Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще гласувате ли на президентските избори?

Featured Replies

Аз също едва ли ще измина толкова километри (и моите са приблизително 300) за да гласувам ....

Редактирано от selia (преглед на промените)

• Отговори 74
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да,ще гласувам както винаги в последните 16 години. Дори и да не променим нещо,то нека не спираме да опитваме. Най-малко заради бъдещето на децата ни.

Да,ще гласувам както винаги в последните 16 години.

Дори и да не променим нещо,то нека не спираме да опитваме.

Най-малко заради бъдещето на децата ни.

Да, ще гласувам, както винаги досега.

Но ще си позволя да ви дам два линка за размисъл.

http://www.dariknews.bg/view.php?p=article...10&id=85799

http://www.dariknews.bg/view.php?p=article...10&id=85989

и да цитирам края на статията във втория:

Хайде, имате шанс и вие да го направите цивилизовано – на 22-и следващия месец можете да прецените, все пак сте пълнолетни и мислите с главата си, та преценете и бутнете тези отломки, които смятате, че са опасни за здравето. Бутнете ги преди наистина да се превърнат в опасни за живота ви...

Поставих ДА в анкетата, но не съм сигурен дали ще се отвори изборна секция в нашето посолство. Имаше някакво ограничение за минимум 100 гласоподаватели angry.gif ..... ще видим !

Последните мнения само доказват колко важно да се даде възможност за гласуване в нета, тогава съм сигурен че процента на гласувалие във възрастовата група 18-30 ще се увеличи значително, на никой не му се губи времето да ходи и да чака на опашки като за пенсия когато реално няма фаворит, тоест не е достатъчно мотивиран за да гласува, но да си кликне за най-малкото зло не е проблем

• 2 седмици по-късно...
Да,мое право е и е по желание.При условие че не бият за кой да гласуваш ще ида доброволно и ще направя избора си.Още повече че веднъж на 5 години ми се отдава.

Привет, имаш право да пуснеш само бюлетината но друго право г-н Драгозов ти нямаш!!!

При условие че не бият за кой да гласуваш ще ида доброволно и ще направя избора си.

Избора, Драгозов ще направи Иван Костов и политическата олигархия, както казах народа има право

само да пусне бюлетината, другото право е отнето от БСП и нейните резервни отбори, като СДС, ДСБ,ДПС,НДСВ,ДП,СДП .......... за това сега всички скачат против АТАКА, защото тази партия не е създадена като СДС на улица Латинка в дома на Адрей Карлович Луканов, а тръгна от 10 минутно предаване от недрата на Българският народ. Не че не внедриха подводници и в нея като Берон от ДС (Бончо), и много други, за да я разцепят или оглавят. Но това е дълга тема щом до сега не сте прозряли истината едва ли ще разберете какво всъщност е Атака......

Поздрави!!!

Привет, имаш право да пуснеш само бюлетината но друго право г-н Драгозов ти нямаш!!!

При условие че не бият за кой да гласуваш ще ида доброволно и ще направя избора си.

Избора, Драгозов ще направи Иван Костов и политическата олигархия, както казах народа има право

само да пусне бюлетината, другото право е отнето от БСП и нейните резервни отбори, като СДС, ДСБ,ДПС,НДСВ,ДП,СДП .......... за това сега всички скачат против АТАКА, защото тази партия не е създадена като СДС на улица Латинка в дома на Адрей Карлович Луканов, а тръгна от 10 минутно предаване от недрата на Българският народ. Не че не внедриха подводници и в нея като Берон от ДС (Бончо), и много други, за да я разцепят или оглавят. Но това е дълга тема щом до сега не сте прозряли истината едва ли ще разберете какво всъщност е Атака......

Поздрави!!!

Интересно! И какво е според теб А ТАКА("атака")? Какво искаш да кажеш с тези думи за АТАКА? Нещо не те разбрах.

Иначе за мен това е една много заблудена партия с членове-олигофрени. Извинявам се за израза!

Интересно! И какво е според теб А ТАКА("атака")? Какво искаш да кажеш с тези думи за АТАКА? Нещо не те разбрах.

Иначе за мен това е една много заблудена партия с членове-олигофрени. Извинявам се за израза!

Ми аз добре казах,че щом до сега не сте разбрали и прозряли нещата едва ли ще ги разберете, както се казва то се иска да се мисли а не да се слуша какво казва този или онзи просто да се мисли. А колкото до олигофрените, ще се види на балотажа колко са алегофрените на СДС, ДСБ, БСП и на АТАКА.

П.П Както е казъл един велик Българин: Днес у нас свестните ги наричат луди, а лудите свестни!!!

Може би знаеш кой е казал това ??Biskata когато аз съм започнал де се боря против тези тъй наречени десни и леви, може би ти си бил само в мечтите на баща си!!!! Нищо лично......

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Ми аз добре казах,че щом до сега не сте разбрали и прозряли нещата едва ли ще ги разберете, както се казва то се иска да се мисли а не да се слуша какво казва този или онзи просто да се мисли. А колкото до олигофрените, ще се види на балотажа колко са алегофрените на СДС, ДСБ, БСП и на АТАКА.

П.П Както е казъл един велик Българин: Дне у нас свестните ги наричат луди, а лудите свестни!!!

