Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

Нефелен опит за измъкване, АНТИБЪЛГАРИНО.
Това, че в министерството изобщо не е обсъждан въпросът за отпадането на "Аз съм българче", не означава че в соросоидният сайт, от който ти плякаш тук материали не пише:
417426039_7059947734070526_2699258437781721278_n.jpg.4079fcbbbe24438e8be25ae11b6eab2e.jpg
Когато цяла България почна да се подиграва на авторката на статията, тя се извъртя и почна да ни убеждава че не е искала да каже това, а нещо съвсем друго. Само че написаното си седи и всеки може да прецени какво точно пише [emoji4]
Е няма нищо изненадващо, че е редакторка в сайт с домейн toest. Тоест аз ще ви кажа "правилната" гледна точка.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 6 часа, maxthon написа:

П.с. И изведнъж се оказва, че си дописал още един чаршаф глупости.

Те затова си плащат ВиП. Да трият , редактират и манипулират.

Специално русенската "перла"  е с пълни протекции от време оно. Даже преди време мене ме наказваха , че не съм давал линкове към клипове с преведено на български съдържание. За едни наказания за други ... мълчание.

пп. Русенското варено било обидна дума ... не консерва. 😁

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 34 минути, nikssi написа:

Специално русенската "перла"  е с пълни протекции от време оно.

Партиен секретар а?

преди 10 часа, maxthon написа:

П.с. И изведнъж се оказва, че си дописал още един чаршаф глупости. Нападението срещу сградата на областната администрация и загиналите цивилни какво е ако не атака към собственото си население?

Потвоята логика и в момента ВСУ не трябва да отговарят на превземането на територии, защото видиш ли... бият поврага който е нахлул на украинска територия. 

Що за малоумие ??

Затова и казах - отговора на украинците е единствено и само СРЕЩУ агресора. Който в случая е превзел от няколко месеца  Луганск, и от няколко месеца е анексирал и Крим и е създал измислените недорепублики ЛДНР.

Никой никъде не разстрелва и не бомбардира никой на останалата Донецка област. Защо ли ? Нали укрианците убивали своето население ? 

Защо Мариуполь и др градове в Донбас от 2014 до края на 2021 г са процъфтяващи преобладаващо рускоезични  градове, където никой никого не разстелва ??

цели 8 години "украинско бандеровски иго" , пък то нормални украински проспериращи  градове .

До момента в който там не нахлуе рашисткия ботуш и ги срине почти до основи . 

Което малоумните рашисти наричат "асвабаждение" . 

По темата ... ето как вървят парите от ршистан към тъмпистите 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Потвоята логика и в момента ВСУ не трябва да отговарят на превземането на територии, защото видиш ли... бият поврага който е нахлул на украинска територия. 
Що за малоумие ??
Затова и казах - отговора на украинците е единствено и само СРЕЩУ агресора. Който в случая е превзел от няколко месеца  Луганск, и от няколко месеца е анексирал и Крим и е създал измислените недорепублики ЛДНР.
Никой никъде не разстрелва и не бомбардира никой на останалата Донецка област. Защо ли ? Нали укрианците убивали своето население ? 
Защо Мариуполь и др градове в Донбас от 2014 до края на 2021 г са процъфтяващи преобладаващо рускоезични  градове, където никой никого не разстелва ??
цели 8 години "украинско бандеровски иго" , пък то нормални украински проспериращи  градове .
До момента в който там не нахлуе рашисткия ботуш и ги срине почти до основи . 
Което малоумните рашисти наричат "асвабаждение" . 

По темата ... ето как вървят парите от ршистан към тъмпистите 

Значи жертвите в цивилната областна администрация си е чиста проба агресор? Понеже по друго не бият украинците освен по него.... Напълно нормални хора дошли може би да получат услуга от администрацията.

