Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

току-що, БаалБек написа:

Е няма що..Кремълските радиоточки са билЕ фактор, според комунистчето...

Жалкари прости.... 🤭

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

• Автор

Кремълските радиоточки такива взаимно изключващи се материали пишат, а не виждат че скоро цялото население на Руската федерация ще се състои от чуждестранни агенти, управлявани от руски патриоти от техните имения в Лондон и Дубай.

:newspaper:

преди 1 час, communismatic написа:

Не съм писал "най-евтини", а дали изобщо има такива. Ти написа, че няма... 

Последно, какво се опитваш да кажеш? Нали ми опонираш за подем на руската икономика? Защо на "Газпром" се опростиха данъци и такси? А "Газпром" отчете загуби!!! Да не повярваш.

преди 7 минути, parmobil написа:

Последно, какво се опитваш да кажеш? Нали ми опонираш за подем на руската икономика? Защо на "Газпром" се опростиха данъци и такси? А "Газпром" отчете загуби!!! Да не повярваш.

Ъъъъъъъ, само да вметна, че сега абонатите/потребителите дават на заето след разговора с мен. 😁

Извинявам се на @БаалБек за спама в темата и който беше неизбежен, предвид опонета/опонентите! 🤭

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 5 минути, "Саша" написа:

Ъъъъъъъ, само да вметна, че сега абонатите/потребителите дават на заето след разговора с мен. 😁

ОбъркАл си се, това не е телефон, а форум.:D

току-що, M.Николов написа:

ОбъркАл си се, това не е телефон, а форум.:D

Вие го превърнахте в руZка губерния. 😕

България не е моцква! 

преди 1 минута, "Саша" написа:

Вие го превърнахте в руZка губерния. 😕

Виж ти, не знаех.

А ти явно добре познаваш руските губернии.:giggle1:

току-що, M.Николов написа:

Виж ти, не знаех.

А ти явно добре познаваш руските губернии.:giggle1:

Осъзнаваш ли, че си жалък? 🙂 В смисъл, не можеш да измислиш нищо съществено и реално, което те превръща в заядлив жалкар? 🙂 На мен не ми пречи, но останалите виждат малкия наличен капацитет и жалките ти опити за да докажеш, че черното е бяло, ами НЕ Е! 

преди 31 минути, parmobil написа:

Защо на "Газпром" се опростиха данъци и такси? А "Газпром" отчете загуби!!! Да не повярваш.

И как по-точно "Газпром" да не е губещ, при положение, че Европа вкарва втечнен газ, а не тръбен? 

преди 25 минути, "Саша" написа:

Ъъъъъъъ, само да вметна, че сега абонатите/потребителите дават на заето след разговора с мен

Оле, майкооооооо! 😆😆😆😆😆😆😆😆

преди 17 минути, M.Николов написа:

ОбъркАл си се, това не е телефон, а форум.

Тираджията си вярва яко... 😆

току-що, communismatic написа:

И как по-точно "Газпром" да не е губещ, при положение, че Европа вкарва втечнен газ, а не тръбен? 

ЕХООООО, отряд копейка, смятате ли тази година да отговорите на поне един от стотицитите зададени от мен въпроси? 🤔

преди 4 минути, "Саша" написа:

ЕХООООО, отряд копейка, смятате ли тази година да отговорите на поне един от стотицитите зададени от мен въпроси? 🤔

Да, структурирай някакъв смислен въпрос и го задай... СМИСЛЕН имам предвид. Използвай ИИ, сам няма да се справиш.

преди 3 минути, "Саша" написа:

На тези ли:

271092658_.png.e3a598cf4d8c66ad4a1b36205732bc92.png

преди 2 минути, communismatic написа:

Да, структурирай някакъв смислен въпрос и го задай... СМИСЛЕН имам предвид. Използвай ИИ, сам няма да се справиш.

Малоумен е ИИ дето ти генерира отговорите и няма отговор на въпросите ми, но след като сами си го НАВРЯХТЕ за пореден път, просто не мога да не ви довърша качествено. Ето заповядай отново, за незнам кой път въпроса. 

преди 2 часа, "Саша" написа:

Искаш ли за валутния борд? Как става това с преместването от борда към Германия/еврото към рублата например? 😆

Сега да предскажа ли отговора? 😆 Турския тираджия с 200 000 те профила и ГЕРБаджия дрън, дрън, дрън чи пляс..... :laughing5:

Т.е. когато искам "смислен" въпрос, твоят "смислен" въпрос е именно този? Е, добре... що тогава подскачаш, когато ти кажат, че всичко живо те смята за малоумен? 

