Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще гласувате ли на президентските избори?

Featured Replies

Приближават избори... да видим кой ще гласува и няма.

• Отговори 74
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да,ще гласувам както винаги в последните 16 години. Дори и да не променим нещо,то нека не спираме да опитваме. Най-малко заради бъдещето на децата ни.

Да,мое право е и е по желание.При условие че не бият за кой да гласуваш ще ида доброволно и ще направя избора си.Още повече че веднъж на 5 години ми се отдава.

Гласувах в анкетата с НЕ, от там май следва, че няма да гласувам на предстоящите избори biggrin.gif

Просто няма начин да има избори и аз да не гласувам :)

Ще гласувам ,ако никой не отиде то какви избори са тогава . :)

Знам,че не е правилно да не се гласува,но аз няма да гласувам на тези избори !

Да,определено ще гласувам...всеки вот е важен,а и освен това вместо само да се оплаква,обществото ни може да си вдигне задника до урните...да се включим заедно в този цирк,наречен "Президентски избори"...клоуни много,ама и публика си трябва... laugh.gif

Ами, за пръв път ще имам право на вот и може би само заради "спорта" ще гласувам;) Аз дори не знам всички кандидати..Даже и за тези, които знам, не съм сиигурна, че са те..хихи, което не е много хубаво, защото ако все такива като мен ги избираме нашите управници ( май затова сме на това дередже)

Ами, за пръв път ще имам право на вот и може би само заради "спорта" ще гласувам:newspaper: Аз дори не знам всички кандидати..Даже и за тези, които знам, не съм сиигурна, че са те..хихи, което не е много хубаво, защото ако все такива като мен ги избираме нашите управници ( май затова сме на това дередже)

То не ти и трябва да ги знаеш всичките,Митьо питона и много като него.

Ako имам до тогава редовни документи че сега нямам

Въпеки,че ми се струва неудачно,ако се кандидатира Бат Бойко или Волен със сигурност ще гласувам за един от двамата :newspaper:

Мдаааааамммм ще направя всичко възможно да се отчета...

Бих гласувал само срещу кебапче и 5 лева :)

И аз няма да гласувам. Толкова години гласувах за най различни и кво? Всичките един дол дренки.

Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят...

Ама не знам,може от скука да отида и да гласувам за някой психопат - поне да хване някой глас човечеца... :clap:

Бих участвал в изборите само при наличие на бюлетина -- "Нито един от кандидатите".

Съответно кандидат,получил по-малко гласове от броя на тази бюлетини,да бъде отстраняван от надпреварата.Ако това се случи на всички кандидати -- всички аут.

Мисля че ако тази идея се доразвие и приложи то тогава може да се говори за истински избор.

В сегашния си вариант изборите са безсмислени.

Че такива идеи няма да намерят реализация е повече от ясно.

Бих участвал в изборите само при наличие на бюлетина -- "Нито един от кандидатите".

Съответно кандидат,получил по-малко гласове от броя на тази бюлетини,да бъде отстраняван от надпреварата.Ако това се случи на всички кандидати -- всички аут.

Мисля че ако тази идея се доразвие и приложи то тогава може да се говори за истински избор.

Нямам какво да допълня! Перфектно! :)

Какво трябва да направи някой че да гласувате за него?

ти запознат ли си с кандидатите - познаваш ли ги/дори от и от малкия екран/ чул/прочел ли си им програмата, защото някой може освен обещания да е написал и начин на решения на проблеми. Не говориш ли наизуст, ако сега наистина се кандидатира способен човек - ти с твоя негативизъм дори няма да си го чул и благодарение на всички с подобно отношение този човек няма да спечели изборите, и тогава виновен ще е всеки домързяло го да си направи труда за една не много трудна преценка за това дали някой от кандидатиралите си заслужава, но пък всички виновни ще викнат дружно - всички ДРУГИ(в случая политици) са виновни

voxy,способен политик НЯМА в момента у нас! Разбираш ли,НЯМА!!! Писна ми на всички избори да ме лъжат и агитират "гласувай,гласувай,гласувай" Чакайте малко,мое право е да избера дали да гласувам,к7ато по този начин също изразявам определена гражданска позиция! Не ме мързи да отида до урните,просто не си струва,защото няма за кого! На мен лично ми се гади от целия мръсен фарс около тия избори - театъра с Неделчо Беронов беше пълен - явно ни смятат за върховни идиоти вече...Издигнаха едно чучело,с единия крак в гроба, и за слепите е видно,че този човек не може да стане президент и на домсъвета в някой жилищен вход, а те го издигтнали за президент на републиката!!! И вече скандали,пазарлъци,и Бойко се намеси,естествено,за да се покаже колко е честен, абе изобщо - грозна работа. Целта е явно Първанов да няма никакви проблеми и още на първи тур да го изберат.

