Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

• Автор
току-що, kosyo написа:

Обаче аз имам доказателство, как най-големия радетел за това как украинците пускали свои загуби за руZки тук , пусна руZка загуба за украинска ( в може би единствения си клип който даде като доказателство) и не стига че не даде наградата която беше обещал , ами и от тогава не смее да го опровергае и не ми говори. Сещащ ли се закой ти говоря и  кога смяташ че ми омръзне да ти го натяквам? Но иначе си спец по всичко - а реално си един дървен философ, дето не може дори да застане гордо и  да каже - сбърках - извинявайте:)

Zа него/нея ( @maxthon) е ясно и очеизвадно, че е платен руски гражданин и поставен нарочно в раздел политика.

Само прочети това:

преди 2 минути, kosyo написа:

Кога да чакам агентите на данс да ме съберат за разпит?

??????

Но, пък ние си знаем, че той знае, че ние знаем....

Нека си пише глупостите. Нали затова е кандитатствал и одобрен. Ако може да повлияе с нещо, ама ...

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 242,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 8 минути, БаалБек написа:

??????

E това ми беше реакцията когато написа нещо за професор, за който чувам за пръв път. Но виж опорката с 4000 хил. лв. продължава да се разпространява без нито едно доказателство за получена такава сума от който и да било. И точно затова те подканих ако имаш информация за някой получил такава сума да я съобщиш на правилното място, а не да се правиш на интересна в някой форум.

П.С. Имаш и моята благодарност за това, че ми показа до колко може един човек (не си ти) да е упорит в това да чака отговор на плоските си напъни за мнения въпреки, че отдавна е блокиран.

преди 2 минути, maxthon написа:

E това ми беше реакцията когато написа нещо за професор, за който чувам за пръв път. Но виж опорката с 4000 хил. лв. продължава да се разпространява без нито едно доказателство за получена такава сума от който и да било.

Като пропагандатор на руZките интереси си един от най-бездарните които познавам. Сега се надявам че най-после ще ме обориш а не да подвиеш опашка както правиш сега. Хайде де нали едно време отговаряше на все един пост , а след като те хванах в тази зверска издънка се скри и реши че така ще ти е по-лесно. Ми не - аз съм тъп и упорит и с удоволствие ти показвам колко си boss  :) С удоволствие си чакам да си изям зрънчото което обеща за фейковото видео , което пусна за украинското зърно. И знаеш - няма да престана да го повтарям

• Автор
преди 2 минути, kosyo написа:

Като пропагандатор на руZките интереси си един от най-бездарните които познавам. Сега се надявам че най-после ще ме обориш а не да подвиеш опашка както правиш сега. Хайде де нали едно време отговаряше на все един пост , а след като те хванах в тази зверска издънка се скри и реши че така ще ти е по-лесно. Ми не - аз съм тъп и упорит и с удоволствие ти показвам колко си boss  :) С удоволствие си чакам да си изям зрънчото което обеща за фейковото видео , което пусна за украинското зърно. И знаеш - няма да престана да го повтарям

Може да те е блокирал и да не вижда какво му пишеш. От срам де, не от нещо друго...:cool:

преди 14 минути, БаалБек написа:

Може да те е блокирал и да не вижда какво му пишеш. От срам де, не от нещо друго...:cool:

Безценно е това. Това ме амбицира още повече да му напомням доста по-често, колко бездарен пропагадатор е и как обвинявява някой в нещо което той самия прави. Като примерно как пуска фейкови видеа и ми е длъжник. Ей каква награда изкарах аз от едно зрънчо...

• Автор

Я какво става сега. 

Средната заплата в България за пръв път премина невиждана досега граница

ЕС, НАТО и САЩ съсипаха държавата ни. Сега пропагандаторите с ватенки ще квичат от удоволствие.

Бедност, бедност.....бедност.

преди 48 минути, БаалБек написа:

Я какво става сега. 

Средната заплата в България за пръв път премина невиждана досега граница

ЕС, НАТО и САЩ съсипаха държавата ни. Сега пропагандаторите с ватенки ще квичат от удоволствие.

Бедност, бедност.....бедност.