Ама разбира се, че има финансиране от Русия към разни блогъри. А разузнаването на САЩ къде е в тази схема? И те ли получават пари?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Автор

Международният валутен фонд поиска Русия да повиши пенсионната възраст през 2018 г., заяви депутатът от Държавната дума Евгений Фьодоров. Той добави, че „Единна Русия“ и Владимир Путин са против, но решенията на МВФ са задължителни. МВФ, като международен орган, даде заповед за повишаване на пенсионната възраст. Между другото, ако си спомняте, „Единна Русия“ като партия също беше против, както и Медведев, президентът каза, че не трябва да го правят .....“, заяви Евгений Фьодоров.

Изводът другрЕ, е - "МВФ е виновен за повишаване на пенсионната възраст в Русия."

Zа това напомням: четете и гледайте само руски медии и форуми. Там другарЕ е "живата истина"!!!

Като тази: "На фона на принудителното структурно преустройство на икономиката на Русия отново на преден план излиза "нейната ИЗОСТАНАЛОСТ като преимущество".  - Дмитрий Белоусов, Център за макроикономически анализ и краткосрочно прогнозиране (ЦМАКП), РФ

belousov.png.281b5c34923abff221d496833ac76bda.png

Обръщайте глупостта ви в предимство и ще пребъдете!!!

elha_gori.png.80e83cdf945535aece27eb516e3e6e2b.png

преди 1 час, БаалБек написа:

Международният валутен фонд поиска Русия да повиши пенсионната възраст през 2018 г., заяви депутатът от Държавната дума Евгений Фьодоров. Той добави, че „Единна Русия“ и Владимир Путин са против, но решенията на МВФ са задължителни. МВФ, като международен орган, даде заповед за повишаване на пенсионната възраст. Между другото, ако си спомняте, „Единна Русия“ като партия също беше против, както и Медведев, президентът каза, че не трябва да го правят .....“, заяви Евгений Фьодоров.

Изводът другрЕ, е - "МВФ е виновен за повишаване на пенсионната възраст в Русия."

Zа това напомням: четете и гледайте само руски медии и форуми. Там другарЕ е "живата истина"!!!

Като тази: "На фона на принудителното структурно преустройство на икономиката на Русия отново на преден план излиза "нейната ИЗОСТАНАЛОСТ като преимущество".  - Дмитрий Белоусов, Център за макроикономически анализ и краткосрочно прогнозиране (ЦМАКП), РФ

belousov.png.281b5c34923abff221d496833ac76bda.png

Обръщайте глупостта ви в предимство и ще пребъдете!!!

elha_gori.png.80e83cdf945535aece27eb516e3e6e2b.png

Много глупости дрънкаш ама не мислиш за най същественото, че тази всекидневна злоба те убива бавно

преди 13 минути, Topor написа:

Много глупости дрънкаш ама не мислиш за най същественото, че тази всекидневна злоба те убива бавно

Тези сучат от един ...ip...

преди 59 минути, Topor написа:

А ти ни засипа с експертиза?

преди 45 минути, Proshark написа:

Тези сучат от един ...ip...

Покажи

на 19.12.2025 г. в 11:30, communismatic написа:

Koстов, кво стана със славяните? Що така пак избяга... 😆

Къде съм избягал? Имам по-интересни неща за правене от висене във форум.

Та, писанията на Теофан Изповедник ли са мерилото, че българите са славяни или днк-изследванията? Защото "една жена ми каза на пазара" и изследвания на днк са различни неща.

преди 1 час, parmobil написа:

А ти ни засипа с експертиза?

Длъжен съм да го направя, някои хора имат извънредна нужда от съответно лечение, аз доктор не съм, но единствено чест не им прави, че ги съветвам какъв кабинет е добре да посетят и го правя напълно безплатно и пак са недоволни.

Неблагодарен народ сме нали?

Покажи

Цитат

Едно магаре може да забърка голяма свинщина.

