Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

на 23.12.2025 г. в 19:03, maxthon написа:
на 23.12.2025 г. в 18:55, miro20 написа:

Войната , анексиите и нахлуването са от 2014 г. 

Днеска постоянно питам защо Украйна нападна собственото си население през 2014г. (също и в началото на 2022г.), но така и няма отговор.

И аз питам също от толкова години - Посочете ми поне една жертва в Крим или Донбас , което да приемем за "нападение над собствените граждани" , ПРЕДИ там да нахлуят и анексират територии рашистките войски ?

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

И аз питам също от толкова години - Посочете ми поне една жертва в Крим или Донбас , което да приемем за "нападение над собствените граждани" , ПРЕДИ там да нахлуят и анексират територии рашистките войски ?

Той пак си пляка неговото си преди... А след това.... Защо Украйна нападна собственото си население....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, maxthon написа:

Той пак си пляка неговото си преди... А след това.... Защо Украйна нападна собственото си население....

Украйна не е нападала собственото население, а рашистките войски , превзели и окупирали части от нейната територия. 

АТО започна няколко седмици СЛЕД рашисткото нахлуване и анексии.

Което всяка държава би предприела когато някой малоумен недофюрер нахлуе и почне да цепи територии.

преди 3 минути, miro20 написа:

Украйна не е нападала собственото население, а рашистките войски , превзели и окупирали части от нейната територия. 

A населението в Донбас какво е?

току-що, maxthon написа:

A населението в Донбас какво е?

Укранско. 

аз говоря за : ... рашистките войски , превзели и окупирали части от нейната територия.

преди 4 минути, maxthon написа:

Ти каквото си искай говори. Те архивите говорят най-добре.

Спрях още на първото изречение... дата 2 юни 2014 г... 

Рашисткото нахлуване и анексии започна февруари - март 2014 г. 

Да ти цитирам ли отново военния ви министър тогава - Игор Стрелков как обясняваше как е превземал Севастопол, после как е пратен в Донбас да създава недорепублките, и как се оплаква че от 4.5 млн население на Донбас няма абсолютно никаква подкрепа от местните, а дузината които се записвали, после бягали от фронта.

Наистина не виждам смисъл да въртим едно и също колело и да си повтаряш старите отдавна опровергани лъжи 

преди 30 минути, miro20 написа:

Хронологията, г-н Насраний, хронологията-а-а-а :hit:

Сам казваш че всичко започва с цветната революция, организирана от Кравария. Знам, че ти идва да си отхапеш ръката, с която на времето написа този пост:

на 24.09.2023 г. в 12:21, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

преди 34 минути, miro20 написа:

Алеята на ангелите е от 2015-та, "рашистките войски" се отзовават на молбата за помощ едва през 2022-ра. Не е истина колко си прост :laughing5:

преди 18 минути, miro20 написа:

и как се оплаква че от 4.5 млн население на Донбас няма абсолютно никаква подкрепа от местните

Ха, това ти е едно от легендарните осирания (наред с прословутото "тези думи не са мои") :lol6:

Би ли обяснил как шепа руснаци са се изправили без никаква подкрепа от местните срещу цял народ и собствената му армия (подкрепена и от западни военни инструктори), пък осем години да не могат да бъдат изгонени? Някакво обяснение? 

преди 3 часа, miro20 написа:

Спрях още на първото изречение... дата 2 юни 2014 г... 

Не спирай, а продължавай.... Удар по сградата гражданската администрация в Луганск. Няколко загинали и т.н. Защо Украйна нападна собственото си население?

преди 3 часа, maxthon написа:

Не спирай, а продължавай.... Удар по сградата гражданската администрация в Луганск. Няколко загинали и т.н. Защо Украйна нападна собственото си население?

преди 7 часа, miro20 написа:

Май за трети път ли от днес ? 

Не броя от 2014 г колко пъти съм го казвал 

:) 

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Сам казваш че всичко започва с цветната революция, организирана от Кравария. Знам, че ти идва да си отхапеш ръката, с която на времето написа този пост:

Колко е лесно . Не сямо нма да си "отхапя ръката" , а ще ти навра целите ми думи

Седи ми целия цитат с който ти спекулираш и изрязваш.