Тук темата не е ли за пропагандата на Русия в България?

От години не съм бил тук /живея извън BG/и  сега не мога да се ориентирам къде и по кой канал на TV или радио има руска пропаганда.Виждам дори има блокирани сайтове /руски/ които не се отварят от BG. Но се отварят от Deutschland.По медиите виждам само официалната линия.То и през времето на бай Тошо е било така но тогава всичко с обратен знак....?!

Руската пропаганда в България и останалия свят.png

Редактирано от gross
допълване (преглед на промените)

• Автор

Учебници с пропаганда за добрата империя

Какво ще учат децата в Русия тази година?

Как да се вкара неспирно леещата се от руската телевизия пропаганда в главите на тийнеджъри, които в значителна степен не гледат тези канали, но съвсем скоро може да потрябват на Кремъл за мобилизация за войната? Като я добавиш бързо в учебниците по история след 1945 г., по които се учи в 10-11 клас.

преди 4 часа, БаалБек написа:

Учебници с пропаганда за добрата империя

Какво ще учат децата в Русия тази година?

Как да се вкара неспирно леещата се от руската телевизия пропаганда в главите на тийнеджъри, които в значителна степен не гледат тези канали, но съвсем скоро може да потрябват на Кремъл за мобилизация за войната? Като я добавиш бързо в учебниците по история след 1945 г., по които се учи в 10-11 клас.

Още по ужасно е съвременното еничарство което прилагат спрямо  депортираните украински деца и как им промиват още младия , попиващ мозък .

Цитирах в съседната тема широк материал . Като добавим и Хитлерюг... пардон, "юнармия" , нещата са тотален брейнуошинг и възпитаване на класически рашистонацисти с вградена "правилна идеология" .

Иедно мнение с което съм абсолютно съгласен и го набюдавам също масово :

20 ч.  ·
Ужасѐн съм! Путинистката, руската, антиамериканската, антиевропейската и антиатлантическата пропаганда е достигнала до мозъка на костите на обикновените хора. Под обикновени хора аз не разбирам хората от втора класа. Съвсем друго имам предвид. Хора, които не са част от политическия или бизнес елит. В добър смисъл го казвам.
Седя днес в едно кафене в краен квартал. Не е точно кафене... един заден вход на панелка е направен на продавница за цигари, кафе, бира и водка. На малки пластмасови маси може да се пие едно или друго.
И се започна един политически разговор. Не го предизвиках аз.
И какво им е влязло в главите на хората?
- Не Русия, а Украйна е агресор.
- За всичко е виновна Америка.
- Какво търси НАТО в Черно море?
Изобщо не разбират, че три натовски държави са черноморски, а именно Турция, Румъния и България.
- Колко руснаци са убили азовците.
- Защо сме дали бази на американците
- Колко свободни сме били някога по времето на режима.
От десетина души на няколко маси само един освен мен мислеше различно.
Разбирате ли, това е страшно. За разлика от днешните политици, социолози и политолози аз си говоря с обикновените хора.
Положението е страшно. Наистина е страшно. Руската пропаганда е пропила и наводнила навсякъде.
Не изключвам в следващото Народно събрание да бъде сформирано правителство на "Възраждане", БСП и разни президентски хора.
Никога в живота си не съм бил полкова потресен и уплашен!
Това няма как да се разбере от препирните във "Фейсбук".
Давят ни!

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор

Запознайте се с още един фен на конспирациите и руската пропаганда и опорки - Виктор Папазов

При четене на публикациите на Виктор Папазов трябва да се има предвид, че той живее в приказния свят на конспирациите, а там няма епидемии и глобално затопляне, причинено от човешката дейност, но се разхождат злодеи-глобалисти, които искат да избият населението на света. Затова още през март 2020 г. Виктор Папазов e знаел, че ковид епидемията е измама, организирана от глобалистите, като по-късно разбира, че целта на глобалистите е да „стерилизират на населението“ и да го поставят в робство. През 2023 г. Виктор Папазов продължава да вярва, че пандемия е била измама, защото пише: „Помните ли как ни надуха главите и ни плашеха с някакъв вирус и фалшива пандемия три години? Същата лъжа е и с глобалното “затопляне”. Папазов е положил доста усилия да убеди своите последователи, че критичното мислене изисква те да вярват, че пандемия е измама. Той смята, че „болшинството от човечеството наистина е много тъпо“

• Автор

Да напомня, че в България има само руска пропаганда.