Абе какво ли говоря изобщо - в момента в България няма партии - има организирана мафия, която дърпа конците, и приема формата на политически партии. Затова няма да се оправим още 20-30 години.

Заробиха ни с МВФ и Световната банка,а тези двете институции с когото са се захванали, винаги са го докарвали до фалит - няма страна,която да е замесена с МВФ и да е успяла. Набутаха ни и в НАТО - абсолютно безсмислено,когато вече няма студена война,няма два лагера.Кой ще ни нападне?От кого се пазим? Голямото драпане да влезем и в ЕС. И какво? Ще се мъчим като грешни дяволи десетки години,докато се почувства дори минимално подобрение. Това също е заробване. Просто нямам думи!!!

Няма да гласувам! Отвращавам се от нашите политици!

Това с оправянето изобщо не го разбирам - как се оправят нещата? политиците вадят вълшебната пръчица и удвояват, утрояват ... заплатите ни ли? Изобщо грешно е да мислим и/или чакаме някой да ни оправя - че какво има да ни оправя - имаме си пазарна икономика, все по-малко нещата зависят от политиците, законите ни са доста сходни с Европейското законодателство като нали точно техните заплати и икономики искаме, тоест почти всичко е направено въпрос на време е и манталитет щото тоя нашия ама хич не ми харесва, просто като сме си дробили попарата - 45+8 години ще си я сърбаме а колко време ще е зависи от самите нас ВСИЧКИ без изключение - политиците са част от обществото както учителите, адвокатите, престъпниците

политиците са част от обществото както учителите, адвокатите, престъпниците

Там е работата,че не са!

Какво трябва да направи някой че да гласувате за него?

ти запознат ли си с кандидатите - познаваш ли ги/дори от и от малкия екран/ чул/прочел ли си им програмата, защото някой може освен обещания да е написал и начин на решения на проблеми. Не говориш ли наизуст, ако сега наистина се кандидатира способен човек - ти с твоя негативизъм дори няма да си го чул и благодарение на всички с подобно отношение този човек няма да спечели изборите, и тогава виновен ще е всеки домързяло го да си направи труда за една не много трудна преценка за това дали някой от кандидатиралите си заслужава, но пък всички виновни ще викнат дружно - всички ДРУГИ(в случая политици) са виновни

@voxy

Не биха били излишни известни усилия от твоя страна в усвояване на умението да се води диалог.

Дадох една идея.Далеч съм от мисълта,че е неотразима,затова и споменах,че тя може да придобие развитие.И тази идея по същество разширява избора до правото на несъгласие със предложенията.

В един магазин,ако ти предложат няколко артикула,които не задоволяват твоите изисквания,би ли купил задължително един от тях? И ако това са да речем чифт чорапи?

Не се ли принизява по-този начин едно от основните човешки права?

Може ли за едни чорапи да можем да кажем не,а за президент да нямам този избор?

Трябва ли да съм непременно съгласен с предложения произлизащи от някоя партия.

А и израза "честен политик" съдържа вътрешен антагонизъм.

Никъде не съм дал конкретен израз на критериите си за избор на президент.

Съответно и не виждам причина да ги коментираш.

Позволи ми това да са си мои проблеми и аз да търся начина за тяхното решаване.

Редактирано от badr (преглед на промените)

...

В един магазин,ако ти предложат няколко артикула,които не задоволяват твоите изисквания,би ли купил задължително един от тях? И ако това са да речем чифт чорапи?

Не се ли принизява по-този начин едно от основните човешки права?

Може ли за едни чорапи да можем да кажем не,а за президент да нямам този избор?

...

Ако влезнеш в магазина и погледнеш чорапите, никои не ти харесат и не си купиш - проблем никакъв, но без изобщо да влезнеш и да кажеш - всички чорапи са скапани, само защото на витрината са сложили такива е това не смятам че е правилно.

Поне все още има оптимисти като voxy. Аз съм на един акъл с WhiteHart.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.