Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Брато, ти малоумен ли си? 

НЕ, и това се вижда прекрасно! 🙂 Но ти май, май си.... :laughing5:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса до края на следващата година или не можеш? 🤔 

Ако излезем от ЕС и НАТО, какво следва, каква е алтернативата според твоите представи предвид ФАКТА, че българския народ сам си определя тези, които да го управляват? 

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, "Саша" написа:

НЕ, и това се вижда прекрасно! 🙂 Но ти май, май си.... :laughing5:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса до края на следващата година или не можеш? 🤔 

Ако излезем от ЕС и НАТО, какво следва, каква е алтернативата според твоите представи предвид ФАКТА, че българския народ сам си определя тези, които да го управляват? 

Чакай да пита @M.Николов, а пък той Радев и ще ти отговорят...един от "двамата де"....:wub:

Мда. Отново дойде момента, в който най-умният тираджия сред ГЕРБерите започва да задава неограничено количество тъпи въпроси, колкото там да поддържа дискусията. Това е положението...

Честно казано е направо обидно, че човек с подобен акъл ни определя съдбата...

току-що, БаалБек написа:

Чакай да пита @M.Николов, а пък той Радев и ще ти отговорят...един от "двамата де"....:wub:

Дали са двама или един, все едно ми е... 🤭 Жалки и малоумни са. 

преди 1 минута, communismatic написа:

Мда. Отново дойде момента, в който най-умният тираджия сред ГЕРБерите започва да задава неограничено количество тъпи въпроси, колкото там да поддържа дискусията. Това е положението...

Честно казано е направо обидно, че човек с подобен акъл ни определя съдбата...

Тоест, пак запяхме песента за турския тираджия, 200 000-те акаунта и ГЕРБ-аджията? АХАХАХАХАХАХААААААА, :laughing5: ЩО ТАКА? 😆😆😆 Кой е малоумния, а? :laughing5:

преди 22 часа, communismatic написа:

И как по-точно "Газпром" да не е губещ, при положение, че Европа вкарва втечнен газ, а не тръбен? 

Пич, пишеше ми се за чудеса от храброст в икономиката на РФ, минала на военни релси, ръст на производство и други тъпни. Аз питам къде го този подем?

Нямам никаква вина за проблемите на "Газпром".

преди 7 минути, parmobil написа:

Пич, пишеше ми се за чудеса от храброст в икономиката на РФ, минала на военни релси, ръст на произвидство и други тъпни. Аз питам къде го този подем?

Ти искаш, да кажеш, че при над 20 000 санкции срещу руската икономика и след като има непрестанен ръст на индустриалното производство и ръст на БВП-то, барабар с уникално военно производство, което по данни на НАТО произвежда повече от цялата им скапана организация и това не са "чудеса от храброст"? Ти тая година ще напишеш ли поне едно вярно нещо? Може ли постоянно да ръсиш всякакви мега тъпотии? 

преди 7 минути, parmobil написа:

Нямам никаква вина за проблемите на "Газпром".

Ти вина за "Газпром" нямаш, имаш вина, че си елементарен и невежа.

преди 2 минути, communismatic написа:

Ти искаш, да кажеш, че при над 20 000 санкции срещу руската икономика и след като има непрестанен ръст на индустриалното производство и ръст на БВП-то, барабар с уникално военно производство, което по данни на НАТО произвежда повече от цялата им скапана организация и това не са "чудеса от храброст"? Ти тая година ще напишеш ли поне едно вярно нещо? Може ли постоянно да ръсиш всякакви мега тъпотии? 

Ти вина за "Газпром" нямаш, имаш вина, че си елементарен и невежа.

Ама нали санкциите не работеха? Нали така твърдяхте?

А ако цял ЕС почне да произвежда военна продукция, дали няма да надмине руската? Че руснаците в момента не могат и цифрови машини вече да си купят.

преди 8 минути, parmobil написа:

Ама нали санкциите не работеха? Нали така твърдяхте?

Ае смешен... тя цяла Европа се тресе от икономическа криза, понеже спряха евтините руски суровини (поне не и директно), ти за какви санкции ми говориш? Що швабите са трета поредна година в рецесия? Нали си много наясно с нещата, айде отговори...

А ако цял ЕС почне да произвежда военна продукция, дали няма да надмине руската?

Че то НАТО (не само ЕС) си произвежда военна продукция... само дето немалка част от тая военна продукция основно търпи провали на фронта. Примерно...

Цитат

Бойци от украинските въоръжени сили разкритикуваха американските танкове Abrams в репортаж на CNN. Военните говориха за редица слабости и недостатъци на бронираните машини, поставяйки под въпрос полезността им на фронта.