Българският народ е отвратен, дави се от западната пропаганда

Българският народ е отвратен, дави се от западната пропаганда

Руската пропаганда била виновна за всичко. Ама как се врежда тази руска пропаганда при толкова плътно покритие на западната пропаганда бе. Те всички национални телевизии са на пряко управление от посолството и мрежата му от НПОта.

Нова тв е буквално собственост на ЦРУ. Фейсбук, Туйтър, Инстаграм, Гугъл, Ю-туб, Вайбър, УатсАп… всички са американски. Фак(т) чекърите са само западни.

От всяка колона, всеки екран и всяка хартийка се лее западна пропаганда.

Всички НПО-та са западни пропагандатори, правителството е западна партенка, социолози, политолози, украинолози, всичколози… всичко, което влиза в телевизора е на посолството.

Всички руски ресурси са блокирани и пак сме били облъчени от руската пропаганда.

Не бе, не! Вие толкова сте се увлекли в това, да ни облъчвате със западна пропаганда, че сте пропуснали правилата за безопасност. Сами сте се облъчили със собствените си отрови.

Желаещи няма, защото са отвратени от вашата пропаганда, направо се задушават от нея и ако някаква нищожна руска пропаганда успее да се промъкне между западната пропаганда, то тя е като глътка чист въздух за давещото се общество в този океан от ваша пропаганда.

Оляхте се, осра-те се направо!

• Автор
преди 51 минути, Proshark написа:

Руската пропаганда била виновна за всичко.....

igor_strelkov.thumb.png.e6ced823b462ce31c30636f0ddb3a04a.png

Гиркин, човекът-символ на руската хибридна маскировка, без знаци, без отговорност, без истина. Същият, който първо "не беше в Крим", после "не беше в Донбас", а накрая сам призна, че е бил навсякъде, където Москва отричаше.

Русия не воюва с аргументи. Тя воюва с лъжи и анонимни войници, защото истината при тях е секретна информация, а фактът вражеска диверсия.

Всичко е руски жанр - първо лъжа, после подигравка и накрая признание, когато вече е късно. Не държава на истината, а империя на алибитата.

Нещо неясно?

:newspaper:

преди 1 час, Topor написа:

Длъжен съм да го направя, някои хора имат извънредна нужда от съответно лечение, аз доктор не съм, но единствено чест не им прави, че ги съветвам какъв кабинет е добре да посетят и го правя напълно безплатно и пак са недоволни.

Неблагодарен народ сме нали?

Не видях експертизата. Само запалянковщина. Но ти изпълнявай своите задължения.

преди 1 час, Proshark написа:

Нещо от себе си ще споделиш ли? Или само ще се позоваваш на други?

• Автор

Как Руската империя, СССР и РФ осъществяват налагането на властта си в чужда територия?!?

Започва с нахлуване на войски в съответната чужда територия. После физическо избиване, въдворяване в концентрационни лагери (филтрационни центрове), отвличане и разселване на всички несъгласни с новата власт.

Следва мобилизация целяща привличането на мъжкото население от окупираната територия в армията на агресора, за да продължава инвазията. Идва ред на експроприацията - краде се всичко, принадлежащо на населението от окупираната територия - заводи, фабрики, исторически ценности, имоти, имущество.

На ход е русификацията. Тя е по-продължителен процес, насочен към заличаване на идентичността на населението в окупираната територия. Обикновено включва подмяна на историята; назначаване на верни кадри с "правилната" идеологическа ориентация; въвеждане на задължително изучаване на руски език; овладяване на медиите и налагане чрез тях на руската гледна точка; изграждането на тотеми, внушаващи задължително уважение, почит и благодарност към окупатора; създаване на система за възпитание и обучение на бъдещия политически елит.

Това се прилага в момента в окупираните украински територии.

А дали същото не се е случило в България, след 09.09.1944 г.?

