Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 2 минути, communismatic написа:

Естествено, че? я омаловажаваш... именно заради това виеш на умряло, че не сме били роби. Толкова са ти евтини номерцата, че веднага лъсваш.

Роби ли сме били? Нали си любител-историк?

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 46 минути, parmobil написа:

Пак ли да давам примери къде са пътували и образовали българите? Извън османската империя!!! И това ли не помниш?

А-а-а-а, то било "извън османската империя". А що не е "извън България"? Да не е защото тогава България е била поробена и изобщо не е съществувала?

преди 3 минути, parmobil написа:

Роби ли сме били? Нали си любител-историк?

Обяснявал съм го и това. При това с доста пространен пост. А на подигравателното "любител-историк", по-добре не ми отваряй устата... щото и по темата за славянството, за ДНК анализите и "платеното" освобождение, те наврях точно там, където ти е мястото. И по трите теми беше супер наясно с нещата, после рязко спря да пишеш.

• Автор
преди 17 минути, ivottoshev написа:

Да не е защото тогава България е била поробена и изобщо не е съществувала?

Така ли са те учили в социализма? Хайде сега напиши какво обяснение са ти дали за "поробена"?

Дали пък не е имало друга дума, ама политнекоректна да е била спрямо руснаците и нямало да хване вяра, и ще възникнат съмнения в главите на учениците, че са били наши "освободители"?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Така ли са те учили в социализма? Хайде сега напиши какво обяснение са ти дали за "поробена"?

Дали пък не е имало друга дума, ама политнекоректна да е била спрямо руснаците и нямало да хване вяра, и ще възникнат съмнения в главите на учениците, че са били наши "освободители"?

Баалбек, защо всичко живо тук те смятат за олигофрен? Дали пък не е имало и друга дума, ама политкоректна? Примерно... умственоизостанал евроатлантик?

• Автор
преди 3 минути, communismatic написа:

Баалбек, защо всичко живо тук те смятат за олигофрен? Дали пък не е имало и друга дума, ама политкоректна? Примерно... умственоизостанал евроатлантик?

Тоест и ти нямаш контрааргумент, защо така са учили децата в социализма. Благодаря! Нямам повече въпроси!

преди 5 минути, БаалБек написа:

Тоест и ти нямаш контрааргумент, защо така са учили децата в социализма. Благодаря! Нямам повече въпроси!

Мда, направо ни затапваш всеки ден... 😆

преди 9 минути, БаалБек написа:

За да ми задаваш въпрос, редно е първо ти да отговориш на моя за резолюциите на ООН относно окупираните от Израел територии. Е? Трябва ли да се спазват?

• Автор
преди 2 минути, ivottoshev написа:

За да ми задаваш въпрос, редно е първо ти да отговориш на моя за резолюциите на ООН относно окупираните от Израел територии. Е? Трябва ли да се спазват?

Вие с @communismatic от един офис ли пишете? Как все забравяте какво е писано и малко да се мине време пак повтаряте стари неща, само и само да не се налага да отговаряте на нови.

Ако и ти си в комуна, като Комуниста...работата е ясна!

преди 2 минути, БаалБек написа:

Вие с @communismatic от един офис ли пишете? Как все забравяте какво е писано и малко да се мине време пак повтаряте стари неща, само и само да не се налага да отговаряте на нови.

Стари неща… на които ти и тогава не ми отговори, а и сега не искаш да отговориш. Защо бре? Да не е защото си по-тъпа от сто антични брадви?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Да не е защото си по-тъпа от сто антични брадви?

Недей да обиждаш античните брадви...

Недей да обиждаш античните брадви...
Че той не ги обижда. Колкото по-тъпа е една брадва има логика да е по-стара. Колкото е по-стара ще има по-висока стойност

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Автор
преди 10 минути, ivottoshev написа:

Стари неща… на които ти и тогава не ми отговори, а и сега не искаш да отговориш. Защо бре? Да не е защото си по-тъпа от сто антични брадви?

Тоест, като ученци по времето на бай Тошо не са ви казали, защо използват думата за България - "поробена"  и какво послание влагат в нея?

Благодаря за вниманието!

преди 18 минути, БаалБек написа:

Тоест, като ученци по времето на бай Тошо не са ви казали, защо използват думата за България - "поробена"  и какво послание влагат в нея?

Благодаря за вниманието!

Чакай да ти обясня как протича дискусията между двама души, които са разумни. Единият пита а другият му отговаря, после е обратното. Ти обаче явно не си от разумните. Само питаш, а отговори - йок. 

Пак ще те блокирам, не особено умна ми приятелко.

преди 39 минути, БаалБек написа:

Тоест, като ученци по времето на бай Тошо

Ти изобщо не си бил роден...нямаш никаква представа какво и как е било....с две думи си насмукано,прозападно мишле....А самия факт ,че създаде тема за "пропагандата" говори,че Русия яко ви бърка по дупките ...и шубето да не ви развали(което ,между другото е факт) световния рахатлък-разбирай:

- Правим каквото си искаме ,с който си искаме и както си искаме.

-Сваляме правителства и назначаваме такива.