Може би знаеш кой е казал това ??Biskata когато аз съм започнал де се боря против тези тъй наречени десни и леви, може би ти си бил само в мечтите на баща си!!!! Нищо лично......

Ще кажа, че за мен всички и СДС и БСП и ДПС и АТАКА.....са един дол дренки. Не видях някой да ни оправи. Иначе за това дали ще гласувам, да ще се разходя да пусна една бюлетина. Винаги съм го правил и ще го правя. Tihichko, ако нещо съм те обидил, се извинявам. Не съм искал да се спори или нещо такова.

С уважение: Biskata

Още не съм решила, може би този път няма да гласувам, понеже никой от кандидатите не ми допада! sad.gif

Ще гласувам 100%, стига да не съм на работа през деня. Това е мно право а и го чувствам като задължение.

Гласувах с НЕ, защото ми е писнало да ме правят на тУпак...и няма да гласувам .....

• 2 седмици по-късно...

Твърдо ДА,а после с чиста съвест,ще гиии.......споменавам. cool.gif

Ще гласувам да. За първи път през живота си имам това право и мисля да си го използвам. Ще дам гласа си, защото искам да участвам в избора на този, който ще ни представя пред света. Колкото и да са ограничени правомощията на президента, той е обединяващото звено между трите власти. Дано изберем подходящия.

• Администратор

Няма да гласувам защото нямам това право. Но ако го имах щях да гласувам. Не за друго, ми за да не бъде избран Сидеров за президент. Само това й липсва на тази държава...

Няма да гласувам, защото ще пътувам, но на балотажа (ако има такъв), ще гледам да си дам вота, защото и на мен "Сидеров" и "президент" не ми звучат добре заедно.

Ще гласувам 100%! Не ми се нрави идеята за Сидеров президент. :wub:

...Но това е дълга тема щом до сега не сте прозряли истината едва ли ще разберете какво всъщност е Атака.....

Атака е смес между ранното СДС и Жорж Ганчев, миш-маш от ченгета, лумпени, доносници и провалили се политици, буламач от националистическа риторика, демагогия и популизъм. С една дума опиум за измъчения и наивен български избирател.

И ще гласувам. Ще гласувам срещу Гоце-то, нека и на него да му създам вълнения. Властимащите не трябва да се самозабравят.

И аз ще гласувам, защото съм българин и се чувствам длъжен. Искам да призова тези 44(в момента), и останалите, които четат и смятат да НЕ гласуват, и да размислят. Защото техния глас е важен и от значение. Аз лично не искам друг вместо мен да избира кой ще е лицето на България. Тази НАША България, която е на всички българи. Защото ние сме държавата, а не един куп наивни управляващи. И независимо от наивността им ние трябва да гласуваме за някой по наша преценка.

Целта ми не е да ви кажа/намекна за кой да гласувате. А просто да гласувате за някой от кандидатите.

Благодаря.

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

И аз ще гласувам, защото съм българин и се чувствам длъжен. Искам да призова тези 44(в момента), и останалите, които четат и смятат да НЕ гласуват, и да размислят. Защото техния глас е важен и от значение. Аз лично не искам друг вместо мен да избира кой ще е лицето на България. Тази НАША България, която е на всички българи. Защото ние сме държавата, а не един куп наивни управляващи. И независимо от наивността им ние трябва да гласуваме за някой по наша преценка.

Целта ми не е да ви кажа/намекна за кой да гласувате. А просто да гласувате за някой от кандидатите.

Благодаря.

Подкрепям те на 100% :) Трябва да се гласува наистина. Лошото е, че не всеки мисли така.

Според законите на страната и съгласно указанията на Централната избирателна комисия на Република България, днес 21.10.2006 година (събота) е ден за размисъл. Ден, в който всеки трябва да помисли за последно преди да гласува или да не гласува. Ден, в който предизборната агитация и публични коментари са забранени. След събеседване с модераторския екип решихме:

-Считано от 0.00 часа на 21.10.2006 година, всички теми, в които се коментират изборите, ще бъдат затворени, за да спазим законовите разпоредби. Всяка новоотворена или съществуваща тема, в която се съдържа пряка или непряка агитация за който и да е от кандидатите за президент, също ще бъде затваряна. Темите ще бъдат отворени отново в 20:00 часа на 22.10.2006 година(неделя).

Нека всеки размисли трезво за кого да даде гласа си!

„ЗАКОН ЗА ИЗБИРАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКАТА

Заключителни разпоредби

§ 2. (Изм. - ДВ, бр. 80 от 2001 г., в сила от 18.09.2001 г.) По неуредените в този закон въпроси се прилагат съответните разпоредби на Закона за избиране на народни представители.”

„ЗАКОН ЗА ИЗБИРАНЕ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Чл. 59. (1) Не се допуска предизборна агитация от 24 часа преди изборния ден до 20,00 часа в изборния ден.”

От резултатите до момента се вижда, че много малко хора са гласували, което е лошо за България. sad.gif Трябва да се гласува, поне така мисля аз.

Не виждам за кого sad.gif

Уморих се да ме лъжат,уморих се от неспазени обещания,уморих се - а искам да живея в България.

• Автор

Нека продължим дискусията покрай президентските избори и балотажа в тази тема.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.