога имат развитие в няколко седмици. Такива са. И няма нищо лошо в това обществото да получава урока по телевизията докато си го научи. Ще го наречеш пропаганда сигурно, но в случая обществото трябва да се събуди и няколко пъти да му се повтори не е излишно имайки предвид колко много хора тук (включително и ти) смятат, че един шамар не е кой знае какво. Пак не ме разбираш, че тук не става въпрос просто за "един шамар", но от "един шамар се започва".

Да така е българския (А и не само) съд може да надроби яки гозби, но аз просто споменах въпросната новина, дали и кой е виновен нито мога да знам, нито мога да посоча, затова има разследващи органи и дано намерят виновника и той си получи заслуженото.

Моя манталитет?
Какво за него?
Ти как разбра какъв е, по това че не обичам нещата да се пресилват?

Относно новините, тук ключовата дума е Новини, тоест нещо ново, за т.нар. актуални тема има една камара публицистични предавания в които така или иначе всякакви "специалисти" дрънкат глупости.

преди 1 час, Bubbles написа:

Да така е българския (А и не само) съд може да надроби яки гозби, но аз просто споменах въпросната новина, дали и кой е виновен нито мога да знам, нито мога да посоча, затова има разследващи органи и дано намерят виновника и той си получи заслуженото.

Моя манталитет?
Какво за него?

Относно новините, тук ключовата дума е Новини, тоест нещо ново, за т.нар. актуални тема има една камара публицистични предавания в които така или иначе всякакви "специалисти" дрънкат глупости.

Логиката на гражданина: ти си хетеро, значи биеш жените. Ако си хомо, не ги биеш. Желязна логика, ама след трансовете, най-големият процент насилие е при жителките на остров Лесбос.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Логиката на гражданина: ти си хетеро, значи биеш жените. Ако си хомо, не ги биеш. Желязна логика, ама след трансовете, най-големият процент насилие е при жителките на остров Лесбос.

Или ако си хомо биеш мъжа си.:lol6:

преди 5 часа, Bubbles написа:

Моя манталитет?
Какво за него?

Писах едно страшно дълго мнение, но тъкмо да го публикувам и ми даде някаква грешка на сървъра и се изтри. 

Значи е било знак, че няма нужда да продължаваме спорта.

Накратко, ти смяташ нещата за преекспониране и че те занимават с някакъв тъп пердах щото то кой не би му се искало понякога да шамароса жена си и някак си мненията ти издават, че не смяташ, че един шамар не е нещо сериозно. Сам се насади да обясняваш не по случая, а че като цяло те дразнят новини за домашно насилие, защото шамарите не били кой знае какво за показване и били сравнително често явление така или иначе, така че тогава за какво ни били занимавали всички с тези глупости цяла седмица коя яла шамари там? Платинено мнение направо. Бих го сравнил по нелепост и възмущене с онова на класика Вежди Рашидов по темата.

А аз смятам, че темата с шамарите е по-сериозна от колкото я изкарваш, защото един пердах върху жена, даже да не са белези от макетни ножчета и стригане на коси, не е нещо нормално и ако трябва е напълно оправдано да се забучи малко по темата по медиите, за да може обществото да се погнуси и да си извади някакви поуки. 

преди 33 минути, Гражданин написа:

Писах едно страшно дълго мнение, но тъкмо да го публикувам и ми даде някаква грешка на сървъра и се изтри. 

Значи е било знак, че няма нужда да продължаваме спорта.

Накратко, ти смяташ нещата за преекспониране и че те занимават с някакъв тъп пердах щото то кой не би му се искало понякога да шамароса жена си и някак си мненията ти издават, че не смяташ, че един шамар не е нещо сериозно. Сам се насади да обясняваш не по случая, а че като цяло те дразнят новини за домашно насилие, защото шамарите не били кой знае какво за показване и били сравнително често явление така или иначе, така че тогава за какво ни били занимавали всички с тези глупости цяла седмица коя яла шамари там? Платинено мнение направо. Бих го сравнил по нелепост и възмущене с онова на класика Вежди Рашидов по темата.

А аз смятам, че темата с шамарите е по-сериозна от колкото я изкарваш, защото един пердах върху жена, даже да не са белези от макетни ножчета и стригане на коси, не е нещо нормално и ако трябва е напълно оправдано да се забучи малко по темата по медиите, за да може обществото да се погнуси и да си извади някакви поуки. 

Пак ми завираш думички по клавиатурата, спри се вече!

За последно : Да обършеш един на някоя кифла била тя и жена ти не е нищо сериозно, да я утрепеш от бой е друго и няма нищо общо с първото.

И като цяло ситуацията се е преекспонира от медиите може би с цел запълване на медийно време.

А новините като цяло не са новини а глупости без оглед каква е темата, новини просто няма, има бращолевене на едни и същи глупости с различни думи, а баламурниците си мислят че като ги слушат се информират.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Пак ми завираш думички по клавиатурата, спри се вече!

