Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 3 минути, "Саша" написа:

Сериозно? 😆

Е, ти още ли не си го разбрал. Ти си най-потърпевшия...

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Е, ти още ли не си го разбрал. Ти си най-потърпевшия...

Потърпевш? 😆 Искаш ли отново да те сваля на земята? 🤭

току-що, "Саша" написа:

Потърпевш? 😆

Ми, щом тръгна да ме дириш чак и из другите форуми... О, извинявай... то беше случайно. Доста добро оправдание... за човек с детски акъл.

преди 1 минута, "Саша" написа:

Искаш ли отново да те сваля на земята?

Отново? 😆😆😆😆😆😆

преди 10 минути, communismatic написа:

Между другото, има ли яйца по 90 рубли?

Избирай - https://5ka.ru/search/?text=яйцо

Надявам се, че не предлагаш най-евтините сурогати в бургерите си.

Ми, щом тръгна да ме дириш чак и из другите форуми... О, извинявай... то беше случайно. Доста добро оправдание... за човек с детски акъл.

Отново? 😆😆😆😆😆😆

Точно теб ли мислиш, че ще тръгна да диря? 😆😆😆😆😆😆😆 Децки акъл, който те изпоти 354 пъти по темите? 🤭 Кога смяташ да ми отговориш на някой от въпросите, които ти зададох над сто пъти? 😆

преди 18 минути, parmobil написа:

Надявам се, че не предлагаш най-евтините сурогати в бургерите си.

Не съм писал "най-евтини", а дали изобщо има такива. Ти написа, че няма... 

преди 17 минути, "Саша" написа:

Точно теб ли мислиш, че ще тръгна да диря?

Да, де... То било случайно. Нали това беше оправданието. 

преди 18 минути, "Саша" написа:

Децки акъл, който те изпоти 354 пъти по темите?

Да, голямо "потене" пада из останалите съфорумци. Изпотяваме се от хилене на малоумните ти постове. Ама така е при хората с "деЦки" акъл...

преди 19 минути, "Саша" написа:

Кога смяташ да ми отговориш на някой от въпросите, които ти зададох над сто пъти?

Няма проблем, кажи на кои въпроси не съм отговорил? Принципно, по време на дискусии с теб, ти рязко сменяш темата... та... отново ще е доста забавно.

Не съм писал "най-евтини", а дали изобщо има такива. Ти написа, че няма... 

Да, де... То било случайно. Нали това беше оправданието. 

Да, голямо "потене" пада из останалите съфорумци. Изпотяваме се от хилене на малоумните ти постове. Ама така е при хората с "деЦки" акъл...

Няма проблем, кажи на кои въпроси не съм отговорил? Принципно, по време на дискусии с теб, ти рязко сменяш темата... та... отново ще е доста забавно.

На въпросите, които ИИ няма отговор. 😆 Ти обикновенно отговаряш с измислици какъв съм бил, турски тираджия и измислици, че пиша от двеста профила и имам 200 000 такива. 😆 

Май, май деградира отново? 😆 Що така ве шемет? 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Аха, т.е. няма въпроси. Каква изненада...

Въпроси има, ИИ няма отговор! 😆 

Искаш ли за валутния борд? Как става това с преместването от борда към Германия/еврото към рублата например? 😆

ИИ пак блокира, що така? 😄😄😄

преди 1 минута, "Саша" написа:

Искаш ли за валутния борд?

Идеално, я ми обясни, как махането на валутният борд ни давало повече сигурност. Щото това беше една от малоумните тези, която развиваше... После искам да ми обясниш и за ползите от приемането на еврото, щото от една година ни надуваш главите с това евро, а даже не ти стига и акъла, какво реално печели България от приемането му. 

Благодаря ти предварително... :) 

преди 5 минути, communismatic написа:

Идеално, я ми обясни, как махането на валутният борд ни давало повече сигурност. Щото това беше една от малоумните тези, която развиваше... После искам да ми обясниш и за ползите от приемането на еврото, щото от една година ни надуваш главите с това евро, а даже не ти стига и акъла, какво реално печели България от приемането му. 

Благодаря ти предварително... :) 

Моля, моля, много си мил! 🤭 Защо пак хитро, хитро, заобиколи въпроса ми и директно стреля с такъв? :lol6: ИИ блокаж, отговор няма, няма и да има! 😆

Не съм заобикалял никакъв въпрос, ти не си задавал никакъв. Даже и за това нямаш акъл... Дори не ти стига пипето, да ме притиснеш с някой "неудобен" въпрос... Ама какво ли се учудвам от човек, дето дори чрез помощта на Chat GPT не може да напише текст за Кирил и Методий, а твърди пред някакъв новоизлюпен съфорумец, че бил... "ЕСТЕСТВЕН ИНТЕЛЕКТ"! 😆😆😆

Тираджията копира текст от ИИ относно светите братя, ама така го изкопирал, че объркал името на Методий, писал го "Методи". При това два пъти... 😆😆😆

Не съм заобикалял никакъв въпрос, ти не си задавал никакъв. Даже и за това нямаш акъл... Дори не ти стига пипето, да ме притиснеш с някой "неудобен" въпрос... Ама какво ли се учудвам от човек, дето дори чрез помощта на Chat GPT не може да напише текст за Кирил и Методий, а твърди пред някакъв новоизлюпен съфорумец, че бил... "ЕСТЕСТВЕН ИНТЕЛЕКТ"! 😆😆😆