Аз не знам, кажете вие...:popcorn2:

Не видях 

Виждаш това, което ти позволява капацитетът. А и аз нямам вина че някои хора тъпо и упорито отказват да обърнат внимание на себе си, не мисля че в 21 век е обидно да кажеш на някои да посети психиатър, това е просто съвет. Хората виждат какви глупости се пишат, това са виждания на дадена групичка хора които показват живот в паралелен свят който не съответства с реалния. 

преди 11 минути, Topor написа:

Виждаш това, което ти позволява капацитетът. А и аз нямам вина че някои хора тъпо и упорито отказват да обърнат внимание на себе си, не мисля че в 21 век е обидно да кажеш на някои да посети психиатър, това е просто съвет. Хората виждат какви глупости се пишат, това са виждания на дадена групичка хора които показват живот в паралелен свят който не съответства с реалния. 

Толкова логорея, а нищо съществено не написа.

off Още ли твърдиш, че Асад е в Сирия?

преди 31 минути, parmobil написа:

Толкова логорея, а нищо съществено не написа.

off Още ли твърдиш, че Асад е в Сирия?

Изреченията които съм написал са напълно достатъчни за да успее един трезвомислещ човек да ги прочете и разбере, спокойно ти не си от тях, простено ти е.

Аз за Асад отдавна ти отговорих ама явно пак казвам не е виновен предавателя ами приемника..

off логореята обикновено я пръскат тия които са от групичката на малоумните укропитеци, ти най вероятно също си от тази банда неудачници, хора които още утре Украйна като капитулира ще започнат да пеят друга песен, хора без принципи или просто прости лаладжии, мохабет да става, поне е забавно. 

преди 32 минути, Topor написа:

Изреченията които съм написал са напълно достатъчни за да успее един трезвомислещ човек да ги прочете и разбере, спокойно ти не си от тях, простено ти е.

Аз за Асад отдавна ти отговорих ама явно пак казвам не е виновен предавателя ами приемника..

off логореята обикновено я пръскат тия които са от групичката на малоумните укропитеци, ти най вероятно също си от тази банда неудачници, хора които още утре Украйна като капитулира ще започнат да пеят друга песен, хора без принципи или просто прости лаладжии, мохабет да става, поне е забавно. 

Така и не видях къде си отговорил, че Асад е в Сирия.

преди 5 часа, parmobil написа:

Нещо от себе си ще споделиш ли? Или само ще се позоваваш на други?

А ти както винаги,когато няма какво да кажеш и ти опре гърба в стената започваш да се гърчиш...Ето,пак ти споделям едно мнение с което съм съгласен на 100%,все едно съм го писал аз.Правилните въпроси са тези, и питам и теб:

"Не знам за факти и дезинформация, но аз искам от убедените еврофили, 
брюкселски комсомолци, които по нищо не се отличавате от подиграваните от вас комунисти и московски комсомолци,
 да ми отговорите- задлъжнява ли всяка година еврозоната? 
Не спазва ли собствените си правила от Маастрихт за дефицити, дълг и инфлация? 
Франция във фискална криза ли е? Германия 2 година в рецесия ли е? 
Южна Европа в дългова криза от над 100% БВП ли е?
 Реалната покупателна способност на южно-европейците намаля ли от влизането им в еврозоната? 
Случи ли се реална конвергенция между юга и изтока с централна и западна Европа?? 
Без емоции, без помпозни лозунги за ,,единствения и непогрешим ЕС".
 Аз искам да живея добре, страната ми да се развива, детето ми да не плаща дълговете ми и т.н. 
Не искам войни, военни бази и т.н. 
ПРОСТО Е. "

Поста е по повод една статия,в която няма един ред в който да се доказва,описва или дори да посочи в конкретика тази руска дезинформация.Една баба,казала на друга баба ,пък тя казала на Гардиън.....Изглежда  че дезинформацията се казва Гардиън...На всичкото отгоре,се разпространява от "национални медии"- а е абсолютна боза...Много и дреме на Русия за България...особено пък сега..просто страхливците,които знаят къде ни повлякоха се чудят кой да им е виновен...щото след 1-2 месеца може да стане страшно...
Ама вярно,много се оакахте...