Разбрах че много тре вбесява че първо - това са мои непроменени никога думи от 2014 г до сега. И второ - много те вбесява че няма никаква "краварска" или друга намеса, а единствено и само рашистки провокации и операции , подготвяни много отдавна.

:) 

ПРоблема и войната започна СЛЕД като рашистите започнаха операцията си с разстрела от беркутовците 20 февруари, а после превзеха Крим и нахлуха в Донбас.

И аз се радвам че се съгласи .

Нещо за подчертаното трябва ли ти пояснения, кух ?

преди 5 часа, ivottoshev написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

и как се оплаква че от 4.5 млн население на Донбас няма абсолютно никаква подкрепа от местните

Ха, това ти е едно от легендарните осирания (наред с прословутото "тези думи не са мои") :lol6:

Би ли обяснил как шепа руснаци са се изправили без никаква подкрепа от местните срещу цял народ и собствената му армия (подкрепена и от западни военни инструктори), пък осем години да не могат да бъдат изгонени? Някакво обяснение? 

Да, разбира се.. пак ще ти го обясня

- Игор стрелков, този който рашистите пратиха с подразделенията и войските си , който назначиха за военен министър на ДНР, е човека който се оплаква че няма никаква подкрепа от местните.

т.е. имаме класическа захватническа агресивна война срещу Украйна, в която още 2014 г отцепиха с ВОЙНА територии.

Нямаше и никакви "западни инструктори" . Намерими от 2014 г новини от рашистктие ви медии, че е имало такива . Тогава опорките ви бяха - "ние нахлухме в Крим и Донбас да се защитаваме". Нямаше опорки за НАТО , нямаше нищо ... 

Нещо неясно ???

Опорките за НАТО и "прокси украинци" , започна едва сега, след 2022 г когато рашистите тотално забуксуваха  и нямат  оправдание за военните си провали 

преди 5 часа, ivottoshev написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

Отново за малоумните тролове

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 23 минути, miro20 написа:

Олигофренино-о-о-о, първо е цветната революция в Киев!!! Няма такова нещо като "рашистите започнаха операцията с разстрела на беркутовците". Тази стрелба е организирана от кравите и Е ЧАСТ ОТ ЦВЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ!!!  Тези беркутовци са разстреляни именно от "своите" за да има повод за свалянето на Янукович два дни по-късно. Защо им е на руснаците да стрелят там и да наливат допълнително масло в огъня? 

преди 14 минути, ivottoshev написа:
преди 37 минути, miro20 написа:

Олигофренино-о-о-о, първо е цветната революция в Киев!!! Няма такова нещо като "рашистите започнаха операцията с разстрела на беркутовците". Тази стрелба е организирана от кравите и Е ЧАСТ ОТ ЦВЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ!!!  Тези беркутовци са разстреляни именно от "своите" за да има повод за свалянето на Янукович два дни по-късно. Защо им е на руснаците да стрелят там и да наливат допълнително масло в огъня? 

кух, тази "цветна революция" на Майдана ако не знаеш,  върви около година. От 2013 г ! 

Никой никъде не говори за война с рускоезични в Крим или Донбас, 

Къде е Киев , Къде Донбас и Крим ? 

Беркутовците са рашистки и яноковишки подлоги . Ако не знеш, след разстрела на Майдана февруари 2014 г, са изведени  Москва след предварително организирана операция . За да избегнат съд и правосъдие за преднамерените рзстрели на протестиращи .

Просто след почти едногодишни протеси на Майдана, които  бяха проевропейски протести , против олигархията, против корупцията, рашистите  от Москва решиха да ескалират , да намерят повод  и да започнат  отдавна планираната си инвазия и война .

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Тези беркутовци са разстреляни

мнооого си кух... ама мноого .. елементарни неща не знаеш кои са беркутовци и т.н. 