Цитат

Пред Си Ен Ен обучени в Германия украински военни, използващи M1 Abrams на източния фронт, посочват, че танкът няма подходяща броня срещу съвременните оръжия.

По думите на войник с позивна Жокера бронята на танка не защитава екипажа, защото в днешната война се използват безпилотни самолети. Сега, когато танкът се задвижи, те могат да го ударят."

Цитат

Флотът от безпилотни летателни апарати Watchkeeper на Обединеното кралство не може да работи при лоши метеорологични условия, и – въпреки че цената на един подобен дрон възлиза на приблизително пет милиона лири, нито един не се използва в операции, отбелязват в редакцията на британския вестник The Times.

Че руснаците в момента не могат и цифрови машини вече да си купят.

Ама естествено, как... То и яйца по 90 рубли нямаше. И икономиката им имаше "сериозни проблеми". Още не е ясно обаче какви са точно те, щото ти така и не обясни... Карай, важното е глупендерите да ти вярват.

преди 7 минути, communismatic написа:

Ае смешен... тя цяла Европа се тресе от икономическа криза, понеже спряха евтините руски суровини (поне не и директно), ти за какви санкции ми говориш? Що швабите са трета поредна година в рецесия? Нали си много наясно с нещата, айде отговори...

Че то НАТО (не само ЕС) си произвежда военна продукция... само дето немалка част от тая военна продукция основно търпи провали на фронта. Примерно...

Ама естествено, как... То и яйца по 90 рубли нямаше. И икономиката им имаше "сериозни проблеми". Още не е ясно обаче какви са точно те, щото ти така и не обясни... Карай, важното е глупендерите да ти вярват.

А да съм казал, че ЕС е без проблеми? Вие се опитвате да ме убедите, че в РФ няма и всичко цъфти икономически.

Ти яйцата си ги дръж за спомен колкото искаш. Но машините и технологиите за производство и добив не са руски.

Та, къде е този икономически подем в РФ? А, не видях след последния ми пост за орязване на VPN в РФ да ми опонирате.

Така ли парамобилчо

я се осведоми кой има ноу хау за добив отвъд полярния кръг.

Американците дупчат Тексас че е по лесно

преди 12 минути, parmobil написа:

А да съм казал, че ЕС е без проблеми?

Aми след като санкциите се обърнаха срещу самите европейци, ти как мислиш? И изобщо мислиш ли... Щото не личи.

Вие се опитвате да ме убедите, че в РФ няма и всичко цъфти икономически.

Не, бе... никой не се опитва теб, да те убеди в нищо. Не знам, що си мислиш, че някой изобщо те възприема на сериозно... Казваме, че Русия издържа икономически на санкциите. Да, има проблеми... но като цяло не се огъна. Това и предният път го писах, ама ти и тогава не ме разбра. Странно... щото Николов ме разбра веднага, ти що не можа... странна работа. Да не би проблема да е в липсата на капацитет?

Ти яйцата си ги дръж за спомен колкото искаш.

Да, де... Щото и по тая тема беше супер компетентен, а после позорно избяга след като ти лъснаха кирливите ризи.

Но машините и технологиите за производство и добив не са руски.

Мхм. Айфоните не са ли китайски? Кецовете на Еър Джордън не ги ли шият китайчета? BMW не произвежда ли чрез руските суровини? Ама не знам някой, да се е оплаквал от това...

Та, къде е този икономически подем в РФ?

Е, ти ли да видиш...

А, не видях след последния ми пост за орязване на VPN в РФ да ми опонирате.

Що реши, че някой изобщо ще ти опонира за нещо? Що реши, че някой изобщо те възприема на сериозно? Ти до момента не си доказал нито едно от тъпите си тези. НИТО ЕДНО! Русия имала "сериозни проблеми", ама какви са тия "сериозни проблеми"... изобщо и не каза. Нямало яйца по 90 рубли... ама то има яйца по 90 рубли. Свършили хората на договор в руската армия... ама то не са свършили. Руснаците са ни освободили срещу плащане... а то изобщо няма нищо подобно. Да продължавам ли?

• Автор
преди 24 минути, communismatic написа:

Ае смешен... тя цяла Европа се тресе от икономическа криза, понеже спряха евтините руски суровини (поне не и директно), ти за какви санкции ми говориш?

Вие с @maxthon бюро до бюро ли сте? Тази теза "спряха" я пробутва Кремъл, а вие сте само рупор. 

ЕС си пое контрола върху доставките. Да не им беше евтино, но сигурно. Играта на руснаците свърши. 

Винаги ЕС е искал да прави бизнес с руснаците, а не война. Меркел беше локомотива на тази гледна точка, но се оказа излъгана от руснаците (както всеки път).

За страните с пазарна икономика трудностите се преодоляват. Да му мислят в Московия.