Нека да си припомним неудобните истини за трети март и паметника на НЕосвободителката

П.П.

Значи този, който твърди, че няма руска пропаганда нека да изгледа това видео. Само 6 минути е!

От 2015г. ни мажат ските...

Жертви ли сте на лъжлива руска пропаганда? Проверете сами! | By Единъ Завѣтъ | Facebook

преди 1 час, БаалБек написа:

Да напомня, че в България има само руска пропаганда.

Нека да си припомним неудобните истини за трети март и паметника на НЕосвободителката

П.П.

Значи този, който твърди, че няма руска пропаганда нека да изгледа това видео. Само 6 минути е!

От 2015г. ни мажат ските...

Жертви ли сте на лъжлива руска пропаганда? Проверете сами! | By Единъ Завѣтъ | Facebook

Ти българин ли си?

• Автор
преди 45 минути, инж. Велев написа:

Ти българин ли си?

Цитат от статията:

Цитат

3 март/19 февруари започва да се отбелязва само за да не се отбележи 20 април, денят на избухване на Априлското въстание. Това се прави защото празнуването му би дало огромен символен капитал на останалите живи участници във въстанието от 1876 г., а останалата политическа класа не желае това. Ето защо 19 февруари/3 март е удобен, поради свързването му с друга държава, а не с българи.

За теб ми е ясно, че не си българин.

Ако търсиш други НЕбългари....

....във форума има много, а има и една партия, която също не са - ПП Въз.....

преди 22 минути, БаалБек написа:

За теб ми е ясно, че не си българин.

Аз тебе питам, а ти какво ми отговаряш. Щом бягаш от въпроса, значи работата е ясна...

• Автор

Според Бълкарската Академия на Науките от онова, вашето време, когато още не бяха дошли Сорос и НПО-тата да ни променят историята. Не е "присъствие", не е "съжителство", не е и "робство". Османско владичество е! Сега доволни ли сте?!

bg-Istoria.png

преди 13 часа, БаалБек написа:

Според Бълкарската Академия на Науките от онова, вашето време, когато още не бяха дошли Сорос и НПО-тата да ни променят историята. Не е "присъствие", не е "съжителство", не е и "робство". Османско владичество е! Сега доволни ли сте?!

bg-Istoria.png

Най-важното е какво мислят истинските и обикновените българи по въпроса.

Не маститите учени, професори и подобни, които гледат да угодят на властта според времето и кой командва за момента.

преди 43 минути, инж. Велев написа:

Не маститите учени, професори и подобни, които гледат да угодят на властта според времето и кой командва за момента.

Значи викаш, че точно по цоца са гледали да угодят на САЩ с твърдението, че имало владичество, а не робство? Тъй ле?

преди 1 час, инж. Велев написа:

Под така наречените "Истински и обикновени българи" визираш слабо интелигентните хорица с ниско образование, носталгия по соца и неспособност да се адаптират към съвременния живот с неговите нови предизвикателства. Те са закостенели, задръстени, консервативни, искат си бай тошово, щото тогава всичко ти беше сигурно - работата, жилището, заплатката, нямаше богати (освен властимащата клика и техните лакеи) и билетчето за градския беше 6 стинки. Още от малки са им промили мозъците с националистическата пропаганда на комунизма - как българите сме богоизбрана и чудесна нация, единствените ни приятели са братята от СССР, нашите асвабадители, на които трябва да бъдем вечно признателни, дори това да включва лишаване от суверенитет и основни граждански свободи. Всички други са лоши хора, капиталисти, империалисти, мракобесници, поробители, завоеватели, и всички те с една-единствена цел - да стъжнят животеца на Пешо от Тутракан. И ето - дойде тая пуста демокрация, и се започна - джендъри, вируси, пландемии, влизане в НАТО, пазарна икономика, пълен ужас. Ние си искаме бозата от 3 стотинки и билетчето от 6. Това са твоите "истински и обикновени" българи. Но те не са всички. Слава богу, познавам и много хора, доста по-истински от дотук изброените - хора, които са широкоскроени, не са расисти и хомофоби, не гледат само назад в миналото, а се развиват и успяват в живота, и то без да мачкат и репресират другите. Битката за България ще е между тези два типа хора. Лошото е, че твоите са повече и затова не съм оптимист...