Не аз, а ти сам все по-красноречиво си казваш мнението по темата за насилието над жени във свое всяко следващо мнение.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Да обършеш един на някоя кифла била тя и жена ти не е нищо сериозно

Личи си че нямаш нищо против една жена да си изяде шамарите :slap1:просто ей така за профилактиката, стига да не се стигне до болница или да я отрепеш, то си е приемливо бе, направо в реда на нещата.:yanim:

преди 8 минути, Гражданин написа:

Личи си че нямаш нищо против една жена да си изяде шамарите :slap1:просто ей така за профилактиката, стига да не се стигне до болница или да я отрепеш, то си е приемливо бе, направо в реда на нещата.:yanim:

Ако има заслуги да й обършеш един какво нередно виждаш? Обратното също важи, ако мъжа си е заслушил жена му да музашие един, лошо няма.
Ние сме хора, всеки греши, всеки може да си изтърве нервите, всеки може да направи глупост и да си заслужи да му загреят врата.
Днес ревете на умряло за всеки шамар, за всяко докосване, плачете само за права, а не щете да и да чуете за задължения и отговорности, и резултата е виден за всички.

Ако има заслуги да й обършеш един какво нередно виждаш?

Не бе, няма нищо нередно. А някакви препоръки колко тежък да е шамара или тупаника?

на 2.09.2023 г. в 20:03, Гражданин написа:

Не бе, няма нищо нередно. А някакви препоръки колко тежък да е шамара или тупаника?

Стига си ревал, света не е само права, има едни неща които се наричат задължения и отговорности, това познато ли ти е? Или е важно да имаш права, пък задълженията и отговорностите дгд?

• 2 седмици по-късно...
преди 3 часа, Sliderum2 написа:

А на недоумените въпроси на родителите към Министерството на образованието от там им отговорили "Всичко е наред, правилно е!".

Десетки училища в Белгия бяха запалени в знак на протест срещу задължителното сексуално обучение

400x300.jpg?_=1694779379

Шест училища в белгийския град Шарльороа бяха подпалени умишлено тази седмица в знак на протест срещу въвеждането на задължително сексуално обучение в началното и средното образование, съобщиха местни медии. Отбелязва се, че подобни случаи са били установени в Брюксел, а снощи две училища са били запалени край Лиеж, предава БТА.

На мястото на някои от пожарите се вижда надпис „No EVRAS“ (обучение в областта на взаимоотношенията, емоциите и сексуалността).

original.jpg?_=1694779226

Новото задължително сексуално обучение се сблъсква с яростна съпротива от религиозни групи, както и от консервативни семейства. Противниците се оплакват, че ще въведе понятията за пол и сексуална идентичност на децата твърде рано. Те настояват, че семействата трябва да обсъждат тези теми с децата си.

Детският психиатър Софи Дешен каза пред RTL, че някои от темите могат да бъдат вредни за децата. Тя твърди, че деца на петгодишна възраст ще учат за полова идентичност, докато от деветгодишна възраст се въвеждат теми, свързани с транссексуалността и смяната на пола. Дешен предупреди, че тези теми могат да бъдат потенциално „травмиращи“ за децата в тази ранна възраст.

Други теми, които разгневиха родителите, са дискусиите за наличието на множество партньори, секстинг и голо тяло.

Белгийската министърка на вътрешните работи Анели Верлиден свика на 15 септември заседание с участието на представители на разузнаването и полицията, за да се предприемат мерки за противодействие на проявите на вандализъм. Тя изрази опасение, че обстановката може допълнително да се влоши.

Премиерът Александер де Кро заяви, че за него като баща тези събития са неприемливи, защото училището трябва да бъде място за всички деца. Той добави, че сексуалното образование не може да бъде подлагано на съмнение, защото прави децата устойчиви и е основа за бъдещо сексуално здраве.

Властите предвиждат въвеждането на общо 4 образователни часа по въпросите на сексуалното образование в програмите на училищата. Те са подготвили наръчник от 300 страници, който ще бъде раздаван на учениците, а след като са го прочели, децата и младежите ще могат да поставят въпроси на специалисти в училище.

В по-големите градове на Белгия през миналата седмица се проведоха множество протести предимно от мюсюлманските общности, които изразиха своето несъгласие с това децата им да изучават предмет свързан със сексуалното обучение. Сексуалното обучение в белгийските училища за всички възрасти съществува от 2012 г., но до началото на тази учебна година то е било под формата на свободно избираем предмет и не е трябвало учениците задължително да посещават тази часове и да имат оценка.

За да защитят децата си от джендър идеологията, родните ватници си пращат децата на запад. :yanim:

Разправяйте ми после, че лгбтиазп+++ не били педофили. "Не" са само тези от тях, които не са заловени с доказателства.

• 2 седмици по-късно...

Сутринта по дебилизора се обясняваха че ИК влизала в сила в ЕС, макар че не била ратифицирана в доста държави, вкл. България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.