току-що, БаалБек написа:

ЕС си пое контрола върху доставките.

Mхм. Диверсификация, нали? 😆

Цитат

Европа е купила рекордно количество руски втечнен природен газ (LNG) през 2024 г., въпреки усилията на ЕС да намали зависимостта си от изкопаемите горива, които финансират войната на Путин. Според данни на анализаторите от Rystad Energy, в европейските пристанища са акостирали кораби със 17,8 милиона тона руски ултрастуден газ, което е с над 2 милиона тона повече в сравнение с предходната година.

Вие с [mention=483801]maxthon[/mention] бюро до бюро ли сте? Тази теза "спряха" я пробутва Кремъл, а вие сте само рупор. 
ЕС си пое контрола върху доставките. Да не им беше евтино, но сигурно. Играта на руснаците свърши. 
Винаги ЕС е искал да прави бизнес с руснаците, а не война. Меркел беше локомотива на тази гледна точка, но се оказа излъгана от руснаците (както всеки път).
За страните с пазарна икономика трудностите се преодоляват. Да му мислят в Московия.
Кое пробутва Кремъл? Че и тази година Германия е в рецесия? А как е индустриалното производство из Европа?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Автор
преди 4 минути, communismatic написа:

Mхм. Диверсификация, нали? 😆

Мхм..вярвам ти? Още малко и ще извадиш и документи за молекулите на газта, че е руска.  СмеХ...

току-що, БаалБек написа:

Мхм..вярвам ти?

Е, аз не очаквам и да ми вярваш. Ти нямаш акъл за пет стотинки...

преди 19 минути, communismatic написа:

Aми след като санкциите се обърнаха срещу самите европейци, ти как мислиш? И изобщо мислиш ли... Щото не личи.

Не, бе... никой не се опитва теб, да те убеди в нищо. Не знам, що си мислиш, че някой изобщо те възприема на сериозно... Казваме, че Русия издържа икономически на санкциите. Да, има проблеми... но като цяло не се огъна. Това и предният път го писах, ама ти и тогава не ме разбра. Странно... щото Николов ме разбра веднага, ти що не можа... странна работа. Да не би проблема да е в липсата на капацитет?

Да, де... Щото и по тая тема беше супер компетентен, а после позорно избяга след като ти лъснаха кирливите ризи.

Мхм. Айфоните не са ли китайски? Кецовете на Еър Джордън не ги ли шият китайчета? BMW не произвежда ли чрез руските суровини? Ама не знам някой, да се е оплаквал от това...

Е, ти ли да видиш...

Що реши, че някой изобщо ще ти опонира за нещо? Що реши, че някой изобщо те възприема на сериозно? Ти до момента не си доказал нито едно от тъпите си тези. НИТО ЕДНО! Русия имала "сериозни проблеми", ама какви са тия "сериозни проблеми"... изобщо и не каза. Нямало яйца по 90 рубли... ама то има яйца по 90 рубли. Свършили хората на договор в руската армия... ама то не са свършили. Руснаците са ни освободили срещу плащане... а то изобщо няма нищо подобно. Да продължавам ли?

След всичката тази логорея, която снесе, ще ми покажеш ли този икономически подем в РФ?

току-що, parmobil написа:

След всичката тази логорея, която снесе, ще ми покажеш ли този икономически подем в РФ?

Не го ли показах? Даже ти пратих и статистиката относно индустриалният ръст... Естествено, от тогава рязко спря да пишеш. Нормално... Видиш ли зор, рязко сменяш темата... :) 

• Автор
преди 2 минути, communismatic написа:

Е, аз не очаквам и да ми вярваш. Ти нямаш акъл за пет стотинки...

Е, защо се мъчиш да пишеш лъжи тогава. А, да ...такава ти е задачата. Както и на @Flashback, @kiro 2025@maxthon..Диверсионната група.

https://ibb.co/DfFCMS8p

току-що, БаалБек написа:

Е, защо се мъчиш да пишеш лъжи тогава

Не се мъча нищо, просто ти се подигравам на акъла...

• Автор
преди 1 минута, communismatic написа:

Не се мъча нищо, просто ти се подигравам на акъла...

С лъжи? Смех...

току-що, communismatic написа:

Не го ли показах? Даже ти пратих и статистиката относно индустриалният ръст... Естествено, от тогава рязко спря да пишеш. Нормално... Видиш ли зор, рязко сменяш темата... :) 

Не видях ръст, а спад. Компании, дето се биеха по гърдите, че всичко е точно и преизпълняват петилетката са на помощи. Браво!

Но санкциите не работят?

Аз му показвам данни за ръст в индустриалното производство, при това официални. Оня обаче видял спад. Еми добре... В смисъл, то и Господ не може, да ти помогне... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.