преди 18 минути, WhiteHart написа:

Под така наречените "Истински и обикновени българи" визираш слабо интелигентните хорица с ниско образование, носталгия по соца и неспособност да се адаптират към съвременния живот с неговите нови предизвикателства.

Не позна! Визирам тия много преди соца, които са живели по време на турското робство и близките години след освобождението. 

А ти като типичен представител на родоотстъпниците и тия, които се срамуват от Родината си, смяташ че обикновените българи са слабоинтелигентни и с ниско образование. Добре че са били такива, че да я има още България! Ако всички бяха учени и високоинтелигентни като тебе досега да сме още под Турско робство.

преди 21 минути, WhiteHart написа:

Под така наречените "Истински и обикновени българи" визираш слабо интелигентните хорица с ниско образование, носталгия по соца и неспособност да се адаптират към съвременния живот с неговите нови предизвикателства. Те са закостенели, задръстени, консервативни, искат си бай тошово, щото тогава всичко ти беше сигурно - работата, жилището, заплатката, нямаше богати (освен властимащата клика и техните лакеи) и билетчето за градския беше 6 стинки. Още от малки са им промили мозъците с националистическата пропаганда на комунизма - как българите сме богоизбрана и чудесна нация, единствените ни приятели са братята от СССР, нашите асвабадители, на които трябва да бъдем вечно признателни, дори това да включва лишаване от суверенитет и основни граждански свободи. Всички други са лоши хора, капиталисти, империалисти, мракобесници, поробители, завоеватели, и всички те с една-единствена цел - да стъжнят животеца на Пешо от Тутракан. И ето - дойде тая пуста демокрация, и се започна - джендъри, вируси, пландемии, влизане в НАТО, пазарна икономика, пълен ужас. Ние си искаме бозата от 3 стотинки и билетчето от 6. Това са твоите "истински и обикновени" българи. Но те не са всички. Слава богу, познавам и много хора, доста по-истински от дотук изброените - хора, които са широкоскроени, не са расисти и хомофоби, не гледат само назад в миналото, а се развиват и успяват в живота, и то без да мачкат и репресират другите. Битката за България ще е между тези два типа хора. Лошото е, че твоите са повече и затова не съм оптимист...

Бабата велева няма да си промени мнението колкото и логично аргументирани доводи да извадиш, защото 1) това което казваш е така и яко я работи промивката от едно време или по-вероятно 2) тя е платен трол, който като другите техни тролове тук имат за цел да възхваляват Русия/СССР по цял ден във форума и въобще да изкривяват картинката, че има някаква всенародна подкрепа в интернет та да заблуди някой току-що влизащ да си каже и той, че по бай тошово беше по-добре. Трололията им обаче никога не е особено добра, защото не съм видял никакви нейни резултати. Никой нормално мислещ човек от този форум не е бил конверитран в техния отбор въпреки информационния натиск от фейк копи пейстове и неадекватно поведение. Личи си, че и на самите тях им е все тая. Понякога попълват мнения колкото да запълнят бройка и да отговорят на контра. Явно в края на деня им броят всеки пост, бил той и копи пейст, бездарна мисъл и така нататък. Личи си, че например аз или ти влагаме много повече в мислене при писане и обосноваване, а те отстреща нищо и така сами се дискредитират. Понякога си мисля просто, че е губене на време цялото това писане от наша страна. Ако не е то, те ще останат сами да си пускат копи пействовете в раздела и като няма да има с кого да спорят, трололията им ще е безрезултатна. Буквално тя няма да има никакъв ефект за никого, ако го няма и нашия идеологически отпор, че да става интересно. Поне аз безинтересни неща спирам да чета.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.