-Обявяваме за вражески и неприятелски държави,които не ни играят по свирката.

-Обявяваме войни на същите.

-Налагаме наша демокрация...Който не иска -санкции.

-Обявяваме за нормално джендърството-който не е съгласен е ..пеТал...Църквата,особено православната..да си гледа работата...

А пък от близане на з.адн.ици тук в България всичко това е изкривено до там,че вместо деня на българските будители,се правим на олигофрени и празнуваме абсолютно идиотския и чужд хелуин...  

Русия ви е най-малкия проблем-първо се научете да сте Българи и си мислете за държавата,преди да целувате чужди задни части... 

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 2 часа, communismatic написа:

Обяснявал съм го и това. При това с доста пространен пост. А на подигравателното "любител-историк", по-добре не ми отваряй устата... щото и по темата за славянството, за ДНК анализите и "платеното" освобождение, те наврях точно там, където ти е мястото. И по трите теми беше супер наясно с нещата, после рязко спря да пишеш.

И къде ме навря? Мечтай! За славянсто и ДНК-а си доказал нещо? Аз поне постнах изследванията на човек, който се занимава с това. А ти?

Платеното освобождение е твоя интерпретация. "Нашата" позиция беше, че сме платили за пребиваването на руската армия тук. После пак, ама това е друга бира.

• Автор
преди 1 час, ivottoshev написа:

Чакай да ти обясня как протича дискусията между двама души, които са разумни. Единият пита а другият му отговаря, после е обратното. Ти обаче явно не си от разумните. Само питаш, а отговори - йок. 

Така е! Трябват двама разумни, а не само един (аз) и един манипулатор (ти), който всеки път, когато не му се получи тезата веднага да измести темата. 

Едно към едно си с трола @communismatic. Скачате от въпрос на въпрос, а отговори - йок!

:newspaper:

преди 1 час, Proshark написа:

Ти изобщо не си бил роден...нямаш никаква представа какво и как е било....с две думи си насмукано,прозападно мишле....

Тоест, ти ако си била родена и живяла дълго по времето на социализма така са ти промили мозъка, че се опитваш да внушиш на всички неродени тогава, колко хубаво е било и как Русия само хубаво ни е мислила и правила за нас. Но като се стигне до архивите и се вижда, че си живяла в една илюзия. Те това не искаш да признаеш и подскачаш от злоба, че животът ти е минал в илюзия.....

Ясно е на всички разумни потребители пишещи тук във раздел "Политика"..

преди 49 минути, parmobil написа:

Платеното освобождение е твоя интерпретация. "Нашата" позиция беше, че сме платили за пребиваването на руската армия тук. После пак, ама това е друга бира.

Да ти постна пак лъжите? Жалко човече такова... 

преди 50 минути, parmobil написа:

Аз поне постнах изследванията на човек, който се занимава с това. А ти?

И какво знаеш за ДНК анализите!? 

• Автор
преди 3 минути, communismatic написа:

Ясно е, че не знаеш. Нямаше да питаш. Тук не е институт за обучение. В комуната дано те научат на нещо...

• Автор

Стопанската история на "робите" в Османската империя. 

economic_history.png.e28b737bf7a8c00bf0be7412bcb4b24b.png

Специално Кремълско издание, за русоробите....и българофила @ivottoshev

преди 1 час, communismatic написа:

Да ти постна пак лъжите? Жалко човече такова... 

Дай де! После ми покажи и какво си дал за ДНК-то. Аз ти дадох изследвания на доц. Станислав Стамов, който наскоро публикува труд с доц. Тодор Чобанов. Ти нещо даде ли?

Ето ти още - 

преди 9 часа, parmobil написа:

Дай де!

Няма проблем. Ето каква ти беше цялата опорна точка около "платеното" освобождение. Акъла ти стига единствено до... линк от предаване на БНТ.

на 1.12.2025 г. в 20:17, parmobil написа:

А за другото, дадох линк към БНТ през FB, за което се извиних. Че е през FB, не за друго..

преди 9 часа, parmobil написа:

Аз ти дадох изследвания на доц. Станислав Стамов, който наскоро публикува труд с доц. Тодор Чобанов. Ти нещо даде ли?

Да, зададох ти ето този въпрос... отговор нямаше, просто защото нямаш акъл за една стотинка и не си прочел и един ред по тоя въпрос.
1.jpg

Прави ми впечатление че козяка изперка и почна да флудва с тъпотии темите

в БГмама трият, киселата дружинка в хардуербг я храни местния Косьо с некакви линкове “успехи”

а реално вчера размазаха Одеса - като пример какво ще се случи в Киев ако Зеляка не престане да се репчи

преди 13 часа, БаалБек написа:

Ясно е, че не знаеш.

Сигурен съм, че ти си супер наясно с нещата. Както и по всички други теми. Странно, що всичко живо те смята за по-тъпа и от нож за масло...

Безмислен е диалога с такива полуроботи

Бая пара се изля за набиране на лумпени, а ужасното е че някой наистина сериозни интелектуалци сведоха глава.

познавам двама - от нужда за пари се продадоха

пп

интернет пропаганда срещу реална сила 

Да видим виртуалното ще победи ли

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.