• Автор
преди 2 часа, Proshark написа:

Не спазва ли собствените си правила от Маастрихт за дефицити, дълг и инфлация? 
Франция във фискална криза ли е? Германия 2 година в рецесия ли е? 
Южна Европа в дългова криза от над 100% БВП ли е?
 Реалната покупателна способност на южно-европейците намаля ли от влизането им в еврозоната? 
Случи ли се реална конвергенция между юга и изтока с централна и западна Европа?? 

Форумния жокер Шарки бил голям "експерт" по икономика, а? Я да видя дали не си само една копейка ретранслираща руска пропаганда, без да мисли!

Изглежда си запознат със световната финансова политика и знаеш за 2008-2009г. И сега, след като си наясно би ли дал графики на държавите от ЕС, САЩ, Китай, Япония какво е било финасовото им състояние преди тази година и след това? И като дадеш имаш ли отговор, защо е така? 

Не искам войни, военни бази и т.н. 

И Европа не искаше, ама джуджето от Империята на външните тоалетни беше на друго мнение.

Чудя се колко бързо забравяте копейките. Проблем с паметта ли имате или сте финасово затруднени?

И не знам какво е това постоянно скимтене. Хората от Африка, Близкия изток и Азия, като не им харесва се местят на друго място. Ти защо не отидеш в РФ, Северна Корея, Куба или Китай? Там няма да те засегнат световните финансови флуктуации.

Много и дреме на Русия за България...особено пък сега..

Е тогава, защо веете руски знамена по площадите?

:popcorn2:

преди 3 минути, БаалБек написа:

Форумния жокер Шарки бил голям "експерт" по икономика, а? Я да видя дали не си само една копейка ретранслираща руска пропаганда, без да мисли!

Изглежда си запознат със световната финансова политика и знаеш за 2008-2009г. И сега, след като си наясно би ли дал графики на държавите от ЕС, САЩ, Китай, Япония какво е било финасовото им състояние преди тази година и след това? И като дадеш имаш ли отговор, защо е така? 

И Европа не искаше, ама джуджето от Империята на външните тоалетни беше на друго мнение.

Чудя се колко бързо забравяте копейките. Проблем с паметта ли имате или сте финасово затруднени?

И не знам какво е това постоянно скимтене. Хората от Африка, Близкия изток и Азия, като не им харесва се местят на друго място. Ти защо не отидеш в РФ, Северна Корея, Куба или Китай? Там няма да те засегнат световните финансови флуктуации.

Е тогава, защо веете руски знамена по площадите?

:popcorn2:

Айде ..и на теб да ти го туря ..линка,щото явно четете избирателно....Ясно е че си от кудкудякащите щрауси...та ,чети и слушай внимателно....не си професор-има какво да научиш,като за кукувичка от стенен часовник ,навита да кука на определено време...После пак ще си хортуваме за пропаганда...ако изобщо разбираш за кво иде реч...

• Автор
преди 16 минути, Proshark написа:

явно четете избирателно....Ясно е че си от кудкудякащите щрауси...

Себе си ли описваш?

Тоест на теб нищо не ти говорят годините 2008-2009 и имат ли връзка с финасови смущения по света? Ясен си! Поредната копейка плякаща руска пропаганда, но без да разбира какво ретранслира.

Изгледал си "Ен" на брой видеа и вече се биеш в гърдите колко умен си станал. Браво! За тук си, за тук...Форума е твоята стихия, че в реала си за подигравка.

преди 8 часа, parmobil написа:

Така и не видях къде си отговорил, че Асад е в Сирия.

Продължавай да търсиш, вярвам в теб че ще успееш.

преди 46 минути, БаалБек написа:

За тук си, за тук...Форума е твоята стихия, че в реала си за подигравка.

Хората, които говорят за реалния живот, обикновено са тези, които най-много се крият зад клавиатурата.

;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.