Тираджията копира текст от ИИ относно светите братя, ама така го изкопирал, че объркал името на Методий, писал го "Методи". При това два пъти... 😆😆😆

Това какво е? 😆

преди 12 минути, "Саша" написа:

Въпроси има, ИИ няма отговор! 😆 

Искаш ли за валутния борд? Как става това с преместването от борда към Германия/еврото към рублата например? 😆

ИИ пак блокира, що така? 😄😄😄

Виж кой първи зададе въпрос и ти какво ми отговори на него? Отговори ми с въпрос? 😆 До там е капацитета на ИИ, силата му е в турския тираджия и 200 000-те профила.... :lol6:

Жалък си! 

преди 2 минути, "Саша" написа:

Как става това с преместването от борда към Германия/еврото към рублата например?

Това не е въпрос, а опит за въпрос от човек с детски акъл. Пак да повторя... Опитай се тая година, да напишеш някакъв смислен пост. Не за друго... а за да може някой от форума, да започне, да те възприема на сериозно. А не като "най-умният тираджия сред ГЕРБерите"... 

Благодаря за вниманието... Скоро пак ще има рев, не се тревожи. Много обичам, да рушкам елементарниЦИ...

преди 4 минути, "Саша" написа:

Жалък си! 

Мда... Ти ми дириш постовете из другите форуми, а аз съм бил жалък!? Странна работа... 😆

Това не е въпрос, а опит за въпрос от човек с детски акъл. 😆

Много странно ИИ заби и започна да влачееееее......   :lol6:

преди 33 минути, communismatic написа:

Последно, деЦЦЦЦЦки ли ми е акъла или ИИ и на това не може дъ отговори? 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Опитай се тая година, да напишеш някакъв смислен пост. Не за друго... а за да може някой от форума, да започне, да те възприема на сериозно. А не като "най-умният тираджия сред ГЕРБерите"... 

Благодаря за вниманието... Скоро пак ще има рев, не се тревожи. Много обичам, да рушкам елементарниЦИ...

Мда... Ти ми дириш постовете из другите форуми, а аз съм бил жалък!? Странна работа... 😆

Опитай се тази година да отговориш, поне на един въпрос и след това ще продължим дискусията, става ли? 😆 Иначе силата ти е в турския тираджия с 200 000-те акаунта и ГЕРБ-аджия....?!?!?!?....   пак измисмислица... :lol6:

Измислица е, да. Странно... що целият форум знае, че пишеш от 200 акаунта. И странно, що целият форум те мисли за бавноразвиващ... Наистина много странно. На какво ли се дължи? :) 

Измислица е, да. Странно... що целият форум знае, че пишеш от 200 акаунта. 

Така ли? Т.е. само аз не знам? 😆😆😆😆😆😆

И странно, що целият форум те мисли за бавноразвиващ... Наистина много странно. На какво ли се дължи? :) 

Целият форум? 😆 Т.е. ТошеФ, Велев и Флаша? :lol6: Това ли е представата ви за целия форум? 🤭 Скоро да не останете само вие тримцата с дядо Джош и дядо Стефо?  Да се хокате на воля? 😆 

Имаш ли желание да се върнем на въпроса или ще продължим с тираджията и целия форум? 😆

ОК, кой смята, че си умен? Айде така да задам въпроса си... Дай ми пет човека, които не те смятат за тъпоъгълник. :) 

ОК, кой смята, че си умен? Айде така да задам въпроса си... Дай ми пет човека, които не те смятат за тъпоъгълник. :) 

Т.е. желанието ви е да се върнем на тираджията, 200 000-те акаунта и ГЕРБ-аджията, които са ваши измислици? Желание за дискусия НЯМА? Що така? 😆 Защо не желае ИИ което генерира отговорите ви да отговори на някой от моите въпроси? 😆 До там ли стигнахте ЖАЛКАРИ прости? 😆

Кажи, де... Кои са тия, които не те смятат за най-малоумното създание тук? Твърдиш, че не са всички... а не можеш, да кажеш кой не те смята за такъв? Кой? Пламен Умния примерно? Или Баалбек? Или Мирко Умния? Или Панзер-а? 

Кажи, де... Кои са тия, които не те смятат за най-малоумното създание тук? Твърдиш, че не са всички... а не можеш, да кажеш кой не те смята за такъв? Кой? Пламен Умния примерно? Или Баалбек? Или Мирко Умния? Или Панзер-а? 

Продължаваш да потвърждаваш всичко, което пиша! Благодаря за което. 🤭

Не, всъщност ти потвърди това, което аз пиша... ама карай. То и без това го знаехме отдавна. :) 

Не, всъщност ти потвърди това, което аз пиша... ама карай. То и без това го знаехме отдавна. :) 

Да карам кое? ТИР-а сигурно? :lol6: 

• Автор
преди 23 минути, "Саша" написа:

Целият форум? 😆 Т.е. ТошеФ, Велев и Флаша? :lol6:

Е няма що..Кремълските радиоточки са билЕ фактор, според комунистчето...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.