Беркутовците подчинени на Янукович ескалираха и разстрелваха на площада, а не тях ! 

И после избягаха в Москва. Защото всичко бе дирижирано от Москва.

кухи прости копейки дето елементарни неща не знаят.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 39 минути, miro20 написа:

Май за трети път ли от днес ? 

Тоест на въпросната дата не се е случило нищо особено и вместо в Областната администрация да сервират чай, са им пуснали няколко неуправляеми ракети и в следствие на това има загинали цивилни лица. Има списък поименен на въпросните лица. Нядавам се ще намериш някаква връзка между тях и "а рашистките войски , превзели и окупирали части от нейната територия."?

преди 19 минути, miro20 написа:

Беркутовците подчинени на Янукович ескалираха и разстрелваха на площада, а не тях ! 

И защо са разстрелвали? За да налеят масло в огъня и да падне по-бързо Янукович? 

преди 20 минути, miro20 написа:

Просто след почти едногодишни протеси на Майдана, които  бяха проевропейски протести

... които бяха яхнати от карвите и прераснаха в цветна революция. Я ми кажи защо висш краварски държавник ще седи на площада и ще раздава курабийки на митинг, целящ свалянето на законно избран президент на чужда суверенна държава?

току-що, maxthon написа:

Тоест на въпросната дата не се е случило нищо особено и вместо в Областната администрация да сервират чай, са им пуснали няколко неуправляеми ракети и в следствие на това има загинали цивилни лица. Има списък поименен на въпросните лица. Нядавам се ще намериш някаква връзка между тях и "а рашистките войски , превзели и окупирали части от нейната територия."?

Не. три месеца поне преди тази дата е започнала рашистката война , анексии и инвазия, часто от които са тези събития. 

Никъде на останалата украинска територия, където няма рашистки окупатори няма нито един подобен обстрел. Само там където са рашистктие окупатори . 

Нещо неясно ? ? 

И не само 2014 г, виж колко клипа съм цитирал от Мариуполь и т.н.  от 2021 г дето 8 г са все  още украинска  територия, където градът се развива , всички сащастливи, никой никого не избива, празнуват  Коледа и НГ , красив добре устроен град, и ... идват ршистите след месец и го сриват  до основи . 

Как си обясняваш че не само там, а на всичката територия на неокупиран Донбас, който путлю иска сега да му дадат даром , никой никога не обстрелва и не избива населението , а смърт и сриване до основи има само там, където стъпи рашисткия ви мир ? 

Кое не е ясно , товаришчи рашисти малоумни изверги ?

току-що, ivottoshev написа:

И защо са разстрелвали? За да налеят масло в огъня и да падне по-бързо Янукович? 

... които бяха яхнати от карвите и прераснаха в цветна революция. Я ми кажи защо висш краварски държавник ще седи на площада и ще раздава курабийки на митинг, целящ свалянето на законно избран президент на чужда суверенна държава?

Важното е че в руZия се пазят и дори се обявяват за национални герои от народа. От властта се преследват и елеминират! 

преди 23 минути, miro20 написа:

А бре, АНТИБЪЛГАРИНО, ти що даваш линк от сайт, в който открито се говори че трябва да премахнем "Аз съм българче", за да не пречим на децата на мигрантите? Когато хората са казвали че няма срамна професия, не са знаели с какво ще си изкарваш ти парите, олигофренино :hit:

преди 1 минута, miro20 написа:

фейкомета тошефффф бесен, значи всичко е наред. 

:giggle1:

Олигофренина Лоботомиро 20 пак няма отговори на поставените от мен въпроси. Значи е наврян за пореден път в под на кучето опашката. Сигурно му е удобно и уютно, щото все на там драпа :D

преди 12 минути, miro20 написа:

Не. три месеца поне преди тази дата е започнала рашистката война , анексии и инвазия, часто от които са тези събития. 

Кое е започнало не знам. Но удар по административна сграда с жертви от цивилни лица е нищо друго, освен атака по собственото си население. Имаш ли предположение дали случайно не е нещо по-различно?