преди 27 минути, "Саша" написа:

Осъзнаваш ли, че си жалък? 🙂 В смисъл, не можеш да измислиш нищо съществено и реално, което те превръща в заядлив жалкар? 🙂 На мен не ми пречи, но останалите виждат малкия наличен капацитет и жалките ти опити за да докажеш, че черното е бяло, ами НЕ Е! 

На бати дебилчето.

Кой те унижи днес, я разкажи.:giggle1:

преди 46 минути, "Саша" написа:

Не, това е направо легендарен пост, заклевам се... 😆😆😆

• Автор
преди 1 минута, M.Николов написа:

На бати дебилчето.

Кой те унижи днес, я разкажи.:giggle1:

Само на теб и комунистчето са еднакви обидите към потребителите във форума. Защо така?

преди 2 минути, communismatic написа:

Т.е. когато искам "смислен" въпрос, твоят "смислен" въпрос е именно този? Е, добре... що тогава подскачаш, когато ти кажат, че всичко живо те смята за малоумен? 

Да сменим въпроса тогава? 🙂

Ако излезем от ЕС и НАТО, какво следва, каква е алтернативата според твоите представи предвид ФАКТА, че българския народ сам си определя тези, които да го управляват? 🙂

преди 2 минути, БаалБек написа:

Само на теб и комунистчето са еднакви обидите към потребителите във форума. Защо така?

Жалкари.... 🤭

• Автор

Руската пропагандна машина започва да се разпада!!!

преди 3 минути, БаалБек написа:

Най-вероятно защото пишем на български.:D

Тоест на един и същ език.

преди 2 минути, "Саша" написа:

Ако излезем от ЕС и НАТО, какво следва, каква е алтернативата според твоите представи предвид ФАКТА, че българския народ сам си определя тези, които да го управляват?

Как реши, че българският народ сам определял тези, които да го управляват? При 35% избирателна активност, за какъв български народ се говори тук?

• Автор
преди 1 минута, M.Николов написа:

Най-вероятно защото пишем на български.:D

С кремълска клавитура и когато нямате полезен ход преминавате към обиди, за да изместите фокуса от унижението ви...:wub:

току-що, БаалБек написа:

С кремълска клавитура и когато нямате полезен ход преминавате към обиди, за да изместите фокуса от унижението ви...:wub:

Както винаги жалки спекулации, без грам доказателства.Не ползвам обиди, констатирам единствено явни факти.:hush:

преди 15 минути, communismatic написа:

Как реши, че българският народ сам определял тези, които да го управляват? При 35% избирателна активност, за какъв български народ се говори тук?

С извинение майка ти ли определя кой да управлява БЪЛГАРИЯ, при положение, че аз и ти гласуваме? Ти за израждане, аз за еди кой си, другия за друг и резултата от нашият избор е 240 картуни в парламента? Избирателната активност няма никакво значение в случая, всеки има право на избор дали да гласува или да е неутрален.

преди 15 минути, communismatic написа:

И ти как точно определи, че тези 65% останали проценти са путинсти? Аз до колкото съм запознат, привържениците на путлер не пропускат избори, така че, как ти ги вместваш в тези 65%? Боб ли хвърляш или на кристална топка гадаеш? 😆

Дай отново за турския тираджия, милионите акаунти и ГЕРБ-аджията, там ти е силата. ЖАЛКАРЧЕ. 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 15 минути, "Саша" написа:

С извинение майка ти ли определя кой да управлява БЪЛГАРИЯ, при положение, че аз и ти гласуваме? Ти за израждане, аз за еди кой си, другия за друг и резултата от нашият избор е 240 картуни в парламента? Избирателната активност няма никакво значение в случая, всеки има право на избор дали да гласува или да е неутрален.

Брато, ти малоумен ли си? Ще спреш ли да задаваш малоумни въпроси по 200 пъти? Като решават 240-те "кратуни" в НС, дай изобщо да не се провеждат тогава никакви референдуми и те да взимат самосиндикално всички решения за нашето бъдеще? Нали ти твърдеше, че нямало нужда от рефендум, щото било диктатура. Това е логика на един най-обикновен тираджия... човек, дето не е прочел и една книга през живота си.

ЖАЛКАРЧЕ

Да, де... "жалкарчето" е ясно кой е, тоя дето се налага, да поства от 200 акаунта само и само да изтрие о*раното. 

И ти как точно определи, че тези 65% останали проценти са путинсти?

Т.е. ти освен, че си безумно умен, ще се окаже и че умееш и да четеш с разбиране?! Ти как разбра, че това твърдя? Пак да задам въпроса си - ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ БРАТ? МАЛОУМЕН ЛИ СИ? МАЛОУМЕН ЛИ СИ? МАЛОУМЕН ЛИ СИ? МАЛОУМЕН ЛИ СИ? БАВНОРАЗВИВАЩ ЛИ СИ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.