• Автор
преди 14 часа, ivottoshev написа:

А бре, АНТИБЪЛГАРИНО, ти що даваш линк от сайт, в който открито се говори че трябва да премахнем "Аз съм българче", за да не пречим на децата на мигрантите?

Квооо?

„Аз съм българче“ – жертва на фалшивите новини

преди 11 минути, БаалБек написа:

Той си го знае, но всеки път повтаря едни и същи лъжи . Трябва ли на всеки осран фейкомет  да му се отговаря ???

преди 14 часа, maxthon написа:

Кое е започнало не знам.

Аааа, не знаеш ... :lol6:

Ми кво да е станало.. само една война... нахлуване , анексии, терор срещу Украйна, А всеки опит да противостои на тази малоумна война, тролове като теб са впрегнати денонощно да плюят жертвата а не агресора. 

Затова и казах - отговора на украинците е единствено и само СРЕЩУ агресора. Който в случая е превзел от няколко месеца  Луганск, и от няколко месеца е анексирал и Крим и е създал измислените недорепублики ЛДНР.

Никой никъде не разстрелва и не бомбардира никой на останалата Донецка област. Защо ли ? Нали укрианците убивали своето население ? 

Защо Мариуполь и др градове в Донбас от 2014 до края на 2021 г са процъфтяващи преобладаващо рускоезични  градове, където никой никого не разстелва ??

цели 8 години "украинско бандеровски иго" , пък то нормални украински проспериращи  градове .

До момента в който там не нахлуе рашисткия ботуш и ги срине почти до основи . 

Което малоумните рашисти наричат "асвабаждение" . 

Аааа, не знаеш ... [emoji38]6:
Ми кво да е станало.. само една война... нахлуване , анексии, терор срещу Украйна, А всеки опит да противостои на тази малоумна война, тролове като теб са впрегнати денонощно да плюят жертвата а не агресора. 
Затова и казах - отговора на украинците е единствено и само СРЕЩУ агресора. Който в случая е превзел от няколко месеца  Луганск, и от няколко месеца е анексирал и Крим и е създал измислените недорепублики ЛДНР.
Никой никъде не разстрелва и не бомбардира никой на останалата Донецка област. Защо ли ? Нали укрианците убивали своето население ? 
Защо Мариуполь и др градове в Донбас от 2014 до края на 2021 г са процъфтяващи преобладаващо рускоезични  градове, където никой никого не разстелва ??
цели 8 години "украинско бандеровски иго" , пък то нормални украински проспериращи  градове .
До момента в който там не нахлуе рашисткия ботуш и ги срине почти до основи . 
Което малоумните рашисти наричат "асвабаждение" . 

И това по какъв начин изключва факта, че според таз журналистка не трябва да е задължително да се изучава Аз съм Българче, а било по-добре да се уважава чуждата култура? А кой ще уважава нашата култура? Какво пречи да се уважава чуждата култура спрямо мигрантите и в същия момент да ги запознаем с нашата било то и задължително? Ама не трябвало..... Не думай.....

П.с. И изведнъж се оказва, че си дописал още един чаршаф глупости. Нападението срещу сградата на областната администрация и загиналите цивилни какво е ако не атака към собственото си население?

преди 17 минути, miro20 написа:

Той си го знае, но всеки път повтаря едни и същи лъжи . Трябва ли на всеки осран фейкомет  да му се отговаря ???

Нефелен опит за измъкване, АНТИБЪЛГАРИНО.

Това, че в министерството изобщо не е обсъждан въпросът за отпадането на "Аз съм българче", не означава че в соросоидният сайт, от който ти плякаш тук материали не пише:

417426039_7059947734070526_2699258437781721278_n.jpg.4079fcbbbe24438e8be25ae11b6eab2e.jpg

Когато цяла България почна да се подиграва на авторката на статията, тя се извъртя и почна да ни убеждава че не е искала да каже това, а нещо съвсем друго. Само че написаното си седи и всеки може да прецени какво точно казва :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.